2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
mrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?

canım benim inşallah bu sefer sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına birbirimize dua edelim...herkes sağlıkla alsın bebişini kucağını Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmaz inşallah...

8 haftaya kadar alttan bakılıyo sonrası zararlıdır die duymuştum ben sanki...

Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...

Rabbim yardımcın olsun bebeğini ve seni korusun inşallah...

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

mrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?

hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

selam anne adayları...bende aranıza yeni katıldım.yalnız benim sorunum var her gün iğne oluyorum.3 düşüğüm vardı araştırıldı ve kan pıhtılaşmam olduğu tespit edildi.her gün kendime kan sulandırıcı iğne vuruyorum ki bebeğe giden kan pıhtılaşmasın.bana dua edin.bugün çok şükür kalp atışlarını duydum çok mutluyum

canım benim hayırlı olsun bebeğine ne mutluki seninle. dua et ki seni hiç bırakmasın benim de 1 tane kaybım var bebeğimin kalbi durdu araştırılmadı tek bebek olduğu için ama her ihtimale karşı coraspin kullanıyorum. ve her gün şükredihyorum dua ediyorum. inşallah bebeklerimiz bizleri bırakmaz. hayırlı sağlıklı evlat olurlar

inşallah canım çok sağolasın.herkese sağlıklı hamilelikler.

merhaba nisan anneleri bende aranıza katılmak istiyorumm 6 haftalık gebeyimm
bu ikinci gebeliğimmm 2 yaşında bir kızım var

umarım herkes sorunsuz rahat bir gebelik geçirir

hayırlı olsunn hosgeldin.allah tamamina erdirsin
hayırli olsun kucagina almayi nasip etşin rabbim

hayırli olsn canım bidaha aksilik yaşatmasn allah.korkma bendede belirti hala yok 7hafta 2günlük minigm.

Hayırli olsum.maşallah minige.kucagımiza almayı naşip etsn Allah

.
Hayırli olsun tamamina erdirsin Rabbim.hoşgeldin

Merhaba nisan anneleri hepinizi tebrik ederim sanırım ben de nisan ayın da anne olacağım. uzun bekleyişin sonunda hiç ummadığım bir zamanda umudumu yitirmişken hamile olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördüm doktorum gayet olumlu konuştu, şimdi heyecanla kalp atışlarını duymayı bekliyorum

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

Hadi gözün aydn.tamamına erdirsin Allahm.

bana yardımm edinn ne olur
ben iki aylık hamileyim ve ultrasyonda kesede bişey göremiyorum mormalmidir ama doktor normal herşey diyor
kalp atişida tmm diyor ama dinleyemedik hala...
birde kaç mm olması lazım benim kesem 30 mm bebekte 8 mm diyor sizce normal mı biliyorsunuz kaç seneden sonra oldu cok tedirginimm

SELAM ARKADAŞALR BEN ANNEMLERDEYİM O NEDENLE PEK FAZLA KATILAMADIM..
bu gun doktora gittim bebişim maşallah kocaman olmuş..kalbi pıt pıtt ne güzel atıyordu maşallah
bebeği görünce şaşırdım kocamndı maşallah
gebelik haftam 7+4 fakat bebişim 8+3 haftalık çıktı maşallah
doktora dedim ki kız mı erkek mi ne zaman belli olur dedim..
baktı baktı tecrubelerime dayanarak ben erkek diyorum bu bebeğe ama 2 hafta sonra net söylerim dedi...
şaşırdım hiç te beklemiyordum ama daha da çok erken hala ınanmıyorum elbette sadece tahmin etti..sanırım..bu haftada mumkun değildir..
sağlıklı hayırlı olsun da hiç önemli değil..kız erkek olması bizim için

Kızlar merhaba,

Benim de gecen persembe dr randevum vardı. Benim bhcg yukselmemesi nedeniyle daha once dusugum olmustu o yuzden bu sefer temkinli davranıyorum her seye baktırmaya gayret gosteriyorum.
Evet, gecen persembe gittiğimde 5+3 idim ve kalp atısı olmasa da keseyi duzgun gorebilmeyi umuyordum. Cunku bir onceki dr gorusmemizde dr'um ultrasonda baktı ve keseyi cok flu ve hatları tam belirgin olmadan gormustum ve ben de endişelenmeye baslamıstım, yine sorun mu olacak diye. Dr da henuz cok kucuk gormeyi beklemiyordum zaten dedi. Neyse uzatmayayım, dr once sabah kan vermemi, oglen de kan sonuclarıyla beraber ultrasonda bakacagını soyledi. Sabah kan verdim, oglen dr'a gittik. Kanda bhcg degerim 11.250 olmus, cok sevindim. Cunku oncekinde 600'leri bile aşamamıştım ve sonra da dususe gecmiş ve dusuk olmustu. Neyse dr ultrasonda da baktı ve keseyi yine cok keskin olmasa da ama bu defa biraz daha net gorebildik. Onceki hamileliğimde kesem daha belirgin yuvarlaktı, bu neden boyle net gorunmuyor dedim. Bizim ufaklık rahmin en ust kısmına yerlesmis de o yuzdenmiş :) vajinal ultrason da o bolgeye cok yaklasamadıgından ancak bu kadar gorulebiliyor dedi dr. kesenin ortasında cizgi gibi bişey de vardı. dr dedi ki simdi derin bir nefes al ve nefesini tut. tuttum ve o an kalp atıslarını gorduk :) yani duyamadım cınku henuz cok kucuk ama kalp işlevine başlamış tebrik ederim dedi. benim gebelik haftam 5+3 idi ama 6+0 gorunuyor dedi. peki rahmin ustunde yerleşmesi nasıl? uygun bir yer mi riskli mi diye sordum. 'Gayet iyi bir yer, rahimde de bir risk gormuyorum suan hersey yolunda' dedi. Yalnız progesteronu bu hafta için gunde 2'ye cıkaralım dedi. Sonra tekrar bakar duzenleriz dedi. Sonuc olarak cok sukur ki simdilik hersey yolunda. Tum ayrıntıları yazdım ki belki bir kac arkadasıma da faydası olur diye. Şimdi bu persembe tekrar kontrole gidecegim. Umarım bu defa daha net goruruz keseyi ve kalp atıslarını da daha iyi duyabilir veya gorebiliriz.

Darısı henuz kalp atısını duyamamış tum kızlara inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…