2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o zaman bence yumurtlma oluyor tatlım çünkü bir hemşire arkadaş demişti bana yumurtlama zamanında gelebilirmiş böyle pembe veya az bir kanama
olabilir hayatımda ilk kez böyle birşey yaşadım gitti geçti akşam ovu testi yapıcam eve gideyim de şimdi sonsularımı içeyim :)))))

merhaba aranıza yeni katılıyorum sol kasıkta agrı batma aksam ellerim ve ayaklarım birden şişti sabah ellerim sisti alyansımı takamadm normalde kilom var ama aynaya baktm sanki hamileymişim gibi göbegim sizde olma ihtimalim ?

merhaba batın ne zaman yumurtlamayı geçtiniz mi

ben 45 günde falan adet oluyorum hesaplamalra göre 10 gün var yumurtlamama bide hormon testi yaptırdım erkeklik hormonu yuksek cıktı acaba diyorum bu kilo artısı ona baglı olablrmi

Başka ne gibi belirtiler var canım?
göğüs uclarım acıyo hızlı oturursam ani batmalar yürürkende öyle test yapmaya korkuyorum az önce bahsettiğim hormonun yuksekliği hamile kalmayı engelliyomuş falan yazıyor nette hiç içimden gelmiyo ama merakta ediyorum adetten 5 6 gün sonra denemeler oldu bılmıyorum kafam cok karısık :s

Tesekkurler canım ıyıyız sen nasılsın

Bende iyiyim canım biraz başım ağrıyor nedense bu aralar çok evhamlı oldum iyice herşeye acaba bende de var mıdır diye belirti aramaya başlıyorum hayırlısıyla saglıklı hamile kapsamda kafam rahat etse

MERHABA ,

HAMİLEYSENDE BU KADAR ŞİŞLİK OLMASI NORMAL DEĞİL BAŞKA BİR ŞEYDEN OLABİLİR BENCE DOKTORA GÖRÜNMELİSİN . O TÜR ŞİŞLİKLER HAMİLELİĞİN SON AYLARINDA OLUYOR .

Gecmıs olsun canım havalardandır benddede bır tembellık sormak esnemekten helak oldum bır uykum var anlatamam uykuya doyamıyorum bata ne kadar var canım kafanı yorma belırtı arama canım ınsallah hepımız hayırlı saglıklı bır sekılde hamıs kalacagız

uuufff bende kendimde en ufak bi değişikliği farkedeyim hemen nette araştıma yapıyorum psikolojm bozuldu :)

Rabbim gönlüne göre versin inş.beklemek zor gerçekten iyice stres oluyor insan

Aynen canım bende uykuya doyamıyorum bu aralar gerçi normalde de Uykucu sayılırım
Canım bu ay denememiz olmadı bi mantar şikayetim oldu gecen ay ilaç kullandım korunduk bu ayda gectimi geçmesini anlayamadım yine deneme olmadı gecen gün doktora gittim smear yaptı hormon testlerini yaptır dedi bilmem ne bilmem ne ben sorununu Anlatamadım kisacası sinir oldum daha adam akıllı denememiz de olmadı mantar geçsin öyle deneyelim derken 2 ay gitti

Geçmiş olsun canım ben normalde gunduz uyumayı sevmem uyuyamam canım ama bu sıralarayakta uyuyorum resmen dr bazen anlamıyorar canım ınsallah sonuclar guzel gelır bu ay baslarsınız calısmalara

amin canım herkesin inşallah coookk zor hemde daha 3 aylık evliyim ben ama aceleciyim birazda bide o hormonun yuksekliği mahvetti beni

Daha çok yeni evlisin canım tedavini olursun sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın inş.ama bende okudum yuksek olması gebeliği engelliyomus ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…