- 12 Temmuz 2010
- 52
- 1
- 96
Senin bebisine bisey olmiycak bence icimde oyle bi his var. O tamamlamistir kapatmistir arayi annesi ins. Haber ver bize dekalp atisi filan
tatlim gecmis olsun oncelikle tazezencefili ben surahiye koyuyorum icine yarim limon birde tarcin gun boyu iciyorum bana bir doktor soylemisti zencefil mide bulantilari icin iyi gelebilir ilac pek onermiyorum dedi dozajini ayarlamak lazim ben cubuk cubuk kesip derindondurucuda sakliyorum 4-5 tane atiyorum fazla degil patates kizartmasi yapar gibi dogruyorum ama daha ince ve daha kucuk bir kac arkadasimdan daha duydum hamilelik sirasinda kullanmislar ve hepsinin cimcimeleri yuruyor suan
İnşallah canım hepimiz için ya da hepiniz için diyeyim. Bu topikte bir daha kayıp haberi duymayız inşallah.
Günaydin arkadaslar, forumu acar acmaz gumus19un haberini duydum cok cok uzuldum. Rabbim sabir versin, en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insallah..
Ben de dünden beri yatiyorum. hafif hafif te olsa kanamam devam ediyor malesef. gece ruyamda be://bisimin dustugunu gordum ve onu elime alip sevdim. oyle guzel bir bebekti kiyatiyorum ve bol bol dua ediyorum hepimizin bebegine Rabbim saglik versin diye..
Http://1biranne.wordpress.com
Aminnnnn.İnşallah canım hepimiz için ya da hepiniz için diyeyim. Bu topikte bir daha kayıp haberi duymayız inşallah.
Dun yazdi progestani doktorum, gunde 1 defa kullan dedi. ama burda okuduguma gore gunde 3 defa kullanan arkadaslar varmis. ben de sabah aksam kullansam mi ki diyorum?Dikkat et dinlen. Progestan kullanmiyorsun sanirim sen.
kızlar günaydın..Gümüş haberine ben çok üzüldüm..ya innamıyorum nasıl oluyo kalbin atışıın durması..vardır dimi bir sebebi..daha öncede bebeklerini kalp durmasıyla kaybetmişdi..öyle söylemişdi..araştırma yapmadılar mı hiç ne bileyim kan pıhtılaşma problemimi mi var tedbir alınamazmıydı..çok üzgünüm ben..Rabbim sabırlar kolaylıklar versin..kimseye bu acıyı yaşatmasın..
Dun yazdi progestani doktorum, gunde 1 defa kullan dedi. ama burda okuduguma gore gunde 3 defa kullanan arkadaslar varmis. ben de sabah aksam kullansam mi ki diyorum?
Http://1biranne.wordpress.com
iyi akşamlar kızlar..gumus19 un bebeğinin kalbi durmuş şuan hastanedeymişbebeği alacaklarmış..
başım ağrıyodu bu haberi alınca daha da ağrımaya başladıçok üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin tez zamanda..
Merhaba kızlar
bende hamılelık dısında her turlu sorun avr gecen hafta ıdrar yolumnda enf suphesıyle dr gıtmıstım fıtıl 2 tane ve bır toz vermıslerdı ıcmem ıcın
onları yaptım derken şiddetlı dıs agrılarım basladı dun dayanamadım ısten kopup doktora gıttım ıkı dıs ıltıhaplı bogaza ve kulaga vuran agrılar vardı konusamıyordum
antıbıyotık ve mınoset baslattılar 5 gun tabıkı kadın dogumcunun bılgısı dahılınde onun dısında kanaldı dıs cekmeydı yapmıyolarmıs hamılelıkte cok mecbur kalınmadıkca ama kalınırsda 13 haftadan sonra yapıyorlarmıs
kullandıgım ılac plesantaya gecmeyen bır ılac neyse bugun daha ıyıyım sımdı ılaclarımı ıcıcem
bugun 7+6 gunlugum
14 eylulde kontrolum sonrada ıkılı test ıcın gıdıcem sanırım
mıde bulantılarım daha ıyı durumda yanı ıkı gundur dıs agrısına cok fark edemıyorum dıyebılırım
hıc kılo almadım hatta bırazda verdım
oyle benden bu kadar
kılo cızelgesını guncellıyecegım oglene kadar
kızlar günaydın..Gümüş haberine ben çok üzüldüm..ya innamıyorum nasıl oluyo kalbin atışıın durması..vardır dimi bir sebebi..daha öncede bebeklerini kalp durmasıyla kaybetmişdi..öyle söylemişdi..araştırma yapmadılar mı hiç ne bileyim kan pıhtılaşma problemimi mi var tedbir alınamazmıydı..çok üzgünüm ben..Rabbim sabırlar kolaylıklar versin..kimseye bu acıyı yaşatmasın..
