2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

Canim ben erken doğumdan korkuyorum hoş öyle bir durum yok şimdilik sma ya olursa diye düşünmeden edemiyorum şayet öyle birşey olursa çok minik olmasın diye biraz besleyeyim istiyorum

Evet ben de korkuyorum açıkçası. ama benim de öyle bi tehlikem yok çok şükür. sen yine de aşırı gitme. zayıf çocuk gibi kilolu çocuk da zor doğarmış doktorum bugün öyle dedi. Ben de dün az bi sancı yaşadım ara ara. doktorum çağırdı. gittik çok şükür bişeyi yoktu. Kilosu 1680 gr olmuş Maaşaallah. bugün görebildim çok şükür yüzünü felan :) Bakalım inşaallah hayırlısı olur hakkımızda sen sıkma canını :)

herkese selamlar...

geçen hafta gittim doktora 25+5'te 800 gr 31cm'di benimki 1 hafta geriden gidiyor SAT'a göre. aslında haziran annesine kaydım ben.

tosunumuzu doğumgünümde görmeye gittim 30.haftanın son günü 1980 gr. büyük bebek olacak dedi doktorumuz. sanırım normal doğum olamayacak.olsun sağlıkla gelsin de

tosunumuzu doğumgünümde görmeye gittim 30.haftanın son günü 1980 gr. büyük bebek olacak dedi doktorumuz. sanırım normal doğum olamayacak.olsun sağlıkla gelsin de

Hayırlısı olsun inşaallah. :)Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.

28. haftada 1400kg boyu sormayi unuttuk ....persembe sorarim bakalim ne kadar tombislesmisss...o beni sisrdi bende onu sisiricem fit cikartmam

tam 31 haftalıkken kilosu 1554 gram 42.5 cm de boyu.kilosu bi hafta geri dedi.ne yapmak lazım acaba bebeğin kilo alması için

30 cu haftada 1313qr.Boyunu sormayı unuttum ama.Bana az gibi geldi ama doktor normal dedi.

Son düzenleme:
30 uncu haftada 1950 gr 41 cm di.şekerliyiz biz ama ondan irileşmiş.

Ya bende gecen hafta doktora gittim. 30. Haftamda 1850 gr olmus. Doktor biraz tonton dedi. Şeker sorunu yok ama çok şükür. Insallah kolay dogarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…