- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Çok şükür şu anda iyiyiz canım...kese ve miniği gördük , darısı kalp atışına inşaAllaahhBende iyiyim canım nası
nasıl gidiyor varmı sıkıntın
Çok çok ama çok sevindim canımmmm
bende seni bebeğim...sıkma üzme kendini bak ben dün akşam bi yazı paylaşmıştım mevlüdte bi hocaya sordum da ne yapsam diye...okudun mubazen onu da diyorum kendimi telkin ediyorum canım.
Birkaç güne düzelirim hep böyle oluyorum snra yeni bir umutla yepyeni bi aya yelken açıyorum alıştım.
çok sağol canım desteğin için. iyiki varsınız . Seviyorum sizi
Küslük cok kotu yaa.eslerimizle muhabbetimiz eksik olmasin insllh..
bende seni bebeğim...sıkma üzme kendini bak ben dün akşam bi yazı paylaşmıştım mevlüdte bi hocaya sordum da ne yapsam diye...okudun mu
bende seni bebeğim...sıkma üzme kendini bak ben dün akşam bi yazı paylaşmıştım mevlüdte bi hocaya sordum da ne yapsam diye...okudun mu
insallah rabbimmiz aratmasin dahada bekletmesin biran evvel guzel haberler aliriz senden kalbimde duamda olacaksin rabbimiz yeterki ol desinkesinlikle canm. Adetten snra normale dönerim ben. her ay böyle oluyorum ya su hormonlarma tekrar baktıriyim de normalse incir kürünü kafama taktım olmazsa bidahaki ayda onu denerim canım. Çok sağol desteğin için. Tşk ederim. Allah ım daha da aratmadan versin insallah.
ben okuyamadım canım tekrar paylasma sansın varmı zahmet olmazsa
valla görmedim ki canım. sayfa çok çabuk ilerliyo ya. Bidaha paylassan zahmet olmazsa ? mümkün müdür ?
insallah rabbimmiz aratmasin dahada bekletmesin biran evvel guzel haberler aliriz senden kalbimde duamda olacaksin rabbimiz yeterki ol desin
KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINAZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR
canım 21 kere derken günde 21 kere mi acaba ? yani günde kaç kez okumalıyız ? yoksa ayda toplam 21 kere mi olmalı ?KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINAZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR
Amin iinşallah kuzucumHım anldım canım cok sagol Rabbım ettıgımız duaları kabul etsın bebıslerımızı cok aratmadan bızlere versın hayırlı saglıklı bır sekılde
suyu doldur 21 kere bu duayı oku suyu iç.. hergün bir defaya mahsus 21 kez okuyup içeceksin...hamile kalana kadar hergün kuzumcanım 21 kere derken günde 21 kere mi acaba ? yani günde kaç kez okumalıyız ? yoksa ayda toplam 21 kere mi olmalı ?
suyu doldur 21 kere bu duayı oku suyu iç.. hergün bir defaya mahsus 21 kez okuyup içeceksin...hamile kalana kadar hergün kuzum
bayaaa uğraştım ama sonuçtan bende çok memnunum...fıstık gibiyiz ondan da...sen bolca dinlen hatun...minnakın da büyüsünKızlar nasılsınız bugün giremedim yattım bütün günMogami yaptığın düzenlemeyi gördüm müthiş olmuş çok emek harcamışsın eline emeğine sağlık
işte ben bu ay tam olarak aynını yaptım 8 10 12 14 16 yaptımGenelde 8 10 12 14 16 iliski oneriyorlar allah nasib edecek olsa tek bir iliski bile yeter size bagli artik
işte ben bu ay tam olarak aynını yaptım 8 10 12 14 16 yaptım
valla hoca öyle dedi hatta bunu yaptıktan sonra ilişkiye girin de dedi...eşini nasıl ikna edeceğini de en iyi sen bilirsin. hem dua kısacık 2-3 dk lık bişey zatenhmm şimdi anladımm tamam bu kolay. ben bunu yaparmda eşime her gün yaptırmak meselemalum erkekler cabuk sıkılıyo. Sıkıya gelemiyolar. genellikle bn yapsam olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?