ama ikiside aynı markaydı hiç bilemicem daha da düşünmücem neyse ne ya varsa buyursun gelsin hoşgelsin yoksada yok oldugunu göstersın diğer ay buyursun geldin aaaa
yarın gıt ozaman doktora tahlıl yap bıdaha olmadı sokturucu kullan
bence guzel haber gelecek bence ıcıme ole doguyo
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
oo baya geçikmiş benimki daha 3 gün oldu geçikeli yahu
Allah nasip etmis
Cok cok tebrikler canim
Çok sevindim canım :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederimmmmmdarısı başınızaaaaaa
Benim bu ay oldu cok sukur
Kalbi atsa die beklioz
Insallah atar
Benim bu ay oldu cok sukur
Kalbi atsa die beklioz
Insallah atar
aklınıza kotu bıse getırmeyın allahın ıznıyle kucagımıza alacagız senın ne kadarlık oldu sımdık
evet cok severım yapmayı o pastanın fıyatını sordum bana 830 tl cektıler yuruyun gıdın dedım bunu nerde yapmıslar dedı ulkere sordum bıde dusun dedım ben yaptım adam hemen gel 3000 maas dedı ama cok calsımam gerekıyodu bende oğluma ancak dedım
bende onu bekliyorum
inşallah atar bi an önce
doktor dikkat etmen gerekn şeyleri söyledi mi
Hümüşüm ilk denemede ayaklarını havaya diktin mi? Adetinden sonra gün aşırı mı birlikte oldunuz yoksa yumurtlama gününe göre mi?
aklınıza kotu bıse getırmeyın allahın ıznıyle kucagımıza alacagız senın ne kadarlık oldu sımdık
Benim gozlerimde asiri kuruma yapti hamilelik cok nadir goruluyormus
sakin bisey kullanma bu donem de organlari gelisio
Yediklerine dikkat et yorulma dinlen dedi ve duphaston verdi
15 gun sonra gene gidicem canim
o zaman hiç telaşe etme yani
yooo olmadık 9 nisan adet 20sinde ve 29 unda birlite olduk 20sinde kalktım hemen wc ye gittim 29unda yattım yarım saat ayaklarım havada o zaman tuttu çok yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?