2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Insaallh anne olmayi rabbim hepimize nasib eder..gec olsun güç olmasin ne yapalim cnm

evet sağlık olsun. Beklemek abretmek. belkide bu da bizim imtihanımızdır.
Birkaç güne düzelirim. Sağol canım desteğin için tşk ederim.

Rıca ederım canım benım ne demek bırbırımıze destek olmak ıcın buradayız ınsallah hepımız anne olacagız ınsallah bu ay ıncır kuru sıfa olurda dıger aya gerek kalmaz kuzum

bende genelde 8-9 civarı yapıyorum çalışmayı ama dediğin gibi biraz daha geceye doğru olmalı arada...gerçi biz geçen ay 12 de yapalım dedik lakin uykumuz geldiğinden olmadı

Cnm esine sperm tesyi yapildi mi sen hsg cekildinmi klomen kullandinmi hormon degerlerin nasol cook soru sordum bea ..uzulme tatlim..

eşime sperm testi yapıldı temiz
bana 6 ay öncesi kadın doğum drum hormon testi yapmıstı tsh tiroidde küçük bir sorun vardı onu da düzelttim
yine pazartesi devlete gidip hormon testi için kan verip tekrar hormonlarıma baktırcam bi sorun yoksa incir kürü yapmayı düşünüyorum
hsg klomen yumurta takibi yapılmadı
korunmasız bir yıl aralıkta doluyo. Aralıkta da yani bir ay snrada hamile kalmazsam ne tedavi gerekiyosa yaptırcam.Kendime bir ay daha sans verdim aralıkta adetimde dra gidicem.

bende genelde 8-9 civarı yapıyorum çalışmayı ama dediğin gibi biraz daha geceye doğru olmalı arada...gerçi biz geçen ay 12 de yapalım dedik lakin uykumuz geldiğinden olmadı

Kuzum bende 13 gecesı yanı 14 olmus oluyor o zaman yapayım dıyorum esıme soylerım gece uyanık oluyor arada bende uyanıyorum o sıra harekete gecebılırım dıyorum :) bence sende canım saatı degıstır bırde öyle deneyelım

Kizlar hepinizi seviyorum benn yaaa ..kkeske reelde is arkadaslarim sizler olsaydiniz ..birbirimize menfaat gutmeden yardimci olabiliyor uz hicbir cikar yok

tatlım doktorla devam etmene 1 ay kaldı bi de öyle düşün

Düşünüyorum dr işi daha da stres yaratıyo bnde ya. keske kendiliğinden olsa. kasım adet olursam gitmicem aralıkta adet olduğum gibi dra gidiyorum ne gerekiyosa yaptırıyorum yetti gariiiiii

Eeeee daha nee insllh o zamana kalmadan hamis olursun cnm

hadi bakalım şimdiden hayırlı olur inş balım...merakla bekliyorum kasım hamişlerini

Rıca ederım canım benım ne demek bırbırımıze destek olmak ıcın buradayız ınsallah hepımız anne olacagız ınsallah bu ay ıncır kuru sıfa olurda dıger aya gerek kalmaz kuzum

İnsallah canım insallah sağolasın. :)

Düşünüyorum dr işi daha da stres yaratıyo bnde ya. keske kendiliğinden olsa. kasım adet olursam gitmicem aralıkta adet olduğum gibi dra gidiyorum ne gerekiyosa yaptırıyorum yetti gariiiiii
boşver kuzum şöyle düşün, demek ki doğal yolla olmuyor doktor el atarsa hallolur bende artık takmıyorum de kendi kendine

benimkininde uçları çok karıncalanırdı... cuma günü kürtaj oldum bende... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı bana nasip etsin
canim insallah benimde ilk bebegime kurtaj oldum arkasindan hemen hamile oldum rabbim saglikli sihhatli bebis versin kucagina almayi nasip etsin benim iki kizim var buyugu 15 kucugu 10 yasini doldurdu onemli olan ilk hamis oldun ya rabbimize sukurler olsun

boşver kuzum şöyle düşün, demek ki doğal yolla olmuyor doktor el atarsa hallolur bende artık takmıyorum de kendi kendine

bazen onu da diyorum kendimi telkin ediyorum canım.
Birkaç güne düzelirim hep böyle oluyorum snra yeni bir umutla yepyeni bi aya yelken açıyorum alıştım.
çok sağol canım desteğin için. iyiki varsınız . Seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…