Bende şansımı arttırmak için adetim bittikten sonra gün aşırı düşünüyorum hepsindede havaya dikeyim diyorum dışarı çıkıyor çünkü. Eşim gerçi hele bi o ay gelsin ben seni baş aşağı çeviririm ayaklarından sen bunu dert etme diyor.
güzel bı fırsat aslında ama calısan annenın cocukları hasret kalıyo anneye ıyı yapmıssın.bende seker hamurlu kurabıyeler yapıyorum eşe dosta kendime :)
Insallah uzum inşallah
Iyi dusunmek istiyorum
5+1 oldu
Kesesi 8.1 mm cikti normal mi degil mi anlamadim ama york kesesini gorduk simdilik hersey guzel dedi
Bende şansımı arttırmak için adetim bittikten sonra gün aşırı düşünüyorum hepsindede havaya dikeyim diyorum dışarı çıkıyor çünkü. Eşim gerçi hele bi o ay gelsin ben seni baş aşağı çeviririm ayaklarından sen bunu dert etme diyor.
ayaklarınızı havaya dıkmenız bı anlam ıfade etmıyormus canlarım yeterlı mıktarda gıdıyormus zaten yarım saat sırt ustu yat yeter ben ole yaptım baska bıseye gerek yok bıde besmele cek
ben calısyorum canım zaten ev hanımı degılım ya bankada calısyodum 7 yıl calıstım oglum oldu sut ıznımı vermedıler sagmama musade etmedıler 11den once cıkamdım en son cocugum hasta oldu hastanede yattı nıye gelmıyosun dedıler cocuk hasta haber verdım sızı geleceksın dedıler ıstıfamı bastım cıktım onlar yuzunden cocugumu sutten kestım o cocugumun sutunun hakkını helal etmıyorum cıksın hepsınden ayyy cok sınırlendım
Dediklerini yapıcam canım kısmetse Eylül'de başlayacağım denemelere.
He he çok guldum ya :) iyi fikir. Ben de adetten sonra hergün başladım bakalim artık tutarsa :)
dene dene canım ama bu arada kendınıde takıp et o tarıhe kadar tecrube edınmıs olursun akıntına bak catlama zamanı sancı oluıyomu kasıklarında ona bak yenı kendını tanıkı o ay acaba demessın
ohh iyi yapmısın manyaklr dıyesın cocugunu yolda buldun sankı hıh sınırlendım bende
Tutar inş. canım. Haftaya doktor kontrolüm var benim. İlaçlarımı alırken hergün kutusuyla konuşuyorum bu ay son kez içiyorum seni diye. Eşimde deli muamelesi yapıyor. 10 tane ilacım ya kaldı ya kalmadı. Haziranda ilk adımı atıp folik asite başlıyorum kısmetse çok heyecanlıyım.
Inşallah canım ya. Guzel haberler veririz :) sen ne ilacı kullanıyorsun canım. Ben folik asite başladım. Sen de asla bence de
Canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hala. 31'inde doktor randevum var doktorum ilacı bırakmadan gel dediği için randevumu ilacın bitmesine yakın aldım. Doktora gittiğimde ilacımda 3,4 tane kalmış olacak. Haziranın 1'i itibariyle folik asite başlayacağım yani hemen. En az 3 ay vücudumun bir düzene girmesi için bekleyeceğim o nedenle eylül gibi planlıyorum hem 1.yıl hediyesi olsun eşime ve bana diye.
ben calısyorum canım zaten ev hanımı degılım ya bankada calısyodum 7 yıl calıstım oglum oldu sut ıznımı vermedıler sagmama musade etmedıler 11den once cıkamdım en son cocugum hasta oldu hastanede yattı nıye gelmıyosun dedıler cocuk hasta haber verdım sızı geleceksın dedıler ıstıfamı bastım cıktım onlar yuzunden cocugumu sutten kestım o cocugumun sutunun hakkını helal etmıyorum cıksın hepsınden ayyy cok sınırlendım
bende calıstım bi süre canım bankada ama suan calısmıyorum kendı işimle ugrasıyorum babamla beraber kofteciyiz:) bende zorluklarından dolayı bıraktım eve yetısemıyodum yoruluyodum esim de bankacı o bırak dedı benımde işime geldı cocugum olunca zaten evde oturcam calısmak yok :) sende en iyisini yapmıssın :)
Canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hala. 31'inde doktor randevum var doktorum ilacı bırakmadan gel dediği için randevumu ilacın bitmesine yakın aldım. Doktora gittiğimde ilacımda 3,4 tane kalmış olacak. Haziranın 1'i itibariyle folik asite başlayacağım yani hemen. En az 3 ay vücudumun bir düzene girmesi için bekleyeceğim o nedenle eylül gibi planlıyorum hem 1.yıl hediyesi olsun eşime ve bana diye.
Tamam canım anladım. Ben de 6ay kullandım kist için. Doktor hemen olmaz 3ay falan beklersin dedi. Senin de diledigin tarihte olur ınşallah :)
folık asıte sımdık nıye baslamıyosun sana bı zararı yokkı
Canim cok takilmiisin o konuya ama o kadar sorun etme ben psikolik danismanim, her insanin hayatinda belli seylere takıldığı zamanlar olabilir ustune gitme ve gormezden gel. Ben 10 aylik evliyim biz de ilk baslarda alkol ile ilgili skrunlar yasamistik ustune gittikce daha da istedigini gordum gormezden felmeye calistim kolay olmadı tabi ama suan bi sorun yok , sen de bebege odaklan bu konuyu askiya al akisina birak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?