2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla hoca öyle dedi hatta bunu yaptıktan sonra ilişkiye girin de dedi...eşini nasıl ikna edeceğini de en iyi sen bilirsin. hem dua kısacık 2-3 dk lık bişey zaten

tamam canım
dediğin duayı arastrdım tüm sitelerde çocuğu olmayanlar için gü<el bir dua olarak bahsi geçiyo hatta su da bulduğum yazılardan biri.
Enbiya Sûresi: 89. âyetin dua kısmı şöyledir: “Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru’l-vârisîn.” (Zekeriya Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim ‘Beni evlatsız tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. Baki kalan ve her şeyin hakiki sahibi Sensin.’ (âyetin devam eden meâli:) Biz de onun duasını kabul edip ona Yahya’yı ihsan ettik. Ve yaşlı hanımını da onun için çocuk doğurabilecek hale getirdik.”1

Hazret-i Zekeriya Aleyhisselâmın yaptığı bu duanın kabul edildiği, âyetlerin devamında bildirilir. Bu metinler bu gün de duâ olarak okunabilir ve Cenab-ı Allah’a çocuk isteğimizle ilgili arzumuz bu duâların diliyle arz edilebilir. Allah kabul eylesin. Âmin.

İnşallah guzel haberler alacagız canım senden bu ay
ay yok anacım ben sırf düzenli ilişki olsun diye dikkat ettim o kadar yoksa olacağından değil...benim yollar kapalı ben öyle düşünüyorum en azından

paylaşım için sağol kuzum gerçekten çok hayırlı olacak bizim için bunu okumak canı gönülden inanıyorum...adetimin geçmesini bekliyorum bende duayı okumak için

paylaşım için sağol kuzum gerçekten çok hayırlı olacak bizim için bunu okumak canı gönülden inanıyorum...adetimin geçmesini bekliyorum bende duayı okumak için

aynenn bnde kesnlikle yapıcam bunu. Adetim bitsin baslıyorumm insallah bize nasip edecek. Hz zekeriyanın eşi 90 yasndayken hamile kalmış Hz Zekeriya bu duayı okumuş. Google'a yazınca direkt bebeği olmayanlar için dua olarak çıkıyo. Asıl sana tşk ederim çok güzel faydalı bir paylasım oldu. :)

ay yok anacım ben sırf düzenli ilişki olsun diye dikkat ettim o kadar yoksa olacağından değil...benim yollar kapalı ben öyle düşünüyorum en azından

Hıc bellı olmaz kuzucum belkı bu ay zamanıdır Rabbım ol demıstır ve ınsallahda demıstır senınkı bal kupu bır bebısın gelır kollarına konar :)

oyyy bacım iyisin inşallah minnakta iyi...
Canım benim iyiyim şükür minnak da iyi bulantı var sadece bide beslenme sıkıntım var yemek yapmak gelmiyor içimden ama iyiyim sen nasılsın özledim sizi ya yazamıyorum çok

Canım benim iyiyim şükür minnak da iyi bulantı var sadece bide beslenme sıkıntım var yemek yapmak gelmiyor içimden ama iyiyim sen nasılsın özledim sizi ya yazamıyorum çok
çok iyiyim kuzum...minnaklar iyi oldukça hepimiz mutluyuz...eşinini işi ne hizmet etsin sana

Hıc bellı olmaz kuzucum belkı bu ay zamanıdır Rabbım ol demıstır ve ınsallahda demıstır senınkı bal kupu bır bebısın gelır kollarına konar :)
Amin bitanem bahtımıza ne çıkarsa artık

rica ederim kuzum benim...bilgi paylaşılmak içindir...inşallah faydasını görürsün

Amin bitanem bahtımıza ne çıkarsa artık

aynen canım benım baklaım bebıslerımız nasıl olacak kıme benzeyecek son zamanlarda hep babaya benzıyor bebısler
bu duzenlı calısmayla ınsallah senın bebıs gelecek benım aslında hıc beklentımın olmaması lazım hıc calısma yok haftada bır calısmayla bebısmı gelır

benim arkadaşım tek ilişki ile hamile kaldı şimdi doğumuna bir ay kaldı...umudunu kaybetme kuzum...bana benzesin yaaaaaaa

benim arkadaşım tek ilişki ile hamile kaldı şimdi doğumuna bir ay kaldı...umudunu kaybetme kuzum...bana benzesin yaaaaaaa

Hım kısmet canım ınsallahbende arkadasın gıbı bugunku ılıskımden yada kısmet olursa 22 de kı ılıskımden hamıs kalırım ( bu arada canım ben 21 yanı 13.gunmun gecesınde ılıskıye gırmeyı dusunuyorum erken olmaz dımı ) bu ay hayırlısıyla bebıslerımız gelır valla canım hıc bana benzesın demıyorum ama cok merak edıorum bızım karsımımız nasıl bırsey olur dıye ama ınsallah senın bebısı sana benzer

bana sorarsan 14 ü 15 e bağlayan gün daha iyi gece değil bak gündüüz diyorum...ama karar senin kuzum...içinden nasıl geliyorsa öyle yap

bana sorarsan 14 ü 15 e bağlayan gün daha iyi gece değil bak gündüüz diyorum...ama karar senin kuzum...içinden nasıl geliyorsa öyle yap

Ama kuzum gunduz yapma sansım yokkı benım aksam 7 de evde oluyorum ben hatta yemek yedık geldık derken 8 oluyor ancak aksam yada gece yapacagım senın dedıgıne gore 14 gecesı yapmam en uygun yanı 14 15 baglayan gece

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme ------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme --------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme -------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->

Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım ------> 11. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Ama kuzum gunduz yapma sansım yokkı benım aksam 7 de evde oluyorum ben hatta yemek yedık geldık derken 8 oluyor ancak aksam yada gece yapacagım senın dedıgıne gore 14 gecesı yapmam en uygun yanı 14 15 baglayan gece
aynen canım 14 ü 15 e bağlayan ama yine de bana aldırma sen 13 ü 14 e bağlayanı düşünüyorsun istersen bu ay içinden geleni yap ve umarım diğer aya hamiş gir

aynen canım 14 ü 15 e bağlayan ama yine de bana aldırma sen 13 ü 14 e bağlayanı düşünüyorsun istersen bu ay içinden geleni yap ve umarım diğer aya hamiş gir

İnşallah canım benım inşallah hepımız hamıs gırelım dıger aya ya kuzum gecen ay 27 de adet lounca sankı 13 14 gecesınde olsa dahamı ıyı olur dedım ama bu ısler hıc bellı olmaz ama sen bu ısın mastırını yaptın artık :) senn bılgılerıne guvenıyorum ben ıkısındede ılsıkıye gırsem hamıle kalma oranım aynı gıbı gelıyor benım 13 14 baglayan gece deme sebebım canım 287 gunde adet olan bırnın 14 gunde catlar bende o gece yaparsam ıcerde sperm olur catlarsa hemen dolleyebılır dıye dusundum ama karar veremdım

kuzum ben çok duyurdum hatta 3-4 gün bekledim herkes foto atsın diye...istersen at bana fotonu seni de ekleyeyim
Ben foto atmıştım sen görmemişsin sanırım :) Yok canım sorun değil uğraşma bi daha profilde fotom var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…