2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Masallah canim benim ikinize de:) herseyin yolunda olmasina cok sevindim..aynen bnide atti taaa 18 eylul e nasil dayancam bnde bilmiyorummm

Gurbetlik o kadar zor ki of yine gozume cop batiyo vajinal bakti ama oglumda 2 hafta geridendi zamanini yakalamisti sonradan ona takilmiyorum ya saglikli olsun da. Kuzenini o kadar iyi anliyorum ki.

Canim insallah en kisa zamanda kesilir ..rahat edersin

Gurbetlik o kadar zor ki of yine gozume cop batiyo vajinal bakti ama oglumda 2 hafta geridendi zamanini yakalamisti sonradan ona takilmiyorum ya saglikli olsun da. Kuzenini o kadar iyi anliyorum ki.

Valla cok duygulandim simdi ..bizde onun la kardes gibi buyuduk ondan seni benzettim yalnizim diyince cok kotu oldum..belki sizinkilerden biri gelir yardima kardesin falan varsa ?alistinmi peki mesafeye

Bu forumda uyyyan en cok senle ben variz herhalde 10 da yattim dokuzda kalktim birazdan dusa girip ise gitcem :)-ben biraz sansliyim kendi isimdeyim

Valla cok duygulandim simdi ..bizde onun la kardes gibi buyuduk ondan seni benzettim yalnizim diyince cok kotu oldum..belki sizinkilerden biri gelir yardima kardesin falan varsa ?alistinmi peki mesafeye

Benim kuzenimde kardesim gibidir ama ogretmen gelemez yanima. Kiz kardesim ablam yok. Annem abimin ikizlerine bakiyor gelemez. Ama ikizler eylulun 9 unda krese basliycaklar ondan sonada sorunluysam gelir belki.

Ben de oğlum da yalnızdım. doktor bir hafta yatış verdiğinde babanem kar kış dinlemeden atlayıp otobüse gelmiş bize bakmıştı sağolsun. genelde yalnızdım ama. son haftalarda yine babanem geldi hazırlıklar için sonra da gitmedi oğluma o baktı :) artık yalnız değilim. gurbette olmak gerçekten zor çok iyi bilirim ben de.

canım çok sevindim allahım seni ve bebeğini korusun çok dikket et benimde safak 2 duyucam inş. kalp atışlarını ...

Benim kuzenimde kardesim gibidir ama ogretmen gelemez yanima. Kiz kardesim ablam yok. Annem abimin ikizlerine bakiyor gelemez. Ama ikizler eylulun 9 unda krese basliycaklar ondan sonada sorunluysam gelir belki.

İnsallah hic bi seyin kalmaz bir an once toparlanirsin canim ..oo ne guzel kuzenleri de var mis cocugunun..en kisa zamanda hic biseycigin kalmaz insallah bol bol yat uyu dinlem canim

canım çok sevindim allahım seni ve bebeğini korusun çok dikket et benimde safak 2 duyucam inş. kalp atışlarını ...

Sagol canim ins. Haber ver bize de kalp atislarini.

İnsallah hic bi seyin kalmaz bir an once toparlanirsin canim ..oo ne guzel kuzenleri de var mis cocugunun..en kisa zamanda hic biseycigin kalmaz insallah bol bol yat uyu dinlem canim

Evet kuzenleri var onlarda benim canlarim. Sagolasin dinlenmeye calisiyorum su kucuk yaramaz oglum biraz dinse daha iyi olcak bi tek onunla ilgileniyorum onun haricinde yatiyorum.

günaydın canım bizim seninle doğum mtarihleri aynı bebişin bende gün içinde kıpır kıpırım akşam eve gidince birkaç iş yapınca pilim bitiyor uyku bastıyor başka bişey yok çok şükür sende miğde bulantısı falan varmı.

Sana da cok gecmis olsun. Dinlenmeye gectim ev berbat daginik

Sagol canim ama oglum nolcak diye dusundum. Kimsem yok benim burda. Ailem akrabalarim istanbulda ben rizedeyim.

oğlun olduğunu bilmiyordum kuzum.. zor tabiii.... dikkat et sen kendinee yorma kendini... ev dağınık kalsınnn hiç bişi olmazzz... derli toplu olan günlere say

bebeğinin seninle olmasına çok sevindim canım, ama çok dikkat et kendine... yat dinlen ve dua et. 10 gün sonra kontrolde herşey daha da iyi olur inşallah

benim de bu ctesi kontrolüm var ve çok sabırsızlanıyorum 3 hafta 1 ay arayla gel derse bundan sonrası için nasıl sabredeceğimi bilemem vallahi dün çok bulantım vardı, şükür kusmadım ama sıkıntılı geçti bütün günüm. bugün daha iyiyim gibi ama saatim saatimi tutmuyor bazen. inşallah kötü olmam.

benim doktorum da geçen kontrole gittiğimde, ikisi de erkek bunların bence dedi ama şaka mıydı gerçek miydi bilmem, bu gittiğimde soracağım. çünkü iki erkekten çok korkuyorum

Balum
Geçmiş olsun canım...Çok dikkat et kendine.Hiçbişey yapma boşver ev dağınık kalsın nolcak sanki.
İnş bi daha olmaz kanaman.Kendine ve çocuklarına çok iyi bak.Tekrar geçmiş olsun...

ikisi de erkek olursa kork.. evde 3 erkek olacak maç yaparlar salonda gittii gümüşlük

Son düzenleme:
ikisi de erkek olursa kork.. evde 3 erkek olacak maç yaparlar salonda gittii gümüşlük

ay kuzum sadece ondan da değil, ben onlarla maç da yaparım da, daha önce de yazmıştım. bunlar aylar önce, daha ortada bebek ikiz vs yokken bir rüya görmüştüm. iki oğlum oluyor ikiz ve bir tanesi engelli doğuyor. O kadar etkilenmiştim ki o rüyadan, aklımdan çıkmıyor hiç. Doktor ikiz deyince ilk o kadar korktum ki... yeni yeni kendime geliyorum. şimdi de iki erkek derse ben bebekler doğana kadar mutlu mesut hamilelik geçiremem bile. Rabbim inşallah bizi evlatlarımızın sağlığıyla sınamaz. Bugüne kadar hep akıl ve beden sağlığı yerinde evlat vereceksen anne olayım diye dua ettim. Rabbim başka türlüsünü vermez inşallah

Çok şükür sevindim iyi olmana ama keşke doktoru dinleseydin orada bakarlardi ve oradayken kalkmadan yatardın canım ya

ogleden once cok kotu oluyorum halsız bulanıcak gıbı oluyorum hıc kusmadım ama tıksınıyorum
nazlanmadıgıma emınım ıstemsız oluyor bunlar

aksamları ıkı sey yapıp uykum gelıyor

kızlar nasılsınız bebekler nasıl bulantılar ne alemde ben ıyıyım çok sukur sadece bıdaha kı dr kontrolum 18 eylulde ona uzuluyoum

ayy cnm ya ben gündüzleri idare ediyorum kokularla iyi kötü baş ediyorum ama geceleri şişiyor resmen karnım midem içinde girdaplar var sanki.KÖTÜ oluyorum ama kusmadım çok şükür hiç.ben esnson 21 ağustosta gitmiştim 7h2g lüktü ve bana ayda bir gelirsin demişti..bende her hafta gitsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…