günaydın kızlar,
dün küçük sevgilimizi gördük:) oğlum maşşallah baya irileşmiş doktorum çok iri bi bebek olacak heralde kafasıda kocaman dedi. 1890 gr 43 cm olmuş 30+5 deyiz. sağ tarafımda arada tüm gün süren sancılarımın olduğunu hatta yürümemi bile etkilediğini söyledim önce böbreklerime baktı baskı mı yapıyor diye sonrasında bebeğin koca kafası sağ tarafına yaslanıyo sancının sebebi odur dedi. bu arada geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı beğenmemiş olacak ki kafası sağda ayakları solda yamuk duruyo bu dedi. sürekli döndüğünü hissediyorum ama ayakları hep yukarıda deyince de 32 den sonra dönmez sürekli korur artık pozisyonunu dedi. bu arada doktorum ilk defa beni tebrik etti kilo almamışsın yediğin bebeğe gitmiş dedi inanamadım:) bizden böyle kızlar hepinizi öperim..
Ne hilesi yapcaz ki? Bi de hile yapsak da birbirimizle anlasip her paylasimimizi begensek nolur. Mavi kuslar arttikca bize hediye mi vercekler?
Kizlar gunaydin :) ruyamda dogum yapmisim, bi de kendi kendime diyorum ki hemen kulube girip haber vereyim kizlara, ayyy simdi bi suru de cevap yazarlar hepsini nasil kontrol etcem hastaneden
günaydın kızlar
günaydınnnn hamişlerr
kısmet canım evet :) sağlıklı olsunlarda inşallah :)
bilinç altı çok ilginç bir şey...neden 6 tane mesela değil mi....AlemsinHer ne kadar sanal da olsa, burası da küçük bir "aile" gibi oldu değil mi?:107: Benim rüyamda da (rüya bu ya ) 6 tane yeni doğanı getirip salonuma bırakıyorlar. Hepsi koltukların üzerinde, ben hiç bir tepki veremiyorum ne bir ses ne mimik; dokunamıyorum bile. İlk yaptığım interneti açıp "yeni doğan ne yer????" diye aramak oldu
evet canım nasib olursa ilk yavrum inşallah :) çok heyecanlıyım , doğum konusunda da biraz tedirgin tabii zaman yaklaştıkça.
bilinç altı çok ilginç bir şey...neden 6 tane mesela değil mi....
sabah ta otobüs kartı alıcam büfeden...akşama da misafirim var... mercimekli köfte mi yapsam diye düşünürken...canımda istedi...yapim falan diyorum içimde..büfedeki adama parayı uzattım ego kartı diyeceğime adama mercimekli köfte alabilirmiyim dedim...ayyy nasıl utandım sonra toparladım ama adamın yüzüne bile bakamadım...
Güle güle git canım benim, iyi haberlerini bekliyorum
Eğer umduğum gibi sonuçlanırsa seve seve gönderirim sana aynamızdan =)
kızlarr maşallah bebişlere :) çok şükür bizde bugün kontroldeydik 2 kilo olmuş kızım doktor biraz zayıf olacak gibi dedi ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. 2 hafta sonra nst ye bağlıyacağız dedi şuan doğum pozisyonunda çok şükürr.
günaydın anneler biz de birazdan doktorumuza gidicez
insallah hersey yolundadır..bu ay sadece 1 kilo aldım.
insallah bebişim almıştır. yemek yememde o kdar
kötü değil .anneler.
ben bol bol kasık ağrısı çekmeye başladım
bakalım doktorum ne dicek.
günaydın kızlar,
dün küçük sevgilimizi gördük:) oğlum maşşallah baya irileşmiş doktorum çok iri bi bebek olacak heralde kafasıda kocaman dedi. 1890 gr 43 cm olmuş 30+5 deyiz. sağ tarafımda arada tüm gün süren sancılarımın olduğunu hatta yürümemi bile etkilediğini söyledim önce böbreklerime baktı baskı mı yapıyor diye sonrasında bebeğin koca kafası sağ tarafına yaslanıyo sancının sebebi odur dedi. bu arada geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı beğenmemiş olacak ki kafası sağda ayakları solda yamuk duruyo bu dedi. sürekli döndüğünü hissediyorum ama ayakları hep yukarıda deyince de 32 den sonra dönmez sürekli korur artık pozisyonunu dedi. bu arada doktorum ilk defa beni tebrik etti kilo almamışsın yediğin bebeğe gitmiş dedi inanamadım:) bizden böyle kızlar hepinizi öperim..
İstanbul'da oturuyor canim.Kv de istanbulda oturmuyor mu?
Of yaaaa bıktım bu kocaların kaprisinden ...
Kim hamile belli değil ...Alınmalar...Sırtını dönüp yatmalar ...Sağsağlim doğursam çocuğu başka bir şey istemiyorum ...
Size oluyor mu bilmiyorum ama zaten duygusalım dokunsalar ağlıycam ...Bi de koca kaprisi , küsmeleri ...
Dün bütün gece uyanıktık bebişimle sinir bozuntusundan ...Hem küsüyor hem horul horul uyuyor ...
Of !!!!
maşşallah oğluşunabiz dün doktorumuza gittik. biraz erken gittik bebek şekerlerine bakalım karar verelim dedik nasıl yağmur yağıyordu...
bebeğim 2025 gr olmuş. gene 9 gün önde gözüküyor oğluşum:) suyu iyi plasenta iyi durumda dedi doktorum.
bende sinirliyken kv dem gelecekse eğer...öyle kötü oluyorum ki...neden bilmiyorum...halbuki hiç bir zararı yok kadının...sonra geçiyor tabiii...ama anlayamadım hala neden olduğunuBeni seviyor, bende onu çok seviyorum.
Sevdiği için rahat ediyor yanımda karışani edeni yok.
Hersey desen önünde.
Arada gelip kalıyor işte.
Bana dün ne olduysa fena sinirlenmistim, rahatsız etmişti bu durumum beni.
Ama sorun yok şimdilik.
onlarda kocabebek işte....Of yaaaa bıktım bu kocaların kaprisinden ...
kızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?