20+6 487gr çıktı benimki :) 1haftada yaklaşık 200gr aldı kızım :) süt içmeye devam
Canim o çok da bizim elimizde değil kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil hem her anne her bebek kendine özgüdur takılma bencekızlar ne yiyip içiosunuz ole bebişleriniz maşallah iice, oğluşumun kilosu az geldi herseyı de yiyorum
doplere girdim orda 450 gr söylediler yarım saat sonra kendi doktoruma gittim ordaki doktor da 500 gram dedi. aynı gün içinde farklı iki kg. o yüzden ölçümler doktordan doktora ve bilgisayara göre değişiyor
kızlar ne yiyip içiosunuz ole bebişleriniz maşallah iice, oğluşumun kilosu az geldi herseyı de yiyorum
Henüz yaptırmadim canım 21 in içinde yaptıracak inşallah ya da 22 de neden üzüldünArkadaşlar 20. haftanın içinde ikili doppler detaylı organ ölçüm taraması yaptıran varmı ?
Bugün devlete birsey sormaya gittim gitmişken muayene de oldum 20+3 te 365 gr olmuşuz boyunu söylemedi bana da
ultrason kagıdındaki FL ölçüsünü 7 ile çarparsanız bebegin boyunu ögrenebilirsiniz,ben baktım 30,5 çıktı...
slm,bugün detaylı ultrason yaptırdım 23. hafta 619 gram,boyu yazmıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?