2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende şansımı arttırmak için adetim bittikten sonra gün aşırı düşünüyorum hepsindede havaya dikeyim diyorum dışarı çıkıyor çünkü. Eşim gerçi hele bi o ay gelsin ben seni baş aşağı çeviririm ayaklarından sen bunu dert etme diyor.

heheh bak işte bu süper fikirmiş hemde hiç kaçak olmaz

güzel bı fırsat aslında ama calısan annenın cocukları hasret kalıyo anneye ıyı yapmıssın.bende seker hamurlu kurabıyeler yapıyorum eşe dosta kendime :)

ben calısyorum canım zaten ev hanımı degılım ya bankada calısyodum 7 yıl calıstım oglum oldu sut ıznımı vermedıler sagmama musade etmedıler 11den once cıkamdım en son cocugum hasta oldu hastanede yattı nıye gelmıyosun dedıler cocuk hasta haber verdım sızı geleceksın dedıler ıstıfamı bastım cıktım onlar yuzunden cocugumu sutten kestım o cocugumun sutunun hakkını helal etmıyorum cıksın hepsınden ayyy cok sınırlendım

ayaklarınızı havaya dıkmenız bı anlam ıfade etmıyormus canlarım yeterlı mıktarda gıdıyormus zaten yarım saat sırt ustu yat yeter ben ole yaptım baska bıseye gerek yok bıde besmele cek

He he çok guldum ya :) iyi fikir. Ben de adetten sonra hergün başladım bakalim artık tutarsa :)

ayaklarınızı havaya dıkmenız bı anlam ıfade etmıyormus canlarım yeterlı mıktarda gıdıyormus zaten yarım saat sırt ustu yat yeter ben ole yaptım baska bıseye gerek yok bıde besmele cek

Dediklerini yapıcam canım kısmetse Eylül'de başlayacağım denemelere.

ohh iyi yapmısın manyaklr dıyesın cocugunu yolda buldun sankı hıh sınırlendım bende

Dediklerini yapıcam canım kısmetse Eylül'de başlayacağım denemelere.

dene dene canım ama bu arada kendınıde takıp et o tarıhe kadar tecrube edınmıs olursun akıntına bak catlama zamanı sancı oluıyomu kasıklarında ona bak yenı kendını tanıkı o ay acaba demessın

He he çok guldum ya :) iyi fikir. Ben de adetten sonra hergün başladım bakalim artık tutarsa :)

Tutar inş. canım. Haftaya doktor kontrolüm var benim. İlaçlarımı alırken hergün kutusuyla konuşuyorum bu ay son kez içiyorum seni diye. Eşimde deli muamelesi yapıyor. 10 tane ilacım ya kaldı ya kalmadı. Haziranda ilk adımı atıp folik asite başlıyorum kısmetse çok heyecanlıyım.

Canım bu dediklerini bu ay yaptım zaten artık her tuvalete girdiğimde de bir inceleme başladı bende 2 saat çıkamıyorum wcden. Yumurtamın çatladığı gün 21'iydi ve acayip kasık ağrım oldu benim. Bir sağımda oldu bir solumda oldu. Hatta eminim akşam saatlerinde çatladı çünkü bir anda oldu ve ertesi sabahta oldu tuvaletten çıkamadım. 28 günde bir adet olduğum için şuan tam 14. günde çatladı ovulasyon sayacından da takip ediyorum ayrıca ama hapı bırakınca bu ay sonu düzenim nasıl olcak merak ediyorum. Eylül'e kadar takipteyim.

Inşallah canım ya. Guzel haberler veririz :) sen ne ilacı kullanıyorsun canım. Ben folik asite başladım. Sen de asla bence de

Inşallah canım ya. Guzel haberler veririz :) sen ne ilacı kullanıyorsun canım. Ben folik asite başladım. Sen de asla bence de

Canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum hala. 31'inde doktor randevum var doktorum ilacı bırakmadan gel dediği için randevumu ilacın bitmesine yakın aldım. Doktora gittiğimde ilacımda 3,4 tane kalmış olacak. Haziranın 1'i itibariyle folik asite başlayacağım yani hemen. En az 3 ay vücudumun bir düzene girmesi için bekleyeceğim o nedenle eylül gibi planlıyorum hem 1.yıl hediyesi olsun eşime ve bana diye.

Tamam canım anladım. Ben de 6ay kullandım kist için. Doktor hemen olmaz 3ay falan beklersin dedi. Senin de diledigin tarihte olur ınşallah :)

bende calıstım bi süre canım bankada ama suan calısmıyorum kendı işimle ugrasıyorum babamla beraber kofteciyiz:) bende zorluklarından dolayı bıraktım eve yetısemıyodum yoruluyodum esim de bankacı o bırak dedı benımde işime geldı cocugum olunca zaten evde oturcam calısmak yok :) sende en iyisini yapmıssın :)

aynen ole canım su anda beledıyede calsıyorum ama ınan cok rahatım allaha sukur sıkıntım yok banka benı somurmus onu anladım ıyıce nerde yapıyosunuz kofteyı ıstanbuldamı

folık asıte sımdık nıye baslamıyosun sana bı zararı yokkı

Tamam canım anladım. Ben de 6ay kullandım kist için. Doktor hemen olmaz 3ay falan beklersin dedi. Senin de diledigin tarihte olur ınşallah :)

İnşallah canım ben Ağustos'ta ilk denememi yaparım belki gerçi çokta erken olsun istemiyorum Eylül Ekim gibi daha uygun çünkü Şubatta Barcelonaya gidiyoruz sevgililer gününü orda geçircez hatta ben orda kalmayı planlıyordum ama erkene çektim daha fazla dayanamıcam beklemeye diye. Yani geç kalayım ki biraz daha uçuşuma engel çıkarmasın. Eylül Ekim gibi iyidir. Bir de annem gibi yengeç burcu olmasını çok istiyorum.

folık asıte sımdık nıye baslamıyosun sana bı zararı yokkı

Canım doktora görünmeden hiç bir şey yapmak istemiyorum. Önce konuşayım kafamdakileri sorayım. Doktorun ertesi günü başlıcam zaten.

Evet öyle yapayım canım zor olacak ama denemek lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…