oğlun olduğunu bilmiyordum kuzum.. zor tabiii.... dikkat et sen kendinee yorma kendini... ev dağınık kalsınnn hiç bişi olmazzz... derli toplu olan günlere say
bebeğinin seninle olmasına çok sevindim canım, ama çok dikkat et kendine... yat dinlen ve dua et. 10 gün sonra kontrolde herşey daha da iyi olur inşallah
benim de bu ctesi kontrolüm var ve çok sabırsızlanıyorum3 hafta 1 ay arayla gel derse bundan sonrası için nasıl sabredeceğimi bilemem vallahi dün çok bulantım vardı, şükür kusmadım ama sıkıntılı geçti bütün günüm. bugün daha iyiyim gibi ama saatim saatimi tutmuyor bazen. inşallah kötü olmam.
benim doktorum da geçen kontrole gittiğimde, ikisi de erkek bunların bence dedi ama şaka mıydı gerçek miydi bilmem, bu gittiğimde soracağım. çünkü iki erkekten çok korkuyorum
Balum
Geçmiş olsun canım...Çok dikkat et kendine.Hiçbişey yapma boşver ev dağınık kalsın nolcak sanki.
İnş bi daha olmaz kanaman.Kendine ve çocuklarına çok iyi bak.Tekrar geçmiş olsun...
Çok şükür sevindim iyi olmana ama keşke doktoru dinleseydin orada bakarlardi ve oradayken kalkmadan yatardın canım ya
bi pıhtılı daha benm iğnem günde 2ye cıktı inş fazla olması bebeğime zarar vermez :44:selam anne adayları...bende aranıza yeni katıldım.yalnız benim sorunum var her gün iğne oluyorum.3 düşüğüm vardı araştırıldı ve kan pıhtılaşmam olduğu tespit edildi.her gün kendime kan sulandırıcı iğne vuruyorum ki bebeğe giden kan pıhtılaşmasın.bana dua edin.bugün çok şükür kalp atışlarını duydum çok mutluyum
benm başta coktu ama bu aralar maşallah hiç yokkizlar bu lekelenmeler cok canimi sikiyor.iki haftadir ugrasiyorum.basliyor kesiliyor sonra koyu kajve geliyor sonra kahve gibi kirmizi gibi geliyor.yine kesiliyor.15 gundur 3 gunluk periytlarim boyle gidiyor hep.bugunde yine kahve kirmizi gibi.doktorkanamanin oldugu yeri gosterdi.bebekle ilgisi yok ama korkuyor insan.birdeiyilesir okula baslarim demistim ama zor gibi.pazartesi baslayacak ve tamamamenkesilmedi lekelerim
benm 2 haftada 1 ankarada 2 haftada 1 corumda haftada yada 10 günde gidiyorum kontroleGunaydin kizlar
Kontrolum vardi..hersey yolunda cok sukur..kanama alani kapanmis cok iyi dedi dr.
Bebisim benim hesaba gore 8+0 doktora gore 7+5
Ama bebisim 8+3 gunluk cikti buyumus.gununden once gidiyor cok mutluyum
17.2mm olmus tosunum
Artik zonguldaha donuyoruz oradan devam edecegiz..12.haftaya yani ikiliya kadsr dr gitmek yok.ama ben dayanamam
ben şanslıyım burda özel hastanede doğum 500 lira paket fiyat (sezeryan)geçmiş olsun. ama doktoru dinle sakın tuvalet harici kıpırdama bile. Allah bi daha yaşatmasn inş.
Günaydın güzel annecikler... ben de dün kan ve idrar tahlili için hastaneye gittim. sağlık ocağına gittik doktor biz bu testlerin çoğunu yapmıyoruz boşu boşuna iki kere damarını zedeleme devlete git dedi. o açlıkla zaten ayakta duramıyom nasıl gideyim de randevusu sırası vs bekliyeyim mecburen özele gittik.
Bu arada ben şimdiden doğum ücretlerini konuştum kızlar. gittiğim hastane çok lüks görünüyor gözümü korkuttu açıkçası ama 1450 tl sezeryan paket ücreti bebeğin işitme testine kadar içindeymiş. doktorumla iyi anlaşmaya devam edersem ve tabi ki Rabbimin izniyle orda doğum yaparım herhalde evime de 5 dk mesafede.
ağızdan yutunca yapıyo vajınal rahat oluyo daha etkılı oluyomuşKizlar bu progestan bende bas donmesi yapti cok ya. Bide mide bulantisi. Boyle sikayetlerim yoktu benim.
Masallah canim benim ikinize de:) herseyin yolunda olmasina cok sevindim..aynen bnide atti taaa 18 eylul e nasil dayancam bnde bilmiyorummm
Benim kuzenimde kardesim gibidir ama ogretmen gelemez yanima. Kiz kardesim ablam yok. Annem abimin ikizlerine bakiyor gelemez. Ama ikizler eylulun 9 unda krese basliycaklar ondan sonada sorunluysam gelir belki.
