2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

doplere girdim orda 450 gr söylediler yarım saat sonra kendi doktoruma gittim ordaki doktor da 500 gram dedi. aynı gün içinde farklı iki kg. o yüzden ölçümler doktordan doktora ve bilgisayara göre değişiyor

kızlar ne yiyip içiosunuz ole bebişleriniz maşallah iice, oğluşumun kilosu az geldi herseyı de yiyorum

kızlar ne yiyip içiosunuz ole bebişleriniz maşallah iice, oğluşumun kilosu az geldi herseyı de yiyorum
Canim o çok da bizim elimizde değil kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil hem her anne her bebek kendine özgüdur takılma bence
doplere girdim orda 450 gr söylediler yarım saat sonra kendi doktoruma gittim ordaki doktor da 500 gram dedi. aynı gün içinde farklı iki kg. o yüzden ölçümler doktordan doktora ve bilgisayara göre değişiyor

Milimetrik ölçümleri hesaplanıyor boy kilo Dr 1 mm eksik ya da fazla ölçme bile farkedip zaten yüzde 20 +- fark olabiliyor değerler ortalama

19+3 de 350 gramdi. suan ne kadar oldu bilemiyorum.

kasar peyniri ve muz guzel kilo aldiriyormus bebege.

ama kilolarini kafa capi, karin bolgesinin olcumu ve bacak kemiginin olcumlerini kullanarak teorik olarak hesapliyirlar. onun icin bizim bebislerinde asagi yukari kilolari boyledir... olcumleri yapan doktora gore kilolari da degisir.

Kızımızı bugün gördük :)yüzünü kapayıp duruyodu koluyla :))) 22 cm boyu. kilosu da 450 gr dedi doktor.iyiymiş. vitamini de bıraktırdı. kan ilacına devam. :))

Arkadaşlar 20. haftanın içinde ikili doppler detaylı organ ölçüm taraması yaptıran varmı ?
Henüz yaptırmadim canım 21 in içinde yaptıracak inşallah ya da 22 de neden üzüldün

Son düzenleyen: Moderatör:
slm,bugün detaylı ultrason yaptırdım 23. hafta 619 gram,boyu yazmıyor ama

Bugün devlete birsey sormaya gittim gitmişken muayene de oldum 20+3 te 365 gr olmuşuz boyunu söylemedi bana da

ultrason kagıdındaki FL ölçüsünü 7 ile çarparsanız bebegin boyunu ögrenebilirsiniz,ben baktım 30,5 çıktı...

Biliyorum canım da görüntü çıktısı almadım nasılsa kendi Dr uma gideceğim diye Dr da hemsireye çıkan değere göre hafta söylüyordu zaten yoksa değerleri dinleyecek...neyse yarın net yazarim boyunu kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…