2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oğlun olduğunu bilmiyordum kuzum.. zor tabiii.... dikkat et sen kendinee yorma kendini... ev dağınık kalsınnn hiç bişi olmazzz... derli toplu olan günlere say

Evet pglum var 3 yasinda sagol canim haklisin derli toplu gunlere sayalim. Zaten kadin alicam temizlik icin.

İki erkek ikiz amaniiiin abimin ikizler erkek biraz zor ama guzel

Balum
Geçmiş olsun canım...Çok dikkat et kendine.Hiçbişey yapma boşver ev dağınık kalsın nolcak sanki.
İnş bi daha olmaz kanaman.Kendine ve çocuklarına çok iyi bak.Tekrar geçmiş olsun...

Cok tesekkur ederim canim ins.

Çok şükür sevindim iyi olmana ama keşke doktoru dinleseydin orada bakarlardi ve oradayken kalkmadan yatardın canım ya

Oglumda kalcqkti aklim uatamazdim ki. Hemde makarna istemisti benden tam yapmistim yedircektim kanamam olmustu. Hastaneye gidip gelene kadar aklimdan cikmadi oglumu halasina birakmistim. Gelince hemen makarnasini yedirdm doktor ultrasonla bakarken bile aklima geldi annelik ne guzel

Kizlar bu progestan bende bas donmesi yapti cok ya. Bide mide bulantisi. Boyle sikayetlerim yoktu benim.

son 2 gündür bütün keyfim bitmiş durumda bulantı ve kusmadan başımı kaldıramıyorum, bebeğimi besleyemiyorum çok moralim bozuk. Bugün kalp atışını duyucaz nasipse. Kızlar sizde durumlar nasıl, adet benzeri sancılarım azaldı ama daha betermiş bu bulantı layı kolum kalkmıyor bir de işyerinde hiç çekilmiyorrrr

Kizlar bende de bu bulantilar tuksinmeler yeni basladi ya
Hic bi yedigimden zevk almiyorum zorla yiyorum sonrada midem bulaniyo bazi yemeklerin isminden bile tiksiniyorum su bile zor iciyorum
Kusma vs yok ama oyle tatsizim ki

bi pıhtılı daha benm iğnem günde 2ye cıktı inş fazla olması bebeğime zarar vermez :44:
benm başta coktu ama bu aralar maşallah hiç yok

benm 2 haftada 1 ankarada 2 haftada 1 corumda haftada yada 10 günde gidiyorum kontrole
ben şanslıyım burda özel hastanede doğum 500 lira paket fiyat (sezeryan)
muaynede 30 lira tahlıller ikili üçlü ayrıtılı dahil
Kizlar bu progestan bende bas donmesi yapti cok ya. Bide mide bulantisi. Boyle sikayetlerim yoktu benim.
ağızdan yutunca yapıyo vajınal rahat oluyo daha etkılı oluyomuş

Masallah canim benim ikinize de:) herseyin yolunda olmasina cok sevindim..aynen bnide atti taaa 18 eylul e nasil dayancam bnde bilmiyorummm

Benim kuzenimde kardesim gibidir ama ogretmen gelemez yanima. Kiz kardesim ablam yok. Annem abimin ikizlerine bakiyor gelemez. Ama ikizler eylulun 9 unda krese basliycaklar ondan sonada sorunluysam gelir belki.

