Gunaydin kizlar
Kontrolum vardi..hersey yolunda cok sukur..kanama alani kapanmis cok iyi dedi dr.
Bebisim benim hesaba gore 8+0 doktora gore 7+5
Ama bebisim 8+3 gunluk cikti buyumus.gununden once gidiyor cok mutluyum
17.2mm olmus tosunum
Artik zonguldaha donuyoruz oradan devam edecegiz..12.haftaya yani ikiliya kadsr dr gitmek yok.ama ben dayanamam
Canim gecmis olsun cok merak ettik seni..bnmde ilk aklima gelen cocugun oldu kuzenimde bizden uzakta da ondan seni ona benzettim kimsem yok yanimda diyince;( evi bosver canim 3ayi gecirelim hepsi yapilir kendine cocuguna esine dikkat et gerisi bos..vajinal bakmadiysa oyle yanlis hesaplamalar olabilir gecte dollenmis olur..biraz daha buyusun annesi belli olur
kizlar bu lekelenmeler cok canimi sikiyor.iki haftadir ugrasiyorum.basliyor kesiliyor sonra koyu kajve geliyor sonra kahve gibi kirmizi gibi geliyor.yine kesiliyor.15 gundur 3 gunluk periytlarim boyle gidiyor hep.bugunde yine kahve kirmizi gibi.doktorkanamanin oldugu yeri gosterdi.bebekle ilgisi yok ama korkuyor insan.birdeiyilesir okula baslarim demistim ama zor gibi.pazartesi baslayacak ve tamamamenkesilmedi lekelerim
Gurbetlik o kadar zor kiof yine gozume cop batiyo vajinal bakti ama oglumda 2 hafta geridendi zamanini yakalamisti sonradan ona takilmiyorum ya saglikli olsun da. Kuzenini o kadar iyi anliyorum ki.
gunaydın ben geldım
dun aksam 21:30 uyudum dızı ızlemeye nıyetlenmıstım ama uyuya kalmısım
bugun yıne aynı bulandım bulanacagım hıssıyle karsınızdayım suanda tek ıstegım evde olup uzanmak ama ısteyım aksamada cok var
Valla cok duygulandim simdi ..bizde onun la kardes gibi buyuduk ondan seni benzettim yalnizim diyince cok kotu oldum..belki sizinkilerden biri gelir yardima kardesin falan varsa ?alistinmi peki mesafeye
Valla cok duygulandim simdi ..bizde onun la kardes gibi buyuduk ondan seni benzettim yalnizim diyince cok kotu oldum..belki sizinkilerden biri gelir yardima kardesin falan varsa ?alistinmi peki mesafeye
Kizlar cok tesekkur ederim iyiyim bebisimde simdilik iyi cok sukur. Diktor yatiracakti beni ama yatmak istemedim progestan verdi. Kagit imzalattilar kendi istegimle cikiyorumdiye. Evde tencere bile kaldirmiycaksan yolluyorum seni dedi. Kese rahimden ayrilmaya baslamis. Kesenin altinda kan birikmis dedi. Onun haricinde kese cok saglikli gozukuyor dedi. 10 gun sonra geldedi bakalim hayirlisi
Benim kuzenimde kardesim gibidir ama ogretmen gelemez yanima. Kiz kardesim ablam yok. Annem abimin ikizlerine bakiyor gelemez. Ama ikizler eylulun 9 unda krese basliycaklar ondan sonada sorunluysam gelir belki.
canım çok sevindim allahım seni ve bebeğini korusun çok dikket et benimde safak 2 duyucam inş. kalp atışlarını ...
İnsallah hic bi seyin kalmaz bir an once toparlanirsin canim ..oo ne guzel kuzenleri de var mis cocugunun..en kisa zamanda hic biseycigin kalmaz insallah bol bol yat uyu dinlem canim
gunaydın ben geldım
dun aksam 21:30 uyudum dızı ızlemeye nıyetlenmıstım ama uyuya kalmısım
bugun yıne aynı bulandım bulanacagım hıssıyle karsınızdayım suanda tek ıstegım evde olup uzanmak ama ısteyım aksamada cok var
Sana da cok gecmis olsun. Dinlenmeye gectim ev berbat daginik
Sagol canim ama oglum nolcak diye dusundum. Kimsem yok benim burda. Ailem akrabalarim istanbulda ben rizedeyim.
Masallah canim benim ikinize de:) herseyin yolunda olmasina cok sevindim..aynen bnide atti taaa 18 eylul e nasil dayancam bnde bilmiyorummm
Kizlar cok tesekkur ederim iyiyim bebisimde simdilik iyi cok sukur. Diktor yatiracakti beni ama yatmak istemedim progestan verdi. Kagit imzalattilar kendi istegimle cikiyorumdiye. Evde tencere bile kaldirmiycaksan yolluyorum seni dedi. Kese rahimden ayrilmaya baslamis. Kesenin altinda kan birikmis dedi. Onun haricinde kese cok saglikli gozukuyor dedi. 10 gun sonra geldedi bakalim hayirlisi
bebeğinin seninle olmasına çok sevindim canım, ama çok dikkat et kendine... yat dinlen ve dua et. 10 gün sonra kontrolde herşey daha da iyi olur inşallah
benim de bu ctesi kontrolüm var ve çok sabırsızlanıyorum3 hafta 1 ay arayla gel derse bundan sonrası için nasıl sabredeceğimi bilemem vallahi dün çok bulantım vardı, şükür kusmadım ama sıkıntılı geçti bütün günüm. bugün daha iyiyim gibi ama saatim saatimi tutmuyor bazen. inşallah kötü olmam.
benim doktorum da geçen kontrole gittiğimde, ikisi de erkek bunların bence dedi ama şaka mıydı gerçek miydi bilmem, bu gittiğimde soracağım. çünkü iki erkekten çok korkuyorum
ikisi de erkek olursa kork.. evde 3 erkek olacakmaç yaparlar salonda gittii gümüşlük
günaydın canım bizim seninle doğum mtarihleri aynı bebişin bende gün içinde kıpır kıpırım akşam eve gidince birkaç iş yapınca pilim bitiyor uyku bastıyor başka bişey yok çok şükür sende miğde bulantısı falan varmı.
kızlar nasılsınız bebekler nasıl bulantılar ne alemde ben ıyıyım çok sukur sadece bıdaha kı dr kontrolum 18 eylulde ona uzuluyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?