2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar bu lekelenmeler cok canimi sikiyor.iki haftadir ugrasiyorum.basliyor kesiliyor sonra koyu kajve geliyor sonra kahve gibi kirmizi gibi geliyor.yine kesiliyor.15 gundur 3 gunluk periytlarim boyle gidiyor hep.bugunde yine kahve kirmizi gibi.doktorkanamanin oldugu yeri gosterdi.bebekle ilgisi yok ama korkuyor insan.birdeiyilesir okula baslarim demistim ama zor gibi.pazartesi baslayacak ve tamamamenkesilmedi lekelerim

gunaydın ben geldım
dun aksam 21:30 uyudum dızı ızlemeye nıyetlenmıstım ama uyuya kalmısım
bugun yıne aynı bulandım bulanacagım hıssıyle karsınızdayım suanda tek ıstegım evde olup uzanmak ama ısteyım aksamada cok var

Canım benim allahım korusun seni ve bebeğinide inş. bişey olmaz dualarım seninle.

kuzummm inşallah birşeyy olmayacakkkkk ..Rabbim yardımcın olsun...

geçmiş olsun canım. inş bişicik olmaz dualarım seninle

Allah yardımcın olsun korkma dr bana da dedi kanaman ve sancın olursa sakın panik yapma diye olabilir dedi inşallah sorunsuz atlatırsın demekki normal ki dr bana durup dururken dedi

Çokkkk çokk gecmiş olsun inşallah bir aksilik çıkmaz sende bebiş de sağlıklıdır

İnş bişey olmaz canım dualarımız seninle.Gelince haber ver bize...

Geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz dualarımız seninle.

sağol canım

inşallah bi sorun yoktur hayırlı haberlerle dön

Allah koruşun bebegı,korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşlh

Canim gecmis olsun ne oldu nasilsin su an

Kizlar cok tesekkur ederim iyiyim bebisimde simdilik iyi cok sukur. Diktor yatiracakti beni ama yatmak istemedim progestan verdi. Kagit imzalattilar kendi istegimle cikiyorumdiye. Evde tencere bile kaldirmiycaksan yolluyorum seni dedi. Kese rahimden ayrilmaya baslamis. Kesenin altinda kan birikmis dedi. Onun haricinde kese cok saglikli gozukuyor dedi. 10 gun sonra geldedi bakalim hayirlisi

Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...

Cok sukur cnm yaaa dun okudum yazamadim cok kustum tansiyonum 8 / 4 e dusmus acile gittim serum falan verdiler
Aman dikkat et kendine bolbol dinlen

Korkma canim bende vuruluyom pihtili bir kac arkadas daha var topikte iyice yayginlasti ustelik benim bir cocugum var
Ondan sonra 3 duduk yaptimda oyle arastirilip bulundu

canımmm yatsa mıydın acabaaa :44::44::44: çok dikkat et kendinee.. büyük geçmiş olsun..

Bebekle ilgisi yoksa endişelenme canım, hayırlısı ile bir şey olmayacak

merhaba canım nasılsın? isteklerimiz aynı

Günaydınnnnn Nisan Annecikleriii

Günaydın sana ve tüm annişlere

Tebrik ederim sağlıcakla al kucağına

Amin inşallah canım hepimiz vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alırız ben öyle hikayeler duydum ki Dr.lar hiç hamile kalamaz dediği halde kalıp sağlıkla doğuranlar var sen de en kısa zamanda hamiş kalır ve bebişini seversin inşallah

gittiğin dr.un ultrasonu kötüdür net seçememişsindir 11-12.inci haftada insan o zaman seçebiliyor bebeği heğ şimdi sadece bir fasulye görünümünde:) bence ölçüler iyi en iyisini yinede dr bilir

önce hayırlısı olsun sende erkek hissediyorsan erkek olabilir gelişimi iyiymiş maşallah

çok sevindim canım inşallah duymayan herkeste duyar ve görür

Aramıza son birkaç gündür katılan arkadaşlara da tekrardan hoşgeldiniz demek istiyorum...
sağlıcakla bebişlerinizi alın kucağınıza inşallah

balum'un kanaması bırden bıremı basladı acaba :S
Allah korusun ben normal hayatıma devam edıyorum calısıyorumda yerı gelıyor bırseylerde kaldırıyorum ıste degılde evde :S

Cok sukur cnm yaaa dun okudum yazamadim cok kustum tansiyonum 8 / 4 e dusmus acile gittim serum falan verdiler
Aman dikkat et kendine bolbol dinlen

Sana da cok gecmis olsun. Dinlenmeye gectim ev berbat daginik

canımmm yatsa mıydın acabaaa :44::44::44: çok dikkat et kendinee.. büyük geçmiş olsun..

