8+2 de resmimiz ve kesemiz
varmı aynısı gibi olan
Gencmıydı doktor hanı asırı ılgılı fılan
6 haftalıkken cınsıyetı soylıcek kadar heycanlı :)
gecen hafta randevumuz vardı gittik. kalp atışını dinlicez diye heyecanla gittik. doktor bebege zarar verebiliyor oyüzden dinletmicem dedi sadece ultrasonda kıpırtısını gösterdi. ben zararı oldugunu hiç duymamıştım. suan 8. haftam bugun bitiyor ve hala kalp atısı dinlemedik( doktorundan bole bi şey duyan var mı acaba?
ben deli gibi siyahh zeytin yiyorumm.. normalde ağzıma sürmezdim... boyalı oluyor diyee.. bizim bebe dalmaçyalı gibi doğmasınn... töbee töbeee.. yemesem mi artık
amin korkuyorum ama mecbur yapıyorum iğneyi :18:canım merhaba
acab ıgnenın markasımıdegısmelı buradan bakabılırsın konulara pıhtılasması olanlara
progestan sevıyesıne neden nıcın bakıyorlar ben bılmıyrum canım dr oyle bısey demedı o yuzden onuda cok anlamadım ama ıgneden korkma yap gıtsın sıfa olsun
kese boyutlarından pek anlamam ama ekle canm
Dılerım rabbım bebeıgnı saglıkla kucagına almayı nasıp eder
evet baya büyücanımm maşallahh küçük insan olmuşsunuz siz.. rabbim nazarlardan korusunn... benim ki geç döllenme galibaa.. doktor 6 haftalık dediii.. bu kadar değil dahaaa... çokk tatlıııı
benm 18 mm olmuş gelişim ve kalp atışı güzel dedi ama kese dar dedi bebeğin rahat hareket etmesi için daha büyük olması lazımdı normalde dedi düşük tehlıkesi bu dedi yapabilceğim bişey varmı dedim dua etmekten başka bişey yok dedi :18:canım masallah ya ben bısey anlayamadım nesı farklı sımdı boyut fılan dedın kesemı kucuk?
bırde benım kesem baska turlu ya yarın kagıdı yanımda getırmem gerek benım bebek hıc boyle gozukmedı :)
5,6 mm mi ne demişti bebegın boyutuna senınkı ne akdar
daha önce hiç duymamıştım arkadaşım oyüzden bişi diyemeyeceğim.biz vajinal ultrasonla baktırdık ve dinledik..zararlı olsa bütün doktorlar dinletir mi ki?? herkes dinliyo çünkü. sadece bu sayfadaki annelerden bile dinlemeyen kalmadı..çok enteresan geldi bana..
canım pekı senın her muaynen asagıdanmı olacak?hayır canım 39-40 yaşlarında..ve bulundğm ilde çok tanınmış..okadar hastası var ki randewu almada sıkıntı yaşıyorum..kendi arkadaşlarımdan da hem daha önce gitmiş hem şuan benimle gidenler var..onlara hiçbir şey söylememiş..hatta beni duyunca şaşırdılar çok..kime söylediysem hiç daha önce 6+4 tahmin eden duymadım diyor..bende böyle olunca dedim vardır bir bildiği..mesela bak benim rahim tersmiş bundan önce 3 dr a gttim bitanesi bile demedi rahim ters bebek var ama arkada vajinal olmadan görünmez diye..daha bebek görünmüyo deyip yolladılar..bu da bakar bakmaz söyledi..oldukça bilgili bi dr çok sewiliyor..bende dedm eşime belki tecrübelerinden yola çıkarak bariz bişiler kız diye baskın görünmüştür gözüne o da söyleme ihtiyacı hissetmiştir dedim..eşim dr u çok sewdi zaten. doğuma kadar dewam edicem bi aksilk çıkmazsa inşallah..
amin korkuyorum ama mecbur yapıyorum iğneyi :18:
evet baya büyüdük
benm 18 mm olmuş gelişim ve kalp atışı güzel dedi ama kese dar dedi bebeğin rahat hareket etmesi için daha büyük olması lazımdı normalde dedi düşük tehlıkesi bu dedi yapabilceğim bişey varmı dedim dua etmekten başka bişey yok dedi :18:
ilk defa duydum canım. fazla ultrasona girmek zararlı ama... biz de sadece kıpırtısını görmüştük. sen denizli de kime gidiyorsun? bende denizli'deyim ve aynı zamanda doğumlarımız görünüşe göre
amin korkuyorum ama mecbur yapıyorum iğneyi :18:
Evet baya büyüdük
benm 18 mm olmuş gelişim ve kalp atışı güzel dedi ama kese dar dedi bebeğin rahat hareket etmesi için daha büyük olması lazımdı normalde dedi düşük tehlıkesi bu dedi yapabilceğim bişey varmı dedim dua etmekten başka bişey yok dedi :18:
canım maşallah allah sana bağışlasın bebeğini..inanıyorum sende ınan bu sefer allahın ıznıyle alacaksın bebeğini kucağına..
canım pekı senın her muaynen asagıdanmı olacak?
rahımı ters olanların bebek usg gozukmuyormuymus genel olarak ğekı
çok uykum geldi kaçtım ben gelirim yine :80::80:
bende de çok mide bulantısı oluyor ve yediğimi çıkarıyorum hiçbişey yiyemiyorum artık bir haftada 1 kilo verdim bakalım ne zamana kadar sürcek cidden çok zor bulantılar allah yardımcımız olsun
evet dogumlarımız aynı:) ben hasan talat satoğlu na gidiyorum. ama baska doktorlara da gitmeyi planlıyorum. sen hangisine gidiyorsun?
siz de dinlemediniz mi sesi?
evet dogumlarımız aynı:) ben hasan talat satoğlu na gidiyorum. ama baska doktorlara da gitmeyi planlıyorum. sen hangisine gidiyorsun?
siz de dinlemediniz mi sesi?
bebek büyüyene kadar aşagıdan olacak..ben 5 eylüle randewu aldım kendini yine vajinal ultrasona hazırla .. büyük olasılık yine ordan bakıcaz dedi..ama büyüynce karnından bakıcaz artık dedi..tam olarak kaçıncı hafta yada ay karından bakmaya başlar onu bilmiyorum ama bu kez kesin vajinal ondan eminim..bebek arka tarafta şuan ..ve aşırı derecede ağrı yapıyor.. bende bulantı halsizlik falan hiçbişi yok ama kasık ağrısına dayanamıyorum çok ayakta kalırsam..cok şükür düşük tehlikemde olmadı baştan beri..dr un söylediğine göre bebek büyüdükçe rahim dönecekmiş normale.doğuma zararı olmuyormuş..ama doğumdan sonra tekrar ters rahim halini alıcakmış..biraz tuhaf ama allah büyüktür..hiç hamile kalamayabilirdim de..çok şükür ki böyle bi etkisi yok ters rahimin..ha bu arada birde ilşki sırasnda çok acı çekiyorum..bu da ters rahiminden dolayıymış..öyle söyledi dr..
erpa da niat gül'e gidiyorum. epey kişi tavsiye etmişti bana. tek sıkıntı epey yoğun oluyor. tüp bebek doktoru aslında ama biz memnunuz. bende dinleyememiştim kalp atışını ama. kıpırtıları görmüştük :))
sen nasılsın kılo mılo alıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?