valla hoca öyle dedi hatta bunu yaptıktan sonra ilişkiye girin de dedi...eşini nasıl ikna edeceğini de en iyi sen bilirsin. hem dua kısacık 2-3 dk lık bişey zaten
ay yok anacım ben sırf düzenli ilişki olsun diye dikkat ettim o kadar yoksa olacağından değil...benim yollar kapalı ben öyle düşünüyorum en azındanİnşallah guzel haberler alacagız canım senden bu ay
Çok sevindim canım bizde iyiyiz bulantı var fazlaca sürekli çıkarıyorm ama şikayetçi değilim büyüyor demek kiÇok şükür şu anda iyiyiz canım...kese ve miniği gördük , darısı kalp atışına inşaAllaahh
Siz nasılsınız tatlım ? :)
paylaşım için sağol kuzum gerçekten çok hayırlı olacak bizim için bunu okumak canı gönülden inanıyorum...adetimin geçmesini bekliyorum bende duayı okumak içintamam canım
dediğin duayı arastrdım tüm sitelerde çocuğu olmayanlar için gü<el bir dua olarak bahsi geçiyo hatta su da bulduğum yazılardan biri.
Enbiya Sûresi: 89. âyetin dua kısmı şöyledir: “Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru’l-vârisîn.” (Zekeriya Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim ‘Beni evlatsız tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. Baki kalan ve her şeyin hakiki sahibi Sensin.’ (âyetin devam eden meâli:) Biz de onun duasını kabul edip ona Yahya’yı ihsan ettik. Ve yaşlı hanımını da onun için çocuk doğurabilecek hale getirdik.”1
Hazret-i Zekeriya Aleyhisselâmın yaptığı bu duanın kabul edildiği, âyetlerin devamında bildirilir. Bu metinler bu gün de duâ olarak okunabilir ve Cenab-ı Allah’a çocuk isteğimizle ilgili arzumuz bu duâların diliyle arz edilebilir. Allah kabul eylesin. Âmin.
oyyy bacım iyisin inşallah minnakta iyi...Çok sevindim canım bizde iyiyiz bulantı var fazlaca sürekli çıkarıyorm ama şikayetçi değilim büyüyor demek ki
paylaşım için sağol kuzum gerçekten çok hayırlı olacak bizim için bunu okumak canı gönülden inanıyorum...adetimin geçmesini bekliyorum bende duayı okumak için
ay yok anacım ben sırf düzenli ilişki olsun diye dikkat ettim o kadar yoksa olacağından değil...benim yollar kapalı ben öyle düşünüyorum en azından
Canım benim iyiyim şükür minnak da iyi bulantı var sadece bide beslenme sıkıntım var yemek yapmak gelmiyor içimden ama iyiyim sen nasılsın özledim sizi ya yazamıyorum çokoyyy bacım iyisin inşallah minnakta iyi...
çok iyiyim kuzum...minnaklar iyi oldukça hepimiz mutluyuz...eşinini işi ne hizmet etsin sanaCanım benim iyiyim şükür minnak da iyi bulantı var sadece bide beslenme sıkıntım var yemek yapmak gelmiyor içimden ama iyiyim sen nasılsın özledim sizi ya yazamıyorum çok
Amin bitanem bahtımıza ne çıkarsa artıkHıc bellı olmaz kuzucum belkı bu ay zamanıdır Rabbım ol demıstır ve ınsallahda demıstır senınkı bal kupu bır bebısın gelır kollarına konar :)
rica ederim kuzum benim...bilgi paylaşılmak içindir...inşallah faydasını görürsünaynenn bnde kesnlikle yapıcam bunu. Adetim bitsin baslıyorumm insallah bize nasip edecek. Hz zekeriyanın eşi 90 yasndayken hamile kalmış Hz Zekeriya bu duayı okumuş. Google'a yazınca direkt bebeği olmayanlar için dua olarak çıkıyo. Asıl sana tşk ederim çok güzel faydalı bir paylasım oldu. :)
Amin bitanem bahtımıza ne çıkarsa artık
benim arkadaşım tek ilişki ile hamile kaldı şimdi doğumuna bir ay kaldı...umudunu kaybetme kuzum...bana benzesin yaaaaaaaaynen canım benım baklaım bebıslerımız nasıl olacak kıme benzeyecek son zamanlarda hep babaya benzıyor bebısler
bu duzenlı calısmayla ınsallah senın bebıs gelecek benım aslında hıc beklentımın olmaması lazım hıc calısma yok haftada bır calısmayla bebısmı gelır
benim arkadaşım tek ilişki ile hamile kaldı şimdi doğumuna bir ay kaldı...umudunu kaybetme kuzum...bana benzesin yaaaaaaa
bana sorarsan 14 ü 15 e bağlayan gün daha iyi gece değil bak gündüüz diyorum...ama karar senin kuzum...içinden nasıl geliyorsa öyle yapHım kısmet canım ınsallahbende arkadasın gıbı bugunku ılıskımden yada kısmet olursa 22 de kı ılıskımden hamıs kalırım ( bu arada canım ben 21 yanı 13.gunmun gecesınde ılıskıye gırmeyı dusunuyorum erken olmaz dımı ) bu ay hayırlısıyla bebıslerımız gelır valla canım hıc bana benzesın demıyorum ama cok merak edıorum bızım karsımımız nasıl bırsey olur dıyeama ınsallah senın bebısı sana benzer
bana sorarsan 14 ü 15 e bağlayan gün daha iyi gece değil bak gündüüz diyorum...ama karar senin kuzum...içinden nasıl geliyorsa öyle yap
aynen canım 14 ü 15 e bağlayan ama yine de bana aldırma sen 13 ü 14 e bağlayanı düşünüyorsun istersen bu ay içinden geleni yap ve umarım diğer aya hamiş girAma kuzum gunduz yapma sansım yokkı benım aksam 7 de evde oluyorum ben hatta yemek yedık geldık derken 8 oluyor ancak aksam yada gece yapacagım senın dedıgıne gore 14 gecesı yapmam en uygun yanı 14 15 baglayan gece
aynen canım 14 ü 15 e bağlayan ama yine de bana aldırma sen 13 ü 14 e bağlayanı düşünüyorsun istersen bu ay içinden geleni yap ve umarım diğer aya hamiş gir
Ben foto atmıştım sen görmemişsin sanırım :) Yok canım sorun değil uğraşma bi daha profilde fotom var zatenkuzum ben çok duyurdum hatta 3-4 gün bekledim herkes foto atsın diye...istersen at bana fotonu seni de ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?