2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Erkeklerle dogum girmek tehlikeli bence de 2 li testte kan aliniyor ultrasonda ense olcumu yapiliyor.

yarin dr randevumuz var pitpitlari dinlicez ins ayyy 2.de olsa insan cok heyecanlaniyor yahu yarini iple cekiyorum

Benimde ikinci ben de heyecanliyim valla guzel haberlerini bekliyoruz.

yarin dr randevumuz var pitpitlari dinlicez ins ayyy 2.de olsa insan cok heyecanlaniyor yahu yarini iple cekiyorum

canım benim 3.olduğu halde heyecanlıyım. Anne olmak çok güzel bir duygu bambaşka birşey. ama sadece çalıştığım için bebeklerimden ayrı kaldım.doğum izni bitince mecburen bakıcıya

Insallah canim..
Bu gebelik sekeri cogu hamste cikiyo sanirim bende de çıkacak
Tokluk sekerim 130 cikti..3.saatte
Tup bebek doktorumle gorustum sonra 3.saat onemli degil1.yada 2.saatte bakilir dedi.
Ve aclik kan sekeri daha onemli baktir dedi.
Yarin baktirscsgiz bakalim ins.iyi cikar

Yoksa diyet yapicam sanirim.
Hayirlisi olsun bugunume de cok sukur

Ben ogluma hamileyken sabah guzel kahvaltimi yapmistim sekerim yuksek cikmisti . Sonraki gun yapmadan gitim dusuk cikti sonrasinda da yasamadim seker sorunu

Dünyanın en güzel nağmesini biraz önce duydum kızlar. Bebeğimin kalbi pıt pıt değil sanki güm güm atıyordu.O an gözlerim doldu.Eve geldim mutluluktan ağladım.doktorum bi problem olmadığını söyledi.Ama tedbir olarak yine de progestan verdi.Çok mutluyum kızlarrrrrrr.Eve geldim şükür namazı kıldım.Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.

İlk defa bugün doktora gittim.Ama hiç kan tahlili falan yapmadı sadece ultrasonla baktı.Şu an yapılacak bi tahlil var mı? gebeliğim 6+6 hafta.

İlk defa bugün doktora gittim.Ama hiç kan tahlili falan yapmadı sadece ultrasonla baktı.Şu an yapılacak bi tahlil var mı? gebeliğim 6+6 hafta.

Ne guzel gozunuz aydin. Genelde yapiyorlar kan tahlili idrar filan ama belki sonraki kontrole birakmistir.

Devlet hastanesin gitmiştim.Doktorun çok iyi olduğunu söylemişlerdi.Aslında ilgilendi de neden tahlil vermedi bilmiyorum.Olmazsa özel bi hastanete daha gideyim.

Ben ozele gidiyor um kan ve idrar tahlili yapildi kanim dusuk cikti idrar yollarinda enfeksiyon cikti doktor ilac verdi yapilsa iyi bence

bende de kansızlık var.yani öncesinden. o yüzden kan ilacı kullanıyordum doktora söyledim daha erken dedi.olmazsa başka doktora gideyim yaptırayım tahlillerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…