2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gözün aydın canım, maşallah tosununa:107:

Ne hilesi yapcaz ki? Bi de hile yapsak da birbirimizle anlasip her paylasimimizi begensek nolur. Mavi kuslar arttikca bize hediye mi vercekler?

Moderatör ya da site yönetiminden biri idi yazan. Söylediğine göre, aramızda öyleleri varmış ki oyunlarda birinci sırada olmak, daha çok post ve rep'e sahip olmak için hile yapıyorlarmış. Bu nedenle bu düzenlemeyi getirmişler:107:

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine Doğum tarihlerimiz aynı evet, kısmet belki aynı gün doğururuz[/QUOTE]

kısmet canım evet :) sağlıklı olsunlarda inşallah :)

benimkide zayıf olacak cnm.1900 şuanda .canları saolsun napalım..doğunca yedirirz inş[/QUOTE]

bende öyle diyorum canım iyi olsunlar , sağlıkla gelsinlerde inşallah zayıf olsunlar sonra toparlarlar inşallah. ben kilolu hamile kaldım şimdide aldım baya doktorum çok rahat bu konuda ama bebek zayıf bişey :)

Kizlar gunaydin :) ruyamda dogum yapmisim, bi de kendi kendime diyorum ki hemen kulube girip haber vereyim kizlara, ayyy simdi bi suru de cevap yazarlar hepsini nasil kontrol etcem hastaneden

Alemsin Her ne kadar sanal da olsa, burası da küçük bir "aile" gibi oldu değil mi?:107: Benim rüyamda da (rüya bu ya) 6 tane yeni doğanı getirip salonuma bırakıyorlar. Hepsi koltukların üzerinde, ben hiç bir tepki veremiyorum ne bir ses ne mimik; dokunamıyorum bile. İlk yaptığım interneti açıp "yeni doğan ne yer????" diye aramak oldu

günaydın kızlar

günaydınnnn hamişlerr

Günaydınlar, keyifler nasıl?:107:

kısmet canım evet :) sağlıklı olsunlarda inşallah :)

Amin inşallah. Senin de mi ilk yavrun?:107:

Amin inşallah. Senin de mi ilk yavrun?:107:[/QUOTE]

evet canım nasib olursa ilk yavrum inşallah :) çok heyecanlıyım , doğum konusunda da biraz tedirgin tabii zaman yaklaştıkça.

bende beğen butonu yok nerden yapılıyor bilmiyorum da...
beğenme işinin belli bir amaca hizmet ettiğini de bilmiyordum
bilinç altı çok ilginç bir şey...neden 6 tane mesela değil mi....
sabah ta otobüs kartı alıcam büfeden...akşama da misafirim var... mercimekli köfte mi yapsam diye düşünürken...canımda istedi...yapim falan diyorum içimde..büfedeki adama parayı uzattım ego kartı diyeceğime adama mercimekli köfte alabilirmiyim dedim...ayyy nasıl utandım sonra toparladım ama adamın yüzüne bile bakamadım...

Uğurlu sayım da 5'tir aslında, garip:107:

Senin üslubun öldürüyor beni Mercimekli köfte

merhaba kızlar... nasılsınız? biz dün doktorumuza gittik. biraz erken gittik bebek şekerlerine bakalım karar verelim dedik nasıl yağmur yağıyordu... sadece bi yere bakabildik. çok güzel bebek şekerleri vardı doğduktan sonra şipariş verelim dedik doğum tarihi de yazılsın diye. 2 saatte hazırlarız dediler ya bilmiyorum.
neyse işte bebeğim 2025 gr olmuş. gene 9 gün önde gözüküyor oğluşum:) suyu iyi plasenta iyi durumda dedi doktorum. 4 boyutlu ultrasonu gelmiş ama bizimki kafasını ellerinin arasına gömdüğü için tam anlaşılmadı. ya da bence doktor pek beceremedi 4 boyutluyu memkeletimdeki doktorum hemen gösteriyordu anlaşılıyordu herşeyi.
32 haftalık çalışmaz raporu alacaktım sata göre hangi gün 32+0 sa o gün veriyoruz dedi. yani o da önmüzdeki pazartesi. tekrar gidicez onun için pzt.
2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım az kaldı az şunun şurasında 2 aydan az kaldı...

Güle güle git canım benim, iyi haberlerini bekliyorum
Eğer umduğum gibi sonuçlanırsa seve seve gönderirim sana aynamızdan =)

saol cnm! çok sevinirim valla gönderirsen! ne güzel olur!

bence de sağlıklı olsun da kilosu falan önemli değil cnm. her bebek farklı.

güzel haberlerle gelirsiniz inş! bende de var kasık ağrısı...

maşallah cnm sana da bebeğine de...benim doktorum hiç kiloya dikkat etmiyor nedense...

Kv de istanbulda oturmuyor mu?
İstanbul'da oturuyor canim.
Beni seviyor, bende onu çok seviyorum.
Sevdiği için rahat ediyor yanımda karışani edeni yok.
Hersey desen önünde.
Arada gelip kalıyor işte.
Bana dün ne olduysa fena sinirlenmistim, rahatsız etmişti bu durumum beni.
Ama sorun yok şimdilik.

Son düzenleme:
Of yaaaa bıktım bu kocaların kaprisinden ...
Kim hamile belli değil ...Alınmalar...Sırtını dönüp yatmalar ...Sağsağlim doğursam çocuğu başka bir şey istemiyorum ...
Size oluyor mu bilmiyorum ama zaten duygusalım dokunsalar ağlıycam ...Bi de koca kaprisi , küsmeleri ...
Dün bütün gece uyanıktık bebişimle sinir bozuntusundan ...Hem küsüyor hem horul horul uyuyor ...
Of !!!!

aman cnm sinirlenmemeye çalış boşver. demesi kolay diyeceksin ama senin bebeğin için takma kafaya.
yapıyorlar öyle kocalar... onlar doğuracak sanki bebeği haklısın! biz bu hamilelik döneminde el bebek gül bebek tutulmak istiyoruz da işte tahammülsüz olabiliyorlar!

maşşallah oğluşuna

bende sinirliyken kv dem gelecekse eğer...öyle kötü oluyorum ki...neden bilmiyorum...halbuki hiç bir zararı yok kadının...sonra geçiyor tabiii...ama anlayamadım hala neden olduğunu

Of yaaaa bıktım bu kocaların kaprisinden ...
onlarda kocabebek işte....

kızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.

dişin ilk defa mı kanadı?
65dim 75,5 oldum cnm
Sen insulin kullanmasan sekerin kac oluyor?
Bir de insulin nasil bir sey?
Hazir,tek yapimlik mi yoksa icinden cekip mi yapiyorsun?
Dozun kac?
demişsin;

dişim ilk defa dün fırçalarken kanadı cnm bugün yok bişey
bende 65 dim 76 oldum
İnsülin kullanıyorum devamlı kullanmadığım gün yok canım o yüzden ölçemiyorum kullanmadığım zaman yok
İnsilün dolma kalem gibi bir alet içinde ilaç var ve ucunda iğne doz ayarlama yeri de var doktorumla mesajlaşıyorum 3 günde bir ölçüm yapıyorum çıkan sonucu yazıyorum o da dozlarımı ayarlayıp şöyle vur diye mesaj atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…