2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bilmiyorum tatlım normali 6 gün falan sürer ama değişir mi bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ben bittiği günün ertesi baslarım testlere.. hayırlı olsun eşine de sevindim okumak güzel valla eşim bıraksa ben de daha okurum da artık bebeiş olsun y.lisans tan baslıyım diyorum.. evet canm benm de canm sıkkın mogami konusuna bi arkadasın yüzünden ben de üzdüm onu özrümü kabul etti sağolsun ama üstüne bi de en son olay eklenince kız da napsın çekti kendini biraz unutsun döner o bırakamaz bizi :)

Rabbim bir daha göstermesin inşallah, o üzüntüyü sana da başka kimselere de yaşatmasın. inşallah sağlıcakla tez vakitte gelecek, ben inanıyorum hemde tüm kalbimle. teşekkür ederim canım benim çok sağol,dün o kadar zordu ki ne yazdım ne dinledim hiç bilmiyorum bende, bugün daha iyiyim ama.

Ya hesap kitap yapmayım diyorum ama sabah sperm hareketliliği daha fazlaymış yumurtanın çatlayacağı günün sabahı bence önemli. Saat kurun kalkın hepiniz.
valla canm o hareketli spermler benm kocayı hareketlendiriyo zaten bizim çoğu zaman sabah uyanınca olur çalışma :)

canm ben 10 ağustota oldum kürtaj.. bugun 26. günüm.. normalde adet döngüm 28 gündür adet belirtilerim var ama ben adet olmayı da unuttum kanama var ama adet mi bilmiyorum gecmiş olsun canm bu arada

canim ben kurtaj sonrasi ilk adet oldugumda cok cok hafif gecmisti. belki senin de oyledir. ama ikinci adetim de cok yogun olmustu ve 15 gun surmustu. hele bir 4 gunu 2 saatte bir ped degistirmistim, ayiptir soylemesi. doktor saatte bire inerse acile git demisti. ya herkesin durumu farkli oluyor bekli senin oyle degildir ama bence yaninda bol bol ped bulundur.

tekrar gecmis olsun canim :)

benim de 6 gün sürmüştü canım bende öyle başladım ovulasyona bakalım bu ayımz nasıl geçecek .. teşekkürler canım , eşim hem okuyup hem çalışıp hemde hayırlısıyla baba olucak inş. canım bakalım hayatımız değişiyor gibi gibi senin bölüm neydi tatlım

evet benim stresim hep diğer aylarda o vakitlerimde yanımda eğildi ondan galiba inş dediğin gibi tutar bakalım eşim beni de götürecekti adam kendiyle yazık o da çok istiyor da şartlar ahh ah

herşeyin caresi var bu zamanda canm ayrıca bence tek doktorla kalma bi doktora daha görün bakalım o neler söyleyecek ne tedavi önerecek üzülme inşallah iyi olacaksın

evet benim stresim hep diğer aylarda o vakitlerimde yanımda eğildi ondan galiba inş dediğin gibi tutar bakalım eşim beni de götürecekti adam kendiyle yazık o da çok istiyor da şartlar ahh ah
hayırlısı tatlım nasipte varsa taaaa kalkar gelir yemenden , ama nasipte yoksa ne gelir elden, bugünkü hayat mottom, ama inşallah haftasonunu iyi değerlendirin, pazartesi içinde kalan spermciklerle idare edersin.bir tek salı kalıyor işte,olsun o kadar da :)

p.tesi çalışacaz öyle yollayacam adamı artık bakalım bi salı olmayacak bi de çarşamba akşama kadar olmayacak

sanırım b
sanırım benm de hafif gececek canm zaten en son adetim de bi geldi bi gitti hafif gecmişti ama zaten kansızlık var inşallah 2.si öle yoğun olmaz sağolasın canm

herşeyin caresi var bu zamanda canm ayrıca bence tek doktorla kalma bi doktora daha görün bakalım o neler söyleyecek ne tedavi önerecek üzülme inşallah iyi olacaksın
iyi bir doktordan daha randevu aldım, şu hsg yide bir çektiriym, onun sonucuyla beraber doooğru ona gidicem.inşallah çok sağol, tez zamanda iyi olurum inşallah, Allah dermansız dert vermesin

p.tesi çalışacaz öyle yollayacam adamı artık bakalım bi salı olmayacak bi de çarşamba akşama kadar olmayacak
ohoooo iyi o zaman çok sevindim :) hayırlısıyla yola çıksın sizin bebiş inşallah umutlarım katlandı, sende üzülme stres yapma yumurtam çatladı çatlıycak diye rahat gevşek olmaya çalış,ne diyim hayırlısı

sağol canımcım desteğin için seviyorum sizleri bi de ben belki erken çatlatır diye bugün soğan kürü yaptım haftasonu da yaparım p.tesi bırakırım bakalım kısmet aynen

sağol canımcım desteğin için seviyorum sizleri bi de ben belki erken çatlatır diye bugün soğan kürü yaptım haftasonu da yaparım p.tesi bırakırım bakalım kısmet aynen
tabiki çabayı mücadeleyi bırakmıcan dediğim gibi, geriside güzel Allah ıma kalmış artık,biz çalışalım o da görsünde inşallah karşılığını versin, hayırlı güzelce haberlerini bekliyoruz inşallah

artık listede de yok senin bat ne zman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…