2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Senin bebisine bisey olmiycak bence icimde oyle bi his var. O tamamlamistir kapatmistir arayi annesi ins. Haber ver bize dekalp atisi filan

İnşallah canım hepimiz için ya da hepiniz için diyeyim. Bu topikte bir daha kayıp haberi duymayız inşallah.

peki sana iyi geldi mi cnm?

Günaydin arkadaslar, forumu acar acmaz gumus19un haberini duydum cok cok uzuldum. Rabbim sabir versin, en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insallah..
Ben de dünden beri yatiyorum. hafif hafif te olsa kanamam devam ediyor malesef. gece ruyamda be://bisimin dustugunu gordum ve onu elime alip sevdim. oyle guzel bir bebekti ki yatiyorum ve bol bol dua ediyorum hepimizin bebegine Rabbim saglik versin diye..
Http://1biranne.wordpress.com

Dikkat et dinlen. Progestan kullanmiyorsun sanirim sen.

kızlar günaydın..Gümüş haberine ben çok üzüldüm..ya innamıyorum nasıl oluyo kalbin atışıın durması..vardır dimi bir sebebi..daha öncede bebeklerini kalp durmasıyla kaybetmişdi..öyle söylemişdi..araştırma yapmadılar mı hiç ne bileyim kan pıhtılaşma problemimi mi var tedbir alınamazmıydı..çok üzgünüm ben..Rabbim sabırlar kolaylıklar versin..kimseye bu acıyı yaşatmasın..

Evet canim pihtilasmasi vardi ama alinabilecrk onlemler hep alnmsti.
Igne..aspirin hersryi kullaniyordu..

Cok üzüldüm bende.

Bende de pihtilasma vsr simdi korkularim daha da artti.

Son düzenleme:

çok üzüldüm yaaa... kimbilir o ne kadar üzülmüştür. işyerinde bir arkadaşıma da aynısı oldu 2 hafta önce...

inşallah çabucak toparlarlar ve yenide denedikleri ilk ayda sağlıklı bir bebek gelir

çok geçmiş olsun. diş ağrısı da nasıl fenadır kim bilir...ilaçlar rahatlatır tabi seni bayağa. inşallah sonrasında da tekrarlamaz. eğer hassassa dişlerin kalsiyum alımını ihmal etme sakın, gerçi sen de biliyorsundur mutlaka

Gumuş için ben de cok uzuldum. İnşallah en yakın zamanda yeni ve saglıklı sekilde bebegine kavusur .

Kızlar sunu dusundum, ben de dusukler yasadım ve malesef muhtemelen bu da dusuk olacak gibi.

2013 yılındayız ancak dusuk konusunda ne yazık ki cok az tıbbi tedbir imkanı var. Hep soyledigim bir soz var. Bebek dediğin bir kanamaya bakar. En ufak bir kanama bile buyuk risk altında oldugunuzu size hatırlatır. Ama ne yazık ki doktorlar progesteron ve kanda pıhtılaşma onleyici igne dısında sonuca etkili onemli bir duzeltme yapamıyorlar. O da zaten bircok kez dusugu engelleyemiyor malesef. doktorlar genelde bebegin gelişimini ve olası hastalıkları takip edebiliyorlar. Gunumuzde kansere bile cozum bulunabiliyorken bana jinekoloji bilimi tıbben oldukca geride ve hala geleneksel devam ettiğini dusunuyorum. Yani drlar ne yazık ki dusuk ihtimalinde genelde seyirci kalıyorlar. Kurtaramıyorlar. Sadece genetık problemler degil her tur gebelik kaybında jinekoloji caresiz kalıyor. Artık hemen her hastalıga care var neredeyse ama dusuk olasılıgında ya da kotu birseyler basladıgında tek yapabildikleri bebegi almak. O kadar. İşimiz o asamada Allah'a kalmış durumda.

Size de aslında durumumuz cok caresiz gelmiyor mu??

Son düzenleme:
Evet canim pihtilasmasi vardi ama alinabilecrk onlemler hep alnmsti.
Igne..aspirin hersryi kullaniyordu..

Cok üzüldüm bende.

Bende de pihtilasma vsr simdi korkularim daha da artti.

kaygılanma canım sen..çünki çevremdede pıhtılaşma sorunu olanlar iğnelerle sağlıklı gebelik geçiriyolar şu an..Gümüş bence pıhtılaşmayla birlikte bence daha farklı bişey olmalı.
sen rahat ol..evet böyle şeyler hep bizi korkutuyo ama ne yapalıl duadan başka yapcak bişeyimiz yok..herşey Allah'a emanet..

hakikaten çok şükür hamile kaldık..hemde ne uğraşlardan sonra ..ama kaygı hiç bitmiyomuş..her haftası ayrı stresli.
neyse biz poztif düşünelim..tadınıa çıkaralım diycem ama bulantılar geçsin:)...

acıkcası dun aksama kladar sabrettım bugun ama gene sıddetkendı evde olsam vurcam kafayı uyucam ama calısıyorum

ama saglıklı bebek dusmez dıye dusunuyorum bende
gumusun durumunda ben hatırlıyorum kullandıgı hapmı ıgnemı ne pıhtılasma ıcın sanırım ıhtıyacı olan tedvaıyı vermıyordu gumuse boyle bırsey yazmıstı ıyı hatırlıyorum

yaa çok üzüldüm gümüş arkadaşımıza inşallah en kısa zamanda tekrar tekrar hamile kalıp hepsini doğurur. imtihan çok ağır ama inşallah cennette bekleyen 5 meleği olacak

evet bencede kimyasal gebelik dışında olası düşükler için bir araştırma yapılmalı tedbirler alınmalı..dediğin gibi bir kanamayla sonlanabiliyor..ve gene bir arkadşım söyledi en az 3 düşükten sonra arştırma yappılabilhyormuş.yani genetik problemi pıhtılaşma sorunu öyle araştırma yapabiliyorlarmış..çok saçma....Rabbimize emanet herşey..

Saglıklı bebek için tabi ki soylemedim canım. Riskli gebelikler ve daha once de dusuk yasamıs gebeler için soyledim. Ben de hatırlıyorum gumus u. Hem gunde iki igne yapıyordu hem de cok sık doktoruna gidiyordu. Yani elinden gelen herseyi yapıyordu.

Mesela bana da aklınıza gelebilecek tum testler tahliller hsg genetik tarama esimle ikimize yapıldı ve sonuc olarak ; hiçbir sorun yok hersey normal dendi. Ama buna ragmen tekrarlayan dusuklerim oluyor ve nedenini ben de dahil kimse bilmiyor. Kastettiğim caresizlik bu aslında. Belirgin bir sorun olmasa bile tıp dusugu engelleyemiyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…