merhaba güzel anneler nasılsınız :) bebeişler nasıl. bende çok sık giremiyorum taşınma telaşım var doğumdan önce bitirmek istiyorum inşallah. kızlar hiç sütü gelen oldu mu ? normalde bu zamanlarda sarı renkte ilk süt geliyormuş herkes soruyor bana ama tık yok bende.sizlerde durum nedir ?
Kizlarrrr az oncr ikiz bebek bekleyen arkadasimla konustum. Normalde haftaya sezeryana alcaklardi ama bugun dogum baslamis. Sezeryana alincakmis. Tam 4 gun var aramizda. 36+0 haftasinda o bugun. Heyecan yaptim bennnnn az kaldi bebislerimiz geliyooo
bendede tık yokk canım:)
Kizlarrrr az oncr ikiz bebek bekleyen arkadasimla konustum. Normalde haftaya sezeryana alcaklardi ama bugun dogum baslamis. Sezeryana alincakmis. Tam 4 gun var aramizda. 36+0 haftasinda o bugun. Heyecan yaptim bennnnn az kaldi bebislerimiz geliyooo
canım puantıyelı bebek mavısı kumaş aradım bulamdım bende tek renk bebek mavisi gomleklık cok güzel bı kumaş aldım içini elyaf ve lavantayla doldurucam kurdale ıle susleyıp nazar boncuğu yapıstırıcam işyerınde dikiş ögretmenı bı arkadaşım var saolsun o dikecek bıtınce koyarım bunun yanında mınık sıselerden almayı düşünüyorum ama burda yok nettede bıraz pahalı geldı yoksa sabunmu yapsam kalıp alıp dıye düşünüyorum baakalımm neler cıkaacakk:)Eki Görüntüle 1000097 mesela sunlar gıbıı
Amanin yaaakızlar öğleden önce bir mükellefim geldi eşi 15 gün önce doğum yapmış normalde karnında kıpır kıpırmış bebek yapılan bütün tahlillerde temiz çıkmış ama doğduktan sonra beyninde özür, kollarında ellerinde hareketsizlik olmuş şuan hastanede yatıyormuş adam diyorki doğumda olduğunu iddia ediyorum yok hayır diyorlarmış peki hep sonuçlar temizdi neden diyorum cevap vermiyorlar dedi artık DNA bile yaptırmayı düşünüyormuş acaba çocukları mı karıştırdılar diye bu nedir ya bende çözemedim sizleri korkutmak istemem ama kafam dağıldı o gelince çalışamıyorum şuan yemek bile zorla yedim Allah onun bebeğine acil şifa versin, bizlerinkini de korusun yüce rabbim inşallah.
Yok valla bende de bise :) dogurunca bari gelse diyorum kendi kendime. Ben de sutu gelenler vardi onlari merak ediyorum haala devam ediyomu ki?merhaba güzel anneler nasılsınız :) bebeişler nasıl. bende çok sık giremiyorum taşınma telaşım var doğumdan önce bitirmek istiyorum inşallah. kızlar hiç sütü gelen oldu mu ? normalde bu zamanlarda sarı renkte ilk süt geliyormuş herkes soruyor bana ama tık yok bende.sizlerde durum nedir ?
Degil. Bi tanecik kiz bekliyorum ben :) ama heyecan yaptim napammm :)Canım arkadaşının gözü aydın ikizler için ideal bir hafta gerçiSenin ikizmiydi
Gercekten cok şeker ve ilgili bi adam en basindan beri ona gidiyorum ve söyledigi hiç birşeye tereddütte kalıp başka bi doktora danisma gereği bile duymadım. Ücrette normal sezeryan aynı 550. Evet kalabalık ama onada çözüm buldum:) mesela yarın kontrolum var bugun gece 12 gibi gidip sırami alıyorum sabahta tahmini o saatte gidiyorum çok beklemiyorum :)
saçma bir cesaret olmuş. insan en azından eşine haber verir. hadi doğumdan sonra kanaman durmadı ne yapacaksın. hadi o an bebek ters döndü bazen doğum anında ters dönebiliyormuş. ne yapacaksın. hangi çağdayız. sanki hikaye yazar gibi anlatmışlar. benim annem olsa hayatta izin vermez. çok hareket etmekle normal doğum olmuyor herzaman. bizim köyde bir tanıdık 40. haftasında bile tarladaydı. hiç durmazdı.çok hareketliydi ama 41. haftaya kadar beklediler normal doğum olmayınca sezeryana aldılar. bu bünyeyle yapıyla alakalı.
Valla bana da hiç inandırıcı gelmedi. Keşke eskiler gibi evde kolay bi doğum yapabilsem diye bekleyen birinin hayal ürünü gibi geldi bana bu hikâye.
