- Konu Sahibi Lilacsofie
-
gelmek cok isterim istanbula yeni taşındık sanırım ve bir ucundayız pekte gezme imkanımız olmadı ağırlaştığım için eğer yer uygun olursa gelmeye çalışırım Anadolu yakasındayızm tuzlada varmı tuzlada oturan bu arada
gelmek cok isterim istanbula yeni taşındık sanırım ve bir ucundayız pekte gezme imkanımız olmadı ağırlaştığım için eğer yer uygun olursa gelmeye çalışırım Anadolu yakasındayızm tuzlada varmı tuzlada oturan bu arada
Haritanın diger ucunda teee Akdenizdeyim ben :) istanbulu da özledim valla uçakla 1 saat aslında ama artık uçağa bile almıyolar:) siz buluşup tadını çıkarın bize anlatırsınız..zaten ben ağırlaştım canım pek çıkamıyorum artık malum iki tane olunca..
Ayy topikle alakasi yok ama okuyinca panik oldum. Ucaga almiyolar mi ciddenn? Eee ben bilet aldim amaKizima yedi aylik hamileyken Adana'ya gitmistim sorun olmamisti. Gerci yanima doktordan ucaga binebilir diye bi yazi almistim amaa kimse sormamisti. Simdi buna guvenerek yine Adana'ya gitme plani yaptim. Korku sardi beni iptal de edemem promosyon oldugu icin :/
Canım 28 den sonra almıyolar ama doktorundan bi izin belgesi iste verirse sorun olmaz..beni hic almazlar yani doktorum izin vermez cunku ikiziz biz o yüzden dedim:) ama kimseye söylemeden binsem ruhları duymayabilir o ayrı konu ama cesaret edemem ben erken dogum riskimiz var ikiz olunca allah korusun..
Canim ben de tuzla merkezdeki hatta bizim forumda bir arkadas daha var tuzla dan ama çok sık girmiyor.
Ben haftasonları çalışıyorum salı ptesi musait oluyorum.
Anadolu yakasi atasehirdeyim. Bende cok buyuk ihtimalle katilirim.
Liste çıkarıyorum da kızlar anadolu yakası ve h.sonu ağırlıklı gidiyoruz şuan.
Forumdan çıkarabildiğim isimlere birazdan mail atacağım. Benim atladığım unuttuğum birileri varsa kusura bakmayın ne olur, sizin farkettiğinZ birileri varsa lütfen ekleyin listeye, ya da maili yönlendirin direkt.
Liste olunca yeterli sayı varsa, belki de sadece avrupaya gelebilenler orada, anadoluya gelebilenler anadoluda hatta varsa farklı aynı sehirler kendi aralarında toplanır. Ne güzel olur:))
Yakutesra : avr hsonu ok
Sweetseptember :
Moonserose1607:
Minamustafa:
Esra25
Melekim19
Echose
Psikologanne: anadolu hsonu ol
Sugar234: anadolu hsonu ok
Handrake: anadolu, salı-pzt ok
Ela26yeni: anadolu ok
Berirem
Halauniversiteli
Miraclemiracle
Domatespatates
Mucize_1406
Sedosss
Sheflera
Koseden
Aromel
Aytezcan: anadolu ok
Yawyaw
Saiking
fzl985
Deniz1006
Niyall : cmt avr ok
Dalokaysmom
_inci
Yagmur damlası
Sibela85
Northstar
Gldn1993
Ses06
Plojovic : istanbulda oturmuyor. Katılım?
Sefamolsunnn
Asilemm
AhmetYahya
Emineyildiz
Sec
Esmasrn
Kaseker avrupa ok. Anadolu?
Smyrna07
Ben de ataşehirdeyim cnm.. konu ile i ilgsi yok ama h.sonuna kadar kendime dr. bulmalıyım..ataşehir memorial nil.hn.a gidiyorum ama trafik kazası geçimiş sanırım doğumuma kadar olmayacakmışş((((
sen kime gidyosun cnm memnunmusun? acana hastane değiştiip acıbademe mi gitsem bilemedim....
Canım ben de ataşehir anadolu yakası ve haftasonu olursa katılabilirim
Bizde yaylada oturuyoruz ama lojman bekliyoruz harp okulunun lojmanlarini olursa tasinacagiz kimsem yok burda pendik disinda pek uzaga gitmedik yoruluyorum hemen sen dr nereye gidiyosun cnm ben gisbir burcak hanima gidiyorum bulusmada esimin isi olmazsa gotururum dedi ama anadolu yakasinda olursa katilabilirim cunku eminonune alisverise gitmeyi bile gozum almiyor
merhaba anneler ben mayıs ayında oğlumu kucağıma alıcam hayırlısıyla inşallah ancak öyle kötüyüm ki anlatamam şuanda 27 haftalığım 13 haftalıkken 8 yasındaki yeğenim karnıma tekme attı iki kez o zamandan beri içim içimi yiyor bebeğime bir şey olduysa diye tabi hemen doktoruma gittik kanama falan da olmadı ama içim rahat etmiyor zaten 2 buçuk aylıkken ögrendm hamile olduğumu trambolin görevlisiyim 2bucuk ay boyunca hopla zıpla sonra ögrendk ki hamileyim Allahım korusun bebeklerimizi benim bebeğim de ıyıdır inşallah konuşmaya dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki bi an önce hayrlsyla sağlıklı eli yüzü düzgün bi şekilde kucağımıza alalım istiyorum ağlamak istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?