tatlımm mrb cute bahsetti senden bana..
benimde rahmim ters..4 aydır bebek deniyoruz ve olmadı..
sen bekledinmi yada kaç ay bekledin..
doktor bana hamilelik için engel değil dedi ama ben yinede korkuyorum..
birde evet cinsel yaşamda acı oluomuş birçoğunda benim bazı pozisyonlarda oluyor ve ters rahimle alakalı bencede..
inş bebeğine sağlıkla kavuşursun...
sizin doktor da zararlı demiş miydi peki? özel ege de mehmet gencer varmış cok övdüler. ona randevu aldık ama adam okadar yogun ki taa ekime alabildik onu da rica minnet. sizin doktor da yogunmuş demek. peki ne aralıklarla gidebiliyorsun kontrole?
YOK CANIM KILO FALAN ALMIYORUM COK SUKUR :)AMA KIYAFETLERIM OLMUYO O AYRI TARTI AYNI..HERGUN BELLIRTI DEĞİŞİYO BUGUN IYIYIM MESELA) SEN DE DURUMLRA NASIL
canım bende aralık ayında karar verdik biz..ben önce bi dr a gttim bi sağlık sorunum var mı baktırayım dedim..tahlil yaptırdm hepsinden..dr sorun yok dedi hatta çift yumurtan var dedi..ama hiç ters rahim falan demedi..bende gönül rahatlığıyla eşime anlattım ve bebek deneme sürecimz başladı 8. ay hamile kaldım..temmuz ayında yani..bana hiç olmayacak gbi gelmeye başlamıştı artık..bide ters rahim değişk bi konu hemen çocuğu olanlarda var aylarca yıllarca olmayanda..o ilşkiden sonra ayaklarını kaldır yat lar filan bizim için geçerli diilmiş mesela..benim ilk ewlendiğimde ilşkm 5 ay olamadı ..daha sebebini şuan anladm büssürü dr a gttim kmse söylemedi şimdiki dr um anattı hepsini..sen şimdi hiç bunları kafana takma..bak biz aylardr yumurtlama günü takip hiç kaçırmama, tüm ayı en iyi şekilde değerlendirmek için uğraşıyorduk..temmuz ayında ise ramazandı biliyosun.ters rahimden dolayı ilşkiden sonra sperm hemen atılmıyo rahmim tarafndan ..koca temmuz ayında sadece bir kez ilşkiye grdik ve ben eşime spermi rahmimimn atmadğnı orucumun tehlikeye grdiğini bide ramazan bitene kadar ilşkiye grmek istemedğmi içiimin rahat etmedğni söyledim o da tamam dedi..koca ay sadece bi kez birlikte olduk onda da inan kalktım hemen duşa grdm sahurluk hazrladım.gebelik testi yaparken ilk kez bu ay bu kadar olumsuz baktm teste .. eşime saçmalama ilşkiye mi grdikte hamile olcam dedm..o da olsun yapalım dedi..gerek yok kasığım çok ağrıyo yarn gelcek dedm ama dinletemedm o testi yaptık veeee ben şookkk..inanamıyorum..ağlıyorum..odaya kilitlemişim kendimi..yanlış test o eczacı ovülasyon testi verdi yanlışlıkla diye nasıl ağlıyorm .. eşiim 2 tane almış test gel bak bitane daha var diyo bana onuda yapalım..neyse ben yanlış diyorumya o da kopkoyu 2 çzgi çıkınca kan testi yaptırdk snra 1015 değer çktı ve kesinleşti..özetle kalbini ferah tut ve dewam et.. çok yakında gelecekk. göreceksinn..
şua ana kadar ayda bir gibi oldu ama istediğim zaman gidebiliyorum. arkadaşım var erpa da hemşire o önerdi. hastaları hep memnunmuş ama sezeryancı diyor herkes. bende normal istiyorum, tabii bakalım ne olcak. şimdiye kadar 4 kez gittim.
CANIM MERAK ETME O BENDE DE OLDU ..DOKTORA SORDUM..NORMAL BI GUN BI GUNUNE UYMAZ BU HAMILELIK ÇOK GARIP BIŞI DIYOR :)BENIMDE HERGUN DEĞİŞİK BELIRTILER DE ..MESELA 2 GUNDUR FENA HALDE GOGSUM AĞRIYORRR
bende de hafif vardı şimdi de kasıklarım kasılıyo mesala oturduğum yerden kalkarken sonra akıntı geliyor.dr akıntın olabilir korkma dedi ama kasık ağrılarımı bilmiyo çünkü daha yeni başladı inş.normaldir diyorum sizde de oluyor mu böyle kalkarken acayip kasılıyor sonra akıntı gelince geçiyor
ya nasıl güldürdün beni anlatamam...bende yiyorum merak etme. ben çok sewiyorm valla zeytini..bunu duysamda yiyorum..al benden de bir dalmaçyalı ozaman :))
bende de hafif vardı şimdi de kasıklarım kasılıyo mesala oturduğum yerden kalkarken sonra akıntı geliyor.dr akıntın olabilir korkma dedi ama kasık ağrılarımı bilmiyo çünkü daha yeni başladı inş.normaldir diyorum sizde de oluyor mu böyle kalkarken acayip kasılıyor sonra akıntı gelince geçiyor
RAHIM BUYUYO CANIM COK NORMAL HER AN ADET OLACAKMISIM GIBI BASLIYO BNMDE BAZEN KASIK AĞRILARIM ONDAN HIC ENDISELENME..BI DE KADINIZ USUTEBILIYORUZ VE DIREK ORASI ETKILENIYO ..KENDINI SICAK TUT OZELLIKLE AYAKLARR..
