Kızlar yaa bişey sorucam. Bugün doktora gittik kontrole. Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür. Bir problemimiz yok çok şükür. Bu arada doktor ablamız fasülye kadar 1cm 7mm diyince ve kalp atışınıda duyunca babamız heyecandan orada bayılıyordu. Bide ben bu adama hastane izin verirse doğumada girmeni isterim demiştim. Kalp atışında bu hale gelen adam doğumda stresten ölür tahminimce
Bu arada doktorumuz 2li test yapabiliriz ama anneler istemeyebiliyor zorlamıyoruz dedi. Bende istediğimi belirttm. Radyolojiye gönderildim. 1 ay sonrası için randevu aldık. radyoloji ultrason çekecekmiş. Fakat kan filan hiç bişey demediler bana. Kafam karıştı. 2li testte kanda alınmıyormuydu?
(Son adet tarihim 19 hazirandı ama doktorumuz verilere göre 1 temmuz olması lazım dedi. 8hafta 1 günlükmüşüz geç yumurtlama yada geç döllenme olabilir dedi.)
Mart 17 ile Nisan 17 arası doğum bekleniyor dedi
yarin dr randevumuz var pitpitlari dinlicez ins ayyy 2.de olsa insan cok heyecanlaniyor yahu yarini iple cekiyorum
Sevinc007 senin baya buyumus ilk bebisin. Benimki 3 yasini doldurcak senin 6 yasinda masallah.
Ewet canim oglum 3 yasindaydi kara verdik ama kismet olmadi 3 dusuk yaptim
Pihtilasma var bende.
Ewet canim oglum 3 yasindaydi kara verdik ama kismet olmadi 3 dusuk yaptim
Pihtilasma var bende.
yarin dr randevumuz var pitpitlari dinlicez ins ayyy 2.de olsa insan cok heyecanlaniyor yahu yarini iple cekiyorum
kızlar ben azıcık bişe yesem şişiyorum geceleri midem bir tuhaf içimde girdaplar var sanki..offf...bu son haftam haftaya okul başlıyor...ne yapacaz bakalım
cnm değerlerin çokk çokk güzel korkma.ben 70 le hamiş kaldım çok şükür bugünümüze.. korkma git dr una ve baktır cnm alttan olsun görür keseni..ve üzme meleğini toparlan aramıza hoş geldin cnm
kaç çıkmış cnm tokluk kan şekerin.geçmiş olsun.güzel şeyler duyacaksın inş..
Insallah canim..
Bu gebelik sekeri cogu hamste cikiyo sanirim bende de çıkacak
Tokluk sekerim 130 cikti..3.saatte
Tup bebek doktorumle gorustum sonra 3.saat onemli degil1.yada 2.saatte bakilir dedi.
Ve aclik kan sekeri daha onemli baktir dedi.
Yarin baktirscsgiz bakalim ins.iyi cikar
Yoksa diyet yapicam sanirim.
Hayirlisi olsun bugunume de cok sukur
Ewet cnm hem aspirin hemde sulandirici ignepıhtılaşmaya aspirin kullanıyorsun değilmi
Hayirlisi bu zamanaymis demek ki. 3 dusuk yapmissin dikkat et kendine.
Dünyanın en güzel nağmesini biraz önce duydum kızlar. Bebeğimin kalbi pıt pıt değil sanki güm güm atıyordu.O an gözlerim doldu.Eve geldim mutluluktan ağladım.doktorum bi problem olmadığını söyledi.Ama tedbir olarak yine de progestan verdi.Çok mutluyum kızlarrrrrrr.Eve geldim şükür namazı kıldım.Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.
İlk defa bugün doktora gittim.Ama hiç kan tahlili falan yapmadı sadece ultrasonla baktı.Şu an yapılacak bi tahlil var mı? gebeliğim 6+6 hafta.
Ewet cnm hem aspirin hemde sulandirici igne
Saol cnm bulantidan surekli yatiyor um zaten
Bulanti da zor ya. Allah yardimciniz olsun.
Ne guzel gozunuz aydin. Genelde yapiyorlar kan tahlili idrar filan ama belki sonraki kontrole birakmistir.
Saol cnm bulanti disinda midem cok sis tas var sanki icinde
Devlet hastanesin gitmiştim.Doktorun çok iyi olduğunu söylemişlerdi.Aslında ilgilendi de neden tahlil vermedi bilmiyorum.Olmazsa özel bi hastanete daha gideyim.
Devlet hastanesin gitmiştim.Doktorun çok iyi olduğunu söylemişlerdi.Aslında ilgilendi de neden tahlil vermedi bilmiyorum.Olmazsa özel bi hastanete daha gideyim.
bende de kansızlık var.yani öncesinden. o yüzden kan ilacı kullanıyordum doktora söyledim daha erken dedi.olmazsa başka doktora gideyim yaptırayım tahlillerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?