2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bendede tık yokk canım:)

Kizlarrrr az oncr ikiz bebek bekleyen arkadasimla konustum. Normalde haftaya sezeryana alcaklardi ama bugun dogum baslamis. Sezeryana alincakmis. Tam 4 gun var aramizda. 36+0 haftasinda o bugun. Heyecan yaptim bennnnn az kaldi bebislerimiz geliyooo

Kizlarrrr az oncr ikiz bebek bekleyen arkadasimla konustum. Normalde haftaya sezeryana alcaklardi ama bugun dogum baslamis. Sezeryana alincakmis. Tam 4 gun var aramizda. 36+0 haftasinda o bugun. Heyecan yaptim bennnnn az kaldi bebislerimiz geliyooo

Canım arkadaşının gözü aydın ikizler için ideal bir hafta gerçiSenin ikizmiydi

inşallah sağlıklı şekilde kucağına alır bebişlerini :) darısı başımıza inşallah bizlerde zamanında ve sağlıklı şekilde alırız evlatlarımızı kucağımıza :)

çok güzel olacağa benziyor. ayrıca sabun fikride güzel bence ikisi de olabilir.

arkadaşının gözü aydın olsun. darısıda bizlerin başına inş.

canım sende nisana kalmazsın bence martta doğum olur zaten 1 nisan gorunuyor doğumun ama genelde 38 39 da doğum yapıo herkes

Amanin yaaa cok uzucu gercekten. Amin canim Allah sifa versin.
Yok valla bende de bise :) dogurunca bari gelse diyorum kendi kendime. Ben de sutu gelenler vardi onlari merak ediyorum haala devam ediyomu ki?
Canım arkadaşının gözü aydın ikizler için ideal bir hafta gerçiSenin ikizmiydi
Degil. Bi tanecik kiz bekliyorum ben :) ama heyecan yaptim napammm :)

Ben bu hafta gittim kontrole. Gece gidip sıra almıştık yine. Ama nst çok kalabalık oluyormuş. Önce nst ondan sonra muayene derken çok yorucu oldu bu seferki kontrol. Aklında olsun 8 de git sen önce nst ye giriliyor çünkü orda beklemeyin en azından. Evet ücret aynı normal de sezeryan da olsa. Odalar da tek kişilik Zeki beyin hastalarının gece hasta kabuldekilere sormustum.

selam kızlar nasılsınız? Günler geçiyor doğuma çok az kaldı çok ama çok heyecanlanıyorum hazırlıklarıma başladım sonunda :) her gün yavaş yavaş bişeyler yapıyorum yarın da kayınvalidem bebeğin ütülerini yapıcak :)

bebek hoşgelmiş sefa gelmiş ama bence de saçma bi cesaret doğum bu yani herşey olabilir annesi tıp personeli miymiş orayı kaçırdım ben eğer öyleyse bi nebze anlarım evde doğumu ama aksi takdirde akıl karı değil iki ıkınmayla doğuranda var epizyoya ihtiyaç duyanda nerden bilicem nasıl bi doğum olacağını, annemde eşimde asla yanaşmazdı bu işe

Valla bana da hiç inandırıcı gelmedi. Keşke eskiler gibi evde kolay bi doğum yapabilsem diye bekleyen birinin hayal ürünü gibi geldi bana bu hikâye.

bide şu var eskiler eskiler diye cümleye başlayanlar eskiden anne bebek ölüm oranlarından bihaber sanırım, vitamin içmeyelim eskiler vitamin mi içiyomuş diyolar örneğin ben şimdi 20-30 sene önceki kadının yediği domatesi yiyebiliyo muyum herşey GDO'lu herşey inorganik, eskiler tarlada doğuruyomuş klişesi var bide dediğim gibi o durumda bide anne bebek ölümlerinin 30-40 yıl önceki durumuna bakmak lazım

tahmini doğum tarihlerimiz aynı :) nisan başı olduğu için valla ben de doğum haberlerini aldıkça bi yusuf yusuf olmuyo değilim :))

Evet canım düşüncelerin çok etkisi var ama elimizde değil ...

O yüzden ben dün gece naptım ...Baktım yine damarlarım geriliyor sanki , yine yatakta duramayacak gibiyim ...Nefes egzersizi yaptım canım ...Çoook iyi geldi maşallah ...Rahatlatıcı oluyor ...Havayı çekip 2 sn bekleyip tekrar burnumdan geri verdim...Belki 20 kere yapmışımdır ...Uyuya kalmışım nefes alıp verirken :))) Nasıl hoşuma gitti anlatamam ...
Sen de dene ...Bi de ben mesela açken uyuyamıyorum !!!! Kesinlikle !!!! Gece bir şey yemeyinler falan ben de palavra açıkçası hiç uygulamıyorum...Hafif bir çorba içip öyle yatıyorum ...
Nefes egzersizini bıkmadan sıkılmadan bir dene bakalım ...Rahatlatıyor baya ...

kızlar benimde ellerimde biraz şişme oldu yüzüğü bayağı oldu çıkaralı hatta bu aralar parmaklarımda uyuşma var acaba şeker için 3 günde bir ölçüm yapıyorum ondan mı diye düşündüm
Bir de kızlar boşverin temizliği sağlığınıza bakın şu zamanlar zor zamanlarımız atlatalım yaparız hayırlısıyla.

valla ben okurken bırısı saka yapıyor heralde dıye duşundum :) ben korkağım anacımm hayatta oyle mecbur kalmadıkça evde felan doguramam

suay allah hayırlı bir doğum nasip etsin umarım benimde senin gibi 3.düşüğüm son olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:))

Ben hiç girmedım nstye en son gittiğimde 30+5 dı. 3 hafta sonra gel dedi. Bu kez gönderirmi acaba. Sen kaç haftalıktin girdiğinde.

amin canım inşallah bebişlerimize bu sefer kavuşacağız senin çok az kaldı yavruna sağsalim kucağına almayı nasip eylesin rabbim... tahin pekmez sürekli yiyorum beslenmem düzenli dikkat ediyorum belki genetik olabilir bende pek boylu poslu sayılmam belki bana çekmiştir kızım minyon tiplidir anası gibi :)

amin canım inşallah ben bu kızı doğurmadan rahatlayamayacağım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin bebişlerimize sağsalim kavuşalım inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…