Ayyy evet evet. Bi heyecan basiyo beni de :) haftaya cumartesi kontrolum var. Doktorum herhalde gecekci bir tarih belirler dogum icin. Son hftalarda daha netlescek sonucta. Ona gore kizimin odasini dolaplarini temizleriz babasiyla. Bi guzel de yerlestiririz. Annemi beklemek istiyodum ama bekleyemiicem herhalde. Bi de sunu farkettim bosta kalinca surekli dogum icin endiseleniyorum. "Daha hazir degil esyalar, su eksik, bu fazla, ya oyle olursa, ya boyle olmazsa" filan demektense is yaparim daha iyitahmini doğum tarihlerimiz aynı :) nisan başı olduğu için valla ben de doğum haberlerini aldıkça bi yusuf yusuf olmuyo değilim :))
Amin canim. Darisi basimizahayırlısı olsun canım sağlıkla alsın bebeklerini kucağına inşallah.
yine akşam oluyor yine ne yemek yapsam derdi. evde oturmak cazip geliyordu izne ayrılmadan önce ama insan işini özlüyor. ev hanımlığı hiç bana göre değilmiş :)söyleyeyimde eşim dışardan bir şey getirsin bari.
kızlar öğleden önce bir mükellefim geldi eşi 15 gün önce doğum yapmış normalde karnında kıpır kıpırmış bebek yapılan bütün tahlillerde temiz çıkmış ama doğduktan sonra beyninde özür, kollarında ellerinde hareketsizlik olmuş şuan hastanede yatıyormuş adam diyorki doğumda olduğunu iddia ediyorum yok hayır diyorlarmış peki hep sonuçlar temizdi neden diyorum cevap vermiyorlar dedi artık DNA bile yaptırmayı düşünüyormuş acaba çocukları mı karıştırdılar diye bu nedir ya bende çözemedim sizleri korkutmak istemem ama kafam dağıldı o gelince çalışamıyorum şuan yemek bile zorla yedim Allah onun bebeğine acil şifa versin, bizlerinkini de korusun yüce rabbim inşallah.
kızlar öğleden önce bir mükellefim geldi eşi 15 gün önce doğum yapmış normalde karnında kıpır kıpırmış bebek yapılan bütün tahlillerde temiz çıkmış ama doğduktan sonra beyninde özür, kollarında ellerinde hareketsizlik olmuş şuan hastanede yatıyormuş adam diyorki doğumda olduğunu iddia ediyorum yok hayır diyorlarmış peki hep sonuçlar temizdi neden diyorum cevap vermiyorlar dedi artık DNA bile yaptırmayı düşünüyormuş acaba çocukları mı karıştırdılar diye bu nedir ya bende çözemedim sizleri korkutmak istemem ama kafam dağıldı o gelince çalışamıyorum şuan yemek bile zorla yedim Allah onun bebeğine acil şifa versin, bizlerinkini de korusun yüce rabbim inşallah.
çok uzuldum tanıdığına, şimdi ben de bir arkadaşımdan üzücü bir haber aldım. acıbadem bursa da 2 hafta önce doğum yapmıştı. bayadır da aramıyordu falan. ben de rahatsız etmiyim diyordum. bugun görüştük. doğumdan sonra 3 gun içinde bebeğin kolunu kırmışlar. kimin kırdığını da söylemiyorlarmış. bebeğin kolu alçıya alınmış ama çok kolay kaynamayan bir şekilde kırıldığı ve sinir zedelendiği için bebeğin bileğin de sorun var diyor. sakın bebeği bırakma bakım odasında falan dedi, bebek masallah 3800 kusur doğmuştu hatta. ben de eşimle konusucam 1 kişi bebeğin peşinden ayrılmasın diye. sizde aklı başında birinden rica edin hatta doğduğu anda giyilmesi için kıyafetlerini ısrarla hemşireye verin nebileyim üzücü...