Katre cok sagol canim.insallah hepimizin hep iyi gider.
Ben kucuk bir ilk de oturuyorum hastane bize baya uzak.ilcede kucuk bir merkez vsr.oraya giderim aralarda da

Balum bende gurbetteyim kimsem yok orada esim ve ben sadece

Hic bi yedigimden zevk almiyorum zorla yiyorum sonrada midem bulaniyo bazi yemeklerin isminden bile tiksiniyorum su bile zor iciyorum

aynı aynı aynııı, ilacımı içme zamanım gelince bile tiksinti geliyo, sudan bile tiksindim, aklıma her yemeği getiriyorum önceden bayıldığım yemekler asla cnm istemiyor üstüne midem bulanıyor. nasıl besliycez bu bebekleri bizzz.

kuzummm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.... sıkma sen canını... dua et inşallah,,, çok güzelll bebişler gelecekkk

bende tiksinme var ama bulantı sıfır habuki diğer 4 hamileliğimde başımı kaldıramıyodum bulantıdan
suyu bu ara bende içemiyorum kokuyo gibi
buz gibi olması lazım içebilmem için
kokuya hassasiyet var ama bulantı yok sorun olmaz umarım :26:

Katre cok sagol canim.insallah hepimizin hep iyi gider.
Ben kucuk bir ilk de oturuyorum hastane bize baya uzak.ilcede kucuk bir merkez vsr.oraya giderim aralarda da

Balum bende gurbetteyim kimsem yok orada esim ve ben sadece

Benim esimin tarafi burda. Kendi tarafimdan kimse yok. Zor gurbet.

Agizdan alinani verdi bana bilmiyorum ki gorumcem kullanmismo vajinal olani.
canım zaten vajınal olanı ayrı değilki aynı hapı hem ağızdan hem vajınal alabiliyosun
cok arahtsız ediyosa vajınal al ama kanama vardı dimi sende doktoruna sor belki kanamayla vajınal alınmıyodur bilemıyorum :26:

Gümüş
Bizde hem caycumada hem ksrsbukte devam edecrgiz csnim 15 gunde bir girerim ultrasona
Onemli tesler icin ankaraya gepicrm dr en önemlisi ayrintili usg dedi 20.haftada ozaman gideriz.
Dogumda ankarada olacak gibi hayirlisi bakalim cok gezicez

sık sık annemlere gidiyoruz bi avantajımız o oluyo ama ankaradakı dr ultrason süperdi

ben ilk günden beri kullanıyorum ama yeni yeni bulantım oldu bnmki ondan bağımsız muhtemelen ama senin haptansa vajinal alımda bulantı olmuyormuş.

Prospektusunde agiz yoluyla alinir yaziyor bilemedim simdi

cnm ya dayan inş az kaldı çabucak geçecek.. bende geceleri çok kötü oluyorum şişiyorum midemde taş var gibi girdaplar dolanıyor gibi... sık sık acıkıp iki lokmada tıkanıyorum..ve belim agrıyorr...en son üç kilo almıştım ve dün bacağımın iç kısmındaki kalın morlukları görünce canım çok sıkıldı..ben daha 8.haftada böyleysem ne olacak benim sonum diyorum...

Prospektusunde agiz yoluyla alinir yaziyor bilemedim simdi
benmkindede yazıyo ama doktora vajınal alsam ağızdan alınca bulantım oluyo dedim tabiki hatta daha iyi olur dedi sende sor yan etkileri kötü oluyo çünkü olduğum yerde bayılır gibi uyuyodum cok fenaydı

Kızlar bişi sorcamm..

Bu aralar taktım buna bu doğum lekelerı çocukta nasıl oluyorr? Bılgılendırelım bırbırmızı

cnm cım annelerimiz derki hamile kadın aşerdiği şeye yemezde ellerse yada yediği şeylerden sonra ellerini yıkamdan göbeğine sürerse bebişin neresine gelirse leke olurmuş..annem hamileyken zeytini yere düşürmüş eliyle almak yerine ayak parmağıyla yakalamış onu ablamın ayak parmağının arasında zyetin var:) ablamda hamileyken çilek görmüş ama tam mevsimi değilmiş tam elini uzatmış enişte çekmiş onlar hormonlu diye ama ablamın elin dokunmuş kızımızın cin parmağında dogdunda kızarıklık vardı tıpkı çilek gibi:) tabiki batıl inanış olabilir.bize düşen ellerimizi yıkamadan biryerimize dokunmamak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…