Insallah benimde acken duzgun cikar canım yarin baktiricam bakalim.bebegimi de gorucem inşallah herşey yolunda dir..
kızlar nasılsınız bebekler nasıl bulantılar ne alemde ben ıyıyım çok sukur sadece bıdaha kı dr kontrolum 18 eylulde ona uzuluyoum[/QUOT
ben anlamıyorum bi günüm bi günüme tutmuyor.bigün herşeyden midem bulanıyor bi gün çok normalim anlamadım gitti :)
benimde 25 eylülde kontrolüm var ikili test yapılacak bakalım merak içerisinde bekliyorum Allah hayırlısı ile 2li testi de atlatmayı tüm anne adaylarına nasip etsin inşaallah
CANIM MERAK ETME O BENDE DE OLDU ..DOKTORA SORDUM..NORMAL BI GUN BI GUNUNE UYMAZ BU HAMILELIK ÇOK GARIP BIŞI DIYOR :)BENIMDE HERGUN DEĞİŞİK BELIRTILER DE ..MESELA 2 GUNDUR FENA HALDE GOGSUM AĞRIYORRR
kızlar nasılsınız bebekler nasıl bulantılar ne alemde ben ıyıyım çok sukur sadece bıdaha kı dr kontrolum 18 eylulde ona uzuluyoum
Mrb kizlar..bende 14 agustos 6+4 te duydum kalp atisini ve bebegmi gordum.. Tam bi hafta sonra dr tahlil istedi seker guatr vs. Bussuru bisey..tahlillerimden sadece mantar cikti kotu olarak..kasintim ve mantarm var.dr onemli dgl hamilelikte cok normal 13. Haftada fitil kullancaksn gececek hemen dedi.bu arada 6+4 ken 6,5mm ve %65 kiz dedi..sol tarafinda dedi..zaten soldan cok agri yapiyor bana..birde rahmim ters oldgu icin vajinal olmadan gorunmuyor.arkadaymis bebisim..tum hamileligim biraz agrili gececekmis..smdi 5 eylulde randevum var..bakalim neler degisti..ne kadar buyudu..oyle hercanliym ki..bugun 8+ 1 im ne bulanti ne halszlik uyku hicbisi yok..cok guzel bi hamilelik geciriyorum kasik agrilarm haric..hepinizi opuyorumm..hepimz icin hersey guzel olur insallah onumuzdeki haftalardada..
kızlar dün bide arı soktu bacağımdan.. şükür alerjim falan yok ama korktum bi an .. sonra doktora sorduk bi sıkıntı olmaz dedi.. haftaya gitmek istiyorum doktora özel muayeneye gitcem bu kez.. bi kalp atışlarını duyalımda inşallah hayırlısıyla..
evet bende 2010 nisan annesiyim.. bizimde 3 kişi haricinde ilkti şimdide genelde ikinci inşallah hayırlısı olur hepimiz için..
aynen ya evde olanlar çok şanslı.. 10 günlük iznim var.. bir yanım kullan diyor bir yanım dur hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmazsa doğum izninin peşine kullan diyor bakalım
Erkenden cinsiyet tahmini
jbenim bulantım yok gibi arada ağzımda metalimsi tat oluyo birde dünden beri çok acıktığımda bulantı olcak gibi hissediyorum bişiler atıştırınca geçiyo ben çok şiştim ama ya yemem normal ama bayağı şiştim...
canım kız olduğunu sol tarafta olmasınamı bağlıyo neye göre tahmin etti...
geçmiş olsunnn canım dikkat et kendine...
Ewtbiz sormadk canim..kendisi %65 kiz dedi..bende sok oldum.bisey soramadm baska.cktik odadan zaten.. Keske soyleneseydi diyorm ..smdi hep kizmis gbi geliyo artik onu duydumya
çok saol canım benim ya aniden oldu.. cinsiyet tahminleri için biraz erken sanki ya.. hoş 5 haftada belli olurmuş cinsiyet ama söyleyip o duyguya alıştırmak çok mantıklı gelmiyor bana bakalım.. hayırlısı inşallah herkesin gönlündeki olur..benim bulantım yok gibi arada ağzımda metalimsi tat oluyo birde dünden beri çok acıktığımda bulantı olcak gibi hissediyorum bişiler atıştırınca geçiyo ben çok şiştim ama ya yemem normal ama bayağı şiştim...
canım kız olduğunu sol tarafta olmasınamı bağlıyo neye göre tahmin etti...
geçmiş olsunnn canım dikkat et kendine...
