2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım kendine çok iyi bak dualarımız seninle evinde iyi dinlen iyi tatiller sana iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Amiin cnm hepimiz kavusalım bebiklerimize sağlıkla inşallah.. Evet az kaldı Allahın izniyle.
Benim 5,5 yaşında bi kızım var 2014 un başında 6 haftalik bi düşük yaşadım. Kan pihtilasma varmış. Ilk kızımda aktif olmayan bi genmiş. Zeki beyin israri ile fakultede test yaptirmis ve ogrenmis olduk. Yoksa bicok dr bikac dusukten sonra istiyormus bu testi. O yuzden cok guveniyoruz doktorumuza. Bu hamileligim gunde 2 defa fragmin kan sulandirici igne ile sorunsuz geciyor sukurler olsun rabbime.. Zaten ilk doğumu da Zeki Yılmaz yaptırdı. 5 saatlik sancıdan sonra acil sezeryan olmuştum. Bu da aynı.
Evet gece gidip sıra alıyoruz. Talas ta oturuyoruz yakınız hastaneye zaten bi sıkıntı olmuyor. Doktorun verdiği güven bambaşka.

Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum
Ufaktan da belim tutulmuş gibi ağrıyor.
Rahatsız ediyor beni bu durum.

Benim de öyle malesef , deli gibi uykuyu seven bir insanken şimdi uykusuzun biri oldum. Yatıyorum dönüyorum dönüyorum uykum gelmiyor, 1-2 saat böyle geçtikten sonra uykum geliyor, hatta uykusuzluktan gözlerim kapaniyor ama yine uyuyamiyorum :-(
Hani kafalarimiz hep dolu ya, yani sürekli bisiler düşünüyoruz, o yüzden mi böyle oluyor acaba?

ilerleyen sayfalarda yazdım benimde aşağıda canım ama ağrım birşeyim yok Allaha şükür inşallah olmasın da zamanı geldiğinde doğuralım inşallah.

bızım salona hıc gırlmıyor zaten
cok ağırlar hıc cekıp supurmedım aylardır turma ıodamızı ıte kalka supurup sılıyorum napımm arkadaşlarım sana gelecez dıyor ısten gıdıyom ogle arası ev temızlıyom bazen

cnm geçen hafta benimde göbdeğim aşagoıya inmişti şimdi normale döndü bende korkmustum sanırım yorulduğum için oldu yada bbeh yer değiştirmiş olabir dinlenmeye çalış

bizde misafir gelince oturma odasında oluyoruz canım çnkü salonun petekleri kapalı açmıyoruz..
benim oturma odamdaki koltuğum 'L' öyle olunca halıyı pufumu kaldırmam lazımki koltuk yerinden oynasın..

yüzük benden çıkalı aylar oldu ayaklarımı hıc sorma sadece bez bı spor ayakkabım var o oluyro ıse onla gelıp gıdıyorum :)

bizde misafir gelince oturma odasında oluyoruz canım çnkü salonun petekleri kapalı açmıyoruz..
benim oturma odamdaki koltuğum 'L' öyle olunca halıyı pufumu kaldırmam lazımki koltuk yerinden oynasın..

ben her temızlık yapışımda gerılıyorum sınırlenıyorum esımde yapma ne afra tafra yapıosun dıyor bende yardım edecegıne dedıgıne bak dıyorum doktugunuzu barı toplamıyorsunuz dıyorum:)

Gercekten cok şeker ve ilgili bi adam en basindan beri ona gidiyorum ve söyledigi hiç birşeye tereddütte kalıp başka bi doktora danisma gereği bile duymadım. Ücrette normal sezeryan aynı 550. Evet kalabalık ama onada çözüm buldum:) mesela yarın kontrolum var bugun gece 12 gibi gidip sırami alıyorum sabahta tahmini o saatte gidiyorum çok beklemiyorum :)

malesef bende az da olsa şişme var özellikle ayaklarım akşam işten eve gittiğimde ayakkabıyı bi çıkartıyorum fenaa :)

Hımmmmm.. anladım canım ya dediğin gibi çok iyi bir doktor ama işte benim de çorba oldu doktorlar :/Hayırlısı olsun inşallah...Sen normal mi düşünüyorsun peki ???

merhaba güzel anneler nasılsınız :) bebeişler nasıl. bende çok sık giremiyorum taşınma telaşım var doğumdan önce bitirmek istiyorum inşallah. kızlar hiç sütü gelen oldu mu ? normalde bu zamanlarda sarı renkte ilk süt geliyormuş herkes soruyor bana ama tık yok bende.sizlerde durum nedir ?

bende hazırmı alsam yapsammı çok kararsız kaldım.bittiğinde paylaşmanı bekliyorum

canım puantıyelı bebek mavısı kumaş aradım bulamdım bende tek renk bebek mavisi gomleklık cok güzel bı kumaş aldım içini elyaf ve lavantayla doldurucam kurdale ıle susleyıp nazar boncuğu yapıstırıcam işyerınde dikiş ögretmenı bı arkadaşım var saolsun o dikecek bıtınce koyarım bunun yanında mınık sıselerden almayı düşünüyorum ama burda yok nettede bıraz pahalı geldı yoksa sabunmu yapsam kalıp alıp dıye düşünüyorum baakalımm neler cıkaacakk:) mesela sunlar gıbıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…