2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım maşallah bebişine benim ki de önden gidiyor inşallah son zamanda haftalarını yakalayacaklar.

Kizlar gunaydin :) ruyamda dogum yapmisim, bi de kendi kendime diyorum ki hemen kulube girip haber vereyim kizlara, ayyy simdi bi suru de cevap yazarlar hepsini nasil kontrol etcem hastaneden

bugün izmirlilerin doğum rüyası günü herhalde canım bende kendimi öyle gördüm hakkımızda hayırlısı.

canım sol tarafta * işareti var orayı tıkladığında beğen oluyor ama telden girdiğinde göstermiyor

Saol cnm yaa aksama gezmeleri varmis kahvalti yaptılar kahvelerini içip gittiler
Kv de istanbulda oturmuyor mu?
Niye kendi evinde kalmiyor?

Cnm seninki beterin beteriymis
Allah yardimcin olsun

Çok saol bizim aramizda 500 m mesafe var zaten sürekli gorusuyoruz gelip kalmanin bir alemi yok yardimlari olsa neyse

günaydın günaydın günaydın
bugün benim doğum günüm Rabbimden herkes için sağlık, mutluluk, huzur istiyorum bide her zaman beni rahatlatan duamı ediyorum Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
dün beni bi hüzün sardı yeni yaşımda çocuğumu kucağıma alcam fakat ona nasıl bakcam diye doldu doldu taştı gözlerim eşim de nöbetteydi bi başıma derin düşünceler sardı beni sonra uyumuş kalmışım öylece sabah eşim geldi kahvaltı yaptık bebiş hakkında konuştuk dağıldı kafamdakiler içim huzurla doldu

Evet canım ilk doğumum kısmete kiz evladım olacak
Senin?
benim de bi oğluşum olcak hayırlısıyla inşallah

Doktorun kim.Bir de hastaneyi neden sevmedin?
dr gürkan bey çok ilgili bi dr saolsun fakat hastane kasvetli geldi. ben daha önce beylikdüzü medilife da kontrol oluyodum orası ferah geliyodu taşındık uzaklık malum mecburen buraya başladım

Tünaydın kızlar

Şu kontrol haftası bir gelemedi gitti haftaya cumartesi gelse de hayırlısıyla meleğimi görsem bakalım benim minyon kızım ne alemde sizlerinki almış başını gidiyorKuvvetlendiğini hissediyorum hareketlerinden ama bakalım kiloya yansımış mı görecez Allah'ın izniyle inşallah

Mutlu yıllar canım.bebişinle , eşinle çooookkk mutlu , huzurlu , sağlıklı yaşların olsun.

doğum günün kutlu olsun cnm!!! sen bugün ikinci doğum günü olan hamişsin.
Allah bebeğinle nice mutlu seneler geçirmeni nasip etsin

maraba guzel annelerrr ıyı hafta sonları dılıyorum meleklerınzle sızlerr yıne pek kımse yok hafta sonu senduromu ama olsun guzel gecırınde malum son aylarr

Süpersin cnm ya cok tesekkurler

Guzel haberlerle gel ins!!

Maasallah ikinize de :)

Kizlar gunaydin :) ruyamda dogum yapmisim, bi de kendi kendime diyorum ki hemen kulube girip haber vereyim kizlara, ayyy simdi bi suru de cevap yazarlar hepsini nasil kontrol etcem hastaneden
Cnm demek ki kolay bir dogum yapacaksin :)
Hemen ayaklanip eski hayatina doneceksin

Alabildin mi kofteyi :)

Ne kadar iyi de olsa kv iste batmistir bir seyi

Acaba biz mi degistik bu surecte?
Eslerimiz daha ilgili olmalari gerekirken daha ilgisiz oluyorlar bazan
Cozemedim ben de ama bosver hiiic takma sen keyfine bak

kızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.
İns cnm

Haklısınız hepiniz evet biz de değiştik doğru ama yahu benim hamileliğin başından beri resmen kadın alınganlığına sahip bir eşim var ...
Sonra da senin özür dilemen gerekliydi diyo...
Yahu hormonlar tavan yapıyor işte birazcık alttan alsan ölür müsün ...
Bir yandan üzülüyor insan bebeğini üzdüğü için daha çok ...
Bir sağlıkla doğursam Allahın izniyle başka hiçbir şey istemiyorum ...
Neyse haklısınız takmamak lazım bazen zirve yapıyor uyuzlukları ...Kaçmak istiyorum resmen ...
Allah kolaylık versin hepimize ...

teşekkür ederim.

maviş01; rüyam çok karışktı canım her yerden birşey gördüm tam hatırlamıyorum ama doğum yapmışım diye hatırlıyorum tabi bilinç altımızda var ya ondandır inşallah sağlıkla zamanı geldiğinde hepimiz alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…