BENDE öyle düşündüm canım ya bakalım 10 gününü kışın kızım hastayken kullanmıştım.. bi aksilik olmazsa kullanmam artık inşallahAmin ins. İzinleri gerekmedikce kullanma bence de dogumdan sonra daha cok bize ihtiyaclari olacak
benim bulantım yok gibi arada ağzımda metalimsi tat oluyo birde dünden beri çok acıktığımda bulantı olcak gibi hissediyorum bişiler atıştırınca geçiyo ben çok şiştim ama ya yemem normal ama bayağı şiştim...
canım kız olduğunu sol tarafta olmasınamı bağlıyo neye göre tahmin etti
Canim hic bilmiyorum ama nette okuduklarima gore ve bir arkadasin soylediklerine gore daha cok sol tarafta kiz bebek oluyormus..kiz bebeklerin kalbi erkege gore daha hizli atiyormus..kemikleri daha ciliz oluyormus..buralardan anlayabilir diye dusunuyorm ama yine de cok erken valla..daha once kimseden duymamistm bu haftalarda cnsiyet tahmini..darisi merak eden annişlerin basinaa
mrb kizlar..bende 14 agustos 6+4 te duydum kalp atisini ve bebegmi gordum.. Tam bi hafta sonra dr tahlil istedi seker guatr vs. Bussuru bisey..tahlillerimden sadece mantar cikti kotu olarak..kasintim ve mantarm var.dr onemli dgl hamilelikte cok normal 13. Haftada fitil kullancaksn gececek hemen dedi.bu arada 6+4 ken 6,5mm ve %65 kiz dedi..sol tarafinda dedi..zaten soldan cok agri yapiyor bana..birde rahmim ters oldgu icin vajinal olmadan gorunmuyor.arkadaymis bebisim..tum hamileligim biraz agrili gececekmis..smdi 5 eylulde randevum var..bakalim neler degisti..ne kadar buyudu..oyle hercanliym ki..bugun 8+ 1 im ne bulanti ne halszlik uyku hicbisi yok..cok guzel bi hamilelik geciriyorum kasik agrilarm haric..hepinizi opuyorumm..hepimz icin hersey guzel olur insallah onumuzdeki haftalardada..
j
Bebek soldaysa kiz sagdaysa erkek derler. Benim oglum sagdaydi cidden ama belli de olmaz tabi.
Evet kiza hazirlarsin simdi kendini hep ister istemez. Ama bosuna da bisey soylemez doktor. Hayirlisi olsun.
canım bişi sorcam bu sol tarafı muhabbetı nasıl oluyor acaba..daha çok kuöuk değil mi bnmkı en son ortadaydı da ?
Ben ozele gidiyor um kan ve idrar tahlili yapildi kanim dusuk cikti idrar yollarinda enfeksiyon cikti doktor ilac verdi yapilsa iyi bence
gittiğimde bende soruyum bakalım hangi tarafta zaten meraktan çatlıcam vakit geçmek bilmiyo bazen diyorum eşime üff niezaman geçmiyo bi an önce büyüse nolur falan die oda kızıyo rahat bırak çocuğu die :)))
Ewt smdiden herkese kiz diyesim geliyo.esime bahsederken kizimiz diyorm farkinda olmadan..o da hemen % 35 lik bir ihtimal var diyor..erkekte olabilir diyorr.. Birde dr un cinsiyet soyledigi gundn 2 gun once ruya gordm..cnsiyet sonucu da gebelik tahlil sonucu gbi kagtta cikti olarak zarfli sekilde veriliyormus ruyamda.ewde komidinin uzerinde zarf buluyorum..icine bakiyorm 10 luk 5 lik 20 lik 50 lik kagt paralar var birsuru..onlarin arasini ayiriyorm beyaz bi kagt var.icinde buyuk harflerke el yazisi gbi degisik bi yaziyla KİZ yaziyor.esim erkek istiyor normalde..diyorm ki ruyamda zarfi gordu bu erkek istiyoya kiz gorunce uzuldu bana soylemedi diyorum.. Ruyaya bak destan gbi mubarekk
kızlaar çok korkuyorum çok sinirliyim zaten uyuz suratlı bi doktorum var adama doğru dürüst bişey anlatmıyo 10 gündür belkide daha fazla khverengi lekelerim vardı sonra kana dönüştü am çamasırım bulasacak derecede değil peçeteye silince geliyo doktora anattım normal olur öyle dedi progestan 200luk ver di yiyorum ama devam ediyo ksilmdi bide dikkat et istirat t fianda demedi uyuz şey kocamada kızıyorum ikid bir hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim hadi pikniğe bilmem ne diyorumki bak bende böyle bi sıkıntı var ayağa kaljmazsam gelmıyo dıkkat etmem lazım diyorum ama doktor düşük riskin var demedi yat demedi diyo bana herkese sinirliyim bu aralar beni niye biri anlamıyobir ay sonraya randevum var acaba başka doktora gitsemmi bişe olurmu bi akıl verin bana
Kızlar bişi sorcamm..
Bu aralar taktım buna bu doğum lekelerı çocukta nasıl oluyorr? Bılgılendırelım bırbırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?