Benim de öyle malesef , deli gibi uykuyu seven bir insanken şimdi uykusuzun biri oldum. Yatıyorum dönüyorum dönüyorum uykum gelmiyor, 1-2 saat böyle geçtikten sonra uykum geliyor, hatta uykusuzluktan gözlerim kapaniyor ama yine uyuyamiyorum :-(
Hani kafalarimiz hep dolu ya, yani sürekli bisiler düşünüyoruz, o yüzden mi böyle oluyor acaba?
bebek hoşgelmiş sefa gelmiş ama bence de saçma bi cesaret doğum bu yani herşey olabilir annesi tıp personeli miymiş orayı kaçırdım ben eğer öyleyse bi nebze anlarım evde doğumu ama aksi takdirde akıl karı değil iki ıkınmayla doğuranda var epizyoya ihtiyaç duyanda nerden bilicem nasıl bi doğum olacağını, annemde eşimde asla yanaşmazdı bu işe
bide şu var eskiler eskiler diye cümleye başlayanlar eskiden anne bebek ölüm oranlarından bihaber sanırım, vitamin içmeyelim eskiler vitamin mi içiyomuş diyolar örneğin ben şimdi 20-30 sene önceki kadının yediği domatesi yiyebiliyo muyum herşey GDO'lu herşey inorganik, eskiler tarlada doğuruyomuş klişesi var bide dediğim gibi o durumda bide anne bebek ölümlerinin 30-40 yıl önceki durumuna bakmak lazım
kızlar günaydın hayırlı cumalar bugün işte son günün bırhafta evde dınleneceğim eksikleri halledeceğim 10 martda yatış buraya gıremeye bılırım ama size aysunay yada umran haber verırı faceden onlara yazarım duanızı eksık etmeyın canlarım hepinize hayırlı dogumlar dılerım ınsallah gırmeye calışacağım dogumdan sonra dogum hıkayemıde yazarım buraya sızler benım cok değerli görmesemde dostlarımsınız her tatlı gunlerı acıları sıkıntıları bebeğim cınsıyetı ılk hareketı kılosu boyu derken sayılı gunler kaldı burda paylaşıp yoldaş olduk bırıbırımıze mucızeme 3 düşükten sonra ınsallah kavusmak nasıp olur darısı olmayanların başına olsun rabbım onlarında en kısa zamanda yuzunu güldürsün ve bu duyguyu tatdırsın allaha emanet olun ıyıkı varsınız
sağol canım bende kendımı bir sekılde tesellı ediyorum zaten bende tuz hıc kullanmıyordum halada kullanmıyorum ekmeğim bıle tuzsuz ama gel görki bu hamılelık tansıyonu mahfedıyor benı herkesın farklı oluyor ıste allahtan dogumdan sonra düzeliyor
ınan nefes almadan okudum muhteşem bır doğum hıkayesı ben ınanıyorum bunu yazam kişiye sonucta eskıden ne ultrason nede testler vardı mıllet evde ebeyle doğururdu bu kızada zaten annesı yardımcı olmuş helal olsun bende cok ısterdım boyle bır dogum ama herkes cesaretlı olamaz tabıkı onun gıbı sağlıkla buyutsun
canım benım ıyı olacak ınsallah korkma sıkıntıya gırersede alırlar sen ıcını ferah tut o arayıda kapatır annesı tahın pekmez ye cok faydalı
Ben bu hafta gittim kontrole. Gece gidip sıra almıştık yine. Ama nst çok kalabalık oluyormuş. Önce nst ondan sonra muayene derken çok yorucu oldu bu seferki kontrol. Aklında olsun 8 de git sen önce nst ye giriliyor çünkü orda beklemeyin en azından. Evet ücret aynı normal de sezeryan da olsa. Odalar da tek kişilik Zeki beyin hastalarının gece hasta kabuldekilere sormustum.
kızlar günaydın hayırlı cumalar bugün işte son günün bırhafta evde dınleneceğim eksikleri halledeceğim 10 martda yatış buraya gıremeye bılırım ama size aysunay yada umran haber verırı faceden onlara yazarım duanızı eksık etmeyın canlarım hepinize hayırlı dogumlar dılerım ınsallah gırmeye calışacağım dogumdan sonra dogum hıkayemıde yazarım buraya sızler benım cok değerli görmesemde dostlarımsınız her tatlı gunlerı acıları sıkıntıları bebeğim cınsıyetı ılk hareketı kılosu boyu derken sayılı gunler kaldı burda paylaşıp yoldaş olduk bırıbırımıze mucızeme 3 düşükten sonra ınsallah kavusmak nasıp olur darısı olmayanların başına olsun rabbım onlarında en kısa zamanda yuzunu güldürsün ve bu duyguyu tatdırsın allaha emanet olun ıyıkı varsınız
canım benım ıyı olacak ınsallah korkma sıkıntıya gırersede alırlar sen ıcını ferah tut o arayıda kapatır annesı tahın pekmez ye cok faydalı
MERHABALAR HERKESE
BURCU153 CANIM NE ÇOK SIKINTI ÇEKTİN HAMİLELİĞİN BAŞINDAN BERİ...doktorun söylediklerinede kafayı takma...ne zorluklarla geldiniz bu tarihlere ...maşşallah sana da bebeğine de ...inşallah minik yavrunu vaktinde ve sağlıkla almayı nasip eder Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?