Geçmiş olsun canım ben normalde gunduz uyumayı sevmem uyuyamam canım ama bu sıralarayakta uyuyorum resmen dr bazen anlamıyorar canım ınsallah sonuclar guzel gelır bu ay baslarsınız calısmalara
Dinlemiyolar bile zaman kaybı oluyor maalesef...inş.hamissindir
ben pek anlamıyorum canım ::)
Boyun fıtıgı ve düzleşmesi var onlar etkiliyo diye önemsenmiyo röntgen temiz çıkıyoağrı kesici çözüm değilde en azından röntgen ultrason bi şeyle bi baksalar
İdrarın çok koyulaşıyo yumurtlayınca onada dikket et benimki bugün çok koyu renkti pozitif çıktı ovü testi bide yanlardan alt karona agrı vuruyo bende öyle oldu dün geceayyy cnaım benim ben hamil dğeilim ki ümitlenmekten değil yumurtlamayı yakalamaya çalışıyorum sence yakalarmıyım
arkadaşlar bu hafta sonu bursaya anneme gidiyorum salça yapmaya yoğun olur büyük ihtimalle sizi okumaya çalışırım ama giremezsem kendinize iyi bakın pzts görüşürz hepinize iyi tatiller güzel ınır inşaallah ben yokken de
Hormon düzenleyici ilaç vermesi lazım doktorunun verdimi pekiben 45 günde falan adet oluyorum hesaplamalra göre 10 gün var yumurtlamama bide hormon testi yaptırdım erkeklik hormonu yuksek cıktı acaba diyorum bu kilo artısı ona baglı olablrmi
bugün tekrar o yolladığım zamanki gibi belirgin çizgi fakat koyu değil canımCANIM SENİN NE DURUMDA
Boyun fıtıgı ve düzleşmesi var onlar etkiliyo diye önemsenmiyo röntgen temiz çıkıyo
anladım canım bi daha yaşatmasın allahım.. ne güzel bak hamile kalabiliyorsun sıkıntı yok demek kisen şu anı sormuşsun yok canım ben bebek bekliyordum kaybettim 25 temmuzda kürtaj oldum
şimdi çok aşırı su tüketiyorum bugünlerde idrardan anlayamam herhalde :) ama sağ tarafta ağrı var ve yumurta akı kıvamında akıntı bakalım test yapıcam ovulasyon içinİdrarın çok koyulaşıyo yumurtlayınca onada dikket et benimki bugün çok koyu renkti pozitif çıktı ovü testi bide yanlardan alt karona agrı vuruyo bende öyle oldu dün gece
bende de boyun düzleşmesi var neyi etkiliyormuş ki oBoyun fıtıgı ve düzleşmesi var onlar etkiliyo diye önemsenmiyo röntgen temiz çıkıyo
ben soğan kürü yapıyorum öylesine biraz erken çatlasın istiyorum eşim p.tesi salı yok çünküşimdi çok aşırı su tüketiyorum bugünlerde idrardan anlayamam herhalde :) ama sağ tarafta ağrı var ve yumurta akı kıvamında akıntı bakalım test yapıcam ovulasyon için
benim kasık ağrım var akıntı da yok idrarda da koyu değil daha offffİdrarın çok koyulaşıyo yumurtlayınca onada dikket et benimki bugün çok koyu renkti pozitif çıktı ovü testi bide yanlardan alt karona agrı vuruyo bende öyle oldu dün gece
sağol tatlım yorucu olacak ama dikkat edicem kendimeoo kolay gelsinnn kendine dikkat et zor işlerdir onlar çok yorulma biliyorsun :) hadi bakalım iyi hafta sonlarıı :)
Sırt agrısı yapıyo cnm bişeyi etkilemiyo.düzleşme fıtıga çeviriyo ıslak saçla gezmekten oluyomuş genelde bu boyun şikayetleribende de boyun düzleşmesi var neyi etkiliyormuş ki o
sağol tatlım yorucu olacak ama dikkat edicem kendimevakit olursa bursada gezicem biraz kocişle stres atmak lazım değil mi biraz sen de kocacığınla birşeyler yapın aşk tazeleyin
benimde eşim perşembe olmayacak acaba ne zaman çatlar yaaa perşembe çatlarsa kalırım böyleben soğan kürü yapıyorum öylesine biraz erken çatlasın istiyorum eşim p.tesi salı yok çünkü
daha gitmedim belki hamile kalırım veya kalma asamasındaymdır diye gitmedm canım sadece tuylenme var bende cene kısmında ama doktorla telefonda gorstuk tahlil sonucuna baktı ooo cok yuksek raporlu ilaca baslıcaz falan dedi korkuttu gitmeye cekınıyorumHormon düzenleyici ilaç vermesi lazım doktorunun verdimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?