2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlarrr ben geçen hafta 6.haftalıktım bebişin kesesi yuvarlak ve düzgünmüş içinde bir sıvı oluyormuş oda gayet yeterli dedi
bu çarşamba bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım inşallah bana dua edin olur mu ? göreyim bebeğimi kızlar yaa
inşallah kesesi düzgün gider böyle geçen sefer büyümedi ve şekli bozuktu bir daha o günleri göstermesin rabbim İNŞALLAH

aminn inşallah canım..iyi düşün kalbini bozma sen..dualarım seninle..nohut kadardr o kuzucuk şimdii..allah tüm yawrularımızı annesine babasına bağışlasın sapasağlam inşallah..

aminn inşallah canım..iyi düşün kalbini bozma sen..dualarım seninle..nohut kadardr o kuzucuk şimdii..allah tüm yawrularımızı annesine babasına bağışlasın sapasağlam inşallah..

aminn canım aminnnn.hafta sonu annem geldi bizde kaldı çok güzel bir rüya görmüş,güvercin yumurtlamış
eline sonra uçmuş yumurta annemin avucunda kalmış güvercin uçarken ip uzuyomuş arkasından hemen
rüya tabirlerine baktık,güvercin gören kişinin kız çocuğuna işaretmiş güvercin yumurtası da bir erkek bebek
doğacağına işaretmiş annem diyo o uzayan ipte kordon bağıdır diyo Gülsemmi ağlasammı bilemedim
içim bir huzur doldu ya hadi inşallah

çok güzel bir rüyaymış valla..güzelcede yorumlamış anneniz..allahın izniyle duyacaksındr kalp atışını..kendine stres yapma..onlar hisseder biliyosun..rahatını kaçırma nohutunun :))

bencede seninki kız ..göbüşün yayvanlaşmış..sivri olsaydı erkek olurdu yanii.. hafif basenlerde sağa sola oynamış..yok yok kesin kızzz...

durrr nereden gördün beniiiii .... hehehe ben de diyorum kiii ne diyoooo.. beni nerdennn gördüüü

resım ekleyen benım acaba benımlemı karıstırdın

merhabalar... yaklaşık on gündür nette değildim. artık döndüm . biz de ilk doktor muayenemize gittik. keseyi gördük. kesenin içinde minicik nokta gibi bebiş duruyo! bi daha 4 hafta sonra gidicez doktora. inş sorunsuz hamileliklerimiz devam eder...

Nisan 2014 anneleri topiğinin güzel anneleri selamlar geçen pazartesi hcg 18.25 di 2 gün sonra 73.33 olmuştu bugün doktora gittim 1000 ml nin altında ultrasonda görünmesi zor dedi ama yinede baktı 6.5 mmlik bi gebelik kesem var rahim duvarının kalınlığı falan herşey güzel dedi daha 4 haftalık bile değil minicik 10 gün sonra canlanır dedi ve 10 gün sonraya randevu verdi. Kanama gibi acil bir durum olmadığı sürece ultrasona girmene gerek yok dedi folik asit olarak da folbiol verdi. Hemogram idrar tahlili falan verdim onada yarın bakılacak umarım herşey yolunda gider ve bende miniğimin kalp atışlarını duyarım buarada 2. hamileliğim ve gayet rahatım ilkinde ay dış gebelikmi ay boş gebelikmi yok öyle mi yok böylemi diye doğurana kadar baya acemice geçirdim ama bunda rahatım çünkü plansız bir gebelikti iş dolayısıyla ayrı şehirlerde olduğumuzdan eşim sıcak bakmıyodu ben çok istiyodum :) Rabbim kalbime göre verdiyse vardır bir bildiği tamamen pozitifim herkese gebeliği boyunca pozitif enerjili günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…