ben varımmmmmmmmmm
Canım benim allahım korusun seni ve bebeğinide inş. bişey olmaz dualarım seninle.
kuzummm inşallah birşeyy olmayacakkkkk ..Rabbim yardımcın olsun...
geçmiş olsun canım. inş bişicik olmaz dualarım seninle
Allah yardımcın olsun korkma dr bana da dedi kanaman ve sancın olursa sakın panik yapma diye olabilir dedi inşallah sorunsuz atlatırsın demekki normal ki dr bana durup dururken dedi
Çokkkk çokk gecmiş olsun inşallah bir aksilik çıkmaz sende bebiş de sağlıklıdır
İnş bişey olmaz canım dualarımız seninle.Gelince haber ver bize...
Geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz dualarımız seninle.
sağol canım
inşallah bi sorun yoktur hayırlı haberlerle dön
canım benim inşallah bu sefer sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına birbirimize dua edelim...herkes sağlıkla alsın bebişini kucağını Rabbim kimsenin sevincini yarım bırakmaz inşallah...
8 haftaya kadar alttan bakılıyo sonrası zararlıdır die duymuştum ben sanki...
Rabbim yardımcın olsun bebeğini ve seni korusun inşallah...
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
Allah koruşun bebegı,korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşlh
Canim gecmis olsun ne oldu nasilsin su an
Kizlar kanamam ve sancim bar acile gidicez dua edin bana ve bebegime...
Kizlar cok tesekkur ederim iyiyim bebisimde simdilik iyi cok sukur. Diktor yatiracakti beni ama yatmak istemedim progestan verdi. Kagit imzalattilar kendi istegimle cikiyorumdiye. Evde tencere bile kaldirmiycaksan yolluyorum seni dedi. Kese rahimden ayrilmaya baslamis. Kesenin altinda kan birikmis dedi. Onun haricinde kese cok saglikli gozukuyor dedi. 10 gun sonra geldedi bakalim hayirlisi
selam anne adayları...bende aranıza yeni katıldım.yalnız benim sorunum var her gün iğne oluyorum.3 düşüğüm vardı araştırıldı ve kan pıhtılaşmam olduğu tespit edildi.her gün kendime kan sulandırıcı iğne vuruyorum ki bebeğe giden kan pıhtılaşmasın.bana dua edin.bugün çok şükür kalp atışlarını duydum çok mutluyum
Kizlar cok tesekkur ederim iyiyim bebisimde simdilik iyi cok sukur. Diktor yatiracakti beni ama yatmak istemedim progestan verdi. Kagit imzalattilar kendi istegimle cikiyorumdiye. Evde tencere bile kaldirmiycaksan yolluyorum seni dedi. Kese rahimden ayrilmaya baslamis. Kesenin altinda kan birikmis dedi. Onun haricinde kese cok saglikli gozukuyor dedi. 10 gun sonra geldedi bakalim hayirlisi
kizlar bu lekelenmeler cok canimi sikiyor.iki haftadir ugrasiyorum.basliyor kesiliyor sonra koyu kajve geliyor sonra kahve gibi kirmizi gibi geliyor.yine kesiliyor.15 gundur 3 gunluk periytlarim boyle gidiyor hep.bugunde yine kahve kirmizi gibi.doktorkanamanin oldugu yeri gosterdi.bebekle ilgisi yok ama korkuyor insan.birdeiyilesir okula baslarim demistim ama zor gibi.pazartesi baslayacak ve tamamamenkesilmedi lekelerim
gunaydın ben geldım
dun aksam 21:30 uyudum dızı ızlemeye nıyetlenmıstım ama uyuya kalmısım
bugun yıne aynı bulandım bulanacagım hıssıyle karsınızdayım suanda tek ıstegım evde olup uzanmak ama ısteyım aksamada cok var
Günaydınnnnn Nisan Annecikleriii
Merhaba nisan anneleri hepinizi tebrik ederim sanırım ben de nisan ayın da anne olacağım. uzun bekleyişin sonunda hiç ummadığım bir zamanda umudumu yitirmişken hamile olduğumu öğrendim. Bugün keseyi gördüm doktorum gayet olumlu konuştu, şimdi heyecanla kalp atışlarını duymayı bekliyorum
bana yardımm edinn ne olur
ben iki aylık hamileyim ve ultrasyonda kesede bişey göremiyorum mormalmidir ama doktor normal herşey diyor
kalp atişida tmm diyor ama dinleyemedik hala...
birde kaç mm olması lazım benim kesem 30 mm bebekte 8 mm diyor sizce normal mı biliyorsunuz kaç seneden sonra oldu cok tedirginimm
SELAM ARKADAŞALR BEN ANNEMLERDEYİM O NEDENLE PEK FAZLA KATILAMADIM..
bu gun doktora gittim bebişim maşallah kocaman olmuş..kalbi pıt pıtt ne güzel atıyordu maşallah
bebeği görünce şaşırdım kocamndı maşallah
gebelik haftam 7+4 fakat bebişim 8+3 haftalık çıktı maşallah
doktora dedim ki kız mı erkek mi ne zaman belli olur dedim..
baktı baktı tecrubelerime dayanarak ben erkek diyorum bu bebeğe ama 2 hafta sonra net söylerim dedi...
