Bilmiyodum ben boyle oyunlar filan oldugunu. Yoneticiler oyle diyolars dogrudur ne diim :)Gözün aydın canım, maşallah tosununa:107:
Moderatör ya da site yönetiminden biri idi yazan. Söylediğine göre, aramızda öyleleri varmış ki oyunlarda birinci sırada olmak, daha çok post ve rep'e sahip olmak için hile yapıyorlarmış. Bu nedenle bu düzenlemeyi getirmişler:107:
AlemsinHer ne kadar sanal da olsa, burası da küçük bir "aile" gibi oldu değil mi?:107: Benim rüyamda da (rüya bu ya ) 6 tane yeni doğanı getirip salonuma bırakıyorlar. Hepsi koltukların üzerinde, ben hiç bir tepki veremiyorum ne bir ses ne mimik; dokunamıyorum bile. İlk yaptığım interneti açıp "yeni doğan ne yer????" diye aramak oldu
Günaydınlar, keyifler nasıl?:107:
Amin inşallah. Senin de mi ilk yavrun?:107:
Amin canim. Hayirlisi hakkimizda :) bu arada dogum gunun kutlu olsun :):)bugün izmirlilerin doğum rüyası günü herhalde canım bende kendimi öyle gördüm hakkımızda hayırlısı.
Nice yillara, dogum gunun kutlu olsun :)günaydın günaydın günaydın
bugün benim doğum günüm Rabbimden herkes için sağlık, mutluluk, huzur istiyorum bide her zaman beni rahatlatan duamı ediyorum Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
dün beni bi hüzün sardı yeni yaşımda çocuğumu kucağıma alcam fakat ona nasıl bakcam diye doldu doldu taştı gözlerim eşim de nöbetteydi bi başıma derin düşünceler sardı beni sonra uyumuş kalmışım öylece sabah eşim geldi kahvaltı yaptık bebiş hakkında konuştuk dağıldı kafamdakiler içim huzurla doldu
benim de bi oğluşum olcak hayırlısıyla inşallah
dr gürkan bey çok ilgili bi dr saolsun fakat hastane kasvetli geldi. ben daha önce beylikdüzü medilife da kontrol oluyodum orası ferah geliyodu taşındık uzaklık malum mecburen buraya başladım
Ruya bi kere yorulurmus ve nasil yorulursa oyle cikarmis. İlk defa yoran da sen oldunn :) amiiiiinnnnn, İnsallahhhh :)Guzel haberlerle gel ins!!
Maasallah ikinize de :)
Cnm demek ki kolay bir dogum yapacaksin :)
Hemen ayaklanip eski hayatina doneceksin
Alabildin mi kofteyi :)
Ne kadar iyi de olsa kv iste batmistir bir seyi
Acaba biz mi degistik bu surecte?
Eslerimiz daha ilgili olmalari gerekirken daha ilgisiz oluyorlar bazan
Cozemedim ben de ama bosver hiiic takma sen keyfine bak
İns cnm
Canim Allah sabir versin bizimki de dun cikti geldi
Kendi de kaynanasıyla oturuyor onuda almus gelmiş yatiya esimde apt toplantisina indi. Karsi Komsum yeni tasinmisti onuda çaya cagirdilar meraklarindan saat 10.30 a kadar kosturdum yazik degilmi bana en son bulasiklarida Esim makinaya dizdi. İnan agridan uyuyamadim bütün geceEsim bana cok yorulma dedikce kayinbabam diyorki ne war hareket etsin sinir oluyorum sanki hic hareket etmiyorum 8 aydir kendi isimi kendim görüyorum
İnşallah güzel haberler alırız. Sürekli aklımda ve dualarımdasınız...
filiz son durum nedir canım inşallah paşan iyidir ve dualarla daha da iyi olacak inşallah.
merhaba kızlar... nasılsınız? biz dün doktorumuza gittik. biraz erken gittik bebek şekerlerine bakalım karar verelim dedik nasıl yağmur yağıyordu... sadece bi yere bakabildik. çok güzel bebek şekerleri vardı doğduktan sonra şipariş verelim dedik doğum tarihi de yazılsın diye. 2 saatte hazırlarız dediler ya bilmiyorum.
neyse işte bebeğim 2025 gr olmuş. gene 9 gün önde gözüküyor oğluşum:) suyu iyi plasenta iyi durumda dedi doktorum.
kızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.
günaydın günaydın günaydın
bugün benim doğum günüm Rabbimden herkes için sağlık, mutluluk, huzur istiyorum bide her zaman beni rahatlatan duamı ediyorum Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Topigimiz cumartesi sendromu yasiyo :) kizlar kontorlum vardi sabah, doktor bey herseyimizi cok begendi. Benim de bebegimin de sagligi gayet iyiydi. Kizim 2.300 gr olmusama guzel bi pozunu yakalayamadik, vesikalik alamadik bu sefer. Sabah oyununu doktor amcasiyla yapti zilli bu arada doktorun tartisinda 10 kilo almis gorundum, mucizeee hem de kahvaltidan sonra :) aceba o gun sabah sismismiydim ki 11 kilo fark gormustum kendi tartimda. O gunden beri de tartilmadim. Sadece cikolatayi 5 paketten 1 pakete indirdim neyse bizde haberler boyle :) 3 hafta sonrasinda tekrar randevumuz var. Heyecanla bekliyoruzz :)
güzel anneler ilginize teşekkürler.
