Olsun görmüş olduk cicileriniAnaaaaa yanlış yere yüklemişim
23+2deyim bebeğim:540gram çıktı. boyu 28.7cm... zayıf çıktı ya. hergün süt pekmez tahin meyve tüketiyorum daha ne yemeliyim sizce
Olsun görmüş olduk cicilerini
:)) ordan bakmazsanız buraya yüklerim, dahada bakmazsanız önüme neresi gelirse yüklerimciciler topiğinede kilomuzla boyumuzu yazıcam iyice karışsin ortalık
Ahahah ay guldurdun beni sabah sabah allah da seni guldurdun hamileyiz dengesiziz 😛
23+2deyim bebeğim:540gram çıktı. boyu 28.7cm... zayıf çıktı ya. hergün süt pekmez tahin meyve tüketiyorum daha ne yemeliyim sizce
canım bende 24. haftadayım 2 gün önce gittim bende dr a 500 gr dedi normal dedi ama bakıyorum benleaynı olan haftalara benimki küçük galibadr adetinle orantılı herşey dedi ama şüphede kaldım küçük mü acaba
aslında artık kiloyu takmıyorum pek. çünkü şimdi senin adet tarihinle benimki arasında 1gün var. ona göre ikimizde 24.haftadayız ve bizim gibi 24.haftada olan herkesle aynı kiloda olmasını bekliyoruz ama adet tarhimiz aynı olsada belkide o kilosu yüksek çıkanlar hemen adetinin arkasına hamile kalmıştır. benimki adetimden 15-20gün sonra oluşmuştur belkide bebeği gramca az çıkanların bebeğide eylüldeki adetine yakın oluşmuştur.
oyüzden kilosunu sorun etme. dr iyi dediyse takma kafana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?