cok haklısın cnm hıc kafana takma bebk ısını ben calısma yaparken esım yastık felan koyalım dıyordu ben ıstemıyorum olucaksa olur zaten dımıstım oyled yaptım 2 ay boyunca hıc ozel bısey yapmadım sende oyle yap oluruına bırtak cnm
Elisam inşallah bebek geliyordur san canım benim.
Bana annemde doğum kontrol hapından sonra kolay olmuyor diyince iyice şevkim kırıldı olmucakmış gibi geliyor ne yaparsak yapalım şöyle bir kaç ay daha o nedenlede saldım kendimi.
yok canım alakası yok hapla bak sorunsuz evlendiğinden beri korunmayan 2 çift biliyorum akraba.. biri 7 ay diğeri 5 ay bekledi hamileliğiElisam inşallah bebek geliyordur san canım benim.
Bana annemde doğum kontrol hapından sonra kolay olmuyor diyince iyice şevkim kırıldı olmucakmış gibi geliyor ne yaparsak yapalım şöyle bir kaç ay daha o nedenlede saldım kendimi.
Ben ınanıyorum gelecek bu ay sen hamıs kalacaksın bence
ay ilişki bile monotonlaşıyor ya bende sıkıldım bu durumdan yazı bunu düşünerek geçirdimBıraktım asi_m bu ay ne gün sayıyorum ne birşey ohhhh kafam rahat böyle ne güzelmiş. Kaç aydır kasıyorum kendimi. Yazdan bir şey anlayamadım.
amin bitanem aminnn:)::):):) peki bakalım sen nasıl istiyorsan allah yardımcımız olsun :)
canm senin batın ne zamandı bugun kacıncı günün adetten sonraki.. acaba sen erken mi yumuşun oldu da çatladı ki her gün buraya yüklede yorumlayalım bebeğim merak ediyorum bne seni:)bende de boyun düzleşmesi var neyi etkiliyormuş ki o
inşallah bıtanem inşallah
Hım anladım canım kuzenın esınde dogum kontrol hapı kullanıyordu kılo almıs sonra bırakmıs 5 6 aydır hapla korunmuyormus sanırım bu ay sanırım bebek yapmaya karar vermısler hamıle kalmıs yenı ogrendı oda hayırlısı cnım ben hıc kullanmadım dogu kontrol hapı
haklısın cnm bosver takma sadece yumurtlama gunleını bılsen yeter okadar ektra bısey yapmana gerek yok cnm ınan daha rahat edıceksınBıraktım asi_m bu ay ne gün sayıyorum ne birşey ohhhh kafam rahat böyle ne güzelmiş. Kaç aydır kasıyorum kendimi. Yazdan bir şey anlayamadım.
hayırlısı olsun tatlım Allah bu kararınızı tez vakitte bir bebekle taçlandırır belki, çünkü tüm bebişler vazgeçişlerde yola çıkıyor, vazgeçmek demeyelimde üstünde durmamak diyelim. hakkında hayırlısı tatlımBir gün arayla olsun bu ay diyorduk ama onu da bıraktık bizim canımız ne zaman isterse o zaman olucak onunda varsa geleceği gelir. Tüm yazı geri sayım yaparak bebek yolu bekleyerek geçirdim bu beni beynen çok yordu artık öyle yapmayacağım.
Ben sana inanıyorum asıl kuzum sana gelecek bu ay bebiş. Biz çalışma yapmıyoruz ki en son geçen pazar falan oldu galiba adet bitimi.
yok canım alakası yok hapla bak sorunsuz evlendiğinden beri korunmayan 2 çift biliyorum akraba.. biri 7 ay diğeri 5 ay bekledi hamileliği
canım benim ilk kez yapıyorum da beceremedim mi diyorum misafirlikler iş derken düzensiz de yaptım bi ara resim attım ya ondan sonra silikleşti şimdi gene o halinde afroditim kocamda ptesi ve salı yok ancak çarşamba akşamını bekleyeceğim hep böyle kaçırmıştım zaten ben tamam yüklerim kuzumamin bitanem aminnn:)
canm senin batın ne zamandı bugun kacıncı günün adetten sonraki.. acaba sen erken mi yumuşun oldu da çatladı ki her gün buraya yüklede yorumlayalım bebeğim merak ediyorum bne seni:)
İşte bak o 5-6 ayda vücut atmıştır zaten hapın etkisini. Ben daha haziranda bıraktım bilsem daha önce bırakırdım. Hatta hiç kullanmazdım başka yöntemlerle korunmaya çalışırdım.
elisa inşallah yaaaa, ayyy insan hiç arkadaşının göğüsleri sızlıyor şişiyor diye sevinir mi, sen yazdıkça ben göbek atıcam nerdeyse burada :) minnoş hayırlısıyla gelir inşallah...
ayyy canım benım agzından bal damlıyor ınsallah kuzucugum canım benımde öyleydı adetın bıttgı gun yapmıstık araya 5 gun gırdı 5. gun calısma oldu ertesı gun uzayan akıntı geldı ondan sonraılıskıyı sıklastırdık nerdeyse o hafta ful gectı sadece 2 gun bosgectık pazartesınden berı bızdede ılıskı yoktu 4 gun dun oldu yeterkı akıntının geldıgı gunlerı degerlendır canım bende hamıs gıbı konustum ama benımkı ılıskı gunlerıde boyle canım bu ay
bat 25 ağustostu canım 12. günümamin bitanem aminnn:)
canm senin batın ne zamandı bugun kacıncı günün adetten sonraki.. acaba sen erken mi yumuşun oldu da çatladı ki her gün buraya yüklede yorumlayalım bebeğim merak ediyorum bne seni:)
hayırlısı olsun tatlım Allah bu kararınızı tez vakitte bir bebekle taçlandırır belki, çünkü tüm bebişler vazgeçişlerde yola çıkıyor, vazgeçmek demeyelimde üstünde durmamak diyelim. hakkında hayırlısı tatlım
elisa inşallah yaaaa, ayyy insan hiç arkadaşının göğüsleri sızlıyor şişiyor diye sevinir mi, sen yazdıkça ben göbek atıcam nerdeyse burada :) minnoş hayırlısıyla gelir inşallah...
ayyy canım benım agzından bal damlıyor ınsallah kuzucugum canım benımde öyleydı adetın bıttgı gun yapmıstık araya 5 gun gırdı 5. gun calısma oldu ertesı gun uzayan akıntı geldı ondan sonraılıskıyı sıklastırdık nerdeyse o hafta ful gectı sadece 2 gun bosgectık pazartesınden berı bızdede ılıskı yoktu 4 gun dun oldu yeterkı akıntının geldıgı gunlerı degerlendır canım bende hamıs gıbı konustum ama benımkı ılıskı gunlerıde boyle canım bu ay
doğru söze ne denir, beklemek gün saymak çok yıpratıcı, neyse sanırım ben 1-2 ay ne gün sayıcam ne de bekliycem, şu tedavimi olayımda bir, sizlerle mutlu olucam, çok mutlu olucam, iyileşmek için malum stresinde azalması gerek, eeee bunun içinde art arda hamiş haberleri duymam gerek :)İnşallah canım ama artık beklemicem ben gerçekten çok yıpratıcı çünkü beklemek.
Evet canm ama naparsın artık bırıncı bebekten sonra hapla korunmazsın canım senınde zaman yakındır ama bellı olmaz canım kımısıde hemen hamıs kalıyor kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?