benim iznimin ilk günü ama bende bunu düşünüyorum balık yiyelim bari
MERHABALAR HERKESE
SNOWY iyi olmana sevindim canım...benimde yarın son iş günüm inşallah...3 gündür tuvalete çıkamıyorum ne yaptıysam nafile...öyle bir sıkıntıki sebze yemekleri yediğim halde...gazım da var geceleri uyuyamıyorum...nefes alamıyorum...benim kızın başıda aşağıda ama yinede rahat değilim...karnımı her gören haftaya doğurursun diyor...öyle diye diye doğurtacaklar ...rüyama bile girdi başı çıkıyordu kızımın ben ayaktayken kendimi sıkıyorum düşmesin aşağı diye... kalktımki ,çatlıycakmışım gazdan....böyle işte eve bir geçseydim kendimle daha çok ilgilenirdim..eve zor atıyorum kendimi çünkü...patron da hala 2 günde bir gel bari diyor... yollarda doğurayım istiyorsunuz heralde dedim...2 saat otobüs sabah işe gelirken 2 saatte akşam... 4 saatlik yolda otobüste suyum gelse...rezillikk
Kizlarrrr az oncr ikiz bebek bekleyen arkadasimla konustum. Normalde haftaya sezeryana alcaklardi ama bugun dogum baslamis. Sezeryana alincakmis. Tam 4 gun var aramizda. 36+0 haftasinda o bugun. Heyecan yaptim bennnnn az kaldi bebislerimiz geliyooo
çok uzuldum tanıdığına, şimdi ben de bir arkadaşımdan üzücü bir haber aldım. acıbadem bursa da 2 hafta önce doğum yapmıştı. bayadır da aramıyordu falan. ben de rahatsız etmiyim diyordum. bugun görüştük. doğumdan sonra 3 gun içinde bebeğin kolunu kırmışlar. kimin kırdığını da söylemiyorlarmış. bebeğin kolu alçıya alınmış ama çok kolay kaynamayan bir şekilde kırıldığı ve sinir zedelendiği için bebeğin bileğin de sorun var diyor. sakın bebeği bırakma bakım odasında falan dedi, bebek masallah 3800 kusur doğmuştu hatta. ben de eşimle konusucam 1 kişi bebeğin peşinden ayrılmasın diye. sizde aklı başında birinden rica edin hatta doğduğu anda giyilmesi için kıyafetlerini ısrarla hemşireye verin nebileyim üzücü...
çok uzuldum tanıdığına, şimdi ben de bir arkadaşımdan üzücü bir haber aldım. Acıbadem bursa da 2 hafta önce doğum yapmıştı. Bayadır da aramıyordu falan. Ben de rahatsız etmiyim diyordum. Bugun görüştük. Doğumdan sonra 3 gun içinde bebeğin kolunu kırmışlar. Kimin kırdığını da söylemiyorlarmış. Bebeğin kolu alçıya alınmış ama çok kolay kaynamayan bir şekilde kırıldığı ve sinir zedelendiği için bebeğin bileğin de sorun var diyor. Sakın bebeği bırakma bakım odasında falan dedi, bebek masallah 3800 kusur doğmuştu hatta. Ben de eşimle konusucam 1 kişi bebeğin peşinden ayrılmasın diye. Sizde aklı başında birinden rica edin hatta doğduğu anda giyilmesi için kıyafetlerini ısrarla hemşireye verin nebileyim üzücü...
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. dün akşamdan beri bi sancım var ne olduğunu çözemedim ara ara gelip gidiyor. belimden geliyor bu sancı. sanki adet olacakmışım gib. bugün doktor kontrolüm vardı eşim işten izin alamadı. gittiğim hastahane de uzak dolmuş da çok gezdiriyor zaten sancım da var bi de dolmuşu çekemem diye gitmedim pazartesiye kaldı. ama sancılar için sağlıkocağına gittim nts ye bağladılar ufak tefek kasılmalar çıktı. bu ayda normal dedi ebe. ama artarsa doktoruna görün dedi. bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. ne olur dua edin bana.
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. Dün akşamdan beri bi sancım var ne olduğunu çözemedim ara ara gelip gidiyor. Belimden geliyor bu sancı. Sanki adet olacakmışım gib. Bugün doktor kontrolüm vardı eşim işten izin alamadı. Gittiğim hastahane de uzak dolmuş da çok gezdiriyor zaten sancım da var bi de dolmuşu çekemem diye gitmedim pazartesiye kaldı. Ama sancılar için sağlıkocağına gittim nts ye bağladılar ufak tefek kasılmalar çıktı. Bu ayda normal dedi ebe. Ama artarsa doktoruna görün dedi. Bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. Ne olur dua edin bana.
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. dün akşamdan beri bi sancım var ne olduğunu çözemedim ara ara gelip gidiyor. belimden geliyor bu sancı. sanki adet olacakmışım gib. bugün doktor kontrolüm vardı eşim işten izin alamadı. gittiğim hastahane de uzak dolmuş da çok gezdiriyor zaten sancım da var bi de dolmuşu çekemem diye gitmedim pazartesiye kaldı. ama sancılar için sağlıkocağına gittim nts ye bağladılar ufak tefek kasılmalar çıktı. bu ayda normal dedi ebe. ama artarsa doktoruna görün dedi. bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. ne olur dua edin bana.
Slm arkadaşlar daha önceki Msj da söylediğim gibi bende sizin gibi Nisan ayında bebek kelklyorıö şuan 35+3 deyim arkadaşlar bu karında sertlik nasıl oluyor biliyor musunuz benim durmadan doktora gitme şansım yok çünkü paristeyim buranın sistemini hiç anlamadım 35 e girdiğim gün alttan muyane etti ve artık randevu tarihi vermedi sancım veya suyun geldiğinde acile gitmemi söyledi yani Türkiye de olmak çok iyi çok güzel
Slm Cnm bende de ara ara oluyor ne güzel gidip en azından sağlık Ocağı'na bile görüne biliyorsunbencede normal bende bu karın sertleşmesini anlamıyorum benim karnım hep sert acaba bu demek mi
Oglumun odasi geldi kizlar kuruluyo😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?