Cnm sana birsey sorcamİnşallah güzel haberler alırız. Sürekli aklımda ve dualarımdasınız...
Cnm sana birsey sorcam
Ben sat a gore 28+5 iken
Bpd 31+3
Hc30+2
Cikti dr normal bu haftalarda kafa buyuk olur bir de gunluk degisir dedi ama beni bir korku aldi kafasi buyuk mu doguramayacagim falan diye
Beni biraz aydinlatir msn tatlim
Cnm sana birsey sorcam
Ben sat a gore 28+5 iken
Bpd 31+3
Hc30+2
Cikti dr normal bu haftalarda kafa buyuk olur bir de gunluk degisir dedi ama beni bir korku aldi kafasi buyuk mu doguramayacagim falan diye
Beni biraz aydinlatir msn tatlim
çok saol canımverdiğin bilgiler içinsenin de mi ilk doğumun olacak cinsiyet kız erkek ?
Yine k.validem geliyor yatılıya
Bir kaç gün sık giremem...
Yahu seviyorum iyi hoşta.
Ben kalkmayınca kalkmıyor ki yerinde
Kalkıp bir şey yapmaz.
Ben de üşeniyorum sonra rahat edemiyorum kalkıyorum.
Bana sabır dileyin...
Valla bilmiyorum neden ama sinirlerim tavan yaptı.
İnşallah çenemi tutarımda kalbini kırmam.
Canim Allah sabir versin bizimki de dun cikti geldi
Kendi de kaynanasıyla oturuyor onuda almus gelmiş yatiya esimde apt toplantisina indi. Karsi Komsum yeni tasinmisti onuda çaya cagirdilar meraklarindan saat 10.30 a kadar kosturdum yazik degilmi bana en son bulasiklarida Esim makinaya dizdi. İnan agridan uyuyamadim bütün geceEsim bana cok yorulma dedikce kayinbabam diyorki ne war hareket etsin sinir oluyorum sanki hic hareket etmiyorum 8 aydir kendi isimi kendim görüyorum
devlet hastanesinden alabılırım heralde
Doktorunun dediği gibi belirli dönemlerde bebeklerinin gelişiminin "ileride" çıkması gayet normal canım. Neticede kullanılan istatistiki veriler (söz gelişi 1 milyon denekten elde edilen verilen ortalaması ile karşılaştırılarak sana bebeğinin tahmini haftasını söylüyorlar). Hamileliğin sonuna doğru bebek kendi haftası ile uyumlu olmaya başlıyor. Boy uzaması azalırken, yağ birikimi neticesinde kg artışı başlıyor. Aşağıda link ekledim. Orada yapılan ultrasonografik ölçümler için haftalık min-normal-maks değerlere ulaşabilirsin. Haftalık gelişimleri mukayese ettiğinde de bazı haftalar arası gelişimin çok hızlı olduğunu, daha sonra yavaşladığını da görebilirsin
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_biometri.asp
canım merhaba
bende bugun kontrole gittim 28+4 deyiz
kafası büyük dedi 30 hafta :))) hatta güldük doktorla zaten bebeğin kafası 32.haftada normale dönüyor suanda büyük olması normal hatta bende uygulama var onda da büyük gözüküyor bebek kafası
1200 gr hatta kilosunuda söyledi suan bence seninde değerlerin gayet normal dert etme :)
Kv de istanbulda oturmuyor mu?Yine k.validem geliyor yatılıya
Kalkıp bir şey yapmaz.
Bana sabır dileyin...
Cnm seninki beterin beteriymisCanim Allah sabir versin bizimki de dun cikti geldi
Kendi de kaynanasıyla oturuyor onuda almus gelmiş yatiya esimde apt toplantisina indi. Karsi Komsum yeni tasinmisti onuda çaya cagirdilar meraklarindan saat 10.30 a kadar kosturdum yazik degilmi bana en son bulasiklarida Esim makinaya dizdi. İnan agridan uyuyamadim bütün geceEsim bana cok yorulma dedikce kayinbabam diyorki ne war hareket etsin sinir oluyorum sanki hic hareket etmiyorum 8 aydir kendi isimi kendim görüyorum
Yine k.validem geliyor yatılıya
Kalkıp bir şey yapmaz.
