2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

O kadar zor günler geçirdim ki bebeğimde bi problem çıkacak diye çok korkuyorum 20+4 günlük hamileyim.. her günüm üzüntü stress allah herkesin yardımcısı olsun

Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz insallah korkma canım bebeğin de hiçbir problem çıkmayacak

Annişler Dr a gittik bugün 21+0 da 420 gr 22 cm boyu biraz kısa mi ne :) gelişim 21+3cikti

Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz insallah korkma canım bebeğin de hiçbir problem çıkmayacak

Annişler Dr a gittik bugün 21+0 da 420 gr 22 cm boyu biraz kısa mi ne :) gelişim 21+3cikti

inşallah canım sağol bende bugün doktorumdaydım perinatolog detaylı organ ölçümlerini yaptı 340 gr çıktı 20 haftalık boyu 21 cm dedi :) bence bebeğinin boyu normal benimkisinden hesap et ama senınkı daha pofuduk benımkı cılız kıçının üzerinde durmuyorkı kıloda alsın :) bebeklerımıze masallah. canım bıde doktorundan memnunsan hastane ısmı verebılıyormusun ? simdıden allaha eol

maşaallah tüm bebeklere ve biz annelerine :) Rabbime emanet hepside.

21+1 de kilomuz 450 gr çıktı, boyumuzu herzamanki gibi söylemedi doktorumuz, bende sormuyorum bile.

normal sorun yok demesi yetiyor bana :18: okadar panik ve heyecan
yapıyorum ki bir sorun çıkarmı diye, elimde değil . bugün ayrıntılı vardı,
heyecandan tansiyonum düştü, ara verdik fln...

bir tane düşüğüm var, o yüzden endişeliyim hep maaalesef, keşke daha rahat olabilsem

O kadar zor günler geçirdim ki bebeğimde bi problem çıkacak diye çok korkuyorum 20+4 günlük hamileyim.. her günüm üzüntü stress allah herkesin yardımcısı olsun

keşke stres yapmasan elinde değildir, bilirim kendimden. valla neler neler duyuyorum çevremden, yav hamileyken şiddet gören bir arkadaşım bile vardı, maşaallah çocuk sapasağlam.

elifcim Allahın izniyle hiçbirşey olmaz bebeğine, Allaha emanet et, yeter, tabi tedbir senden taktir Allahtan

Ya ben de kiloya takılıyorum da başlarda boyu hep uzundu ben de hep uzun olacak diye alıştım kendimi allah hepsine sağlık sıhhat versin cılız tombis uzun kısa hepsi çok tatli

evet haklısın cnm.. handrake ve asena ufak bişey belirteyim bebek beynının hızla ve anıden gelışmeye başladığı hafta 21. haftadan ıtıbaren olan haftalar ımış lütfen günde (3 cevız) tüketın doktor canavar gıbı olacak allahın ıznıyle dedı.. arkadaslar bırde bebeklerınızın cınsıyetleri nedir ? hepinız sağlıkla kalın

Canim haftada 2 3 defa balık yağı kullanıyorum Dr yeterli dedi ama ceviz de yemek lazım yemek yemeye o kadar üyenin ki anlatamam bu arada bebisim kız seninki ne

Canim haftada 2 3 defa balık yağı kullanıyorum Dr yeterli dedi ama ceviz de yemek lazım yemek yemeye o kadar üyenin ki anlatamam bu arada bebisim kız seninki ne

allah bağışlasın erkek benımkısı canım ısımde zorluk çekıyorum o açıdan sormuştum teşekkür ederım .. ılk bebeğin sanırım ? ben hazırlıklara başladım simdiden .

hatırlatma için sağol canım, valla ben hiç takip edemiyorum hangi hafta ne oluyor ne gelişiyor,
daha bugün annem ceviz de ye dedi ama canım istemiyor boşver demiştim zorlada olsa yiyeyim bari.
daha suyu bile tiksinmeden içmeye başlayalı 10-15 gün oluyor

inşaallah oğlumuz olacak, adını nasipse kılıçhan düşünüyoruz.

sena aynı sekılde daha 15 gün önce bende serum takıldım hıç bışey yıyemedığım ıçın senı çok ıyı anlıyorum.. ben 20 hafta boyunca hemen hemen hergün havuç,portakal,elmayı katı meyve sıkacağında sıktım sende dene canım hiç yoktan ıyıdır. günlerce ağzıma bışey sürmedığım oldu sadece galeta.... herkesın dedığı kucağına aldığın gun herşey geride kalacak kısmetse o günü sabırla beklıycem..sen yıne cevızı zorla ye be canım .. ben hıç kılo almadım afrıkadakı sıtmalı çocuklar var ya karınları sıskın kolları kopuyor hanı zayıflıktan onlardan bı farkım kalmadı

bizde 23+5de gittik 690 gramdı boyunu sormadım ama uzun dedi maşşallah kızıma büyüyorlar her gecen gün...bu arada normal doğum tarihim 6 mayıs ama ultrosana göre 29 nisan gözüküyor önde mi gidiyor acaba dr bişey demedi ama

Allah bağışlasın...canım FL değeri diye bşy var doktorun sana verdiği ultrason kağıdında o değeri alıp 7 ile çarptığında bebeğinin boyu ortaya çıkıyormuş ben doktoruma sormuştum öyle dedi bana bilgin olsun..

slm hamişler 24+3 haftalığım bugün doktora gittik oğluşumun kilosu 860 gr mış boyuda 33.6 cm sizce nasıl kızlar gelişimi.

slm hamişler 24+3 haftalığım bugün doktora gittik oğluşumun kilosu 860 gr mış boyuda 33.6 cm sizce nasıl kızlar gelişimi.

maşallah kılosu çok ıyı..canım hıç aserdiğin bsy varmı veya çok sık tükettığın bşy merak ettım benım bebeğimin kılosu dusuk çunku ???????

hay masallah sızınkılıer baya bı dobişko allah hepsine sağlık uzun ömür versin inşallah

biz de detaylı yaptırdık 21+5te 24,5-25 cm boyumuz 475gr kilomuz

Bunlarda bizim cicilerden bazıları :) bazılarıda hediye:) çok şey alamadık ama sizleri gördükçe gaza geliyorum :)) allah hepimize sağlıkla giydirmeyi, büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• $image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 97
  • $image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 78
  • $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Bunlarda bizim cicilerden bazıları :) bazılarıda hediye:) çok şey alamadık ama sizleri gördükçe gaza geliyorum :)) allah hepimize sağlıkla giydirmeyi, büyütmeyi nasip etsin inşallah.

İki kere göndermişim neyse artık :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…