Henüz yaptırmadim canım 21 in içinde yaptıracak inşallah ya da 22 de neden üzüldün
O kadar zor günler geçirdim ki bebeğimde bi problem çıkacak diye çok korkuyorum 20+4 günlük hamileyim.. her günüm üzüntü stressallah herkesin yardımcısı olsun
Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz insallah korkma canım bebeğin de hiçbir problem çıkmayacak
Annişler Dr a gittik bugün 21+0 da 420 gr 22 cm boyu biraz kısa mi ne :) gelişim 21+3cikti
O kadar zor günler geçirdim ki bebeğimde bi problem çıkacak diye çok korkuyorum 20+4 günlük hamileyim.. her günüm üzüntü stressallah herkesin yardımcısı olsun
inşallah canım sağol bende bugün doktorumdaydım perinatolog detaylı organ ölçümlerini yaptı 340 gr çıktı 20 haftalık boyu 21 cm dedi :) bence bebeğinin boyu normal benimkisinden hesap et ama senınkı daha pofuduk benımkı cılızkıçının üzerinde durmuyorkı kıloda alsın :) bebeklerımıze masallah. canım bıde doktorundan memnunsan hastane ısmı verebılıyormusun ? simdıden allaha eol
keşke stres yapmasan elinde değildir, bilirim kendimden. valla neler neler duyuyorum çevremden, yav hamileyken şiddet gören bir arkadaşım bile vardı, maşaallah çocuk sapasağlam.
elifcim Allahın izniyle hiçbirşey olmaz bebeğine, Allaha emanet et, yeter, tabi tedbir senden taktir Allahtan
evet haklısın cnm.. handrake ve asena ufak bişey belirteyim bebek beynının hızla ve anıden gelışmeye başladığı hafta 21. haftadan ıtıbaren olan haftalar ımış lütfen günde (3 cevız) tüketın doktor canavar gıbı olacak allahın ıznıyle dedı.. arkadaslar bırde bebeklerınızın cınsıyetleri nedir ? hepinız sağlıkla kalın
Canim haftada 2 3 defa balık yağı kullanıyorum Dr yeterli dedi ama ceviz de yemek lazım yemek yemeye o kadar üyenin ki anlatamam bu arada bebisim kız seninki ne
evet haklısın cnm.. handrake ve asena ufak bişey belirteyim bebek beynının hızla ve anıden gelışmeye başladığı hafta 21. haftadan ıtıbaren olan haftalar ımış lütfen günde (3 cevız) tüketın doktor canavar gıbı olacak allahın ıznıyle dedı.. arkadaslar bırde bebeklerınızın cınsıyetleri nedir ? hepinız sağlıkla kalın
hatırlatma için sağol canım, valla ben hiç takip edemiyorum hangi hafta ne oluyor ne gelişiyor,
daha bugün annem ceviz de ye dedi ama canım istemiyor boşver demiştimzorlada olsa yiyeyim bari.
daha suyu bile tiksinmeden içmeye başlayalı 10-15 gün oluyor
inşaallah oğlumuz olacak, adını nasipse kılıçhan düşünüyoruz.
bizde 23+5de gittik 690 gramdı boyunu sormadım ama uzun dedi maşşallah kızıma büyüyorlar her gecen gün...bu arada normal doğum tarihim 6 mayıs ama ultrosana göre 29 nisan gözüküyor önde mi gidiyor acaba dr bişey demedi ama
slm hamişler 24+3 haftalığım bugün doktora gittik oğluşumun kilosu 860 gr mış boyuda 33.6 cm sizce nasıl kızlar gelişimi.
maşallah kılosu çok ıyı..canım hıç aserdiğin bsy varmı veya çok sık tükettığın bşy merak ettım benım bebeğimin kılosu dusuk çunku ???????
pekmez yemeni tavsiye ederim canım
çok sağol canım yaa..
slm hamişler 24+3 haftalığım bugün doktora gittik oğluşumun kilosu 860 gr mış boyuda 33.6 cm sizce nasıl kızlar gelişimi.
hay masallah sızınkılıer baya bı dobişkobizde 23+5de gittik 690 gramdı boyunu sormadım ama uzun dedi maşşallah kızıma büyüyorlar her gecen gün...bu arada normal doğum tarihim 6 mayıs ama ultrosana göre 29 nisan gözüküyor önde mi gidiyor acaba dr bişey demedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?