- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
C.tesi gecesi 1 2 gibi iliski olsaydi iyi olurdu :)Canim bugun adetimin 11. Gunu .. gecen ay ovi testinde 12. Gunde t cizgisi digerine gore cok cok koyuydu ..doktor cuma sabahi ve pazar gunu birlikte olun demişti. Dun gece esim cok yaramazdi bendede istek olunca dun gece oldu ..bu sabah ta yumurta akini gordum zaten ..ovi testi yaptim t cuzgisi silik çıktı sanirim yarin iyice koyulasir ..bu arada pazar gunu birlikte olamicaz cok uzgunum bunun icin ne gunduz ne gece
elfim napıyon tatlım :)C.tesi gecesi 1 2 gibi iliski olsaydi iyi olurdu :)
benımkıde oyleydı bı hareketıme bakardı artık yasak adamcaz kıvranıyo artık
Napim canim sayfalari okuyodum yetisemiyorum hiziniza :)elfim napıyon tatlım :)
valla ben de yetişemiyorum da allahtan bugun boşum evdeyim okudum gecmişi eccük de kitap okuyım diyorum :) var mı ağrın sızınNapim canim sayfalari okuyodum yetisemiyorum hiziniza :)
Hangi forum canım. Benimle aynıydı ama bn adet oldum inşallah ondan güzel haberler alirizkızlar bu arada mogaminin yazdığı forumu buldum ona yazdım yazdıklarımızı okmuş ve onu özlediğimiz ve sorduğumuz mesajları görünce çoook mutlu olmuş forumdaki arkadaşları çok sevdiğini söyledi ekimde yeni topik açacakmış bunun süresi dolduğu için ayrıca bat dünmüş ama hala adet olmamış, inşaallah mutlu haberler gelirsizde meraklandığınız için size de yazayım dedim hemen
Azcik sol kasijta var baskada yok Allah'a sukur tatlimvalla ben de yetişemiyorum da allahtan bugun boşum evdeyim okudum gecmişi eccük de kitap okuyım diyorum :) var mı ağrın sızın
Canim adet olmasiysan umudunu yitrme neler duyuyoruz uzulme lutfen Rabbimin vardir birbildigi mubarek cuma gununde Rabbim hepinize hayirli saglikli kendisine kulluk edecek evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaşlar ... 22 ağustosta adet olmam gerekiyordu dün evde erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım özelde sonuc bölümünde <2.00 çıktı. Özel hastanelerin değeri 2.00 den başlıyormus. Ama benim değerim kaç onu anlayamadım . Adette olmadım daha eve nasıl geldim bilmiyorum üzüntüden. Tüm günüm uyumakla geçti sinirden 1.5 yılın acısı da var tabi beklemek! her ay hüsran dayanamıyorum artık... sanırım bundan sonra test falan yapmayacağım. Rabbim hayırlısıni versin hepimize vakti zamanı ne ise. ...hoşçakalin arkadaşlar Rabbim gönlünüzce göre hayırlısıni versin inşallah
Aa öyle mi bn kesin hamile dir diyordum peki niye hasta olmamışNegatif cikti canim gelecek ay insaAllah hamile olur :)
iyi bakalım cnm bn de dolgu için gün aldım diğer dişimi de iltihap mı var diye gitmiştim kanal tedavisi olmuştu ona ama iltihap yok sinüzit varsa ondandır dedi sinüzit var bende de artık onun için giderim bi deAzcik sol kasijta var baskada yok Allah'a sukur tatlimdisin nasil oldu senin
valla canm o hareketli spermler benm kocayı hareketlendiriyo zaten bizim çoğu zaman sabah uyanınca olur çalışma :)
ohoooo o zaman ben benimkini hakkını yemeyeyim hiç, benim tek bir hareketime bakar
ay bunların adeti böyleymiş meğersem bende kızıyorum ne odunsun sabahları diye adamı haşlayınca uyanıp sarılıyor ben günaydınları bıraktım artık
Bi zaten cumartesi aksami uygunuz bakalim kismet yaa bebis gelicek se gelir zatenC.tesi gecesi 1 2 gibi iliski olsaydi iyi olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?