doktorumuzdan geldik.
kızım 2300 gr olmuş
boyuna iyi dedi.biz 32 haftalığız ama
2 hafta önde çıktı. her şey normal.
tek anormal olan kızım geçen ay doğum pozisyonundaydı
geri dönmüş. oturuyor vaziyette.
kasık ağrım bebeğin duruşundan dolayıymış
idare edicen dedi doktor. insallah bebeğim doğum poziayonu alır ya.
teşekkür ederim cnm! senin de kızına maşallah
bizimki de göstermedi yüzünü... bizim doktora da 4 boyutlu ultrason gelmiş yeni halbuki. artık bi dahaki sefere gösterirler minik yüzlerini:)
güzel anneler ilginize teşekkürler.
doktorumuzdan geldik.
kızım 2300 gr olmuş
boyuna iyi dedi.biz 32 haftalığız ama
2 hafta önde çıktı. her şey normal.
tek anormal olan kızım geçen ay doğum pozisyonundaydı
geri dönmüş. oturuyor vaziyette.
kasık ağrım bebeğin duruşundan dolayıymış
idare edicen dedi doktor. insallah bebeğim doğum poziayonu alır ya.
doğum günü olan arkadaşlar nice mutlu yıllara yavrularınızla
eşlerinizle.
Bugun oglen gordum ilacla tedaviye basladilar birkac gune kadar durumunu takip edecekler bakalim insallah iyi olacak...
Gözün aydın canım, maşallah paşana
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar, aileniz ve sevdikleriniz ile nice mutlu senelere:107:
Gözün aydın canım, maşallah tosununa
Gözün aydın canım, maşallah. İnşallah prensesin "doğru çıkışı" bulur
Ben her gittiğimde görüyorum. Videoya alıyorum, sürekli de evde bakıyorum; kocama baktığımda da yavrumu görüyorum zaten. Nasıl tatlı nasıl masum
teşekkür ederim cnm!
ben de memlete gittiğim zaman alıyordum resmini videosunu. sürekli devam ettiğim doktoruma yeni gelmiş 4 boyutlu.
evet o videoları izlemesi çok zevkli. ben videodan kareler seçiyorum videoyu durduyorum print screen ile resmini kopyalıyorum telefonuma bilgisayarıma... yiyeceksin o miniklerin ellerini ayaklarını
İnsallah. Niye nazlaniyolarsa..!teşekkür ederim cnm! senin de kızına maşallah
bizimki de göstermedi yüzünü... bizim doktora da 4 boyutlu ultrason gelmiş yeni halbuki. artık bi dahaki sefere gösterirler minik yüzlerini:)
Filiz gecmis olsun canim. İnsallah iyi haberler alirsin. Ne tedavisi baslanan?Bugun oglen gordum ilacla tedaviye basladilar birkac gune kadar durumunu takip edecekler bakalim insallah iyi olacak...
Bu arada kizim dogum pozisyonu almis. Ama daha catiya girmemis dedi doktor? Ne demek ki? Ne yapmam lazimm? Bilen duyan? Doktoruma sordum ama problem degil su an icin dedi, ustelemedim ama takildim bu konuya
Kızlar telden girdiğim için alıntı yapamadım.
Nasılsınız bakayım? :)
K.validem dışında dayimin kızı ve oğlu var.
Bendeler bugün gelmeleri iyi oldu güzel bir gün geçiriyorum sayelerinde.
Hiç bilmiyorum canım. Dün gece gördüğüm rüyadan baya etkilendim. Sanki doğunca hiç elimi süremeyecekmişim gibi geliyor
Bu arada kizim dogum pozisyonu almis. Ama daha catiya girmemis dedi doktor? Ne demek ki? Ne yapmam lazimm? Bilen duyan? Doktoruma sordum ama problem degil su an icin dedi, ustelemedim ama takildim bu konuya
İnsallah. Niye nazlaniyolarsa..!
Filiz gecmis olsun canim. İnsallah iyi haberler alirsin. Ne tedavisi baslanan?
ben de acayip rüyalar görüyorum cnm çok normalmiş bu dönemde garip rüyalar görmek.
ben rüyamda bebeğimi doğurmuşum anneme bırakmışım... ben de düğüne mi ne gidiyorumsonra bebeği almaya gidicem annemi bulamıyorum evde yok bebek de yok. çıldırıyorum resmen:)
bana da öyle geliyor dokunmaya kıyamayacak gibiyim...
Genel olarak durumu nasıl gülüm (kalbi & kan durumu), beslenmeye başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?