2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım ben normalde gunduz uyumayı sevmem uyuyamam canım ama bu sıralarayakta uyuyorum resmen dr bazen anlamıyorar canım ınsallah sonuclar guzel gelır bu ay baslarsınız calısmalara

Dinlemiyolar bile zaman kaybı oluyor maalesef...inş.hamissindir

ayyy cnaım benim ben hamil dğeilim ki ümitlenmekten değil yumurtlamayı yakalamaya çalışıyorum sence yakalarmıyım
İdrarın çok koyulaşıyo yumurtlayınca onada dikket et benimki bugün çok koyu renkti pozitif çıktı ovü testi bide yanlardan alt karona agrı vuruyo bende öyle oldu dün gece

oo kolay gelsinnn kendine dikkat et zor işlerdir onlar çok yorulma biliyorsun :) hadi bakalım iyi hafta sonlarıı :)

ben 45 günde falan adet oluyorum hesaplamalra göre 10 gün var yumurtlamama bide hormon testi yaptırdım erkeklik hormonu yuksek cıktı acaba diyorum bu kilo artısı ona baglı olablrmi
Hormon düzenleyici ilaç vermesi lazım doktorunun verdimi peki

Boyun fıtıgı ve düzleşmesi var onlar etkiliyo diye önemsenmiyo röntgen temiz çıkıyo

şimdi anladımmm geçmiş olsun zor ağrılarr ( hele bebişte biraz daha zorlar ama allah dermansız şeyler vermesin bebişinle yüzmeye gidersiniz bol bol :)

İdrarın çok koyulaşıyo yumurtlayınca onada dikket et benimki bugün çok koyu renkti pozitif çıktı ovü testi bide yanlardan alt karona agrı vuruyo bende öyle oldu dün gece
şimdi çok aşırı su tüketiyorum bugünlerde idrardan anlayamam herhalde :) ama sağ tarafta ağrı var ve yumurta akı kıvamında akıntı bakalım test yapıcam ovulasyon için

şimdi çok aşırı su tüketiyorum bugünlerde idrardan anlayamam herhalde :) ama sağ tarafta ağrı var ve yumurta akı kıvamında akıntı bakalım test yapıcam ovulasyon için
ben soğan kürü yapıyorum öylesine biraz erken çatlasın istiyorum eşim p.tesi salı yok çünkü

benim kasık ağrım var akıntı da yok idrarda da koyu değil daha offff

oo kolay gelsinnn kendine dikkat et zor işlerdir onlar çok yorulma biliyorsun :) hadi bakalım iyi hafta sonlarıı :)
sağol tatlım yorucu olacak ama dikkat edicem kendimevakit olursa bursada gezicem biraz kocişle stres atmak lazım değil mi biraz sen de kocacığınla birşeyler yapın aşk tazeleyin

sağol tatlım yorucu olacak ama dikkat edicem kendimevakit olursa bursada gezicem biraz kocişle stres atmak lazım değil mi biraz sen de kocacığınla birşeyler yapın aşk tazeleyin

GEÇEN HAFTA DIŞARIDA GÜZEL BİR KAHVALTI YAPTIK GEZDİK BU HAFTA YARIN BENİMLE DOKTORA GELECEK BU HAFTA GEZMEMİZ DOKTORA OLACAK :))) GEZİN BURSADA OKUDUM 4 SENE ORASI BENİM MEMLEKETİM DİYORUM HAVALAR BOZMADAN SETBAŞINDA OTURUN Bİ DONDURMA YİYİN :):):)

Hormon düzenleyici ilaç vermesi lazım doktorunun verdimi peki
daha gitmedim belki hamile kalırım veya kalma asamasındaymdır diye gitmedm canım sadece tuylenme var bende cene kısmında ama doktorla telefonda gorstuk tahlil sonucuna baktı ooo cok yuksek raporlu ilaca baslıcaz falan dedi korkuttu gitmeye cekınıyorum cevrenizde boyle durum yasayan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…