Bana sabır dileyin...
Allah sana gani gani sabır versin...
Bir de laf yapıyormuş seninkiler.
Ben o duruma, bir yada da iki katlanırım sonra valla dobrayım pat diye söylerim ne varsa içimde kimse kusuruma bakmasın
Eşim şimdi iş için yine il dışına çıktı.
Bir kaç gün yine yok, onunda stresi var üstümde.
Kendimi nasıl oyalarım bilmiyorum.
Burda olcum olarak vermis cnm
Usg ciktisinda cm degerleri yok hafta olarak yaziyor butun degerler
Herseye acaba diyorum artik
günaydın anneler biz de birazdan doktorumuza gidicez
insallah hersey yolundadır..bu ay sadece 1 kilo aldım.
insallah bebişim almıştır. yemek yememde o kdar
kötü değil .anneler.
ben bol bol kasık ağrısı çekmeye başladım
bakalım doktorum ne dicek.
Karsilasmisizdir kesin, kim bilir. Bundan sonra gittigimde hamis birini gorur muyum diye sagima soluma daha dikkatli bakcam :)
Su sticker konusunda beni de aydinlatin. Bu ciktilari normal kagida alip kendiniz yapistiriciyla mi yapistirdiniz yoksa bunlar kendiliginden sticker seklinde mi alindi? Nerde yaptirdiniz. Yani ben nerede bastirabilirim boylee?zazzle sticker yaptım canım anar verdi siteyi buda benım bulduğum
http://www.nilsmum.com/2012/12/dogum-gunu-susleri-nasl-yaplr.html
Eki Görüntüle 977750 Eki Görüntüle 977751 benım sticker böyle oldu 2 tl. mal oldu 50 tane bastırdım bıraz kalın kağıt istedim
ayrıca ölcüde vermedim gıttım bır kağıda yuvarlak çizdim bu ölçüde olsun dedim adam cıkardı sende aynanı götürürsün cıkartır sana
yok canım yormuyorum ama yınede cıkıyor tansıyon ılacı bır hafta sonra etkı ediyormuş
Beğendimx10000:107: Bir kişiyi bir gün içerisinde 1 kez beğenebiliyorsun canım; hile vs. yapılmasını engellemek için geliştirilmiş bir sistemmiş.
Ne hilesi yapcaz ki? Bi de hile yapsak da birbirimizle anlasip her paylasimimizi begensek nolur. Mavi kuslar arttikca bize hediye mi vercekler?
Sicak su torbasini ne olur ne olmaz diye aldim. Usuyunce isinmak icin de kullanabilirim, veya gaz icin de lazim olur diye dusundum canim. Dursun cantamda, lazim olacagi tutarSicak su torbasi neden cnm.?
Cnm 29+5 de bizim 1485di o da seker var bende 1 hafta ilerde cikiyor ciroz falan degilsiniz kesinlikle
Diger olcumleri kac haftalik cikmisti?
Ozellikle bpd ve hc
Benim bpd 2,5 hafta ilerdeydi moralim bozuldu dr bu hafta kafasinin daha buyuk olacagini bir de gunluk degisebilecegini soyledi ondan merak ediyorum tatlim
Bpd 7,36 cm 29+4 gorunuyo ama hc degerini bulamadim. Ben bu degerlerin ne oldugunu da bilmiyorum acikcasi :S
Allah sabir versin canim, Allahtan benim kv torun bakiyo. Gelemiyo kendi o yuzden, ama izne ayrildigimdan beri gel deyip duruyo, o kadar yolu nasi gelcek bu kiz diye dusunmeden :) ben senin gibi soyleyemem de, icimde kalir. Aman soyle valla, kirici olmadan soylemek lazim. Hele ki bu donemde biraz da hormonlari bahane edip hic tutmamak lazim da, ben yapamiyorum hic oyle seyler :)Yine k.validem geliyor yatılıya
Kalkıp bir şey yapmaz.
Bana sabır dileyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?