oooo masallahhh bebısıne benımkı 3 kılo ancak doğar :)
rüyamda beni zorla doğurtuyolardı ben sezeryan olucam diye bas bas bağırıyodum üstüme bi hemşire çıkmış ne sezeryanı diyodu içim söküldü sanki ağlaya ağlaya uyandım ayy travma resmen :18:
kızlar bugün ara ara kasık ağrım olup geçiyor 32.haftaya girdik sizlerde nasıl kontrolüm bu hafta ama şuan kafaya takmış durumdayım.
kızlar günaydın
bugün doktoruma gidicem zillimi görücem diye çok heyecanlıyım yaa ayy
kızlar bugün ara ara kasık ağrım olup geçiyor 32.haftaya girdik sizlerde nasıl kontrolüm bu hafta ama şuan kafaya takmış durumdayım.
Arkadaşlar herkese günaydın geçen cuma kontrolüm vardı. 30+5 te kızım 2103 gr 43 cm. gelişim olarak 33+5 çıktı iri olcak diyo doktor.Böyle giderse 4 dü rahat geçer dedi(Bende 4 haftada 3 kilo almışm ((((( herşeyi yemek istiyorum pastalar hamur işleri oğlumda 38+2 de 4 kilo doğmuştu diyet yapmam lazım sizler neler yiyorsunuz yardım edin bana..
2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş
Anladim canim. Doguma girmesinden bahsetmiyorum. Annem de girmez zaten, esim de pek girmek istemiyo, israr etmiyorum ben de. Ama eger bi gece kalmamiz gerekirse yanimda esim olsun istiyorum. Hemsireler var, illa deneyimli biri sart mi ki? Biz iki acemi yuvarlana cuvallaya halledemez miyiz? Hem esim saglikci, daha guvende hissederim sanki kendimi. Amaaaannn, kafam karisik iste :)canım doğumhaneye girmeden mi bahsediyorsun. eğer doğum anını paylaşmaktan bahsediyorsan bence eşin yanında olmalı hatta göbek bağını kestiriyorlar(benim eşim ilk oğlumda katiyen girmem diyordu surekli ama öğle hızlı geliştiki herşey farkında bile olmadan doğumhane de buldu kendini sonrasında hayatının en guzel tecrübesi olduğunu söyluyor her yerde. annemde tam tersine iyiki ben yoktum o haline dayanamazdım falan diyorki balık burcu kendisi zorlanırdı muhtemel. senin açından sen kimle rahat edersin onu dusun, ama beraberliğinizin en guzel meyvesi dunyadaki ilk nefesini alırken eminim yanında olmak isteyecektir.), ama gece refakatçi kalması için anne yahut abla. yani ilk gece zaten baba yorgun ve heyacanlı karanlık oluyor oda daha deneğimli biri lazım özetle.
Aynen canim yaaa, ben de cok heyecanliyim. Hem az kaldi hem de nasil geccek o kadar zaman modundayim. Benim esim de cok ister. Dun sordum sen kalsan diye, olur kalirim beraber bakariz kizimiza falan dedi, hosuna gitti ama bi yandan da deneyimli biri kalsa daha mi iyi olur bilemedim.Canım bende çok kararsızım bebeğe bakma noktasında annem daha tecrübeli lakin benim gönlümde de esimin olmasından yana..
Üstelik eşimde yanımda kalmaya çok hevesli birlikte öğreniriz ne olacak diyor Ama annemde kayinvalidemde bırakır mı beni bilmiyorum kimseyi de kırmak istemiyorum :26:
Yaa burada çok az kaldı yaaaa çok heyecanliyimmmmm
Canim yaa, benim kv hic oyle degil, yerinde duramaz asla, bana da hayatta yaptirmaz kendi evinde. Benim evime de kalmaya gelmedi hic, geldiginde de cekimgen davranir. Herseye karisiyomus gibi olmak istemez ama beni de cok yormak da istemez. Kv dusuncesizmia biraz senin. Bence sen de biraz oyle davrandigin icin baslarda, oyle gelmis oyle gidiyo. Ben de yapardim herseyi kv biraksaydi, ama o hic bana birakmadi. Simdi de bazen beklentisi olsa bile ufak tefek seyler disinda ben elimi surmuyorum nasilsa yaptirmiyo diyeCildirmama az kaldı
Bu saatte k.v bir şey istedi, yapayım anne dedim kalktım.
Lavaboya gittim tasmis ocak batmış süt bu uğraş uğraş anca çıktı ocaktan.