Bu defa abdominal bakilsin istiyorum ya alttan bakmaz ins
rahim yapısıyla alakalı galiba bana hiç alttan bakmadı
Evet canim pihtilasmasi vardi ama alinabilecrk onlemler hep alnmsti.
Igne..aspirin hersryi kullaniyordu..
Cok üzüldüm bende.
Bende de pihtilasma vsr simdi korkularim daha da artti.
çok üzüldüm yaaa... kimbilir o ne kadar üzülmüştür. işyerinde bir arkadaşıma da aynısı oldu 2 hafta önce...
inşallah çabucak toparlarlar ve yenide denedikleri ilk ayda sağlıklı bir bebek gelir
çok geçmiş olsun. diş ağrısı da nasıl fenadır kim bilir...ilaçlar rahatlatır tabi seni bayağa. inşallah sonrasında da tekrarlamaz. eğer hassassa dişlerin kalsiyum alımını ihmal etme sakın, gerçi sen de biliyorsundur mutlaka
ama saglıklı bebek dusmez dıye dusunuyorum bendeGumuş için ben de cok uzuldum. İnşallah en yakın zamanda yeni ve saglıklı sekilde bebegine kavusur .
Kızlar sunu dusundum, ben de dusukler yasadım ve malesef muhtemelen bu da dusuk olacak gibi.
2013 yılındayız ancak dusuk konusunda ne yazık ki cok az tıbbi tedbir imkanı var. Hep soyledigim bir soz var. Bebek dediğin bir kanamaya bakar. En ufak bir kanama bile buyuk risk altında oldugunuzu size hatırlatır. Ama ne yazık ki doktorlar progesteron ve kanda pıhtılaşma onleyici igne dısında sonuca etkili onemli bir duzeltme yapamıyorlar. O da zaten bircok kez dusugu engelleyemiyor malesef. doktorlar genelde bebegin gelişimini ve olası hastalıkları takip edebiliyorlar. Gunumuzde kansere bile cozum bulunabiliyorken bana jinekoloji bilimi tıbben oldukca geride ve hala geleneksel devam ettiğini dusunuyorum. Yani drlar ne yazık ki dusuk ihtimalinde genelde seyirci kalıyorlar. Kurtaramıyorlar. Sadece genetık problemler degil her tur gebelik kaybında jinekoloji caresiz kalıyor. Artık hemen her hastalıga care var neredeyse ama dusuk olasılıgında ya da kotu birseyler basladıgında tek yapabildikleri bebegi almak. O kadar. İşimiz o asamada Allah'a kalmış durumda.
Size de aslında durumumuz cok caresiz gelmiyor mu??
Gumuş için ben de cok uzuldum. İnşallah en yakın zamanda yeni ve saglıklı sekilde bebegine kavusur .
Kızlar sunu dusundum, ben de dusukler yasadım ve malesef muhtemelen bu da dusuk olacak gibi.
2013 yılındayız ancak dusuk konusunda ne yazık ki cok az tıbbi tedbir imkanı var. Hep soyledigim bir soz var. Bebek dediğin bir kanamaya bakar. En ufak bir kanama bile buyuk risk altında oldugunuzu size hatırlatır. Ama ne yazık ki doktorlar progesteron ve kanda pıhtılaşma onleyici igne dısında sonuca etkili onemli bir duzeltme yapamıyorlar. O da zaten bircok kez dusugu engelleyemiyor malesef. doktorlar genelde bebegin gelişimini ve olası hastalıkları takip edebiliyorlar. Gunumuzde kansere bile cozum bulunabiliyorken bana jinekoloji bilimi tıbben oldukca geride ve hala geleneksel devam ettiğini dusunuyorum. Yani drlar ne yazık ki dusuk ihtimalinde genelde seyirci kalıyorlar. Kurtaramıyorlar. Sadece genetık problemler degil her tur gebelik kaybında jinekoloji caresiz kalıyor. Artık hemen her hastalıga care var neredeyse ama dusuk olasılıgında ya da kotu birseyler basladıgında tek yapabildikleri bebegi almak. O kadar. İşimiz o asamada Allah'a kalmış durumda.
Size de aslında durumumuz cok caresiz gelmiyor mu??
ama saglıklı bebek dusmez dıye dusunuyorum bende
gumusun durumunda ben hatırlıyorum kullandıgı hapmı ıgnemı ne pıhtılasma ıcın sanırım ıhtıyacı olan tedvaıyı vermıyordu gumuse boyle bırsey yazmıstı ıyı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?