BEN AKÇAYDA OTURUYORUM ESIME GECE BNİ SARMALAMA DIYORUM PIKE BNA YETMIYO YA BIDE HAMILELIKTE KAN ARTCAKTI NASIL IS ANLAMADIM BN USUYORUM DUSUN BEN YAZLIK YERDEYIMM
ayyy ne güzel canım..doktor bana ters rahimle alakalı bir bilgi vermedi..hamilelik için engel değil dedi geçti..
ilişkide acı bazı durumlarda olabilir dedi birde başka birşey sölemedi..
bend eilk duyduğumda korktum..ama bende birde pko başlangıcı var..o da korkutuyor beni ama Rabbim büyük..o ne zaman isterse o zaman olacak..
inş bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın be bize dua edin..
ben de güldümmm... duymuştum leke olayını ama.. çok takılmamak lazım ... zeytin yemeye devam ...
haha bende çok üşüyorum dün balkonda herkes şortla oturuyo ben üzerime battaniye sardım :) sağol tatlım rahimin büyüdüğü hiç aklıma gelmemiştiRAHIM BUYUYO CANIM COK NORMAL HER AN ADET OLACAKMISIM GIBI BASLIYO BNMDE BAZEN KASIK AĞRILARIM ONDAN HIC ENDISELENME..BI DE KADINIZ USUTEBILIYORUZ VE DIREK ORASI ETKILENIYO ..KENDINI SICAK TUT OZELLIKLE AYAKLARR..
BEN AKÇAYDA OTURUYORUM ESIME GECE BNİ SARMALAMA DIYORUM PIKE BNA YETMIYO YA BIDE HAMILELIKTE KAN ARTCAKTI NASIL IS ANLAMADIM BN USUYORUM DUSUN BEN YAZLIK YERDEYIMM
anladım canım hayırlısı inşallah normal olur istediğin gibi. irtibatta olalım yine aynı tarihler sonucta:) bulantıların falan var mı?
canım benim doktorumda ters rahim hamile kalmaya normal doğum yapmaya engel değil, düşüğe neden olmaz, sadece ağrılı bi hamilelek ve bebeğin kendini göstermemesi sorunu yaşıcaksın dedi..her şey yolunda yani sende pko varsa onu bilemiyorum ama ters rahimden korkma..hep iyi düşün..allahım verdikten sonra ne ters rahim ne pko hiç önemli değil..bakarsın seninde benim gibi en ummadığın anda gelir arkadaşım yaa..çok dua edicem sana hamilelerin duası kabul olur..karşı komşum ikinci bebeğini doğurdu bikaç ay önce hep bana derdiki bu iş psikolojiyle % 100 alakalı..ne zaman kafanı rahatlatrsın ozaman bakmışsn bebek gelmişş..kendini ona şartlandrma derdi.ben temmuz ayında eşime söylerken bile temmuzdan snra denemeye dewam bu ay olmuycak nasıl olsa dedim..kafamda bitirmişim istemeden hani ilşki yaşamadıkya doğru düzgün.. blmiyorm belkide komşum haklıdır..kendini rahat bırak sende.. hem 4 ay olmuş..bak bizim 8. ayımızda geldi..ben inanıyorm ki sende bu yıl içinde alacaksın müjdeni..allahım herkesin kalbine göre versin inşallahh..sakın takma kafana.. hep birlikte sewincez inşallahh..:))
inş dediğin gibi olur canım..
ne güzel senin hikayen çok güzel ya..gözlerim yaşardı okurken cidden..
inş o sevinci birgün bende yaşarım..
kafaya takmıcam desemde elde olmadan insan takıyor..
dediğin gibi psikoloji ile %100 alakalı bir durum..
ini en yakın zamanda müjdemi veririmm..
dua ettiğin içinde çok saol canımm
biz sormadık vallahi kendısı söyledi..demekki tecrubelerine dayanarak gördü bişeyler..ilerde anlarız nasıl olsa kız mı erkek mii.. şimdilk beklemekten başka yapcak bişi yok..
çok saol yardımın ve desteğin için...Allah razı olsun senden sşekerimmmbiliyorum komşum bana dediğindede ben elimde değilki nasıl takmayım diyordum çok haklısın..ama hayat süprizlerle dolu..onlardan biri de senin süprizin..az daha sabret bakalım..ve inan..dualarım seninle..öpüyorum seni..
aslında erkendn tahmini olarak söylemesi onun için büyük cesaret demekki kendine güveniyo. prof.mü acaba?
aramızda iki gün mü vaarrrr ..belki de aynı gün doğurcaz dalmaçyalıları..cinsiyet hissediyo musun kız mı erkek mii.. annelik iç güdüsüüyle tabii..erken oldğnu biliyorumda..
olabilir tatlım.. aynı zamana denk gelebilir doğumlar...benim dışımda herkes hissediyoo.. kız diyorrr ben daha o levele gelemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?