2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende de kansızlık var.yani öncesinden. o yüzden kan ilacı kullanıyordum doktora söyledim daha erken dedi.olmazsa başka doktora gideyim yaptırayım tahlillerimi.

Kansizlik var dedigin halde mi bakmadi ya. Hamilelikte kan ilacina sonraki aylarda baslaniyor dogru ama ne bilim baksaydi keske yine de.

Mrb kizlar..bende 14 agustos 6+4 te duydum kalp atisini ve bebegmi gordum.. Tam bi hafta sonra dr tahlil istedi seker guatr vs. Bussuru bisey..tahlillerimden sadece mantar cikti kotu olarak..kasintim ve mantarm var.dr onemli dgl hamilelikte cok normal 13. Haftada fitil kullancaksn gececek hemen dedi.bu arada 6+4 ken 6,5mm ve %65 kiz dedi..sol tarafinda dedi..zaten soldan cok agri yapiyor bana..birde rahmim ters oldgu icin vajinal olmadan gorunmuyor.arkadaymis bebisim..tum hamileligim biraz agrili gececekmis..smdi 5 eylulde randevum var..bakalim neler degisti..ne kadar buyudu..oyle hercanliym ki..bugun 8+ 1 im ne bulanti ne halszlik uyku hicbisi yok..cok guzel bi hamilelik geciriyorum kasik agrilarm haric..hepinizi opuyorumm..hepimz icin hersey guzel olur insallah onumuzdeki haftalardada..

canım başka bi doktor mu denesen... seni rahatlatacak :44::44::44: iletişim çok önemli çünkü.. senin tüm soru işaretlerini silmesi lazım.. diye düşünüyorum..

hamilesin canım inşallah.. hayırlı olsun.. usg nin zararı yok bebeğe.. son okuduğum kitapta öyle yazıyordu...

Kizlar farkindamisiniz cogunlugumuzun ikinci bebegi

Ustten mi bakti bende persembeye randevu aldim.

Evet ya ben 2010 ekim annesiyken cogunlukla ilk bebegimizdi simdi de ikinci genelde
evet bende 2010 nisan annesiyim.. bizimde 3 kişi haricinde ilkti şimdide genelde ikinci inşallah hayırlısı olur hepimiz için..

aynen ya evde olanlar çok şanslı.. 10 günlük iznim var.. bir yanım kullan diyor bir yanım dur hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmazsa doğum izninin peşine kullan diyor bakalım

kızlar dün bide arı soktu bacağımdan.. şükür alerjim falan yok ama korktum bi an .. sonra doktora sorduk bi sıkıntı olmaz dedi.. haftaya gitmek istiyorum doktora özel muayeneye gitcem bu kez.. bi kalp atışlarını duyalımda inşallah hayırlısıyla..

ya kızlar yemekten geldim şimdi, moladayız da ben yemeğe oturduğumda sanki tıka basa doluyum daha 10 dk önce yemek
yemiş gibi oluyorum :) zorla yiyorum resmen tıkanıyorum size de böyle oluyor mu ? içinmdeki organlar sıkışıyo sanki

kızlar yaa bulantılarım başladı
geçen hafta iyiydim canım en azından birşeyler istiyordu. şimdi hiçbir şey yiyesim yok. yemedikçe de daha çok bulanıyor mecbur katlanacağım ama çalışırken de çok zor...

geçen hafta kontrole gittim, azıcık sıkıntım olunca. bebekler iyiydi. doktor artık ciddi mi şaka mı yaptı bilmem ikisi de erkek bunların dedi en korktuğum da o benim bir de aylar önce rüya görmüştüm ikiz oğlum oluyordu biri engelli doğuyordu Allah korusun, gerçek olmasından çok korkuyorum. o yüzden ikiz olduğunu öğrendiğimden beri yüreğim ağzımda. inşallah cinsiyetleri farklı olur da korkularım azalır.

iştahım olmadığı için henüz hiç kilo almadım. 3 ayı almadan kapatsam şahane olur

sizler nasılsınız, herkes iyi mi?

Erkenden cinsiyet tahmini

Ben ogluma hamileyken sabah guzel kahvaltimi yapmistim sekerim yuksek cikmisti . Sonraki gun yapmadan gitim dusuk cikti sonrasinda da yasamadim seker sorunu

Insallah benimde acken duzgun cikar canım yarin baktiricam bakalim.bebegimi de gorucem inşallah herşey yolunda dir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…