2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bişi sorcamm..

Bu aralar taktım buna bu doğum lekelerı çocukta nasıl oluyorr? Bılgılendırelım bırbırmızı

canım ben sadece ciğer, hanımeli ve çileği duydum. bunlara dokunduktan sonra vücuduna dokunursan bebişte oluyormuş. ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. bi de bu sıralar güneşe çıkmadan önece mutlaka güneş kremi sürün. kalıcı lekeler oluyormıuş annede.

birde zeytin duymuştum ben siyah zeytin..ama doğruluk payı var mı bilmiyorum

teşekkur edereım canım..merak edıyorum da ondan bebişlerimiz içinn

Anladim simdi. Ben inanmam oyle seylere

6 haftalıkken cınsıyet tahmın eden doktormu oluyor :) güldümb unayani
benimde sagda bebek kesenin içinde solda

bende de çok mide bulantısı oluyor ve yediğimi çıkarıyorum hiçbişey yiyemiyorum artık bir haftada 1 kilo verdim bakalım ne zamana kadar sürcek cidden çok zor bulantılar allah yardımcımız olsun

6 haftalıkken cınsıyet tahmın eden doktormu oluyor :) güldümb unayani
benimde sagda bebek kesenin içinde solda

biz sormadık vallahi kendısı söyledi..demekki tecrubelerine dayanarak gördü bişeyler..ilerde anlarız nasıl olsa kız mı erkek mii.. şimdilk beklemekten başka yapcak bişi yok..

biz sormadık vallahi kendısı söyledi..demekki tecrubelerine dayanarak gördü bişeyler..ilerde anlarız nasıl olsa kız mı erkek mii.. şimdilk beklemekten başka yapcak bişi yok..
yanı aslında hıc gerek yok bende boyle bır dr denk geldım asıstana ılk gebelıgımde 6 haftalıkken kız bu kız dedı kesin dedı
:)
11+4 erkek oldugu ortaya cıktı doktorum bu kadar erken cınsıyet tahmını olamaz muhım olanda cınsıyet degıl bu haftada demıstı ama bosver hıc kaptırma kendını

ewt bugün itibariyle 8 haftayı bitirdik..bi 2 ay daha gecince öğrencez zaten..5 eylülde randewum var acaba yine bişi diycek mi cinsiyetle ilgili..ozamann 9+4 olucaz..belki bu kezde % 65 oğlan der.. bende orda boğuveririm onu

slm nasılsınız
biz ctesi doktorumuza gittik
haberler biraz iyi biraz kötü
aptt testi istedi ve pıhtılaşmam aylardır aspirin içmeme rağmen sınırda iğne sabah akşama cıktı
prgesteron seviyeside daha yüksek olmalı dedi haftada 1 iğnesi günde 2 tane hapı

iğneyi duyunca moralım cok bozuldu ama mecbur yapacak bişey yok 2 hafta daha sabah akşam yap ondan sonra bakalım duruma dedi
ayrıca kese biraz küçük bu sebepten düşük tehlikesi var dedi benm zaten tehlıkem bitmedi bide extra arttı
bakalım korkum yok allahın izniyle atlatıcaz
ölçümlerde burdaki gibi 4 5 gün geriden değil boyutlar normal cıktı
resmi ekliyecem kese bu durumda olan varsa mutlaka yazsın bana resmi telden ecem birazdan
sizde ne var ne yok

gecen hafta randevumuz vardı gittik. kalp atışını dinlicez diye heyecanla gittik. doktor bebege zarar verebiliyor oyüzden dinletmicem dedi sadece ultrasonda kıpırtısını gösterdi. ben zararı oldugunu hiç duymamıştım. suan 8. haftam bugun bitiyor ve hala kalp atısı dinlemedik( doktorundan bole bi şey duyan var mı acaba?

Gencmıydı doktor hanı asırı ılgılı fılan
6 haftalıkken cınsıyetı soylıcek kadar heycanlı :)

canım ben dinledım uc kere ..3. De yalvardım son kez dınlıyım bebege ısı verıyoz o kadarda ıyı değil dedı..arkadaşımda dr sadece ses dalsaı bı zararı olmaz dedi

daha önce hiç duymamıştım arkadaşım oyüzden bişi diyemeyeceğim.biz vajinal ultrasonla baktırdık ve dinledik..zararlı olsa bütün doktorlar dinletir mi ki?? herkes dinliyo çünkü. sadece bu sayfadaki annelerden bile dinlemeyen kalmadı..çok enteresan geldi bana..

birde zeytin duymuştum ben siyah zeytin..ama doğruluk payı var mı bilmiyorum

ben deli gibi siyahh zeytin yiyorumm.. normalde ağzıma sürmezdim... boyalı oluyor diyee.. bizim bebe dalmaçyalı gibi doğmasınn ... töbee töbeee.. yemesem mi artık

canım merhaba
acab ıgnenın markasımıdegısmelı buradan bakabılırsın konulara pıhtılasması olanlara
progestan sevıyesıne neden nıcın bakıyorlar ben bılmıyrum canım dr oyle bısey demedı o yuzden onuda cok anlamadım ama ıgneden korkma yap gıtsın sıfa olsun
kese boyutlarından pek anlamam ama ekle canm
Dılerım rabbım bebeıgnı saglıkla kucagına almayı nasıp eder

buarada su leke ısıne kafanızı yormayın kızlar ama bu sıcaklarda mutlaka gunes koruyucu surmemız gerekıyor

8+2 de resmimiz ve kesemiz
varmı aynısı gibi olan

canımm maşallahh küçük insan olmuşsunuz siz.. rabbim nazarlardan korusunn... benim ki geç döllenme galibaa.. doktor 6 haftalık dediii.. bu kadar değil dahaaa... çokk tatlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…