Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
sağol canımcanım çok dikkat et kendine..en yakın zamanda bütün sıkıntıların bittiğini yazcaksın allahın izniyle..allah büyüktür dualarım seninle..
inşallah bi sorun yoktur hayırlı haberlerle dönKizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
hoşgeldin aramızamrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?
slm nasılsınız
biz ctesi doktorumuza gittik
haberler biraz iyi biraz kötü
aptt testi istedi ve pıhtılaşmam aylardır aspirin içmeme rağmen sınırda iğne sabah akşama cıktı
prgesteron seviyeside daha yüksek olmalı dedi haftada 1 iğnesi günde 2 tane hapı
iğneyi duyunca moralım cok bozuldu ama mecbur yapacak bişey yok 2 hafta daha sabah akşam yap ondan sonra bakalım duruma dedi
ayrıca kese biraz küçük bu sebepten düşük tehlikesi var dedi benm zaten tehlıkem bitmedi bide extra arttı
bakalım korkum yok allahın izniyle atlatıcaz
ölçümlerde burdaki gibi 4 5 gün geriden değil boyutlar normal cıktı
resmi ekliyecem kese bu durumda olan varsa mutlaka yazsın bana resmi telden ecem birazdan
sizde ne var ne yok
bebek büyüyene kadar aşagıdan olacak..ben 5 eylüle randewu aldım kendini yine vajinal ultrasona hazırla .. büyük olasılık yine ordan bakıcaz dedi..ama büyüynce karnından bakıcaz artık dedi..tam olarak kaçıncı hafta yada ay karından bakmaya başlar onu bilmiyorum ama bu kez kesin vajinal ondan eminim..bebek arka tarafta şuan ..ve aşırı derecede ağrı yapıyor.. bende bulantı halsizlik falan hiçbişi yok ama kasık ağrısına dayanamıyorum çok ayakta kalırsam..cok şükür düşük tehlikemde olmadı baştan beri..dr un söylediğine göre bebek büyüdükçe rahim dönecekmiş normale.doğuma zararı olmuyormuş..ama doğumdan sonra tekrar ters rahim halini alıcakmış..biraz tuhaf ama allah büyüktür..hiç hamile kalamayabilirdim de..çok şükür ki böyle bi etkisi yok ters rahimin..ha bu arada birde ilşki sırasnda çok acı çekiyorum..bu da ters rahiminden dolayıymış..öyle söyledi dr..
Nisan 2014 anneleri topiğinin güzel anneleri selamlar geçen pazartesi hcg 18.25 di 2 gün sonra 73.33 olmuştu bugün doktora gittim 1000 ml nin altında ultrasonda görünmesi zor dedi ama yinede baktı 6.5 mmlik bi gebelik kesem var rahim duvarının kalınlığı falan herşey güzel dedi daha 4 haftalık bile değil minicik 10 gün sonra canlanır dedi ve 10 gün sonraya randevu verdi. Kanama gibi acil bir durum olmadığı sürece ultrasona girmene gerek yok dedi folik asit olarak da folbiol verdi. Hemogram idrar tahlili falan verdim onada yarın bakılacak umarım herşey yolunda gider ve bende miniğimin kalp atışlarını duyarım buarada 2. hamileliğim ve gayet rahatım ilkinde ay dış gebelikmi ay boş gebelikmi yok öyle mi yok böylemi diye doğurana kadar baya acemice geçirdim ama bunda rahatım çünkü plansız bir gebelikti iş dolayısıyla ayrı şehirlerde olduğumuzdan eşim sıcak bakmıyodu ben çok istiyodum :) Rabbim kalbime göre verdiyse vardır bir bildiği tamamen pozitifim herkese gebeliği boyunca pozitif enerjili günler diliyorum
mrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?
hayırlı uğurlu olsun :) sağlıklı hamilelikler ve bebiş olsunmrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?
canım benim hayırlı olsun bebeğine ne mutluki seninle. dua et ki seni hiç bırakmasın benim de 1 tane kaybım var bebeğimin kalbi durdu araştırılmadı tek bebek olduğu için ama her ihtimale karşı coraspin kullanıyorum. ve her gün şükredihyorum dua ediyorum. inşallah bebeklerimiz bizleri bırakmaz. hayırlı sağlıklı evlat olurlarselam anne adayları...bende aranıza yeni katıldım.yalnız benim sorunum var her gün iğne oluyorum.3 düşüğüm vardı araştırıldı ve kan pıhtılaşmam olduğu tespit edildi.her gün kendime kan sulandırıcı iğne vuruyorum ki bebeğe giden kan pıhtılaşmasın.bana dua edin.bugün çok şükür kalp atışlarını duydum çok mutluyum
canım benim hayırlı olsun bebeğine ne mutluki seninle. dua et ki seni hiç bırakmasın benim de 1 tane kaybım var bebeğimin kalbi durdu araştırılmadı tek bebek olduğu için ama her ihtimale karşı coraspin kullanıyorum. ve her gün şükredihyorum dua ediyorum. inşallah bebeklerimiz bizleri bırakmaz. hayırlı sağlıklı evlat olurlar
merhaba nisan anneleri bende aranıza katılmak istiyorumm 6 haftalık gebeyimm
bu ikinci gebeliğimmm 2 yaşında bir kızım var
umarım herkes sorunsuz rahat bir gebelik geçirir
hayırli olsun kucagina almayi nasip etşin rabbimmerhaba ... Foruma yeni katılanlardanım.. 29 yaşındayım. Uzun uğraşlardan sonra kendiliğinden hamile kalan biri olarak da çoook heyecanlıyım. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.bandırmadan yazıyorum. Sat : 17 temmuz muhtemel doğum da 24 nisan
Umarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır...
kızlar merhaba,
bende pcos var doğal yoldan hamiş kalmak benim için bir mucize ve ben ramazan ayında hamiş kaldım
sürekli dua ediyorum daha önceki hamileliğimde 8.hafta da bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım
kesemiz en başından bozuktu ve büyümüyordu, çok şükür bus efer kesemiz yusyuvarlak buda sağlıklı bir hamilelğin
habercisiymiş çarşamba bebeğimiz ve kalp atışlarını duymayı umut ediyorum benim için dua edin lütfen rabbim herkese
sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bu ara da bende hiç bulantı yok sadece 1-2 kere oldu o kadar
bu kötü bir şey değildir umarım
Hayırli olsum.maşallah minige.kucagımiza almayı naşip etsn Allahselam anne adayları...bende aranıza yeni katıldım.yalnız benim sorunum var her gün iğne oluyorum.3 düşüğüm vardı araştırıldı ve kan pıhtılaşmam olduğu tespit edildi.her gün kendime kan sulandırıcı iğne vuruyorum ki bebeğe giden kan pıhtılaşmasın.bana dua edin.bugün çok şükür kalp atışlarını duydum çok mutluyum
.mrb kızlar bende 2014 nisan anneleri arasına katıldım çok şükür 3 yılın ardından nihayet bebeğimin müjdesini aldım benide aranıza alırmısınız ?
Allah koruşun bebegı,korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşlhKizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
Merhaba nisan anneleri hepinizi tebrik ederim sanırım ben de nisan ayın da anne olacağım. uzun bekleyişin sonunda hiç ummadığım bir zamanda umudumu yitirmişken hamile olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördüm doktorum gayet olumlu konuştu, şimdi heyecanla kalp atışlarını duymayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?