2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kızlar nasılsınız bebekler nasıl bulantılar ne alemde ben ıyıyım çok sukur sadece bıdaha kı dr kontrolum 18 eylulde ona uzuluyoum

benim bulantım yok gibi arada ağzımda metalimsi tat oluyo birde dünden beri çok acıktığımda bulantı olcak gibi hissediyorum bişiler atıştırınca geçiyo ben çok şiştim ama ya yemem normal ama bayağı şiştim...

canım kız olduğunu sol tarafta olmasınamı bağlıyo neye göre tahmin etti...

geçmiş olsunnn canım dikkat et kendine...

Amin ins. İzinleri gerekmedikce kullanma bence de dogumdan sonra daha cok bize ihtiyaclari olacak

j

Bebek soldaysa kiz sagdaysa erkek derler. Benim oglum sagdaydi cidden ama belli de olmaz tabi.

Ewt biz sormadk canim..kendisi %65 kiz dedi..bende sok oldum.bisey soramadm baska.cktik odadan zaten.. Keske soyleneseydi diyorm ..smdi hep kizmis gbi geliyo artik onu duydumya

Evet kiza hazirlarsin simdi kendini hep ister istemez. Ama bosuna da bisey soylemez doktor. Hayirlisi olsun.

çok saol canım benim ya aniden oldu.. cinsiyet tahminleri için biraz erken sanki ya.. hoş 5 haftada belli olurmuş cinsiyet ama söyleyip o duyguya alıştırmak çok mantıklı gelmiyor bana bakalım.. hayırlısı inşallah herkesin gönlündeki olur..

Amin ins. İzinleri gerekmedikce kullanma bence de dogumdan sonra daha cok bize ihtiyaclari olacak
BENDE öyle düşündüm canım ya bakalım 10 gününü kışın kızım hastayken kullanmıştım.. bi aksilik olmazsa kullanmam artık inşallah

canım bişi sorcam bu sol tarafı muhabbetı nasıl oluyor acaba..daha çok kuöuk değil mi bnmkı en son ortadaydı da ?

j

Bebek soldaysa kiz sagdaysa erkek derler. Benim oglum sagdaydi cidden ama belli de olmaz tabi.

gittiğimde bende soruyum bakalım hangi tarafta zaten meraktan çatlıcam vakit geçmek bilmiyo bazen diyorum eşime üff niezaman geçmiyo bi an önce büyüse nolur falan die oda kızıyo rahat bırak çocuğu die :)))

Evet kiza hazirlarsin simdi kendini hep ister istemez. Ama bosuna da bisey soylemez doktor. Hayirlisi olsun.

Ewt smdiden herkese kiz diyesim geliyo.esime bahsederken kizimiz diyorm farkinda olmadan..o da hemen % 35 lik bir ihtimal var diyor..erkekte olabilir diyorr.. Birde dr un cinsiyet soyledigi gundn 2 gun once ruya gordm..cnsiyet sonucu da gebelik tahlil sonucu gbi kagtta cikti olarak zarfli sekilde veriliyormus ruyamda.ewde komidinin uzerinde zarf buluyorum..icine bakiyorm 10 luk 5 lik 20 lik 50 lik kagt paralar var birsuru..onlarin arasini ayiriyorm beyaz bi kagt var.icinde buyuk harflerke el yazisi gbi degisik bi yaziyla KİZ yaziyor.esim erkek istiyor normalde..diyorm ki ruyamda zarfi gordu bu erkek istiyoya kiz gorunce uzuldu bana soylemedi diyorum.. Ruyaya bak destan gbi mubarekk

canım bişi sorcam bu sol tarafı muhabbetı nasıl oluyor acaba..daha çok kuöuk değil mi bnmkı en son ortadaydı da ?

Ben hamile oldgmu bile bilmezken sol kasigima bisiler oluyordu..bu ay adet agrm fena geccek diye yorumlamaya baslamistm artk.snra ogrendm hamile oldgmu ve agrilar hic durmadi suan 8+1 im ve hala cok agriyo.bebegimin yerini kendim biliyorm agri oldugu icin orda..hic lekelenme olmadi ama cok agri oluyor..ters rahim oldgu icinmis galiba.diyecegm su ki benim ta ogrenmeden soldaydi hala solda..bilmiyorm nasl oluyo ama genelde soldaki bebekler kiz sagdakilaer erkekmis..% 100 dgl ama cogu boyleymis..seninki ortada mi doktor mu soyledi??

KIZIMIN ULTRASON resmini hatırlamaya çalışıyorum yok aklıma gelmiyor.. ama bu kez hep sağda batma var benim.. sanki bilmiyorum ya akşam ona bakıcam.. kızım ne taraftaymış... ayy mrak ettim şimdi..

Ben ozele gidiyor um kan ve idrar tahlili yapildi kanim dusuk cikti idrar yollarinda enfeksiyon cikti doktor ilac verdi yapilsa iyi bence

geçmiş olsun canım.sevincim paşadan haber varmı ya çatladım meraktan çok tedirginim.iyi haberlerini alırsan haber et.netede girmiyor inşallah herşey yolundadır.gebelik takvimini yapsana artık yapmıcakmısın ordan bakalım fasulyenin gelişimine teyzeleri olarak :))

Evet bence de hamileliginin tadini cikar derim . Sonra anliycaksin ne demek istedigimi

Ama baya anlamli ruya sanki ya hadi hayirlisi...

herşeyden önce kendini rahat ve sağlıklı hissetmen önemli canım. doktorun içine sinmiyorsa daha sağlıklı iletişim kuracağın birini seç. hem kendini daha rahat ve huzurlu hissedeersin hem de hamileliğinle ilgili daha iyi iletişim kurarsın. bazen annedeki kan fazla gelince farklı yollardan atabiliyormuş, bende burun kanaması olmuştu. senin de lekelenmenin sebebi bu olabilir. ama en önemlisi eşinin senin gözünden bakmasını sağlamak. bu dönemlerde fazla sinirli ve gergin olduğumuzda acı bi gerçek, bende olur olmadık şeylerde çok çabuk öfkelenmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…