2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
rüyamda beni zorla doğurtuyolardı ben sezeryan olucam diye bas bas bağırıyodum üstüme bi hemşire çıkmış ne sezeryanı diyodu içim söküldü sanki ağlaya ağlaya uyandım ayy travma resmen :18:

gecen bende rüyamda bı bebek gordum mınıcık ağzında emzık var emzıgı cekıyorum degıstırmekıcın vermıyor bı turlu ama cok tatlı bıseydıı yaa:) ee hamıle olunca ya bebek ya dogumm bunları goruyoruz doğal olarak canımm

kızlar günaydın

bugün doktoruma gidicem zillimi görücem diye çok heyecanlıyım yaa ayy

Güzel haberlerle gel canım:107:

kızlar bugün ara ara kasık ağrım olup geçiyor 32.haftaya girdik sizlerde nasıl kontrolüm bu hafta ama şuan kafaya takmış durumdayım.

Bende karın sertleşmesine kasık ağrısı da eşlik ediyor 1.5 haftadır. Onun dışında tek başına bir kasık ağrım yok ama mesane dolu olduğunda ağrı olarak algılıyorum onu; tuvalet sonrası geçiyor.

Arkadaşlar herkese günaydın geçen cuma kontrolüm vardı. 30+5 te kızım 2103 gr 43 cm. gelişim olarak 33+5 çıktı iri olcak diyo doktor.Böyle giderse 4 dü rahat geçer dedi(Bende 4 haftada 3 kilo almışm((((( herşeyi yemek istiyorum pastalar hamur işleri oğlumda 38+2 de 4 kilo doğmuştu diyet yapmam lazım sizler neler yiyorsunuz yardım edin bana..

2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş

bende şeker çıktığı için benimki zorunlu diyet bi kere beyaz ekmek makarna pilav hamur işi tatlı vs yok onları unut, canım çok tatlı istediğinde bitter çikolata aldım küçük karelerden oluşuyo ya onlar, onlardan 1 küçük kare yiyorum 1 lokma, yürüyüş yapmaya çalışıyorum öğünlerde bol yeşillik ve yoğurt yiyorum 53 kilo idim şimdi 61im

kızlar hafta sonu mınık besıklere baktık bır ıkı ay ıdare etsın dıye 180 dedı bıraz sağlam olanlarına dıgerlerıde 90 dan başlıyor taşınacağımız ıcın mobılya besıgı bu eve almadık henüz cunkı koyacak yer yok yatak odamızda bılemedım napıcamı yada salonda yatıp bır ıkı ay yanımdaki koltuktamı yatırsam dıger bır alternatıfte ana dızlerının tam yatan genıslerı var bebek onda uyuyabılırmı aceba

2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş

gecmıs olsun benımde 20 lıkler hep gomuluydu bırını amelıyatla aldılar cokk fecıı bıseydıı ama dıger ıkısıde hala gomulu bır kac gundurde çenemde böyle bı sıkıştırılmış hıssı var sankı dıslerımı sıkıyorum gıbı kulağıma doğru hafıf agrı yapıyor .ama hamılelıkte en cok yasadıgım bas ağrısı hayatım boyunca bu kadar basım ağrımamıştır cok sıddetlı olmamakla beraber sureklı yenıleyen bı agrı

Gunaydin Kizlar :) yine gunesli bir izmir sabahi, sabaha kadar uyuyamamis bir anne adayi var dun dogum yapmayi dusundugum hastaneye gittik, gorduk, odalari filan gezdik, fotografci ile konustum, bu hafta ici ofisine gidip anlasiriz umarim. Ordan kvlere yemege gittik bayaa yogun gezmeceli bi gun oldu bize :)

Anladim canim. Doguma girmesinden bahsetmiyorum. Annem de girmez zaten, esim de pek girmek istemiyo, israr etmiyorum ben de. Ama eger bi gece kalmamiz gerekirse yanimda esim olsun istiyorum. Hemsireler var, illa deneyimli biri sart mi ki? Biz iki acemi yuvarlana cuvallaya halledemez miyiz? Hem esim saglikci, daha guvende hissederim sanki kendimi. Amaaaannn, kafam karisik iste :)
Aynen canim yaaa, ben de cok heyecanliyim. Hem az kaldi hem de nasil geccek o kadar zaman modundayim. Benim esim de cok ister. Dun sordum sen kalsan diye, olur kalirim beraber bakariz kizimiza falan dedi, hosuna gitti ama bi yandan da deneyimli biri kalsa daha mi iyi olur bilemedim.
Canim yaa, benim kv hic oyle degil, yerinde duramaz asla, bana da hayatta yaptirmaz kendi evinde. Benim evime de kalmaya gelmedi hic, geldiginde de cekimgen davranir. Herseye karisiyomus gibi olmak istemez ama beni de cok yormak da istemez. Kv dusuncesizmia biraz senin. Bence sen de biraz oyle davrandigin icin baslarda, oyle gelmis oyle gidiyo. Ben de yapardim herseyi kv biraksaydi, ama o hic bana birakmadi. Simdi de bazen beklentisi olsa bile ufak tefek seyler disinda ben elimi surmuyorum nasilsa yaptirmiyo diye bence sen de kendini dusun biraz, esine de ki, sana uc kiloluk bi agirlik versem ve gece gunduz hic birakmadan tasisan vucudunun ne kadar yorulacagini tahmin edebilir misin? Bi de ustune aldigimiz kilolar da var, zaten surekli yorgun bir vucutla dolasiyorum, dinlenmeye ve kendimi yormamaya ihtiyacim var. Kv ye de soyle bence, anne cok belim agridi, kalkinca yapsam, yarin yapsam filan de. Oyle herseye kosusturma gulum, asgari olani yap. Gecenin o saatinde ne isin var senin, zaten aksama kadar yoruluyo insan hic bisey yapmasa bile.
Canim gecmis olsun, yine de sukur bu zaman kadar sabredebildi oglusun. Bundan sonrasi icin de icini ferah tut, dunyaya merhaba dese bile sizi cok endiselendircek bi problem kalmadi diye dusunuyorum. Dualarim sizinle
Aslinda bana en iyi esin bakar da bebekle ilgilenmek de deneyimli birinin daha iyi yapabilecegi bisey. Bilemedim nasil olcak, annemle de konusmam lazim.