şaşırdım hiç te beklemiyordum ama daha da çok erken hala ınanmıyorum elbette sadece tahmin etti..sanırım..bu haftada mumkun değildir..
sağlıklı hayırlı olsun da hiç önemli değil..kız erkek olması bizim için
Kızlar merhaba,
Benim de gecen persembe dr randevum vardı. Benim bhcg yukselmemesi nedeniyle daha once dusugum olmustu o yuzden bu sefer temkinli davranıyorum her seye baktırmaya gayret gosteriyorum.
Evet, gecen persembe gittiğimde 5+3 idim ve kalp atısı olmasa da keseyi duzgun gorebilmeyi umuyordum. Cunku bir onceki dr gorusmemizde dr'um ultrasonda baktı ve keseyi cok flu ve hatları tam belirgin olmadan gormustum ve ben de endişelenmeye baslamıstım, yine sorun mu olacak diye. Dr da henuz cok kucuk gormeyi beklemiyordum zaten dedi. Neyse uzatmayayım, dr once sabah kan vermemi, oglen de kan sonuclarıyla beraber ultrasonda bakacagını soyledi. Sabah kan verdim, oglen dr'a gittik. Kanda bhcg degerim 11.250 olmus, cok sevindim. Cunku oncekinde 600'leri bile aşamamıştım ve sonra da dususe gecmiş ve dusuk olmustu. Neyse dr ultrasonda da baktı ve keseyi yine cok keskin olmasa da ama bu defa biraz daha net gorebildik. Onceki hamileliğimde kesem daha belirgin yuvarlaktı, bu neden boyle net gorunmuyor dedim. Bizim ufaklık rahmin en ust kısmına yerlesmis de o yuzdenmiş :) vajinal ultrason da o bolgeye cok yaklasamadıgından ancak bu kadar gorulebiliyor dedi dr. kesenin ortasında cizgi gibi bişey de vardı. dr dedi ki simdi derin bir nefes al ve nefesini tut. tuttum ve o an kalp atıslarını gorduk :) yani duyamadım cınku henuz cok kucuk ama kalp işlevine başlamış tebrik ederim dedi. benim gebelik haftam 5+3 idi ama 6+0 gorunuyor dedi. peki rahmin ustunde yerleşmesi nasıl? uygun bir yer mi riskli mi diye sordum. 'Gayet iyi bir yer, rahimde de bir risk gormuyorum suan hersey yolunda' dedi. Yalnız progesteronu bu hafta için gunde 2'ye cıkaralım dedi. Sonra tekrar bakar duzenleriz dedi. Sonuc olarak cok sukur ki simdilik hersey yolunda. Tum ayrıntıları yazdım ki belki bir kac arkadasıma da faydası olur diye. Şimdi bu persembe tekrar kontrole gidecegim. Umarım bu defa daha net goruruz keseyi ve kalp atıslarını da daha iyi duyabilir veya gorebiliriz.
Darısı henuz kalp atısını duyamamış tum kızlara inşallah.
Cok sukur cnm yaaa dun okudum yazamadim cok kustum tansiyonum 8 / 4 e dusmus acile gittim serum falan verdiler
Aman dikkat et kendine bolbol dinlen
canımmm yatsa mıydın acabaaa :44::44::44: çok dikkat et kendinee.. büyük geçmiş olsun..
balum'un kanaması bırden bıremı basladı acaba :S
Allah korusun ben normal hayatıma devam edıyorum calısıyorumda yerı gelıyor bırseylerde kaldırıyorum ıste degılde evde :S
Gunaydin kizlar
Kontrolum vardi..hersey yolunda cok sukur..kanama alani kapanmis cok iyi dedi dr.
Bebisim benim hesaba gore 8+0 doktora gore 7+5
Ama bebisim 8+3 gunluk cikti buyumus.gununden once gidiyor cok mutluyum
17.2mm olmus tosunum
Artik zonguldaha donuyoruz oradan devam edecegiz..12.haftaya yani ikiliya kadsr dr gitmek yok.ama ben dayanamam
Super masallah size. Gozun aydin. İns hep boyle mutlu haberlerele donersin bize
Cok gecms olsun canim.
Dinlen yat bol bol progestan kesecektir kanamayi.
İns keser. Kanama durumunda bekleme gel dedi. Bisey olmazsa o zaman 10 gun sonra. İlk 15 gun dedi sonra 10 gun dedi. Kalp atisi henuz yoktu. Benim hesabima gore dun 6+0 di ultrasonda 5+0 cikti.
geçmiş olsun. ama doktoru dinle sakın tuvalet harici kıpırdama bile. Allah bi daha yaşatmasn inş.
Günaydın güzel annecikler... ben de dün kan ve idrar tahlili için hastaneye gittim. sağlık ocağına gittik doktor biz bu testlerin çoğunu yapmıyoruz boşu boşuna iki kere damarını zedeleme devlete git dedi. o açlıkla zaten ayakta duramıyom nasıl gideyim de randevusu sırası vs bekliyeyim mecburen özele gittik.
Bu arada ben şimdiden doğum ücretlerini konuştum kızlar. gittiğim hastane çok lüks görünüyor gözümü korkuttu açıkçası ama 1450 tl sezeryan paket ücreti bebeğin işitme testine kadar içindeymiş. doktorumla iyi anlaşmaya devam edersem ve tabi ki Rabbimin izniyle orda doğum yaparım herhalde evime de 5 dk mesafede.
Cok tesekkur ederim canimm..
Zorla geldi bebisim ama bizi cok sevindirdi cok sukurbugunume..
Inşallah hep boyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?