2014 Mayıs Anneleri Buluşuyor

Lilacsofie

Dört yapraklı yoncayız:)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
2.612
631
248
İstanbul
Hepimiz hemen hemen aynı tarihlerde, aynı heyecanı yaşadık... Anne olacağımız müjdesi aynı haftalarda hatta günlerde düştü yüreğimize...
Yaklaşık 30 haftayı beraber devirdik. Bebeklerimizin kalp atışlarını birlikte duyduk, cinsiyetlerini öğrendik, test sonuçlarımızı, göbişlerimizin ve bebişlerimizin büyüme hızını paylaştık. Kah sinirlendik eşlere, annelere, kayınvalide ve görümcelere; kah aldığımız minicik eşyalar herşeyi biranda unutturdu bize... Birbirimiz için dua ettik, birinin kötü geçen günü, diğerinin yüreğine dert oldu..

Şimdi, daha fazla ağırlaşmadan, doğum öncesi buluşup biraraya gelme zamanı... Yer; İstanbul. Zaman ve mekanı beraberce belirleyeceğiz. İstanbul içinden dışından gelebilecek olanlar uygun zamanları ve yerleri ile "ben de varım" mesajı bırakırlarsa bir sayalım bakalım kaç kişiyiz? :))

cts gunu olsun oglen gıbı olsun.. hava durumuna bakıp ona gore cıkalım derım ben cok soguk olmasın..
üşümesin bebişler..

tabı aramızda calısan anneler olacaktır.. bence onlara gore belırlemek daha uygun olur..

herkes nerede oturuyor bılmıyorum ama anadolu yakasında bulusulursa kadıköy olsun, avrupa yakasında buluşulursa beşiktaş olsun derim..

Sen nerdesin cnm?
Haritanın diger ucunda teee Akdenizdeyim ben :) istanbulu da özledim valla uçakla 1 saat aslında ama artık uçağa bile almıyolar:) siz buluşup tadını çıkarın bize anlatırsınız..zaten ben ağırlaştım canım pek çıkamıyorum artık malum iki tane olunca..

Haklısın hatırlıyorum canım. Uçağa almıyorlar artık diyince bir tuhaf oldum, gururlandım sanki:))) Uçuşa alınmamak ta nasıl gurur kaynağı olabiliyo orası da ayrı mesele:)))))
Acaba senin ordan başka anne var mı?

keşke bende gelebilsem ... hamile ben olmasam da 1 2 tecrübemi paylaşıdım bacımla beraber gelirdik cumartesi öğlen sizle, akşamda ''SAMİ YUSUF'' konserine muhteşem olurdu
ama o kadar uzak ki sadece hayal edebilirim ancak

ben de çok kıskandım gerçekten Giresun da oturuyorum annemin yanına geldim izmire. izmir deseydiniz gelebilirdim neyse buluşunca bizim yerimize de bolca eğlenin artık

Merhaba.ben varim bulusmayi cok isterim.avr.yakasi buyukcekmecedeyim, calisan oldugumdan cumartesi katilabilirim.bir de araba ile gelecegim.cok uzak olamadigi surece zevkle katilmak isterim.

bende gelirim hiç kaçırmam oğluşumuda alırım beraber gelirim.cumartesi olursa çok iyi olur hafta içi çalışıyorum çünkü.

Bende geliyorum ama kizlar martin 7 sine kadar bulusalim anadolu yakasina gelemem malum ben agirlastim avrupa yakasinda olabilir Eyupte oturuyorum hatts hepiniz vialanda gelin orasi yakin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…