tamam canım bekliyorum güzel haberini inşallah...
Valla eskiden öyleymiş ama eskilerde maşallah patır patır doğuruyorlarmış , bizde uğraşıyoruz , o kadarda kutlama hakkımız olsun değil mi
HADİ YAAA ARTIK ALINNA TÜM EŞYALAR DEĞİŞECEK PEMBELER MAVİ OLACAK:) AMAN OLSUNDA RENKLER ÖNEMLİ DEĞİL DMİ DEĞİŞİR HERŞEY
Gerzaman kendini hissetirmiyo arada artıyo doktora gitsem agrıkesici veriyo onuda yarım bıralıyorum kalıyoama öyle ağrıyla yaşanmaz ki niye göstermiyorsun
Bu konuda ben de biliyorum çok zaman.hamilenin karnı sivri kalçası çok dışa çıkmışsa kız oluyo kalçası düz karnıda yanları doldurmuş yuvarlaksa erkek
Aynen canım aynen benım annem okadar cabuk hamıle kalıyorkı evlenmıs sadece 1 kere adet olmus sonra bana hamıle kalmıs kutlamayı sonuna kadar hak edıyoruz tum sevıncı sonuna kadar yasamalıyız inşallah guzel haberler verırım canım hıslerıne guvenırmısın kendımı cok degısık hıssettım sen öyle dıyınce
aynen ya nasıl anlamaz imkansız diyeceğim ama Allaha imkansız yok ki:)Aynen canım yeterkı olsun saglıcakla dogsunda ama ben sasırdım dr 5 ay boyunca nasıl fark etmemıskı
aaaa hayırlı olsun...bu doktorlara da nasıl güvensek bilmem ki...
Tüm kız diye alınan herşey boşa gitti..Pembiş pembiş kullanır artık oğluna...
Aman sağlıklı olsunda gerisi boş
sonucun belli olsun hiselerimle ilgili birkaç şey anlatacağım :)
İnşallah yanılmamışımdır
aynen ya nasıl anlamaz imkansız diyeceğim ama Allaha imkansız yok ki:)
Bende öyle oldum sonra kan geldi cnm bence çok ümitlenme hevesini kırmak istemem ama inşallah ben yanılırımda sen mutluluk yaşarsınKIZLAR YAAAA BENİM ŞİMDİ YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI GELDİ AMA KAN YOK ŞÜKÜR
kızlar bu arada mogaminin yazdığı forumu buldum ona yazdım yazdıklarımızı okmuş ve onu özlediğimiz ve sorduğumuz mesajları görünce çoook mutlu olmuş forumdaki arkadaşları çok sevdiğini söyledi ekimde yeni topik açacakmış bunun süresi dolduğu için ayrıca bat dünmüş ama hala adet olmamış, inşaallah mutlu haberler gelirsizde meraklandığınız için size de yazayım dedim hemen
inşalah canımVayyyyyyyyyy baksen hadı bakalım ınsallah yanıltmam senı canım :)
o zaman bence yumurtlma oluyor tatlım çünkü bir hemşire arkadaş demişti bana yumurtlama zamanında gelebilirmiş böyle pembe veya az bir kanamaKIZLAR YAAAA BENİM ŞİMDİ YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI GELDİ AMA KAN YOK ŞÜKÜR
Gerzaman kendini hissetirmiyo arada artıyo doktora gitsem agrıkesici veriyo onuda yarım bıralıyorum kalıyo
CANIM SENİN NE DURUMDAcanımcım ovulasyonun ne durumda senin.
ayyy cnaım benim ben hamil dğeilim ki ümitlenmekten değil yumurtlamayı yakalamaya çalışıyorum sence yakalarmıyımBende öyle oldum sonra kan geldi cnm bence çok ümitlenme hevesini kırmak istemem ama inşallah ben yanılırımda sen mutluluk yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?