- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Mogamicim ve kızlar
ben adet oldum yaayinede üzüldüm yine hüsran ne diyim bilemiorum çokta şaşırmadım hamile olmadığımı biliyodum
umutlar kasıma kaldı
Iyi akşamlar kizlar eger regl olmazsam sali gunu kan testi yapicaz ..Allah hepimize hayirli ve sağlıklı evlatlar nasib etsin....
Uzulme cnm bu ay olmadi obur ay olur insllh stres olmak yokkk..Mogamicim ve kızlar
ben adet oldum yaayinede üzüldüm yine hüsran ne diyim bilemiorum çokta şaşırmadım hamile olmadığımı biliyodum
umutlar kasıma kaldı
Genelde 8 10 12 14 16 iliski oneriyorlar allah nasib edecek olsa tek bir iliski bile yeter size bagli artikKuzum bıldıgın gıbı esım ders calısıyor artık gece yataga kacta gelıyor onu bıle bılmıyorum ılıskı suremız 1 haftaya cıktı artık en son geen pazar ılıskı olmustu ondan sonra bugun oldu sımdı benım bugun bugun adetın 10. gunumdeyım çarsamba gunu 14 gunum gecen ay 27 gunumde adet oldum sımdı benım cok fazla calısma yapma sansım yok ama bu hafta ıcı bır gunu degerlendırmek ıstıyorum sence hangu gunu degerlendırsem daha saglıklı olur
Saglık olsun canım benım uzulme hayırlı degılmıs bu ay demekkı ınsallah kasımda bır suru hamıs haberı verecegız bu ay az hamıs haberı aldık ınsllah kasımda toparlayacagız bu durumu
Insallah cnm ekim ayi bereketli olur insallah ..iyi akşamlar canım ınsallah regl olmazsında kna testınde yuksek sonuclar alırsın amın canım benım amın
kısmet balım ötesi yok üzülme boşver Allah hayırlı olanı versin bat alayımMogamicim ve kızlar
umutlar kasıma kaldı
Genelde 8 10 12 14 16 iliski oneriyorlar allah nasib edecek olsa tek bir iliski bile yeter size bagli artik
Uzulme cnm bu ay olmadi obur ay olur insllh stres olmak yokkk..
Esine keci boynuzu kuru yap benim esim cok enerjikti bilemiyoruminsallah yaa. canım çok ama çok sıkkın. Üzülmemek elde değil. 10. deneme doldu 11. deneme de tutmadı moralim bozuk. Adetim bitene kadar böyle oluorum snra normale dönüyorum.6 ay öncesnde hormonlarıma baktırmıştım bu Pazartesi günü hormonlarıma tekrar baktırcam normal çıkarsa incir kürü yapcam bide keçiboynuzu özü alcam bide onu deneyelim.
14 bencede... hem 13 ü hem 14 15 16 yı garantilersin canımKuzum bıldıgın gıbı esım ders calısıyor artık gece yataga kacta gelıyor onu bıle bılmıyorum ılıskı suremız 1 haftaya cıktı artık en son geen pazar ılıskı olmustu ondan sonra bugun oldu sımdı benım bugun bugun adetın 10. gunumdeyım çarsamba gunu 14 gunum gecen ay 27 gunumde adet oldum sımdı benım cok fazla calısma yapma sansım yok ama bu hafta ıcı bır gunu degerlendırmek ıstıyorum sence hangu gunu degerlendırsem daha saglıklı olur
insallah yaa. canım çok ama çok sıkkın. Üzülmemek elde değil. 10. deneme doldu 11. deneme de tutmadı moralim bozuk. Adetim bitene kadar böyle oluorum snra normale dönüyorum.6 ay öncesnde hormonlarıma baktırmıştım bu Pazartesi günü hormonlarıma tekrar baktırcam normal çıkarsa incir kürü yapcam bide keçiboynuzu özü alcam bide onu deneyelim.
Insaallh anne olmayi rabbim hepimize nasib eder..gec olsun güç olmasin ne yapalim cnmumudum olmasa da üzüldüm yalan değil. birkaç gün snra düzelirim artık.
11 deneneme. 11 ay bekledim yine beklemek düşer bana napalım sağlık olsun
ama çaresizlik çok kötü
14 bencede... hem 13 ü hem 14 15 16 yı garantilersin canım
kısmet balım ötesi yok üzülme boşver Allah hayırlı olanı versin bat alayım
Bal tarcın corek otunu dene canım onu deneyıp hamıle kalanlar olmus evet uzuluyoruz ama adetten sonra gecıyor cunku bır bebegımız olsun cok ıstıyoruz ama kısmet canım uzulmek bızı olumsuz etkılıyor
Cnm esine sperm tesyi yapildi mi sen hsg cekildinmi klomen kullandinmi hormon degerlerin nasol cook soru sordum bea ..uzulme tatlim..ya zaman geçtikçe korku sarıyo içimi mogami. yani bazılarına göre az gibi görünsede 11 ay korunmadığn halde hamile kalamamak az buz bişey değil. 11 aydır aynı sahneyi yaşıyorum. Umut olmasada hamile olmadığını görmek üzüntüden çok endişe korku yaratıyo. Bir yandan olacağına inanırken özellikle adet olduğum her ay umudumdan uzaklasıyorum dibe vuruyorum. Ama brkaç güne düzelirim sanırm
yeni bat 18 kasım (her ne kadar üç gün ileri gitsede )
tatlım doktorla devam etmene 1 ay kaldı bi de öyle düşünya zaman geçtikçe korku sarıyo içimi mogami. yani bazılarına göre az gibi görünsede 11 ay korunmadığn halde hamile kalamamak az buz bişey değil. 11 aydır aynı sahneyi yaşıyorum. Umut olmasada hamile olmadığını görmek üzüntüden çok endişe korku yaratıyo. Bir yandan olacağına inanırken özellikle adet olduğum her ay umudumdan uzaklasıyorum dibe vuruyorum. Ama brkaç güne düzelirim sanırm
yeni bat 18 kasım (her ne kadar üç gün ileri gitsede )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?