Kızlar bişi sorcamm..
Bu aralar taktım buna bu doğum lekelerı çocukta nasıl oluyorr? Bılgılendırelım bırbırmızı
nasil yani bebekte mi leke oluyor anlamadim ben
canım ben sadece ciğer, hanımeli ve çileği duydum. bunlara dokunduktan sonra vücuduna dokunursan bebişte oluyormuş. ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. bi de bu sıralar güneşe çıkmadan önece mutlaka güneş kremi sürün. kalıcı lekeler oluyormıuş annede.
canım ben sadece ciğer, hanımeli ve çileği duydum. Bunlara dokunduktan sonra vücuduna dokunursan bebişte oluyormuş. Ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. Bi de bu sıralar güneşe çıkmadan önece mutlaka güneş kremi sürün. Kalıcı lekeler oluyormıuş annede.
hanı canım oluyo ya bebeklerde yuzunde veya vucudunun herhangı bı yerınde boule pembe yada mora benzer bı leke oluyo..dıyorlar buyuklerımız işte hamıleyken bısey cok canın ceker ve yıyemezsen çcukta leke sı çıkarmış falan?
kızlar yaa bulantılarım başladı
geçen hafta iyiydim canım en azından birşeyler istiyordu. şimdi hiçbir şey yiyesim yok. yemedikçe de daha çok bulanıyormecbur katlanacağım ama çalışırken de çok zor...
geçen hafta kontrole gittim, azıcık sıkıntım olunca. bebekler iyiydi. doktor artık ciddi mi şaka mı yaptı bilmem ikisi de erkek bunların dedien korktuğum da o benim bir de aylar önce rüya görmüştüm ikiz oğlum oluyordu biri engelli doğuyordu Allah korusun, gerçek olmasından çok korkuyorum. o yüzden ikiz olduğunu öğrendiğimden beri yüreğim ağzımda. inşallah cinsiyetleri farklı olur da korkularım azalır.
iştahım olmadığı için henüz hiç kilo almadım. 3 ayı almadan kapatsam şahane olur
sizler nasılsınız, herkes iyi mi?
6 haftalıkken cınsıyet tahmın eden doktormu oluyor :) güldümb unayani
benimde sagda bebek kesenin içinde solda
yanı aslında hıc gerek yok bende boyle bır dr denk geldım asıstana ılk gebelıgımde 6 haftalıkken kız bu kız dedı kesin dedıbiz sormadık vallahi kendısı söyledi..demekki tecrubelerine dayanarak gördü bişeyler..ilerde anlarız nasıl olsa kız mı erkek mii.. şimdilk beklemekten başka yapcak bişi yok..
yanı aslında hıc gerek yok bende boyle bır dr denk geldım asıstana ılk gebelıgımde 6 haftalıkken kız bu kız dedı kesin dedı
:)
11+4 erkek oldugu ortaya cıktı doktorum bu kadar erken cınsıyet tahmını olamaz muhım olanda cınsıyet degıl bu haftada demıstı ama bosver hıc kaptırma kendını
gecen hafta randevumuz vardı gittik. Kalp atışını dinlicez diye heyecanla gittik. Doktor bebege zarar verebiliyor oyüzden dinletmicem dedi sadece ultrasonda kıpırtısını gösterdi. Ben zararı oldugunu hiç duymamıştım. Suan 8. Haftam bugun bitiyor ve hala kalp atısı dinlemedik( doktorundan bole bi şey duyan var mı acaba?
gecen hafta randevumuz vardı gittik. kalp atışını dinlicez diye heyecanla gittik. doktor bebege zarar verebiliyor oyüzden dinletmicem dedi sadece ultrasonda kıpırtısını gösterdi. ben zararı oldugunu hiç duymamıştım. suan 8. haftam bugun bitiyor ve hala kalp atısı dinlemedik( doktorundan bole bi şey duyan var mı acaba?
birde zeytin duymuştum ben siyah zeytin..ama doğruluk payı var mı bilmiyorum
slm nasılsınız
biz ctesi doktorumuza gittik
haberler biraz iyi biraz kötü
aptt testi istedi ve pıhtılaşmam aylardır aspirin içmeme rağmen sınırda iğne sabah akşama cıktı
prgesteron seviyeside daha yüksek olmalı dedi haftada 1 iğnesi günde 2 tane hapı
iğneyi duyunca moralım cok bozuldu ama mecbur yapacak bişey yok 2 hafta daha sabah akşam yap ondan sonra bakalım duruma dedi
ayrıca kese biraz küçük bu sebepten düşük tehlikesi var dedi benm zaten tehlıkem bitmedi bide extra arttı
bakalım korkum yok allahın izniyle atlatıcaz
ölçümlerde burdaki gibi 4 5 gün geriden değil boyutlar normal cıktı
resmi ekliyecem kese bu durumda olan varsa mutlaka yazsın bana resmi telden ecem birazdan
sizde ne var ne yok
8+2 de resmimiz ve kesemiz
varmı aynısı gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?