Insaallh anne olmayi rabbim hepimize nasib eder..gec olsun güç olmasin ne yapalim cnm
kesinlikle canm. Adetten snra normale dönerim ben. her ay böyle oluyorum ya su hormonlarma tekrar baktıriyim de normalse incir kürünü kafama taktım olmazsa bidahaki ayda onu denerim canım. Çok sağol desteğin için. Tşk ederim. Allah ım daha da aratmadan versin insallah.
Ucumu kasiniyor ben genel olara gogsun kasiniyor sandim.bildigim kadariyla yok.sen kasimaya devam et
bende genelde 8-9 civarı yapıyorum çalışmayı ama dediğin gibi biraz daha geceye doğru olmalı arada...gerçi biz geçen ay 12 de yapalım dedik lakin uykumuz geldiğinden olmadıHım tamam canım o zaman Allah ızın verırse ben 22 de calısma yapayım hatta gece yarısı yapsam daha ıyı olur bızım calısma saatlerımız genelde 9 sıralarına denk gelıyor bu ay bır degısıklık olsun
Naber kızlar? İyi misiniz hepiniz?
ismen onu da aramıza aldık hakkaten
Cnm esine sperm tesyi yapildi mi sen hsg cekildinmi klomen kullandinmi hormon degerlerin nasol cook soru sordum bea ..uzulme tatlim..
bende genelde 8-9 civarı yapıyorum çalışmayı ama dediğin gibi biraz daha geceye doğru olmalı arada...gerçi biz geçen ay 12 de yapalım dedik lakin uykumuz geldiğinden olmadı
tatlım doktorla devam etmene 1 ay kaldı bi de öyle düşün
Eeeee daha nee insllh o zamana kalmadan hamis olursun cnmeşime sperm testi yapıldı temiz
bana 6 ay öncesi kadın doğum drum hormon testi yapmıstı tsh tiroidde küçük bir sorun vardı onu da düzelttim
yine pazartesi devlete gidip hormon testi için kan verip tekrar hormonlarıma baktırcam bi sorun yoksa incir kürü yapmayı düşünüyorum
hsg klomen yumurta takibi yapılmadı
korunmasız bir yıl aralıkta doluyo. Aralıkta da yani bir ay snrada hamile kalmazsam ne tedavi gerekiyosa yaptırcam.Kendime bir ay daha sans verdim aralıkta adetimde dra gidicem.
hadi bakalım şimdiden hayırlı olur inş balım...merakla bekliyorum kasım hamişleriniKuzum bende 13 gecesı yanı 14 olmus oluyor o zaman yapayım dıyorum esıme soylerım gece uyanık oluyor arada bende uyanıyorum o sıra harekete gecebılırım dıyorum :) bence sende canım saatı degıstır bırde öyle deneyelım
Rıca ederım canım benım ne demek bırbırımıze destek olmak ıcın buradayız ınsallah hepımız anne olacagız ınsallah bu ay ıncır kuru sıfa olurda dıger aya gerek kalmaz kuzum
tüm kalbimle inşallahh diyorumm zaten olmazsa zorla oldurucam bebişmi aralıktaEeeee daha nee insllh o zamana kalmadan hamis olursun cnm
boşver kuzum şöyle düşün, demek ki doğal yolla olmuyor doktor el atarsa hallolur bende artık takmıyorum de kendi kendineDüşünüyorum dr işi daha da stres yaratıyo bnde ya. keske kendiliğinden olsa. kasım adet olursam gitmicem aralıkta adet olduğum gibi dra gidiyorum ne gerekiyosa yaptırıyorum yetti gariiiiii
hadi bakalım şimdiden hayırlı olur inş balım...merakla bekliyorum kasım hamişlerini
Aminn insllhtüm kalbimle inşallahh diyorumm zaten olmazsa zorla oldurucam bebişmi aralıkta
Çok çok ama çok sevindim canımmmmİyiyim canım dun esımle uzun uzun konustuk hatasını anladı acıklamasını yaptı sorunlarımızı cozduk bende bır kus mısalı hafıfledım cok sukur :)
canim insallah benimde ilk bebegime kurtaj oldum arkasindan hemen hamile oldum rabbim saglikli sihhatli bebis versin kucagina almayi nasip etsin benim iki kizim var buyugu 15 kucugu 10 yasini doldurdu onemli olan ilk hamis oldun ya rabbimize sukurler olsunbenimkininde uçları çok karıncalanırdı... cuma günü kürtaj oldum bende... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı bana nasip etsin
boşver kuzum şöyle düşün, demek ki doğal yolla olmuyor doktor el atarsa hallolur bende artık takmıyorum de kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?