2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İstanbulda olsaydım hiç vakit kaybetmez kesinlikle giderdim verilen paranın hiç önemi yok yeter ki işe yarasın hem nerelere hiç yokken para harcıyoruz ki,, bende bir araştırayım bulunduğum yere yakın varsa gitmeyi çok isterim...

2 arkadaşım skype ile bağlandı,öyle yaptı seansı.onlar çok memnun.ama araştır yine de bence.:16:

kızlar bu arada,arkadaşım ikea'dan alt değiştirme masası almış,beyaz,gulliver olan.
Aldığım en güzel şey diyo.ben de alıcam sanırım.Fotoğraf yolladı,üstüne kutular konuyo,bütün temizlik,banyo malzemeleri,alt açma malzemeleri üstünde düzenli duruyo.Ne banyoda,ne yatak odasında dağınıklık olmuyo.Karyolayı aldığıma pişmanım valla,hiç yatmadı,hep yanımızda dedi,ama bu masa benim olayım diyo.aklınızda olsun.Zaten ikea'da baktım ben,orda da örnek masaya kutular koymuşlar.herşeyi koyuyosun rahatça.Kremleri,mendilleri,bezleri vs.az da yer tutmuyo biliyosunuz.:49:

google gir, zazzle baby sticker yaz, ordan bilgisayarın sol tarafından round yazan yere tıkla, daha sonra halka şeklinde olan tüm bebek stickerleri önüne gelecek, istediğini beğen, tıklayınca üstüne ne yazmak istediğin sana sorulacak, oraya istediğin yazıyı yaz, sonra tamam de, daha sonra save (kaydet) putonu var, ordan kaydedeceksin, beğendiğin tüm stikerleri bu şekilde yap, daha sonra tüm yaptığın stikerleri paintte kopyala, ve fotoğrafçıdan çıktısını al, bu kadarcık deryacım...

canım bakarken zaten dedıgının cocugunu yapmıştım ama paınte kopyalama yapmadı onu beceremedim sanırım öğleden sonra tekrar ınceleyeyımm:) tesekuur ettımm buarada

aynen canım bazen çok hareketli ve güçlü hissediyorum sonra nirkaç gün daha az hissediyorum ama önemli olan arada bir hissetmek zaten doğaldır diye düşünmekteyim

evet canım dogru soluyosun ama o kımıldamaları var ya sankı dunyayı sana verıyolarmıs gbı ya cokk guzell rabbım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın cok guzel bı duygu ve olmayan ısteyen herkese versın ınsallh:31::31::31::31:

Kansızlık bende sürekli var olan bişeydi gebelik öncesinde de kullanıyordum, şimdide günde iki tane olmak üzere kullanıyorum, mide bulantısı yapmıyor bende ama sende yaparsa yemeklerden sonra alırsın, aç karnına alman daha iyi ama içememekten iyidir, öğretmen değilim ben ama banada doktorum 32. haftada araba ile yolculuk yapabilirsin 36. haftaya kadar uçak ile yapabilirsin dedi, sonrasında zaten izin yok hiç bir şekilde, bende o yüzden 32. haftada kullanmaya karar verdim iznimi

geçmiş olsun canım bende yoktu bu ay başladı da herkeste pekmez ye diyor canan karatayı dinledim pekmez kan yapmaz kilo yapar diyor kararsız kaldım . yolculuk içinde 12-13 saat bizim ama hiç gözüm almıyor büyük ihtimal uçakla gideceğim

bende de 145 çıktı. doktor sınıra yakın dedi, 100 lük yükleme yaptırcaz haftaya. sınır 140 diye biliyorum ben. kubizm tetanoz aşısını da yaptır muhakkak, önemli. benim iki dozda da kolum sadece 1 gün, o da dokununca ağrıdı, çok sorun olmadı. ayrıca kan hapının etkisi de kişiden kişiye değişiyo canım, inşallah senin mideni çok etkilemez. etkilenirsen de doktoruna danış, gece yatmadan içip uyu. o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum :49:

çok yüksek değil seninde sınırda sayılırsın bence tatlıyı biraz azaltırsan 100lük yüklemenın sonucu daha güzel çıkar. tetenoz geçen aşı 1 hafta ağrıttı oynatamadım o yüzden kaçacak yol arıyordum ama doktor kesinlikle ol dedi kaçacak yer kalmadı:( gece yatarken içmek ii fikirmiş çok sağol canım:46:

Selamlar güzel nisan annelerii :16:
Arada girip okuyorum ama çok fırsatım olmuyor yazmaya. Umarım herkes iyidir.

e3sme3r Canım sana özel öpücüklerrr :16::16::16:

Pınarcım nasılsın?
Yoksun bayağıdır iyisindie inşallah.
Özlettin kendini =)
Öpücüklerini aldım:16:
Bende kocaman öpüyorum cancazım seni:38::54:

Peki 3-4 gün boyunca bi kipirti dahi hissetmezken nasıl durabiliyosun kuzum yaa ben kaç gündür kafayı yiyecek gibiyim?

