Kızlarrr ben geçen hafta 6.haftalıktım bebişin kesesi yuvarlak ve düzgünmüş içinde bir sıvı oluyormuş oda gayet yeterli dedi
bu çarşamba bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım inşallah bana dua edin olur mu ?göreyim bebeğimi kızlar yaa
inşallah kesesi düzgün gider böyle geçen sefer büyümedi ve şekli bozuktu bir daha o günleri göstermesin rabbim İNŞALLAH
aminn inşallah canım..iyi düşün kalbini bozma sen..dualarım seninle..nohut kadardr o kuzucuk şimdii..allah tüm yawrularımızı annesine babasına bağışlasın sapasağlam inşallah..
aminn canım aminnnn.hafta sonu annem geldi bizde kaldı çok güzel bir rüya görmüş,güvercin yumurtlamış
eline sonra uçmuş yumurta annemin avucunda kalmış güvercin uçarken ip uzuyomuş arkasından hemen
rüya tabirlerine baktık,güvercin gören kişinin kız çocuğuna işaretmiş güvercin yumurtası da bir erkek bebek
doğacağına işaretmiş annem diyo o uzayan ipte kordon bağıdır diyoGülsemmi ağlasammı bilemedim
içim bir huzur doldu ya hadi inşallah
bencede seninki kız ..göbüşün yayvanlaşmış..sivri olsaydı erkek olurdu yanii.. hafif basenlerde sağa sola oynamış..yok yok kesin kızzz...
durrr nereden gördün beniiiii.... hehehe ben de diyorum kiii ne diyoooo.. beni nerdennn gördüüü
resım ekleyen benım acaba benımlemı karıstırdın
Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
ya hani ben harici herkes diyo demişsinya..kendimi de ekledim o herkese..uydurmasyon şeyler yazdm iştee ..bi espri yapalım dedikk. hıhh
yok canım ..karıştırmadım..herkes kız diyo yaznca espri yapayım dedim..ama azcık karışıklık yarattım sankimmm
Allah yardımcın olsun korkma dr bana da dedi kanaman ve sancın olursa sakın panik yapma diye olabilir dedi inşallah sorunsuz atlatırsın demekki normal ki dr bana durup dururken dediKizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
İnş bişey olmaz canım dualarımız seninle.Gelince haber ver bize...Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?