evet asitli soda ama o asit yakiyo agizdaki aft yi temizliyo
Güsel isim Cnm adıyla yaşasın inş bian önce düzelsin inş Cnm
merhabalar bende 30+4 haftalığım. bebeğim 29. un haftanın sonunda 1600grdı. bu ara çok fazla kabızlık ve şişkinlik sorunum var. herşeyden cnm istiyo ama yemek istiyorum ama şişkinlik yüzünden yiyemiyorum.
bir de galiba yalancı kasılmalarım başladı tamda anlayamıyorum kasılmamı bebek hareketimi. bazen tek taraflı sertlik oluyo bazen göbeğimin sağ sol ve alt kısmı sertleşiyo ama ağrı yok. sadece bebek bir tarafını dayıyo gbi sertleşip şişiyo. bu şekilde olan varmı tedirginim biraz bu konuda.
sarı ve pis kokulu geliyorsa enfeksiyon kapmıssın demektir demişti doktorum....beyaz akıntı geliyor benımde . genital temizliğe dıkkat etmek gerekiyormus..gunluk ped kullanıyorum bende yoksa camasır yetmiyor :)
nisanin kacinda dogumun canim
merhabalar bende 30+4 haftalığım. bebeğim 29. un haftanın sonunda 1600grdı. bu ara çok fazla kabızlık ve şişkinlik sorunum var. herşeyden cnm istiyo ama yemek istiyorum ama şişkinlik yüzünden yiyemiyorum.
bir de galiba yalancı kasılmalarım başladı tamda anlayamıyorum kasılmamı bebek hareketimi. bazen tek taraflı sertlik oluyo bazen göbeğimin sağ sol ve alt kısmı sertleşiyo ama ağrı yok. sadece bebek bir tarafını dayıyo gbi sertleşip şişiyo. bu şekilde olan varmı tedirginim biraz bu konuda.
himm bana yakinmissin bende 4 nisanda sezeryan la yapicam dogumumu 04 04 2014 dogumlu olacak oglusum insallah benim ikibucuk yasinda birde kizim var o dogmayip sezeyanla dogunca mecbur buda sezeryan olacak sen neden sezeryan olacaksin canim mecburenmi yoksa kendinmi istiyorsunn
mrb.kabız olunca bol bol meyvesuyu içiyorum.bende sırf mide yanmaları yüzünden bişey yiyemiyom.gerçi allahtan yemiyorum yoksa top gibi bi yuvarlanırım.
yalancı kasılmayla ilk kez geçen hafta tanıştık çok feciiiiiiyalancısı buysa gerçeği nasıldırki dedim.bendede bacaklarımdan uyuyamama sorunu var. şu günler geçsede alsak elimize uyutsak :)
slm bu topiği yeni gördüm ve çok sevdim :))) bende 34. haftamdaymışım. nasıl hızlı geçmiş. daha dün gibi hatırlıyorum hamile kalmak için uğraşılarımı. bende kan pıhtılaşması varda. şimdiyse bebişim karnımda top gibi yuvarlanıp duruyo bi o yana bi bu yana:) çarşambaya kontrolüm var. her kontrol günü heyecanlanıyorum.bebişimi göreceğim için :)
yalnız çok kafam karışık. 2 hafta önce gittiğimde yani 32 haftalıkken bebek 2,5 kiloymuş. çok mu yaaaa.tombiş mi olcakmış benim oğlum:)ne kadar az kaldı. nisanda annemi olcaz inş.ayyy ne güzeeeel
senin nasıl oldu kasılmaların bi tarif edebilirmisin?? benim kasılma dediğim eğer kasılmaysa tabi öle rahatsız edici bi durumu yok sadece karnımın bazen bi tarafı bazen orta kısmı sertleşiyo ve kabarıyo (tümsek oluşuyo)
yazını yeni gördüm. o sertleşmeler bendede oluyo ama sancı diil bence. ben belimden bıçak saplanıp karnımda dönüyomuş gibi hissettim.e süreklide olmayınca sancı heralde dedim.e öyle öyle öğrenicez artık :)
Merhaba arkadaşlar bende Nisan'da doğum bekliyorum Allah'ın izni ile inşallah kucağımıza alırız
Şuan 35 haftadayım Cnm sen kaçtasın zaman yaklaştıkça bende korku artıyor
Bende 33.4 haftadayım bian önce bitsin Diom Allah yardımcımız olsun merak stres hepsi sıkıntı yaratıo gelişimi nasıl bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?