Hamile olmasam yine lafını yapmam yahu müslüman artık ağırlaştım 7 kat yabancı evime gelip hamileyim diye elimdekini alıyor kendi yapıyor.
Gözünün önünde olduğum insan oturmuş bana hizmet ettiriyor.
Sinirlerim bozuldu gece gece.
Yemek yapıyorum, etrafı topluyorum al birşeyi de sen kaldır yok yok.
Sabrimin da bi sınırı var.
Şimdi lafını yapıcam ağrım var diyeceğim bu sefer öyle yapacak oda bana göre değil.
Kalkıp 53 yaşında ki insana laf söyliyim.
Ya sabır çekiyorum.
Canim gecmis olsun, yine de sukur bu zaman kadar sabredebildi oglusun. Bundan sonrasi icin de icini ferah tut, dunyaya merhaba dese bile sizi cok endiselendircek bi problem kalmadi diye dusunuyorum. Dualarim sizinlekızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
Aslinda bana en iyi esin bakar da bebekle ilgilenmek de deneyimli birinin daha iyi yapabilecegi bisey. Bilemedim nasil olcak, annemle de konusmam lazim.herkese günaydın, güzel, mutlu, neşeli, sağlıklı, sıcacık bir gün geçirmeniz dileğimmm
tatlım benim eşim doğuma girecek mi bilemiyorum ama gece yanımda kalmasını istiyorum, o da istiyor şimdilik bana en iyi bakacak kişinin eşimin oldugunu düşünüyorum,
selam tatlım, sancılar yine başlamışço üzüldüm ama merak etme bişeyc,k olmayacak allahın izni ile dualarımız seninle habersiz bırakma bizi
Arkadaşlar herkese günaydın geçen cuma kontrolüm vardı. 30+5 te kızım 2103 gr 43 cm. gelişim olarak 33+5 çıktı iri olcak diyo doktor.Böyle giderse 4 dü rahat geçer dedi(Bende 4 haftada 3 kilo almışm ((((( herşeyi yemek istiyorum pastalar hamur işleri oğlumda 38+2 de 4 kilo doğmuştu diyet yapmam lazım sizler neler yiyorsunuz yardım edin bana..
tatlıya bağlamanıza sevindim...dediğin gibi eşlerimiz biz konuşmayınca sorun yok sanıyorlar...Kızlar ben dertliyim bu günlerde..Konuşucak kimsemde yok içimi dökmem lazım yoksa vallahi kafayı yiycem..
valla benim kv demde söylemeyince hizmet etmemi çok seviyor...cumartesi bendeydi ler dayısı kızı falan kalabalıktık...artık ayaklarım beni taşıyamaz oldu...işe zor gidiyorum...birde şiştim ben ayaklarım yüzüm ..ellerim çok şişti...nasıl kilo almışsın birden diyor herkes...doğru kiloda aldım ama şişlik birden çoğaldı...çay getirip götürürken,mutfaktan duyuyorum...hareket etsin biraz diyor...kızı da bana,yenge,biraz yürüyüş yap diyor...daha ne kadar yürüyeyim...işe gidip gelirklen en az 1,5 saat yürüyorum..ve ayaklarımın altındaki damarlar şişmiş oluyor eve geldiğimde...anlatamıyorsun ki...anlamıyorlar...Cildirmama az kaldı
inşallah sancıların geçerde,bekler miniğin...kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.
korkularımız artık rüyalarımıza yansıyor...rüyamda beni zorla doğurtuyolardı ben sezeryan olucam diye bas bas bağırıyodum üstüme bi hemşire çıkmış ne sezeryanı diyodu içim söküldü sanki ağlaya ağlaya uyandım ayy travma resmen :18:
su sticker konusunda beni de aydinlatin. Bu ciktilari normal kagida alip kendiniz yapistiriciyla mi yapistirdiniz yoksa bunlar kendiliginden sticker seklinde mi alindi? Nerde yaptirdiniz. Yani ben nerede bastirabilirim boylee?
kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
herkese mutlu haftalar sağlıklı günler biz oğluşumla 30+2 olduk 30+0 da kontrolümüz vardı oğluşum 42cm 1650gr olmuş sizce nasıl bu değerler bana biraz zayıf geldi ilk oğlum 30 haftalıkken 2200 gr dı..
Bizim de bugun prensesimle doktor kontrolumuz varresmen heyecanlıyım onu 3 boyutluda görmek beni cok mutlu ediyor ama her defasında farklı bir seye benziyor bakalım bu sefer kime benzetecegim ))
kızlar günaydın
bugün doktoruma gidicem zillimi görücem diye çok heyecanlıyım yaa ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?