Sağlıklı beslenmeyi her ne kadar yaşam tarzı olarak kabul etmiş olmama ve normal şartlarda hiç zorlanmamama rağmen, birkaç haftadır benim de canım çok fazla şekerli ürün çekiyor. Şeker ihtiyacı için sana tavsiyem kuru meyveler. Şeker içerikleri çok yüksek, aman aman yiyemiyorsun zaten; ama bir o kadar da faydalılar. Bir taşla 2 kuş Temel öğünlerinde de haşlanmış ya da ızgara ete ağırlık verirsen, daha kısa sürede doygunluk hissi alırsın:107:

günaydın herkese
doğum günü olan arkadaşlara bebekleriyle nice mutlu yıllara inşallah
bebeklerinden güzel haberler alan annelerede maşşalah
Kızlar ben dertliyim bu günlerde..Konuşucak kimsemde yok içimi dökmem lazım yoksa vallahi kafayı yiycem..
tatlıya bağlamanıza sevindim...dediğin gibi eşlerimiz biz konuşmayınca sorun yok sanıyorlar...

Cildirmama az kaldı
valla benim kv demde söylemeyince hizmet etmemi çok seviyor...cumartesi bendeydi ler dayısı kızı falan kalabalıktık...artık ayaklarım beni taşıyamaz oldu...işe zor gidiyorum...birde şiştim ben ayaklarım yüzüm ..ellerim çok şişti...nasıl kilo almışsın birden diyor herkes...doğru kiloda aldım ama şişlik birden çoğaldı...çay getirip götürürken,mutfaktan duyuyorum...hareket etsin biraz diyor...kızı da bana,yenge,biraz yürüyüş yap diyor...daha ne kadar yürüyeyim...işe gidip gelirklen en az 1,5 saat yürüyorum..ve ayaklarımın altındaki damarlar şişmiş oluyor eve geldiğimde...anlatamıyorsun ki...anlamıyorlar...

kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.
inşallah sancıların geçerde,bekler miniğin...

rüyamda beni zorla doğurtuyolardı ben sezeryan olucam diye bas bas bağırıyodum üstüme bi hemşire çıkmış ne sezeryanı diyodu içim söküldü sanki ağlaya ağlaya uyandım ayy travma resmen :18:
korkularımız artık rüyalarımıza yansıyor...

[sıze=3]annişler hepinize günaydın cok şükür haftasonu bebişin utulerı bıttı yerleştı yatağı yapıldı serıldı hastane cantamız hazırlandı ama bende hıc bırsey yapmadıgım halde yoruldum tek eksık kzım oda sağlıkla zamanında gelsın benım tansıyon ne cok yuksek nede düşük ortada oynuyor ınsallah sıkıntı yaratmaz 22 kontrolumuz var bakalım nasıl durumlar
[/sıze]

su sticker konusunda beni de aydinlatin. Bu ciktilari normal kagida alip kendiniz yapistiriciyla mi yapistirdiniz yoksa bunlar kendiliginden sticker seklinde mi alindi? Nerde yaptirdiniz. Yani ben nerede bastirabilirim boylee?

canım zazzle diye sıte var ordan yapıyorsun zazzle bebek stıcker yaz cıkıyor karsına sonra ozalıtcıde baskı aldır sonra del kurdeleya tak

slm cnm dualarımız seninle şuan nasılsı? İnşallah sağlıkla zamanında alırsın bebişini kucağına.

çok iyi canım maşallah oğluşuna bak aşağıda yazan şuan olacak kilo ve boyla aynı yazıyor senin. Sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu farketmez doğduklarında nasipse alırlar zaten
Benimki de bende çıkan gebelik şekerinden dolayı 2 hafta öndeydi tabi kilo ve boyda yüksek çıkıyordu bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım benimkinde ne olacak önceden geç döllenmeden geriden geliyordu şimdi haftasını geçti inşallah son zamanlara doğru haftasına döner.

bende 32.haftalardan sonra dobblere tekrar tekrar girileceğini bilmiyordum canım bakalım kontrolde doktorum söylerse girerim artık
Güzel haberlerle gel inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…