2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Hepsi cok guzel bende oyleyim dayanamayip aliyorum.gule gule kullansin bebis.ozellikle hirkaya bayildim

teşekkürler canım senin bebişin de güzel günlerde giysin. ya o hırkaya bende bayıldım ve ondan örmeye karar verdim farklı rengini ve biraz daha büyük olanını. modeli çok basit çünkü. hatta bugün tesadüf bi yerde örgü yünü gördüm rengini bile seçtim :))
 
buda dün aldığımız minnie tulumumuz
en beğenerek aldığım şey bu oldu

smyk bebek mağazasından 42 tl ye aldık , yumuşacık

Eki Görüntüle 805319

çok şekermiş Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.bebişiniz hayırlı olsun bizimde kız bende zor tutuyorum kendimi ama yine de 6-7.aylarda inşallah almayı düşünüyorum.
 
Arkadaşlar Merhaba, Allah'ın izni ile 1 ay sonra bebişimiz olacak babamıza süpriz yapmak için GS'li 7'li hastane çıkışı arıyorum onu çok beğendim. Ama hiçbir yerde ve sitede bulamadım. Nerden aldığınız konusunda yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler.
 

cnm biz 7li hastane çıkışını gs storedan ve weniceden almıştık.geçenlerde yine gs storeda hastane çıkışları gördüm çok güzeller.
 
Arkadaşlar ben yorumların hepsini okumadım ama sizden beslenme gereçleri konusunda düşüncelerinizi almak istiyorum. Ben aslında çok araştırdım. Sonuç olarak iki marka arasında kaldım. Dr. Brown's ve Mamajoo. Aslında Avent'i de düşünmüştüm ama ürünlerini inceleryip bilgi toplayınca Mamajoo'nun Avent'ten kalite olarak farksız olduğunu ve sanırım yeni bi marka olduğu için fiyatlarının çok daha uygun olduğunu gördüm. Bi de Türkiye'de üretiliyo olması cazip geldi. Başlangış olarak Mamajoonun 150 ml'lik PES biberonunu almayı düşünüyorum. Aslında marka ne olursa olsun PES biberon almak istiyorum. Isıya dayanıklı olması kırılmaması çizilmeyip bakteri birikimine engel olması çok güzel geldi. Paketin içinde yeni doğan bebekler için biberon emziği varmış, ekstra almamıza gerek yokmuş. Hafta sonu Marmara Forum Joker'de gördüğümde ikili biberon setlerinde indirim vardı ve PESin ikilisi 40 TL idi. Biberon emzikleri anne göğsünün yapısına benzer üretiliyormuş. Emzikleri de damaklıymış emzik kabıyla birlikte satılıyor ve 11 TL. 4lü saklama kabları da var gerektiğinde biberon olarak kullanabiliyomuşuz onlar da 28 TL idi yanlış hatırlamıyosam. Satıcılar da ısrarla önerdiler benim de kafama yatmadı değil. Sizlerden hiç araştıranlar var mı? Bilenler varsa yardımcı olabilirler mi?
 
ben biberonları biraz araştırdım aventin bu biberonunu aldım yeni doğan için en uygununun bu olduğunu düşünüyorum anne göğsüne benzer şekilde yapılmış henüz kullanmadık ama doğumdan sonra daha iyi anlayacağız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…