2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

23+2deyim bebeğim:540gram çıktı. boyu 28.7cm... zayıf çıktı ya. hergün süt pekmez tahin meyve tüketiyorum daha ne yemeliyim sizce

:)) ordan bakmazsanız buraya yüklerim, dahada bakmazsanız önüme neresi gelirse yüklerim ciciler topiğinede kilomuzla boyumuzu yazıcam iyice karışsin ortalık

Ahahah ay guldurdun beni sabah sabah allah da seni guldurdun hamileyiz dengesiziz 😛

Son düzenleyen: Moderatör:
23+2deyim bebeğim:540gram çıktı. boyu 28.7cm... zayıf çıktı ya. hergün süt pekmez tahin meyve tüketiyorum daha ne yemeliyim sizce

canım bende 24. haftadayım 2 gün önce gittim bende dr a 500 gr dedi normal dedi ama bakıyorum benleaynı olan haftalara benimki küçük galiba dr adetinle orantılı herşey dedi ama şüphede kaldım küçük mü acaba

aslında artık kiloyu takmıyorum pek. çünkü şimdi senin adet tarihinle benimki arasında 1gün var. ona göre ikimizde 24.haftadayız ve bizim gibi 24.haftada olan herkesle aynı kiloda olmasını bekliyoruz ama adet tarhimiz aynı olsada belkide o kilosu yüksek çıkanlar hemen adetinin arkasına hamile kalmıştır. benimki adetimden 15-20gün sonra oluşmuştur belkide bebeği gramca az çıkanların bebeğide eylüldeki adetine yakın oluşmuştur.

oyüzden kilosunu sorun etme. dr iyi dediyse takma kafana :)

22+5 haftalık hamileyim. Dünkü kontrolümüzde 482 gr ve 25 cm ölçüldü

kafa 21+5
bacak 21+4
karın 22+3 olarak ölçüldü. RAhmi besleyen sol arterde darlık varmış, sağ ise normal. Ölçüleri nasıl sizce kızlar? gelişim geriliği olacak miniğim küçük kalcak diye çok korkuyorum.

çok haklısın canım sağol

22+4 benim, bugün doktordaydım 580 gram dedi doktorum, normal dedi.
Ama bakıyorum da burda yazılanlara göre biraz tombiş sanırım benim bebeğim :) Kocaman da göbeği vardı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…