2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evlılık yıl donumu hedıyesı gıbı gelır artık bebısınız sıze senınde yum donemın olur sanırım o zamanlar cok guzel olur canım tatılın tadını cıkar sen bebısın gelır bu ay sızın askınıza dayanamaz daha fazla

ben de kürtajdan sonra ilk adetim basladı canm ona seviniyorum artık tahmini de olsa batımı söyleyebileceğim.. ben de testlerimi almıştım artık bitsin de adetim baslıcam ben de yapmaya.. canm bazı kişilerin hiç koyulaşmıyomuş ama o halde bile hamile kalanı çok ukudum forumda sen koyuya yakında olsa gördüğün günleri değerlendirmeye bak canm eşin gidene kadar da her gün çalışma yapın içerde kalan da 2 gün falan yaşar inşallah yumuşla da buluşur canm stres yapma o da etkiler

Söyle canım sen yardımcı ol esıne hım senınde benımde 3. denememız bu ay ınsallah o sanslılardan oluruz bızde canım sen yumurtalamahaftanı dolu gecırmeye bak canım baskada hesap yapma kuzum

Canlar ıyı aksamlar kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorum

wu huuuuuu çok iyi eeeeee işte içinizden nasıl geliyorsa hesapsız kitapsız aşk bebişi çok heyecanlı :) mesajı karşılıksız bırakma bence

Belki diyorum orda hava değişikliği derken hiç aklımda olmaz.

hadi gözün aydın tatlım, regli geldi, eeee sonra gelsin yumuşlar, yumuş günleri, sonra da bebişler inşallah

doğru söylüyorsun canım keşke eşim haftaya hep burda olsaydı ama mühendisliği okuyacak bulunduğumuz yerde dgs den geçti o sebeple hayırlısı diyelim diploma alması gerekiyor onun için gidecek ama biz neşemizi kaybetmeyelim tabi bu ara topikte mogami uzaklaşınca da moralim bozuldu her açtığımda aklıma geliyor bi uğursuzluk var ama hepimize birer bırakıyorum ne olur ne olmaz hadi bakalım ne güzel başlıyor yine heyecanlı günler canım regl ne zaman bitiyor sende

Ya hesap kitap yapmayım diyorum ama sabah sperm hareketliliği daha fazlaymış yumurtanın çatlayacağı günün sabahı bence önemli. Saat kurun kalkın hepiniz.

tamam canımcım benim gecelikler kostümler çıkacaklar yerlerinden heyoooo başlaın çalışmalar tamam canım o gidene kadar her gün yapacağım ne güzel tutmuş normalde derler gün aşırı falan biz onu pek beceremiyoruz bi dün istemedim

hadi gözün aydın tatlım, regli geldi, eeee sonra gelsin yumuşlar, yumuş günleri, sonra da bebişler inşallah
sağol canm yaa valla insan adet olduğuna sevinir mi.. ama ben sevindim valla çünkü beklemek cok zor hele de bir kayıp yasadıktan sonra.. allahım kimselere yasatmasın bana da bir daha yasatmasın evet yumuşları beklicem artık her gün testti çalışmaydı derken gececek zaman ve insallah bebeğim tez zamanda gelecek bana .. sana da gecmiş olsun canm valla kafam öyle dolu ki dün yazayım diyordum inan hatırlamıyorum yazdıysam da :)

Ya hesap kitap yapmayım diyorum ama sabah sperm hareketliliği daha fazlaymış yumurtanın çatlayacağı günün sabahı bence önemli. Saat kurun kalkın hepiniz.
ya bizimki kolunu kaldıramaz sabahları bazen öpüyorum m çekiyor kendini bende kızıyorum alınıyorum

blummmm dr a gidememişsin bende seni bekliyordum git diye .Kürtaj günlerimiz yakın y a bir umut belki senin dr önümüzdeki ay başlayın der de bende kendime pay çıkarırım diye.Malum benim dr katı bu konuda....

kizlar, gecen ay hic girememistim, kac kisi kurtaj oldu ya. hepinize gecmis olsun. mevsimden midir nedir, ben de gecen yaz agustos ortasinda olmustum. ama merak etmeyin hemen iki dongude duzene girdi.

tekrar tekrar gecmis olsun kizlar. Allah hemencecik sagliginiza kavusup hamile kalmayi nasip etsin insallah:)

şöyle elinden geldiğince eşinin evde olduğu günleri değerlendir, gerisini de Allah a bırak. bebiş hayırlısıyla anneciğine gelir inşallah, Allah istedikten sonra 1 kere de bile gelirmiş ya bebiş o hesap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…