2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet aynen öyle mesela sen 2 mayısta birlikte oldun diyelım o zaman döllenme gerçekleşmiyor daha geç

canım gec dollenme yumurtayla sıpermın gec bulusması degıl yumurtanın gununden sonra olusupta catlaması yanı dıyelım adetın tam ortasında catlaması yerıne adetın 20-25 gunu yada daha gec yanı sen adet olucam dıye beklerken yumurtan yenı olgunlasıp catlıyo sende o arada ılıskın olmussa bebek oluyo yoksa yumurta ıle sperm beklemıyor erkeklerınkı 3 gun dayanıyoda bızımkı 12 saat zor dayanıyo

amin inş sanım benım vucudum suan sanki adetmısım gibi vucuden öle hissediyorum ama hiç bişiy yok ortada kasıklarımda sızlama oluyo benımde ama bu gögsüm fena ama şişlik falan yok ümitlenıyımmı sence

evet aynen öyle mesela sen 2 mayısta birlikte oldun diyelım o zaman döllenme gerçekleşmiyor daha geç

peki senın gögsünde sızlama varmı uclarında özellikle bıde kasıkta olan seyrek arada gelen sızlama sen beni umutlandırdın canım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın kaç gun gectı adetınden

hiç şartlı degılımkı ama suanda olsamda bır an önce tekrar başlasam çalışmaya modundayım gögüslerimin ucu acıyo ama

Göğüs ucunun acımasını ben gebelik belirtisi olarak biliyorum canım inş gebe çıkarsında şu adet sıkıntısından kurtulursun

kasıkta sızlma oldu evet göğsüm de olmadı

15. gündü dün geciken

benımde kasıklarımın ortasında oluyo zaten sızlamam memıslerde sıs degıl sadece acıyo bıde aklıma geldı sımdık oğlumda sol gozum sıste benım gunesten sandıydım bundada oynayıp duruyo 18 den berı bıde o belırtım var bence sen olesın cunku o testte gorundu belkı otekılerı okadar hassas degıldı

ayyy bebıs gelsın bebıs gelsınnnn mogamı sendende gelsın bu ayyyy herkezden gelsın

bende bu sabah evde test yaptım cıkmadı 4 gun var reglıme erken mı yaptım acaba ama napiim dayanamadım :):):)

canım bekle bakalım adet olmazsan yap ayy inşallah sende hamilesindir

maşallah cok tatlı pasta da harika olmus becerıklısın demek :)

evet cok severım yapmayı o pastanın fıyatını sordum bana 830 tl cektıler yuruyun gıdın dedım bunu nerde yapmıslar dedı ulkere sordum bıde dusun dedım ben yaptım adam hemen gel 3000 maas dedı ama cok calsımam gerekıyodu bende oğluma ancak dedım

ama ikiside aynı markaydı hiç bilemicem daha da düşünmücem neyse ne ya varsa buyursun gelsin hoşgelsin yoksada yok oldugunu göstersın diğer ay buyursun geldin aaaa

ama ikiside aynı markaydı hiç bilemicem daha da düşünmücem neyse ne ya varsa buyursun gelsin hoşgelsin yoksada yok oldugunu göstersın diğer ay buyursun geldin aaaa

yarın gıt ozaman doktora tahlıl yap bıdaha olmadı sokturucu kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…