Eki Görüntüle 829824
selam arkadaşlar ben ilk olarak büyük parçalardan başlamak istedim hamile olduğumu öğrendiğim anda etrafımda ki tecrübeli arkadaşların da etkisiyle alışveriş hazırlıklarıma başladım oturma odasında bulunduğum zamanlarda yanımda olması için ilk olarak iyi bi ev tipi anakucağı araştırmasına giriştim chicco kraft derken e bebek de nuna leaf'i gördüm ve gördüğüm anda inanılmaz beğendim. yaprak şeklinde ki yapısı çok sempatik ve 80 kg kadar taşıma kapasitesi sadece 3-5 ay değil 4-5 yaşında koltuk amacıyla kullanılıyor olması ve en önemlisi kumaşının tamamen organik ve çıkarılıp yıkanabiliyor oluşu çok hoşuma gitti diğer ev tipi anakucaklarına bakarak biraz pahalı olması uzun ömürlü ve diğer artılarını göz önüne alarak direk aldım. işin içinde bebeğim olduğu için inanılmaz ince eleyip sık dokuyan biri olarak gönül rahatlığı ile aldığım ürünü sizinle paylaşmak istedim rabbim sağlıkla sıhatle kullanmayı nasip etsin inşallah
cnm güle güle kullanın bebişinle.sallanıyomu cnm ana kucağı?
malum yaz ayı kampanya ayı bende bunu değerlendirip taç'ın organik 2 tane nevresim takımını aldım yine Taç'dan 2 tane pike takımı 1 tane winnieli uyku seti aldım bornoz ve kundak setinde de tercihim Taç oldu 2 tane de kabartmalı battaniye aldım yine taçoğluma allah izin verirse bembeyaz bi oda düzmeyi düşünüyorum o yüzden evlenirken çeyizimin çoğunu tercih ettiğim gelin home markasından 1 tane bembeyaz uyku seti aldım engilish home dan mavi beyaz puantiyeli kaydırmaz bir halı aldım bir de kundak aldım zira taç'dan aldığım kundanla 2 tane kundağı oldu 2 yaşına kadar kundan çok kullanıldığı için arakadaşlarım en az 2 tane almamı önermişti sizinde aklınızda bulunsun
Selam oskecik,
ben de senin gibi odasını sadece beyaz yApmayı düşünüyorum. Aksesuıarları zaten yeterince renkli olacak herşeyi pembeye boğmak istemiyorum. o yüzden bembeyaz bir büyüyen beşikli bir takım beğendim hello city den . onu alıcam büyük ihtimalle. Bir de casual cadillac seyahat tipi puset beğendim onları almayı düşünüyorum. Nevresim için fikir vermen çok iyi oldu onları nerden alacağımı bilmiyordum. ama netten 2 tane battaniye aldım. Bebeğim bize uğur getirsin diye ona simge olarak uğur böceğini kullanacağım. Uğur böcekli bir battaniye buldum çok güzel..
Aşağıda fotoları limango.com dan aldım.Eki Görüntüle 830859 Eki Görüntüle 830860 Eki Görüntüle 830861 Eki Görüntüle 830862
oda konusunda da yoğunluk bu iki modelden yana bayramdan sonra netleştirmeyi düşünüyoruz bakalım hangisi olacak :44:Eki Görüntüle 830931 Eki Görüntüle 830932
oda konusunda da yoğunluk bu iki modelden yana bayramdan sonra netleştirmeyi düşünüyoruz bakalım hangisi olacak :44:Eki Görüntüle 830931 Eki Görüntüle 830932
bebeğin uğuruyla gelsin canım benim aldığım nevresim takımları bunlar ikinci üründe %50 indirim kampanyası ile almıştım hamile kaldığım ilk günden bu yana herşeyin organiğine takmış biri olarak tavsiye ederim internetten de alabilirsin biz yerini dokusunu çok beğendik ne de olsa üstünde en kıymetli varlıklarımız yatacakEki Görüntüle 830926 Eki Görüntüle 830927
ilk resim meltem'in kral modeli sanırım. yiğenimin bebek odası ve kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ve özel boya kullanılmış üstelik sunta değil mdf bence memnun kalırsın
bende meltem'in karamel modelini düşünüyorum yiğenimle aynı olmaması için kralı tercih etmedim
karamel de bu
Eki Görüntüle 831179
mrb kral bebek odasını bende beğenmiştim ama acaba sadece erkek için mi??? çekmece uçlarında ne var tam net belli olmuyor? bizimki büyük ihtimal kız da...
bir de bu iki odayı beğendim...
Eki Görüntüle 832925
Eki Görüntüle 832926
ilk resim meltem'in kral modeli sanırım. yiğenimin bebek odası ve kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ve özel boya kullanılmış üstelik sunta değil mdf bence memnun kalırsın
bende meltem'in karamel modelini düşünüyorum yiğenimle aynı olmaması için kralı tercih etmedim
karamel de bu
Eki Görüntüle 831179
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?