merhaba burcu hanım...Heyecan dorukta gerçekten.. benim kızım da şuan 30+3 günlük maşallah kızımı şuan kıpır kıpırilk bebeğiniz mi ?
Benm ikinci bebeğim 32-3 haftadayım bu saatten sonra daha zor geçio bian önce sağlıkla alalım inşmerhaba canım aynen ilk gebelik sanırım kız senesi bu sene kimle konussam kız :) benimde öyle dolanıp duruyo içimde bazen hıçkırıklarına bile şahit oluyorum ama zaman gecmiyor hiç ah bi doğsa sağ salim :)
merhaba canım aynen ilk gebelik sanırım kız senesi bu sene kimle konussam kız :) benimde öyle dolanıp duruyo içimde bazen hıçkırıklarına bile şahit oluyorum ama zaman gecmiyor hiç ah bi doğsa sağ salim :)
Benm ikinci bebeğim 32-3 haftadayım bu saatten sonra daha zor geçio bian önce sağlıkla alalım inş
insallah canım..geceleride rahat yatamaz oldum bende...aman onlar sağlıklı doğsunlarda uyumamaya razıyım benkontollerınız nasıl gidiyor
Çok şükür iii baZen sorun larda oluyo tabi ama genel olarak ii sizin nasıl gidiyor
hamd olsun bizimde iyi..marttın ılk haftası kontorulm heyecanla beklıyoruzadını düşündünüz mü kaç kilo aldınız bebeğinizin kilosu nasıl ... çok mu soru sordum :26:
Bnm bunda yok denecek kadar az akıntı ama kızda felaketti :)Kızlar bişey sorcam bide çok akıntım oluyor normalmidir acaba son haftalar
Adı deniz olacak bu ayın sonunda randevum ben şuan 13 kilo aldım bebekde 1 ay önce1600 gr falan dı sizin bellimi isim vs
aft icin sodayla agzini calkala canim benim oyle gecti sende dene istersenn
evet canim son haftalarda akinti normal benim ikinci gebeligim bu ikisindede oldu hatta simdi gunde 2 3 defa ic camasirimi degistigim oluyoo o derece yani korkulacak bisey yokk
Güsel isim Cnm adıyla yaşasın inş bian önce düzelsin inş Cnmadıyla yaşasın insallah...bizde Neva düşünüyoruz.benımde bu ayın sonunda randevum var gecen ay kontrolde bebeğim 1500gr felandı. bende 9 kilo aldım...buarada agzımda aft çıktıiştahımı kesti bebek için zorla yemek yiyorum..dua edinde hemen gecsin
evet canim son haftalarda akinti normal benim ikinci gebeligim bu ikisindede oldu hatta simdi gunde 2 3 defa ic camasirimi degistigim oluyoo o derece yani korkulacak bisey yokk
aft icin sodayla agzini calkala canim benim oyle gecti sende dene istersenn
nisanin kacinda dogumun canim
evet asitli soda ama o asit yakiyo agizdaki aft yi temizliyo
Kızlar bişey sorcam bide çok akıntım oluyor normalmidir acaba son haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?