Sagol canim ama oglum nolcak diye dusundum. Kimsem yok benim burda. Ailem akrabalarim istanbulda ben rizedeyim.

balum'un kanaması bırden bıremı basladı acaba :S
Allah korusun ben normal hayatıma devam edıyorum calısıyorumda yerı gelıyor bırseylerde kaldırıyorum ıste degılde evde :S

Yok birden degil. Aslinda bende 6 gundur az az vardi dun daha boyle pihtili geldi sancimda oldu gittim. Progestana basladim.

Gunaydin kizlar
Kontrolum vardi..hersey yolunda cok sukur..kanama alani kapanmis cok iyi dedi dr.
Bebisim benim hesaba gore 8+0 doktora gore 7+5
Ama bebisim 8+3 gunluk cikti buyumus.gununden once gidiyor cok mutluyum
17.2mm olmus tosunum

Artik zonguldaha donuyoruz oradan devam edecegiz..12.haftaya yani ikiliya kadsr dr gitmek yok.ama ben dayanamam

Super masallah size. Gozun aydin. İns hep boyle mutlu haberlerele donersin bize

geçmiş olsun. ama doktoru dinle sakın tuvalet harici kıpırdama bile. Allah bi daha yaşatmasn inş.

Günaydın güzel annecikler... ben de dün kan ve idrar tahlili için hastaneye gittim. sağlık ocağına gittik doktor biz bu testlerin çoğunu yapmıyoruz boşu boşuna iki kere damarını zedeleme devlete git dedi. o açlıkla zaten ayakta duramıyom nasıl gideyim de randevusu sırası vs bekliyeyim mecburen özele gittik.
Bu arada ben şimdiden doğum ücretlerini konuştum kızlar. gittiğim hastane çok lüks görünüyor gözümü korkuttu açıkçası ama 1450 tl sezeryan paket ücreti bebeğin işitme testine kadar içindeymiş. doktorumla iyi anlaşmaya devam edersem ve tabi ki Rabbimin izniyle orda doğum yaparım herhalde evime de 5 dk mesafede.

Cok gecms olsun canim.
Dinlen yat bol bol progestan kesecektir kanamayi.

İns keser. Kanama durumunda bekleme gel dedi. Bisey olmazsa o zaman 10 gun sonra. İlk 15 gun dedi sonra 10 gun dedi. Kalp atisi henuz yoktu. Benim hesabima gore dun 6+0 di ultrasonda 5+0 cikti.

İns keser. Kanama durumunda bekleme gel dedi. Bisey olmazsa o zaman 10 gun sonra. İlk 15 gun dedi sonra 10 gun dedi. Kalp atisi henuz yoktu. Benim hesabima gore dun 6+0 di ultrasonda 5+0 cikti.

Canim gecmis olsun cok merak ettik seni..bnmde ilk aklima gelen cocugun oldu kuzenimde bizden uzakta da ondan seni ona benzettim kimsem yok yanimda diyince;( evi bosver canim 3ayi gecirelim hepsi yapilir kendine cocuguna esine dikkat et gerisi bos..vajinal bakmadiysa oyle yanlis hesaplamalar olabilir gecte dollenmis olur..biraz daha buyusun annesi belli olur

Aminins bi daha yasamam. Dun cidden cok korktum cok agladim.

Cok tesekkur ederim canimm..
Zorla geldi bebisim ama bizi cok sevindirdi cok sukurbugunume..
Inşallah hep boyle devam eder

Amin ins canim ya. Allah in izniyle hep boyle devam eder de hep mutlu eder sizi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…