2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
filiz son durum nedir canım inşallah paşan iyidir ve dualarla daha da iyi olacak inşallah.

Topigimiz cumartesi sendromu yasiyo :) kizlar kontorlum vardi sabah, doktor bey herseyimizi cok begendi. Benim de bebegimin de sagligi gayet iyiydi. Kizim 2.300 gr olmus ama guzel bi pozunu yakalayamadik, vesikalik alamadik bu sefer. Sabah oyununu doktor amcasiyla yapti zilli bu arada doktorun tartisinda 10 kilo almis gorundum, mucizeee hem de kahvaltidan sonra :) aceba o gun sabah sismismiydim ki 11 kilo fark gormustum kendi tartimda. O gunden beri de tartilmadim. Sadece cikolatayi 5 paketten 1 pakete indirdim neyse bizde haberler boyle :) 3 hafta sonrasinda tekrar randevumuz var. Heyecanla bekliyoruzz :)

Phloxinheart canim masallah size de :) senin de kontrolun gayet guzel gecmis

Bilmiyodum ben boyle oyunlar filan oldugunu. Yoneticiler oyle diyolars dogrudur ne diim :)
ruya gercek birbirine karisti desene. Zaten uyku ve uyaniklik gece gunduz de birbirine karisti bu aralar. Normal seyler demek ki
bugün izmirlilerin doğum rüyası günü herhalde canım bende kendimi öyle gördüm hakkımızda hayırlısı.
Amin canim. Hayirlisi hakkimizda :) bu arada dogum gunun kutlu olsun :):)
Nice yillara, dogum gunun kutlu olsun :)
Ruya bi kere yorulurmus ve nasil yorulursa oyle cikarmis. İlk defa yoran da sen oldunn :) amiiiiinnnnn, İnsallahhhh :)

Benimkiler de şehir dışından geldiler ve nezaman gideceksiniz diye sormak da ayıp
Biz gençler mi çok bencil olduk hamilelik hormonları mı bizi gaza getiriyor acaba yoksa onlar mı anlayışsız :s
Karnımız kocaman ben bir de dayanamıyorum mutfağa yemeğe hep kendim yetişmeye çalışıyorum eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama bi tarafım ne zaman gidecekler hadiiiiiiii diye bağırmak istiyor)))
Bebeğim tepiş atıyor şuanda en iyisi hiç strese girmemek napalım elden birşey gelmiyor anne baba onlar sonuçta:18:

güzel anneler ilginize teşekkürler.
doktorumuzdan geldik.

kızım 2300 gr olmuş
boyuna iyi dedi.biz 32 haftalığız ama
2 hafta önde çıktı. her şey normal.
tek anormal olan kızım geçen ay doğum pozisyonundaydı
geri dönmüş. oturuyor vaziyette.
kasık ağrım bebeğin duruşundan dolayıymış
idare edicen dedi doktor. insallah bebeğim doğum poziayonu alır ya.

doğum günü olan arkadaşlar nice mutlu yıllara yavrularınızla
eşlerinizle.

teşekkür ederim cnm! senin de kızına maşallah
bizimki de göstermedi yüzünü... bizim doktora da 4 boyutlu ultrason gelmiş yeni halbuki. artık bi dahaki sefere gösterirler minik yüzlerini:)

Gözün aydın canım, maşallah paşana

kızlar tünaydın hayırlı sabahlar bol tepikli günler. Bugün benim doğum günüm. İnşallah yeni yaşımda bebişimi sağlıkla kucağıma alacağım Allahın izniyle.

Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar, aileniz ve sevdikleriniz ile nice mutlu senelere:107:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

Gözün aydın canım, maşallah. İnşallah prensesin "doğru çıkışı" bulur

bizimki de göstermedi yüzünü... bizim doktora da 4 boyutlu ultrason gelmiş yeni halbuki. artık bi dahaki sefere gösterirler minik yüzlerini:)

Ben her gittiğimde görüyorum. Videoya alıyorum, sürekli de evde bakıyorum; kocama baktığımda da yavrumu görüyorum zaten. Nasıl tatlı nasıl masum

Maasallah cnm gozunaydin benimde 30 . haftada doğum ppzisyonunundaydi 32 de gittim tekrar oturur pozisyona geçmiş bendede kkasik Agrisu cok oluyor

Cnm gozunaydin güzel haberlerle gelmissin
Benim oglanda sürekli eliyle yüzünükapatiyor
CÇok utangaç olacak sanirim

teşekkür ederim cnm!
ben de memlete gittiğim zaman alıyordum resmini videosunu. sürekli devam ettiğim doktoruma yeni gelmiş 4 boyutlu.
evet o videoları izlemesi çok zevkli. ben videodan kareler seçiyorum videoyu durduyorum print screen ile resmini kopyalıyorum telefonuma bilgisayarıma... yiyeceksin o miniklerin ellerini ayaklarını

Hiç bilmiyorum canım. Dün gece gördüğüm rüyadan baya etkilendim. Sanki doğunca hiç elimi süremeyecekmişim gibi geliyor

Bu arada kizim dogum pozisyonu almis. Ama daha catiya girmemis dedi doktor? Ne demek ki? Ne yapmam lazimm? Bilen duyan? Doktoruma sordum ama problem degil su an icin dedi, ustelemedim ama takildim bu konuya

İnsallah. Niye nazlaniyolarsa..!
Bugun oglen gordum ilacla tedaviye basladilar birkac gune kadar durumunu takip edecekler bakalim insallah iyi olacak...
Filiz gecmis olsun canim. İnsallah iyi haberler alirsin. Ne tedavisi baslanan?

Bu arada kizim dogum pozisyonu almis. Ama daha catiya girmemis dedi doktor? Ne demek ki? Ne yapmam lazimm? Bilen duyan? Doktoruma sordum ama problem degil su an icin dedi, ustelemedim ama takildim bu konuya

Bebeğin doğum kanalına girmesi demek istemiş doktorun canım. Doğuma yakın olur zaten. Halk arasında "göbeğin aşağı inmiş, doğum yaklaşmış" şeklinde yorumlanır. Bebek kanala başını yerleştirir, göğüs kısmındaki baskı azalır. Takılacak birşey yok, erken daha:107: Muhtemel doğum kilosunu konuştunuz mu?

Kızlar telden girdiğim için alıntı yapamadım.
Nasılsınız bakayım? :)
K.validem dışında dayimin kızı ve oğlu var.
Bendeler bugün gelmeleri iyi oldu güzel bir gün geçiriyorum sayelerinde.

Kızlar telden girdiğim için alıntı yapamadım.
Nasılsınız bakayım? :)
K.validem dışında dayimin kızı ve oğlu var.
Bendeler bugün gelmeleri iyi oldu güzel bir gün geçiriyorum sayelerinde.

Sınava gün sayıyoruz, kanımızdaki adrenalin maksimum seviyede; ama keyfimiz yerinde Senin de moralinin güzel olmasına sevindim, ailenle iyi eğlenceler:107:

Hiç bilmiyorum canım. Dün gece gördüğüm rüyadan baya etkilendim. Sanki doğunca hiç elimi süremeyecekmişim gibi geliyor

ben de acayip rüyalar görüyorum cnm çok normalmiş bu dönemde garip rüyalar görmek.
ben rüyamda bebeğimi doğurmuşum anneme bırakmışım... ben de düğüne mi ne gidiyorumsonra bebeği almaya gidicem annemi bulamıyorum evde yok bebek de yok. çıldırıyorum resmen:)
bana da öyle geliyor dokunmaya kıyamayacak gibiyim...

çatıya girmesi için daha erken değil mi cnm doğum yaklaşınca bebek aşağıya iniyormuş karnımızdan da belli olurmuş...

Doğuma kadar daha ne rüyalar göreceğiz bakalım

Filiz gecmis olsun canim. İnsallah iyi haberler alirsin. Ne tedavisi baslanan?[/QUOTE]

Sagolasin.kucuk dogdugu icin kuvezde.bu yuzden enfeksiyon kan degerleri falan dusuyor.simdi sutunu icmeye basladi.kilo almaya da baslarsa enfeksiyonlarla daha iyi basacikabilir minik savascim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…