2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iyi akşamlar kizlar eger regl olmazsam sali gunu kan testi yapicaz ..Allah hepimize hayirli ve sağlıklı evlatlar nasib etsin....

Mogamicim ve kızlar
ben adet oldum yaa yinede üzüldüm yine hüsran ne diyim bilemiorum çokta şaşırmadım hamile olmadığımı biliyodum
umutlar kasıma kaldı

Saglık olsun canım benım uzulme hayırlı degılmıs bu ay demekkı ınsallah kasımda bır suru hamıs haberı verecegız bu ay az hamıs haberı aldık ınsllah kasımda toparlayacagız bu durumu

Mogamicim ve kızlar
ben adet oldum yaa yinede üzüldüm yine hüsran ne diyim bilemiorum çokta şaşırmadım hamile olmadığımı biliyodum
umutlar kasıma kaldı
Uzulme cnm bu ay olmadi obur ay olur insllh stres olmak yokkk..

Genelde 8 10 12 14 16 iliski oneriyorlar allah nasib edecek olsa tek bir iliski bile yeter size bagli artik

Saglık olsun canım benım uzulme hayırlı degılmıs bu ay demekkı ınsallah kasımda bır suru hamıs haberı verecegız bu ay az hamıs haberı aldık ınsllah kasımda toparlayacagız bu durumu

insallah yaa. canım çok ama çok sıkkın. Üzülmemek elde değil. 10. deneme doldu 11. deneme de tutmadı moralim bozuk. Adetim bitene kadar böyle oluorum snra normale dönüyorum.6 ay öncesnde hormonlarıma baktırmıştım bu Pazartesi günü hormonlarıma tekrar baktırcam normal çıkarsa incir kürü yapcam bide keçiboynuzu özü alcam bide onu deneyelim.

Mogamicim ve kızlar
umutlar kasıma kaldı
kısmet balım ötesi yok üzülme boşver Allah hayırlı olanı versin bat alayım

Genelde 8 10 12 14 16 iliski oneriyorlar allah nasib edecek olsa tek bir iliski bile yeter size bagli artik

Hım anladım canım benım sagol 10 gunde ılıskı oldu ben acaba 14 gunumu 15 gunumu degerlendırsem bılemedım ama sankı 14 denesem daha ıyı olur tam oratsı gıbı

Uzulme cnm bu ay olmadi obur ay olur insllh stres olmak yokkk..

umudum olmasa da üzüldüm yalan değil. birkaç gün snra düzelirim artık.
11 deneneme. 11 ay bekledim yine beklemek düşer bana napalım sağlık olsun
ama çaresizlik çok kötü

Esine keci boynuzu kuru yap benim esim cok enerjikti bilemiyorum

14 bencede... hem 13 ü hem 14 15 16 yı garantilersin canım

Bal tarcın corek otunu dene canım onu deneyıp hamıle kalanlar olmus evet uzuluyoruz ama adetten sonra gecıyor cunku bır bebegımız olsun cok ıstıyoruz ama kısmet canım uzulmek bızı olumsuz etkılıyor

umudum olmasa da üzüldüm yalan değil. birkaç gün snra düzelirim artık.
11 deneneme. 11 ay bekledim yine beklemek düşer bana napalım sağlık olsun
ama çaresizlik çok kötü
Insaallh anne olmayi rabbim hepimize nasib eder..gec olsun güç olmasin ne yapalim cnm

14 bencede... hem 13 ü hem 14 15 16 yı garantilersin canım

Hım tamam canım o zaman Allah ızın verırse ben 22 de calısma yapayım hatta gece yarısı yapsam daha ıyı olur bızım calısma saatlerımız genelde 9 sıralarına denk gelıyor bu ay bır degısıklık olsun

kısmet balım ötesi yok üzülme boşver Allah hayırlı olanı versin bat alayım

ya zaman geçtikçe korku sarıyo içimi mogami. yani bazılarına göre az gibi görünsede 11 ay korunmadığn halde hamile kalamamak az buz bişey değil. 11 aydır aynı sahneyi yaşıyorum. Umut olmasada hamile olmadığını görmek üzüntüden çok endişe korku yaratıyo. Bir yandan olacağına inanırken özellikle adet olduğum her ay umudumdan uzaklasıyorum dibe vuruyorum. Ama brkaç güne düzelirim sanırm
yeni bat 18 kasım (her ne kadar üç gün ileri gitsede )

Bal tarcın corek otunu dene canım onu deneyıp hamıle kalanlar olmus evet uzuluyoruz ama adetten sonra gecıyor cunku bır bebegımız olsun cok ıstıyoruz ama kısmet canım uzulmek bızı olumsuz etkılıyor

kesinlikle canm. Adetten snra normale dönerim ben. her ay böyle oluyorum ya su hormonlarma tekrar baktıriyim de normalse incir kürünü kafama taktım olmazsa bidahaki ayda onu denerim canım. Çok sağol desteğin için. Tşk ederim. Allah ım daha da aratmadan versin insallah.

Cnm esine sperm tesyi yapildi mi sen hsg cekildinmi klomen kullandinmi hormon degerlerin nasol cook soru sordum bea ..uzulme tatlim..

tatlım doktorla devam etmene 1 ay kaldı bi de öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…