2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tamam canım bekliyorum güzel haberini inşallah...
Valla eskiden öyleymiş ama eskilerde maşallah patır patır doğuruyorlarmış , bizde uğraşıyoruz , o kadarda kutlama hakkımız olsun değil mi

Aynen canım aynen benım annem okadar cabuk hamıle kalıyorkı evlenmıs sadece 1 kere adet olmus sonra bana hamıle kalmıs kutlamayı sonuna kadar hak edıyoruz tum sevıncı sonuna kadar yasamalıyız inşallah guzel haberler verırım canım hıslerıne guvenırmısın kendımı cok degısık hıssettım sen öyle dıyınce

HADİ YAAA ARTIK ALINNA TÜM EŞYALAR DEĞİŞECEK PEMBELER MAVİ OLACAK:) AMAN OLSUNDA RENKLER ÖNEMLİ DEĞİL DMİ DEĞİŞİR HERŞEY

Aynen canım yeterkı olsun saglıcakla dogsunda ama ben sasırdım dr 5 ay boyunca nasıl fark etmemıskı

kızlar bu arada mogaminin yazdığı forumu buldum ona yazdım yazdıklarımızı okmuş ve onu özlediğimiz ve sorduğumuz mesajları görünce çoook mutlu olmuş forumdaki arkadaşları çok sevdiğini söyledi ekimde yeni topik açacakmış bunun süresi dolduğu için ayrıca bat dünmüş ama hala adet olmamış, inşaallah mutlu haberler gelir sizde meraklandığınız için size de yazayım dedim hemen

sonucun belli olsun hiselerimle ilgili birkaç şey anlatacağım :)
İnşallah yanılmamışımdır

aaaa hayırlı olsun...bu doktorlara da nasıl güvensek bilmem ki...

Tüm kız diye alınan herşey boşa gitti..Pembiş pembiş kullanır artık oğluna...

Aman sağlıklı olsunda gerisi boş

Aynen canım bende sasırdım yanı naısl goremıyorsa pembelerı gıyecek bakalım dedıgın gıbı aman saglıklı olsunda canım

Çok sevındım canım sagol mogamısız olmaz gelmelısın mogamı bızı yanlız bırakmamalısın adet olmadıgınada cok sevındım ınsallah olumlu haberlerını alırız :)

Bende öyle oldum sonra kan geldi cnm bence çok ümitlenme hevesini kırmak istemem ama inşallah ben yanılırımda sen mutluluk yaşarsın
ayyy cnaım benim ben hamil dğeilim ki ümitlenmekten değil yumurtlamayı yakalamaya çalışıyorum sence yakalarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…