evet aynen öyle mesela sen 2 mayısta birlikte oldun diyelım o zaman döllenme gerçekleşmiyor daha geç
sancı benım deolmadı canım arar ara sızlıyo kasıklarım okadar ama o adetkende oluyodu dedımya tek fark goguslerımın farklı acıması oldu
tosun pasa ablası o cennet kokum allahım sızede nasıp etsın
benim eşimde bana hamilsin deyip duruyordu yok diyordum tek denemeyle hamile mi kalınır bak bak gör diyordu
benımde tek deneme ahahhaha
evet aynen öyle mesela sen 2 mayısta birlikte oldun diyelım o zaman döllenme gerçekleşmiyor daha geç
hiç şartlı degılımkı ama suanda olsamda bır an önce tekrar başlasam çalışmaya modundayımgögüslerimin ucu acıyo ama
peki senın gögsünde sızlama varmı uclarında özellikle bıde kasıkta olan seyrek arada gelen sızlama sen beni umutlandırdın canım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın kaç gun gectı adetınden
amin inş sanım benım vucudum suan sanki adetmısım gibi vucuden öle hissediyorum ama hiç bişiy yok ortada kasıklarımda sızlama oluyo benımde ama bu gögsüm fena ama şişlik falan yok ümitlenıyımmı sence
bende bu sabah evde test yaptım cıkmadı 4 gun var reglıme erken mı yaptım acaba ama napiim dayanamadım :):):)
canım bekle bakalım adet olmazsan yap ayy inşallah sende hamilesindir
Yerim onu maaşallah sağlıklı hayırlı ömrü olsun
maşallah cok tatlı pasta da harika olmus becerıklısın demek :)
ayyy bebıs gelsın bebıs gelsınnnn mogamı sendende gelsın bu ayyyy herkezden gelsın
Göğüs ucunun acımasını ben gebelik belirtisi olarak biliyorum canım inş gebe çıkarsında şu adet sıkıntısından kurtulursun
kasıkta sızlma oldu evet göğsüm de olmadı
15. gündü dün geciken
benımde kasıklarımın ortasında oluyo zaten sızlamam memıslerde sıs degıl sadece acıyo bıde aklıma geldı sımdık oğlumda sol gozum sıste benım gunesten sandıydım bundada oynayıp duruyo 18 den berı bıde o belırtım var bence sen olesın cunku o testte gorundu belkı otekılerı okadar hassas degıldı
ama ikiside aynı markaydı hiç bilemicem daha da düşünmücem neyse ne ya varsa buyursun gelsin hoşgelsin yoksada yok oldugunu göstersın diğer ay buyursun geldin aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?