Kizlar bende de bu bulantilar tuksinmeler yeni basladi ya
Hic bi yedigimden zevk almiyorum zorla yiyorum sonrada midem bulaniyo bazi yemeklerin isminden bile tiksiniyorum su bile zor iciyorum
Kusma vs yok ama oyle tatsizim ki
ay kuzum sadece ondan da değil, ben onlarla maç da yaparım da, daha önce de yazmıştım. bunlar aylar önce, daha ortada bebek ikiz vs yokken bir rüya görmüştüm. iki oğlum oluyor ikiz ve bir tanesi engelli doğuyor. O kadar etkilenmiştim ki o rüyadan, aklımdan çıkmıyor hiç. Doktor ikiz deyince ilk o kadar korktum ki... yeni yeni kendime geliyorum. şimdi de iki erkek derse ben bebekler doğana kadar mutlu mesut hamilelik geçiremem bile. Rabbim inşallah bizi evlatlarımızın sağlığıyla sınamaz. Bugüne kadar hep akıl ve beden sağlığı yerinde evlat vereceksen anne olayım diye dua ettim. Rabbim başka türlüsünü vermez inşallah
bende tiksinme var ama bulantı sıfır habuki diğer 4 hamileliğimde başımı kaldıramıyodum bulantıdanson 2 gündür bütün keyfim bitmiş durumda bulantı ve kusmadan başımı kaldıramıyorum, bebeğimi besleyemiyorum çok moralim bozuk. Bugün kalp atışını duyucaz nasipse. Kızlar sizde durumlar nasıl, adet benzeri sancılarım azaldı ama daha betermiş bu bulantı layı kolum kalkmıyor bir de işyerinde hiç çekilmiyorrrr
suyu bu ara bende içemiyorum kokuyo gibiKizlar bende de bu bulantilar tuksinmeler yeni basladi ya
Hic bi yedigimden zevk almiyorum zorla yiyorum sonrada midem bulaniyo bazi yemeklerin isminden bile tiksiniyorum su bile zor iciyorum
Kusma vs yok ama oyle tatsizim ki
Katre cok sagol canim.insallah hepimizin hep iyi gider.
Ben kucuk bir ilk de oturuyorum hastane bize baya uzak.ilcede kucuk bir merkez vsr.oraya giderim aralarda da
Balum bende gurbetteyim kimsem yok orada esim ve ben sadece
Kizlar bu progestan bende bas donmesi yapti cok ya. Bide mide bulantisi. Boyle sikayetlerim yoktu benim.
canım zaten vajınal olanı ayrı değilki aynı hapı hem ağızdan hem vajınal alabiliyosunAgizdan alinani verdi bana bilmiyorum ki gorumcem kullanmismo vajinal olani.
sık sık annemlere gidiyoruz bi avantajımız o oluyo ama ankaradakı dr ultrason süperdiGümüş
Bizde hem caycumada hem ksrsbukte devam edecrgiz csnim 15 gunde bir girerim ultrasona
Onemli tesler icin ankaraya gepicrm dr en önemlisi ayrintili usg dedi 20.haftada ozaman gideriz.
Dogumda ankarada olacak gibi hayirlisi bakalimcok gezicez
ben ilk günden beri kullanıyorum ama yeni yeni bulantım oldu bnmki ondan bağımsız muhtemelen ama senin haptansa vajinal alımda bulantı olmuyormuş.
canım zaten vajınal olanı ayrı değilki aynı hapı hem ağızdan hem vajınal alabiliyosun
cok arahtsız ediyosa vajınal al ama kanama vardı dimi sende doktoruna sor belki kanamayla vajınal alınmıyodur bilemıyorum :26:
kızlar yaa bulantılarım başladı
geçen hafta iyiydim canım en azından birşeyler istiyordu. şimdi hiçbir şey yiyesim yok. yemedikçe de daha çok bulanıyormecbur katlanacağım ama çalışırken de çok zor...
geçen hafta kontrole gittim, azıcık sıkıntım olunca. bebekler iyiydi. doktor artık ciddi mi şaka mı yaptı bilmem ikisi de erkek bunların dedien korktuğum da o benim bir de aylar önce rüya görmüştüm ikiz oğlum oluyordu biri engelli doğuyordu Allah korusun, gerçek olmasından çok korkuyorum. o yüzden ikiz olduğunu öğrendiğimden beri yüreğim ağzımda. inşallah cinsiyetleri farklı olur da korkularım azalır.
iştahım olmadığı için henüz hiç kilo almadım. 3 ayı almadan kapatsam şahane olur
sizler nasılsınız, herkes iyi mi?
benmkindede yazıyo ama doktora vajınal alsam ağızdan alınca bulantım oluyo dedim tabiki hatta daha iyi olur dedi sende sor yan etkileri kötü oluyo çünkü olduğum yerde bayılır gibi uyuyodum cok fenaydıProspektusunde agiz yoluyla alinir yaziyor bilemedim simdi
Nasil yani bebekte mi leke oluyor anlamadim ben
Kızlar bişi sorcamm..
Bu aralar taktım buna bu doğum lekelerı çocukta nasıl oluyorr? Bılgılendırelım bırbırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?