2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

@mgul bu ay sanırım tedavi ayı olacak,bir de tüplerin durumu falan belli değil,ama bat 27 eylül, ovulasyon zamanında hsg çekilecek ve 1 hafta ilişki olmayacak. bakalım bizim kısmetimiz ne zaman,Allah büyük inşallah tüplerde bir sorun yokturda, tabii bir de prolaktinde düşecek nasip tatlişkom artık, sizin sayenizde biraz unutuyorum derdimi

C.tesi gecesi 1 2 gibi iliski olsaydi iyi olurdu :)

liste yok Mogami yok iyi ki haberi geldi bugün, o da azıcık bir teselli. lütfen dönermisin,sen bırakamazsın bu topiği bizleri dimi?insan bir arkadaşı eksik oluncada üzülüyor bak Mogami stres yapıyorum prolaktin gene artıyor gelmezsen nasıl iyileşiym ben

Hangi forum canım. Benimle aynıydı ama bn adet oldum inşallah ondan güzel haberler aliriz

Kızlar SirriEyvan dan haber var mı test sonucu nedir

Merhaba arkadaşlar ... 22 ağustosta adet olmam gerekiyordu dün evde erken gebelik testi yaptım. 2. Çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım özelde sonuc bölümünde <2.00 çıktı. Özel hastanelerin değeri 2.00 den başlıyormus. Ama benim değerim kaç onu anlayamadım . Adette olmadım daha eve nasıl geldim bilmiyorum üzüntüden. Tüm günüm uyumakla geçti sinirden 1.5 yılın acısı da var tabi beklemek! her ay hüsran dayanamıyorum artık... sanırım bundan sonra test falan yapmayacağım. Rabbim hayırlısıni versin hepimize vakti zamanı ne ise. ... hoşçakalin arkadaşlar Rabbim gönlünüzce göre hayırlısıni versin inşallah

Canim adet olmasiysan umudunu yitrme neler duyuyoruz uzulme lutfen Rabbimin vardir birbildigi mubarek cuma gununde Rabbim hepinize hayirli saglikli kendisine kulluk edecek evlatlar nasip etsin

Azcik sol kasijta var baskada yok Allah'a sukur tatlim disin nasil oldu senin
iyi bakalım cnm bn de dolgu için gün aldım diğer dişimi de iltihap mı var diye gitmiştim kanal tedavisi olmuştu ona ama iltihap yok sinüzit varsa ondandır dedi sinüzit var bende de artık onun için giderim bi de

valla canm o hareketli spermler benm kocayı hareketlendiriyo zaten bizim çoğu zaman sabah uyanınca olur çalışma :)

Ay biz sabahları birbirimizi görmüyoruz. Önce ben kalkıp işe gidiyorum zaten arkamdan eşim ben kapıdan çıkarken o kalkıyor.

Kizlar benim son adet günüm 23 temmuz ben yanlış mı hesaplyrm sizce günüm geçmemiş mi ? Bilgisi olanlar cevap yazabilir mi her seferinde kendimi bu kez kaptrmayacağm hamilelik psikolojisine diyorum yine umutlaniyorum yaa bana bir akıl verin lütfen 1 haftadr acayip akinti var ve dün geceden beri ara ara başım dönüyor ha birde normal de her sabah eşimle kahvalti ederdim bu sabah bulantim vardi yiyemedim hiçbirşey bilmiyorum psikolojik mi yoksa birşeylerin belirtisi mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…