Haftaya evlilik yıl dönümümüz ve biz Çeşme'ye gidiyoruz eşim otelde yer ayırtmış belki yıldönümü bebeği olur bilemem. Tek bildiğim artık hiç bir şey hesaplamak istemediğim çünkü hesap kitap işinden çok yorulduğum.
ben de kürtajdan sonra ilk adetim basladı canm ona seviniyorum artık tahmini de olsa batımı söyleyebileceğim.. ben de testlerimi almıştım artık bitsin de adetim baslıcam ben de yapmaya.. canm bazı kişilerin hiç koyulaşmıyomuş ama o halde bile hamile kalanı çok ukudum forumda sen koyuya yakında olsa gördüğün günleri değerlendirmeye bak canm eşin gidene kadar da her gün çalışma yapın içerde kalan da 2 gün falan yaşar inşallah yumuşla da buluşur canm stres yapma o da etkilercanım benim ilk kez yapıyorum da beceremedim mi diyorum misafirlikler iş derken düzensiz de yaptım bi ara resim attım ya ondan sonra silikleşti şimdi gene o halinde afroditim kocamda ptesi ve salı yok ancak çarşamba akşamını bekleyeceğim hep böyle kaçırmıştım zaten ben tamam yüklerim kuzumsenden naber
Arkadaşım geçenlerde whatsapptan şey yazmış. 3. denemede %80lere çıkıyormuş şans. Onunda 3. ayı olacak denemesinde aynı zamanda başlamıştık. Bu biraz oldu ama bakalım. Biz şuan çalışma yapmıyoruz ki eşim yumurtlama günlerine gelince söyle diyor. Bugün de akşam için bir şeyler yazmış ama bilemicem.
bat 25 ağustostu canım 12. günüm
wu huuuuuu çok iyi eeeeee işte içinizden nasıl geliyorsa hesapsız kitapsız aşk bebişi çok heyecanlı :) mesajı karşılıksız bırakma benceArkadaşım geçenlerde whatsapptan şey yazmış. 3. denemede %80lere çıkıyormuş şans. Onunda 3. ayı olacak denemesinde aynı zamanda başlamıştık. Bu biraz umut oldu ama bakalım. Bu seferde çalışma yapmıyoruz ki eşim yumurtlama günlerine gelince söyle diyor. Bugün de akşam için bir şeyler yazmış ama bilemicem.
Evlılık yıl donumu hedıyesı gıbı gelır artık bebısınız sıze senınde yum donemın olur sanırım o zamanlar cok guzel olur canım tatılın tadını cıkar sen bebısın gelır bu ay sızın askınıza dayanamaz daha fazla
bugunu yarını pazarı kesinlikle değerlendirin canm hatta gün içinde adamı yakala yakala at yatağabat 25 ağustostu canım 12. günüm
wu huuuuuu çok iyi eeeeee işte içinizden nasıl geliyorsa hesapsız kitapsız aşk bebişi çok heyecanlı :) mesajı karşılıksız bırakma bence
hadi gözün aydın tatlım, regli geldi, eeee sonra gelsin yumuşlar, yumuş günleri, sonra da bebişler inşallahben de kürtajdan sonra ilk adetim basladı canm ona seviniyorum artık tahmini de olsa batımı söyleyebileceğim.. ben de testlerimi almıştım artık bitsin de adetim baslıcam ben de yapmaya.. canm bazı kişilerin hiç koyulaşmıyomuş ama o halde bile hamile kalanı çok ukudum forumda sen koyuya yakında olsa gördüğün günleri değerlendirmeye bak canm eşin gidene kadar da her gün çalışma yapın içerde kalan da 2 gün falan yaşar inşallah yumuşla da buluşur canm stres yapma o da etkiler
genelde akip gidiyordu cnm bi defa cift yastik koydum cikmadicnm yhaa bu spermler nıye dısarı çıkıo ne yaptın çıkmamamsı için
doğru söylüyorsun canım keşke eşim haftaya hep burda olsaydı ama mühendisliği okuyacak bulunduğumuz yerde dgs den geçti o sebeple hayırlısı diyelim diploma alması gerekiyor onun için gidecekben de kürtajdan sonra ilk adetim basladı canm ona seviniyorum artık tahmini de olsa batımı söyleyebileceğim.. ben de testlerimi almıştım artık bitsin de adetim baslıcam ben de yapmaya.. canm bazı kişilerin hiç koyulaşmıyomuş ama o halde bile hamile kalanı çok ukudum forumda sen koyuya yakında olsa gördüğün günleri değerlendirmeye bak canm eşin gidene kadar da her gün çalışma yapın içerde kalan da 2 gün falan yaşar inşallah yumuşla da buluşur canm stres yapma o da etkiler
bugunu yarını pazarı kesinlikle değerlendirin canm hatta gün içinde adamı yakala yakala at yatağaben hamile kaldığım ayda abartmıştık iyice cumartesi pazar hep evde olunca valla gece gündüz demedik hiç ama tuttu
tamam canımcım benim gecelikler kostümler çıkacaklar yerlerinden heyoooobugunu yarını pazarı kesinlikle değerlendirin canm hatta gün içinde adamı yakala yakala at yatağaben hamile kaldığım ayda abartmıştık iyice cumartesi pazar hep evde olunca valla gece gündüz demedik hiç ama tuttu
sağol canm yaa valla insan adet olduğuna sevinir mi.. ama ben sevindim valla çünkü beklemek cok zor hele de bir kayıp yasadıktan sonra.. allahım kimselere yasatmasın bana da bir daha yasatmasın evet yumuşları beklicem artık her gün testti çalışmaydı derken gececek zaman ve insallah bebeğim tez zamanda gelecek bana .. sana da gecmiş olsun canm valla kafam öyle dolu ki dün yazayım diyordum inan hatırlamıyorum yazdıysam da :)hadi gözün aydın tatlım, regli geldi, eeee sonra gelsin yumuşlar, yumuş günleri, sonra da bebişler inşallah
ya bizimki kolunu kaldıramaz sabahları bazen öpüyorum m çekiyor kendini bende kızıyorum alınıyorumYa hesap kitap yapmayım diyorum ama sabah sperm hareketliliği daha fazlaymış yumurtanın çatlayacağı günün sabahı bence önemli. Saat kurun kalkın hepiniz.
ya bizimki kolunu kaldıramaz sabahları bazen öpüyorum m çekiyor kendini bende kızıyorum alınıyorum
blummmm dr a gidememişsin bende seni bekliyordum git diye .Kürtaj günlerimiz yakın y a bir umut belki senin dr önümüzdeki ay başlayın der de bende kendime pay çıkarırım diye.Malum benim dr katı bu konuda....
şöyle elinden geldiğince eşinin evde olduğu günleri değerlendir, gerisini de Allah a bırak. bebiş hayırlısıyla anneciğine gelir inşallah, Allah istedikten sonra 1 kere de bile gelirmiş ya bebiş o hesap :)doğru söylüyorsun canım keşke eşim haftaya hep burda olsaydı ama mühendisliği okuyacak bulunduğumuz yerde dgs den geçti o sebeple hayırlısı diyelim diploma alması gerekiyor onun için gidecekama biz neşemizi kaybetmeyelim tabi bu ara topikte mogami uzaklaşınca da moralim bozuldu her açtığımda aklıma geliyor bi uğursuzluk var ama hepimize birer bırakıyorum ne olur ne olmaz hadi bakalım ne güzel başlıyor yine heyecanlı günler canım regl ne zaman bitiyor sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?