2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İnşallah güzel haberler alırız. Sürekli aklımda ve dualarımdasınız...
Cnm sana birsey sorcam
Ben sat a gore 28+5 iken
Bpd 31+3
Hc30+2
Cikti dr normal bu haftalarda kafa buyuk olur bir de gunluk degisir dedi ama beni bir korku aldi kafasi buyuk mu doguramayacagim falan diye
Beni biraz aydinlatir msn tatlim

Cnm sana birsey sorcam
Ben sat a gore 28+5 iken
Bpd 31+3
Hc30+2
Cikti dr normal bu haftalarda kafa buyuk olur bir de gunluk degisir dedi ama beni bir korku aldi kafasi buyuk mu doguramayacagim falan diye

Doktorunun dediği gibi belirli dönemlerde bebeklerinin gelişiminin "ileride" çıkması gayet normal canım. Neticede kullanılan istatistiki veriler (söz gelişi 1 milyon denekten elde edilen verilen ortalaması ile karşılaştırılarak sana bebeğinin tahmini haftasını söylüyorlar). Hamileliğin sonuna doğru bebek kendi haftası ile uyumlu olmaya başlıyor. Boy uzaması azalırken, yağ birikimi neticesinde kg artışı başlıyor. Aşağıda link ekledim. Orada yapılan ultrasonografik ölçümler için haftalık min-normal-maks değerlere ulaşabilirsin. Haftalık gelişimleri mukayese ettiğinde de bazı haftalar arası gelişimin çok hızlı olduğunu, daha sonra yavaşladığını da görebilirsin

http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_biometri.asp

Cnm sana birsey sorcam
Ben sat a gore 28+5 iken
Bpd 31+3
Hc30+2

canım merhaba
bende bugun kontrole gittim 28+4 deyiz
kafası büyük dedi 30 hafta :))) hatta güldük doktorla zaten bebeğin kafası 32.haftada normale dönüyor suanda büyük olması normal hatta bende uygulama var onda da büyük gözüküyor bebek kafası
1200 gr hatta kilosunuda söyledi suan bence seninde değerlerin gayet normal dert etme :)

Yine k.validem geliyor yatılıya
Bir kaç gün sık giremem...
Yahu seviyorum iyi hoşta.
Ben kalkmayınca kalkmıyor ki yerinde
Kalkıp bir şey yapmaz.
Ben de üşeniyorum sonra rahat edemiyorum kalkıyorum.
Bana sabır dileyin...
Valla bilmiyorum neden ama sinirlerim tavan yaptı.
İnşallah çenemi tutarımda kalbini kırmam.

Canim Allah sabir versin bizimki de dun cikti geldi
Kendi de kaynanasıyla oturuyor onuda almus gelmiş yatiya esimde apt toplantisina indi. Karsi Komsum yeni tasinmisti onuda çaya cagirdilar meraklarindan saat 10.30 a kadar kosturdum yazik degilmi bana en son bulasiklarida Esim makinaya dizdi. İnan agridan uyuyamadim bütün gece Esim bana cok yorulma dedikce kayinbabam diyorki ne war hareket etsin sinir oluyorum sanki hic hareket etmiyorum 8 aydir kendi isimi kendim görüyorum

Allah sana gani gani sabır versin...
Bir de laf yapıyormuş seninkiler.
Ben o duruma, bir yada da iki katlanırım sonra valla dobrayım pat diye söylerim ne varsa içimde kimse kusuruma bakmasın
Eşim şimdi iş için yine il dışına çıktı.
Bir kaç gün yine yok, onunda stresi var üstümde.
Kendimi nasıl oyalarım bilmiyorum.

Burda olcum olarak vermis cnm
Usg ciktisinda cm degerleri yok hafta olarak yaziyor butun degerler
Herseye acaba diyorum artik

Ay cnm ya cok cok rahatlattin beni tsk ederim

Kv de istanbulda oturmuyor mu?
Niye kendi evinde kalmiyor?

Cnm seninki beterin beteriymis
Allah yardimcin olsun

Günaydınlar... Ne güzel dışarısı simsiyah, hala gece gibi... Yağ yağmur durma

[video=youtube;GNzOnOd2BO4]http://www.youtube.com/watch?v=GNzOnOd2BO4[/video]

Senin zaten kız kardeşin yanında idi gülüm, başka "refakatçiye" gerek var mı? Annen de aynı şehirde yanılmıyorsam, umarım doğumunda annen gelir:107:

Burda olcum olarak vermis cnm
Usg ciktisinda cm degerleri yok hafta olarak yaziyor butun degerler
Herseye acaba diyorum artik

Benim OB raporumda cm olarak da veriliyor. O zaman içini rahatlatmak için şöyle kendi sonuçlarımı derlersem, (sadece BPD veriyorum) kontrole gittiğim hafta, cm olarak ölçülen BPD ve ölçüme göre haftası olarak:

26. hafta 6.92 cm (27w6d)
30. hafta 8.04 cm (32w2d)
33. hafta 8.57 cm (34w4d)

Sana verdiğim linke bakarsan 40. hafta maksimum BPD 10.5 cm. Zaten doğumda dilasyon 10cm. Bebeğinin başı bundan daha büyük olursa epizyoya ihtiyacın olabilir, onun dışında korkmanı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum

günaydın anneler biz de birazdan doktorumuza gidicez
insallah hersey yolundadır..bu ay sadece 1 kilo aldım.
insallah bebişim almıştır. yemek yememde o kdar
kötü değil .anneler.
ben bol bol kasık ağrısı çekmeye başladım
bakalım doktorum ne dicek.

Güzel haberlerle gel canım:107:

günaydın kızlar,

dün küçük sevgilimizi gördük:) oğlum maşşallah baya irileşmiş doktorum çok iri bi bebek olacak heralde kafasıda kocaman dedi. 1890 gr 43 cm olmuş 30+5 deyiz. sağ tarafımda arada tüm gün süren sancılarımın olduğunu hatta yürümemi bile etkilediğini söyledim önce böbreklerime baktı baskı mı yapıyor diye sonrasında bebeğin koca kafası sağ tarafına yaslanıyo sancının sebebi odur dedi. bu arada geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı beğenmemiş olacak ki kafası sağda ayakları solda yamuk duruyo bu dedi. sürekli döndüğünü hissediyorum ama ayakları hep yukarıda deyince de 32 den sonra dönmez sürekli korur artık pozisyonunu dedi. bu arada doktorum ilk defa beni tebrik etti kilo almamışsın yediğin bebeğe gitmiş dedi inanamadım:) bizden böyle kızlar hepinizi öperim..

Su sticker konusunda beni de aydinlatin. Bu ciktilari normal kagida alip kendiniz yapistiriciyla mi yapistirdiniz yoksa bunlar kendiliginden sticker seklinde mi alindi? Nerde yaptirdiniz. Yani ben nerede bastirabilirim boylee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…