Böyle bir başlık mı açsak diye geçirdim içimden ...Kayserideki Nisan Anneleri diye :) Ama sonra burası güzel dedim bi de az kaldı zaten doğuma :)
Zehrana sağlıkla kavuşursun inşallah canım ben de sevindim valla sizleri görünce :)))
Zeki Bey'e bir kere gittim ben ...Eşim de ben de çok sevdik ama çooook kalabalık bir hastahane...Randevu sistemi falan biraz bunaltıcı ...Gece 12' de hamileler gelip randevu alıyormuş ...
Doğumu normal mi düşünüyorsun peki ???
Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum
Ufaktan da belim tutulmuş gibi ağrıyor.
Rahatsız ediyor beni bu durum.
yavrum geçen misafir geldi kanepenin altına bişey düştü onu almak için eğildi komşumun eşi..
bi kalktı ki kanepenin altı toz olduğu için aldığı şey tozun içinde..
hamileyim ama illa ki utandım..
en son 4 aylık hamileyken çekip altını süpürmüştüm :S
günaydın anneler :) biz dün baya olay atlattık arabamız yolda kaldı akşam ve eve gittiğimde göbeğimin aşağı doğru indiğini gözle görülür biçimde farkettim :) eşimde sen erken doğurucan heralde dedi sizin göbüşler ne alemde fark eden varmı benim gibi
bızım salona hıc gırlmıyor zaten
cok ağırlar hıc cekıp supurmedım aylardır turma ıodamızı ıte kalka supurup sılıyorum napımm arkadaşlarım sana gelecez dıyor ısten gıdıyom ogle arası ev temızlıyom bazen
el ve ayaklarınızda şişme varmı kızlar sizde
benim ellerimde yok ancak akşam eve gidince ayaklarım sanki şişiyor gibi geliyor
parmağımda hala yüzüğüm duruyor
hala dönüyor parmağımda ordan anlıyorum şişip şişmediğimi
bizde misafir gelince oturma odasında oluyoruz canım çnkü salonun petekleri kapalı açmıyoruz..
benim oturma odamdaki koltuğum 'L' öyle olunca halıyı pufumu kaldırmam lazımki koltuk yerinden oynasın..
kızlar bebek için lavanta keseleri yaptırıcam kuması ve lavantayı aldım ınternette bloglardakıler cok hoşuma gıttı bakalım nasıl bıseyler çıkacak paylaşırım sızlerle
yüzük benden çıkalı aylar oldu ayaklarımı hıc sorma sadece bez bı spor ayakkabım var o oluyro ıse onla gelıp gıdıyorum :)
Aaaaa ben de gittim bir kere ona inanılmaz şeker ve ilgili bir doktor ...Ama çok kalabalık oluyor...2 doktor bana suyun azalmış dedi hatta bir tanesi hastahaneye yatırıcaz dedi ...Zeki Bey'e gittim " ne azalması kız kalk git evine " dedi :)
Benim doğum konusunda kafam karışık aslında ...Memorial'da hem enfeksiyon riski nedeniyle hem de 1.750 benim istediğim epidural sezeryan çok pahalı geliyor çocuğun bir ihtiyacı karşılanır o kadar mevlaya ...
Zeki Bey'de doğum fiyatları nasıl ki selencim ???
el ve ayaklarınızda şişme varmı kızlar sizde
benim ellerimde yok ancak akşam eve gidince ayaklarım sanki şişiyor gibi geliyor
parmağımda hala yüzüğüm duruyor
hala dönüyor parmağımda ordan anlıyorum şişip şişmediğimi
ben her temızlık yapışımda gerılıyorum sınırlenıyorum esımde yapma ne afra tafra yapıosun dıyor bende yardım edecegıne dedıgıne bak dıyorum doktugunuzu barı toplamıyorsunuz dıyorum:)
Gercekten cok şeker ve ilgili bi adam en basindan beri ona gidiyorum ve söyledigi hiç birşeye tereddütte kalıp başka bi doktora danisma gereği bile duymadım. Ücrette normal sezeryan aynı 550. Evet kalabalık ama onada çözüm buldum:) mesela yarın kontrolum var bugun gece 12 gibi gidip sırami alıyorum sabahta tahmini o saatte gidiyorum çok beklemiyorum :)
Bugün itibariyle analık iznime ayrılmış bulunuyorum bebeğim 2050 gram olmuş boyuda 43 cm,suyu yeterli doğum pozisyonunda yarında kısmetse Ankaraya uçuyoruz
bende hazırmı alsam yapsammı çok kararsız kaldım.bittiğinde paylaşmanı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?