Kizlar gunaydin :) ruyamda dogum yapmisim, bi de kendi kendime diyorum ki hemen kulube girip haber vereyim kizlara, ayyy simdi bi suru de cevap yazarlar hepsini nasil kontrol etcem hastaneden
doğum günün kutlu olsun cnmmm!!!
bebeğin sana yeni yaşında en güzel hediyen olur inş!
Saol cnm yaa aksama gezmeleri varmis kahvalti yaptılar kahvelerini içip gittilerAllah sana gani gani sabır versin...
Bir de laf yapıyormuş seninkiler.
Ben o duruma, bir yada da iki katlanırım sonra valla dobrayım pat diye söylerim ne varsa içimde kimse kusuruma bakmasın
Eşim şimdi iş için yine il dışına çıktı.
Bir kaç gün yine yok, onunda stresi var üstümde.
Kendimi nasıl oyalarım bilmiyorum.
Kv de istanbulda oturmuyor mu?
Niye kendi evinde kalmiyor?
Cnm seninki beterin beteriymis
Allah yardimcin olsun
benim de bi oğluşum olcak hayırlısıyla inşallahEvet canım ilk doğumum kısmete kiz evladım olacak
Senin?
dr gürkan bey çok ilgili bi dr saolsun fakat hastane kasvetli geldi. ben daha önce beylikdüzü medilife da kontrol oluyodum orası ferah geliyodu taşındık uzaklık malum mecburen buraya başladımDoktorun kim.Bir de hastaneyi neden sevmedin?
kızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.
günaydın günaydın günaydın
bugün benim doğum günüm Rabbimden herkes için sağlık, mutluluk, huzur istiyorum bide her zaman beni rahatlatan duamı ediyorum Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
dün beni bi hüzün sardı yeni yaşımda çocuğumu kucağıma alcam fakat ona nasıl bakcam diye doldu doldu taştı gözlerim eşim de nöbetteydi bi başıma derin düşünceler sardı beni sonra uyumuş kalmışım öylece sabah eşim geldi kahvaltı yaptık bebiş hakkında konuştuk dağıldı kafamdakiler içim huzurla doldu
benim de bi oğluşum olcak hayırlısıyla inşallah
dr gürkan bey çok ilgili bi dr saolsun fakat hastane kasvetli geldi. ben daha önce beylikdüzü medilife da kontrol oluyodum orası ferah geliyodu taşındık uzaklık malum mecburen buraya başladım
günaydın günaydın günaydın
bugün benim doğum günüm Rabbimden herkes için sağlık, mutluluk, huzur istiyorum bide her zaman beni rahatlatan duamı ediyorum Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
dün beni bi hüzün sardı yeni yaşımda çocuğumu kucağıma alcam fakat ona nasıl bakcam diye doldu doldu taştı gözlerim eşim de nöbetteydi bi başıma derin düşünceler sardı beni sonra uyumuş kalmışım öylece sabah eşim geldi kahvaltı yaptık bebiş hakkında konuştuk dağıldı kafamdakiler içim huzurla doldu
benim de bi oğluşum olcak hayırlısıyla inşallah
dr gürkan bey çok ilgili bi dr saolsun fakat hastane kasvetli geldi. ben daha önce beylikdüzü medilife da kontrol oluyodum orası ferah geliyodu taşındık uzaklık malum mecburen buraya başladım
Benim OB raporumda cm olarak da veriliyor. O zaman içini rahatlatmak için şöyle kendi sonuçlarımı derlersem, (sadece BPD veriyorum) kontrole gittiğim hafta, cm olarak ölçülen BPD ve ölçüme göre haftası olarak:
26. hafta 6.92 cm (27w6d)
30. hafta 8.04 cm (32w2d)
33. hafta 8.57 cm (34w4d)
Sana verdiğim linke bakarsan 40. hafta maksimum BPD 10.5 cm. Zaten doğumda dilasyon 10cm. Bebeğinin başı bundan daha büyük olursa epizyoya ihtiyacın olabilir, onun dışında korkmanı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum
Guzel haberlerle gel ins!!günaydın anneler biz de birazdan doktorumuza gidicez
insallah hersey yolundadır..bu ay sadece 1 kilo aldım.
insallah bebişim almıştır. yemek yememde o kdar
kötü değil .anneler.
ben bol bol kasık ağrısı çekmeye başladım
bakalım doktorum ne dicek.
Maasallah ikinize de :)günaydın kızlar,
dün küçük sevgilimizi gördük:) oğlum maşşallah baya irileşmiş doktorum çok iri bi bebek olacak heralde kafasıda kocaman dedi. 1890 gr 43 cm olmuş 30+5 deyiz. sağ tarafımda arada tüm gün süren sancılarımın olduğunu hatta yürümemi bile etkilediğini söyledim önce böbreklerime baktı baskı mı yapıyor diye sonrasında bebeğin koca kafası sağ tarafına yaslanıyo sancının sebebi odur dedi. bu arada geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı beğenmemiş olacak ki kafası sağda ayakları solda yamuk duruyo bu dedi. sürekli döndüğünü hissediyorum ama ayakları hep yukarıda deyince de 32 den sonra dönmez sürekli korur artık pozisyonunu dedi. bu arada doktorum ilk defa beni tebrik etti kilo almamışsın yediğin bebeğe gitmiş dedi inanamadım:) bizden böyle kızlar hepinizi öperim..
Cnm demek ki kolay bir dogum yapacaksin :)Kizlar gunaydin :) ruyamda dogum yapmisim, bi de kendi kendime diyorum ki hemen kulube girip haber vereyim kizlara, ayyy simdi bi suru de cevap yazarlar hepsini nasil kontrol etcem hastaneden
Alabildin mi kofteyi :)bende beğen butonu yok nerden yapılıyor bilmiyorum da...
beğenme işinin belli bir amaca hizmet ettiğini de bilmiyordum
bilinç altı çok ilginç bir şey...neden 6 tane mesela değil mi....
sabah ta otobüs kartı alıcam büfeden...akşama da misafirim var... mercimekli köfte mi yapsam diye düşünürken...canımda istedi...yapim falan diyorum içimde..büfedeki adama parayı uzattım ego kartı diyeceğime adama mercimekli köfte alabilirmiyim dedim...ayyy nasıl utandım sonra toparladım ama adamın yüzüne bile bakamadım...
Ne kadar iyi de olsa kv iste batmistir bir seyiİstanbul'da oturuyor canim.
Beni seviyor, bende onu çok seviyorum.
Sevdiği için rahat ediyor yanımda karışani edeni yok.
Hersey desen önünde.
Arada gelip kalıyor işte.
Bana dün ne olduysa fena sinirlenmistim, rahatsız etmişti bu durumum beni.
Ama sorun yok şimdilik.
Acaba biz mi degistik bu surecte?Of yaaaa bıktım bu kocaların kaprisinden ...
Kim hamile belli değil ...Alınmalar...Sırtını dönüp yatmalar ...Sağsağlim doğursam çocuğu başka bir şey istemiyorum ...
Size oluyor mu bilmiyorum ama zaten duygusalım dokunsalar ağlıycam ...Bi de koca kaprisi , küsmeleri ...
Dün bütün gece uyanıktık bebişimle sinir bozuntusundan ...Hem küsüyor hem horul horul uyuyor ...
Of !!!!
İns cnmkızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.
Ben her gun ruyamda oglusumu goruyorum superbugün izmirlilerin doğum rüyası günü herhalde canım bende kendimi öyle gördüm hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?