- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Canim bugun adetimin 11. Gunu .. gecen ay ovi testinde 12. Gunde t cizgisi digerine gore cok cok koyuydu ..doktor cuma sabahi ve pazar gunu birlikte olun demişti. Dun gece esim cok yaramazdi bendede istek olunca dun gece oldu ..bu sabah ta yumurta akini gordum zaten ..ovi testi yaptim t cuzgisi silik çıktı sanirim yarin iyice koyulasir ..bu arada pazar gunu birlikte olamicaz cok uzgunum bunun icin ne gunduz ne geceÇatladı çatlayacak anlamına geliyordu canım bugün kaçıncı günündesin?
Arkadaşlar belirti aramayın insan belli bir süre sonra psikopata bağlıyor. Bırakın sürpriz olsun be
İnş bebektendir cnm ama hayatımızı yaşayamıyoruz ben üzerine düşmicem artık istedikçe olmuyo çünkü. Eşim çok yoğun tek benim çabamla olmuyo yoruldum. Belki beklentiye girmesem gelir küçük misafirlerimiz :)Güzelim ne güzel diyorsu bırkac gun oncesıne kadar hıc bır belırtım yoktu hafıf kasık sancısını saymıyordum oylece beklıyordum ama gogsum sancımaya sısmye basladı suan bıle koltuk altı kısmımdan yanlardan sancıyor ve goguslerım yer cekımıne dırenıyor gıbı tasıyamıyorum sankı agırlıkyapıyor ahhhhh ahhhhh canım
kızlar ben yarım saate çıkarım işten...
Yarın kızıma okul alışverişi vs.. yapacağız , yoğun olacak giremeyebilirim.
Yinede vakit bulursam bakacağım.
İnşallah haftasonu güzel haberler alırız.
öpüyorum hepinizi
İnş bebektendir cnm ama hayatımızı yaşayamıyoruz ben üzerine düşmicem artık istedikçe olmuyo çünkü. Eşim çok yoğun tek benim çabamla olmuyo yoruldum. Belki beklentiye girmesem gelir küçük misafirlerimiz :)
ay inş eşlerimiz bizimle olur çatlama esnasındabenimde eşim perşembe olmayacak acaba ne zaman çatlar yaaa perşembe çatlarsa kalırım böyle
benle paylaş sonucunu haftaya perşermbeye kadar çatlarmı hiç bilmiyorum kafam çok karışık doğrusuay inş eşlerimiz bizimle olur çatlama esnasında
Canim bugun adetimin 11. Gunu .. gecen ay ovi testinde 12. Gunde t cizgisi digerine gore cok cok koyuydu ..doktor cuma sabahi ve pazar gunu birlikte olun demişti. Dun gece esim cok yaramazdi bendede istek olunca dun gece oldu ..bu sabah ta yumurta akini gordum zaten ..ovi testi yaptim t cuzgisi silik çıktı sanirim yarin iyice koyulasir ..bu arada pazar gunu birlikte olamicaz cok uzgunum bunun icin ne gunduz ne gece
Kızlar ben çok fazla takılmamaya çalışıyorum çünkü bu ay oluruna bıraktım biliyorsunuz o nedenle az az ama her gün yazmaya çalışacağım.
İnşallah gelecek bu ay lovelym belkı bu ay beraber hamıs kalmıs oluruz :)
Öyle yapacağım zaten canım yaa başka dr'a gideceğim hayrlisi neyse o olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hayrli evlatlar versin bizlere...
Canım benim de prolaktin hormonum yüksek çıktı, doktor düşürmek için dostinex verdi.ona başlıcam. ancak gitmezsen dr. a kendiliğinden düşer mi bilmem. tedavi olman şart galiba ama.daha gitmedim belki hamile kalırım veya kalma asamasındaymdır diye gitmedm canım sadece tuylenme var bende cene kısmında ama doktorla telefonda gorstuk tahlil sonucuna baktı ooo cok yuksek raporlu ilaca baslıcaz falan dedi korkuttu gitmeye cekınıyorumcevrenizde boyle durum yasayan varmı ?
Bir gün arayla olsun bu ay diyorduk ama onu da bıraktık bizim canımız ne zaman isterse o zaman olucak onunda varsa geleceği gelir. Tüm yazı geri sayım yaparak bebek yolu bekleyerek geçirdim bu beni beynen çok yordu artık öyle yapmayacağım.
Canım olursa olur olmazsa çokta fifi. Bu ay rahatım ben.
merhaba aranıza yeni katılıyorum sol kasıkta agrı batma aksam ellerim ve ayaklarım birden şişti sabah ellerim sisti alyansımı takamadm normalde kilom var ama aynaya baktm sanki hamileymişim gibi göbegim sizde olma ihtimalim ?
cok haklısın cnm hıc kafana takma bebk ısını ben calısma yaparken esım yastık felan koyalım dıyordu ben ıstemıyorum olucaksa olur zaten dımıstım oyled yaptım 2 ay boyunca hıc ozel bısey yapmadım sende oyle yap oluruına bırtak cnmBir gün arayla olsun bu ay diyorduk ama onu da bıraktık bizim canımız ne zaman isterse o zaman olucak onunda varsa geleceği gelir. Tüm yazı geri sayım yaparak bebek yolu bekleyerek geçirdim bu beni beynen çok yordu artık öyle yapmayacağım.
Kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle yap canım bır yerımın agrıyacagına sızlayacagına hıc bu kadar sevınecegımı sanmıyordum canım nafas aldıkca gogsumun yanalrı gerılıyor sankı kasılıyor bu bana bır umut oluyor çk degısık bır duygu
canım anlamaları lazım halden iyi demişsin genç çiftsiniz sonuçta rahat etmezsiniz sürekli olunca.. sen bu hafta kendini rahat ettir kuzum canının istediğini yap bak kaygılı 3 günde bir ilişkiden hamiş kalmış elbet hayırlısıyla olur tabiki paylaşırım seni merak ederim yaz olur mu :)benle paylaş sonucunu haftaya perşermbeye kadar çatlarmı hiç bilmiyorum kafam çok karışık doğrusu
o değil perşembeleri kv ye giderdim dün gitmedim bugünde anneme giderdim annemede gitmiycem ama yoruluyorum diye gitmedim haftaya bekleyecekelr ama anlamıyorlar bide cumartesi pazar regldm kv bizde kaldı ilk kez gelmişti ama hala perşmbe günüde gelmemizi bekledi bende dün sabahtan aradım eşimi aramasın die işte gelecekmisiniz kızım dedi bende anne perşembe beraberdik haftasonuda beraberdik bu hafta mazur görün bizi dedim kusura bakmasınlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?