Balım çok stres yapıyordum ilk hamileliğimiz sonuçta, ilk zamanlar çoğu arkadaş kalbinin durmasından dolayı aramızdan ayrıldı.
O zamanlar uyuyamadığım gecenin haddi hesabı yok.
Doktora 1 hafta gitmedim korkudan eşime de yansıtamadım kızar diye.
Eşimle ben ve annem o gün kontrol için odaya girerken gözlerim dolu dolu girdim.
Masaya uzandığımda 1 hafta da yaşadığım o korkuyu kızımın hareketleriyle şükrede şükrede yendim.
Sonra haksızlık ettiğimi düşündüm bebeğini kaybedenlere de, miniğime de.
Soğuk kanlı olmayı kendime öğrettim.
Verende Allah, alanda...
Varsa kaderim de çekerim dedim.
Şimdi dediğim gibi 3-4 gün hiç tek kıpırtı hissetmediğim oluyor sonra.
3-4 gün hiç durmuyor miniğim =):16:

Şu an doktordasın sanırım, güzel haberlerle geleceğini umuyorum balım.

Kızlar dişim fena ağrıyor =(
Nefret ediyorum diş ağrısından.

geçmiş olsun canım bende yoktu bu ay başladı da herkeste pekmez ye diyor canan karatayı dinledim pekmez kan yapmaz kilo yapar diyor kararsız kaldım . yolculuk içinde 12-13 saat bizim ama hiç gözüm almıyor büyük ihtimal uçakla gideceğim

Benim vücut yapmıyor kan yediklerimle, doktorda diyor zaten ne kadar demir ya da kan yapacak bişeler yesende onlar kanı arttırmaz, belki yeterli düzeyde kanın olursa onun sabit kalmasını sağlayabilir ama asla çoğalmaz, dedi, benim demir depolarım boştur mesala ondan dolayı uzun zamandır tedavı görüyorum çok şükür hap ile ilerleme kaydediyorum, ama ben illk duyduğumda çok şaşırmıştım çünkü o kadar çok kırmızı et yiyorum ki nasıl ya nasıl olmaz dedim, ama malesef bünye ile alakalı işte olmayınca olmuyor... haplarını düzenli kullan elinden geldiğince çok faydasını görürsün

çok yüksek değil seninde sınırda sayılırsın bence tatlıyı biraz azaltırsan 100lük yüklemenın sonucu daha güzel çıkar. tetenoz geçen aşı 1 hafta ağrıttı oynatamadım o yüzden kaçacak yol arıyordum ama doktor kesinlikle ol dedi kaçacak yer kalmadı:( gece yatarken içmek ii fikirmiş çok sağol canım:46:
Hmm, asi seni etkilemis. İkinciden sonra ateslenilebiliomus da, haberin olsun. Madem kacis yok, onceden kotusune hazirlikli olalim, insallah olmaz diye umalim ;) gecmis olsun simdiden.

merhabalar kızlar! nasılsınız? bugün yağmurlu olduğu için sabah baya geç kalktım. kahvaltı temizlikti yemek yapmaktı derken anca oturabiliyorum. iyi ki bi günüm boş da bugün işlerimizi yapıp haftasonu oturuyorum. 26. haftanın bitmesine de az kaldı artık 6. ayı bitirdik değil mi? ne kadar çabuk geçiyo zaman... 3 ay kaldı nisana:)

Eşimi aradım dükkanda işlerini ayarladigi zaman gelecek inşallah..

cnm hiç endişelenme Allahın izniyle bişey yoktur inş! bazen hiç hareket hissetmeyebiliyorum ben de.

Kızlar dişim fena ağrıyor =(
Nefret ediyorum diş ağrısından.

ay evet ya bende de olmuştu diş ağrısı hatta acısı yirmilik dişimden ötürü. sadece tamol kullandım. inş geçer cnm geçmiş olsun...

Evet, tatliyi azaltmam lazim ama nasiiiillll ? Acikinca normal insanin cani yemek ceker, benim pasta cikolata cekiyo :(
Asi seni etkilemis. İkinci dozdan sonra ateslenilebiliomus da, haberin olsun. Madem kacis yok, onceden kotusune hazirlikli olalim, insallah olmaz diye umalim ;) gecmis olsun simdiden.

Benim vücut yapmıyor kan yediklerimle, doktorda diyor zaten ne kadar demir ya da kan yapacak bişeler yesende onlar kanı arttırmaz, belki yeterli düzeyde kanın olursa onun sabit kalmasını sağlayabilir ama asla çoğalmaz, dedi, benim demir depolarım boştur mesala ondan dolayı uzun zamandır tedavı görüyorum çok şükür hap ile ilerleme kaydediyorum, ama ben illk duyduğumda çok şaşırmıştım çünkü o kadar çok kırmızı et yiyorum ki nasıl ya nasıl olmaz dedim, ama malesef bünye ile alakalı işte olmayınca olmuyor... haplarını düzenli kullan elinden geldiğince çok faydasını görürsün

ben de uzun süre demir eksikliğin bağlı anemi ile mücadele ettim çarpıntı falan yapıyodu çok fena hatta ilk kardiyolojiye gitmiştim aklıma demir eksikliğinin çarpıntı yapacağı hiç gelmemişti ferro sanol şurup/hap kullandım epey evlenip Batmana gelince daha bi etçil oldum haftanın 4 günü et yediğimiz oldu burda çok güzel et yemekleri var yöresel öyle öyle bi baktım gözlerime fer geldi :1:

Back
X