iyi akşamlar kızlar..gumus19 un bebeğinin kalbi durmuş şuan hastanedeymişbebeği alacaklarmış..
başım ağrıyodu bu haberi alınca daha da ağrımaya başladıçok üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin tez zamanda..
canımm yaa :) ilk cocugun mu bilmiyorum benimki ikinci olacak,hamile kaldıgımdan beri öyle aşırı bi heyecanım olmamıştı.hep öyle devam eder sanıyodum.gecen hafta doktora gittim normal muayene olurken birden kalp seslerini duydum.içimden ılık ılık bişeyler aktı.heyecanlandım titremeye başladım ağlayasım geldi,anlatırken bile gözlerim doluyo.demek ki birle ikinin bi farkı yokmuş dedim.
annemin 2. torun ama o kadar heycanlı ki her gun arıyo nasılsın nasıl gidiyo, canın bişey çekiyo mu. Birde uzak olunca zor tabiayy masaallah onaaaaa masaallahhhhh
bende yarin kacamak yapacagim yakin bir arkadasimin da bebisi melek oldu dun bende cok tirsiyorum kalp atisini duysam belki rahatlarim :18::18:
kiyamam ben yaaaa benim anneme de telefondan attim video olarak oda hungur hungur agladi
anne iste anne yaaa cennet bosuna ayaklari altinda degil
Cok ama cok uzuldum canim benim yaa.Allah saabir versin..inşallah en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin..
Neden boyle oluyo acaba yaa
Cok korkuyorum cok..
merhaba kızlar bende 10 haftalık hamileyim enson ayın 20 sinde gittim doktora sorun yok dedi 1 ay sonra gel dedi bir kaç gündür sarı akıntım var gögüs ağrılarım var tiksinmelerim devam ediyor ama çok değil kasıklarımdada birraz ağrı var karnım şiş ve sert ben şunu merak ediyorum anne karnında bebegin kalp durmasıı nasıl anlaşılıyor sizce bunlar normal mi 10 haftalık hamileler ne durumdasınız bedensel olarak gögüs ağrılarınız falan devam ediyormu?
Cok ama cok uzuldum canim benim yaa.Allah saabir versin..inşallah en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin..
Neden boyle oluyo acaba yaa
Cok korkuyorum cok..
Merhaba kızlar
bende hamılelık dısında her turlu sorun avr gecen hafta ıdrar yolumnda enf suphesıyle dr gıtmıstım fıtıl 2 tane ve bır toz vermıslerdı ıcmem ıcın
onları yaptım derken şiddetlı dıs agrılarım basladı dun dayanamadım ısten kopup doktora gıttım ıkı dıs ıltıhaplı bogaza ve kulaga vuran agrılar vardı konusamıyordum
antıbıyotık ve mınoset baslattılar 5 gun tabıkı kadın dogumcunun bılgısı dahılınde onun dısında kanaldı dıs cekmeydı yapmıyolarmıs hamılelıkte cok mecbur kalınmadıkca ama kalınırsda 13 haftadan sonra yapıyorlarmıs
kullandıgım ılac plesantaya gecmeyen bır ılac neyse bugun daha ıyıyım sımdı ılaclarımı ıcıcem
bugun 7+6 gunlugum
14 eylulde kontrolum sonrada ıkılı test ıcın gıdıcem sanırım
mıde bulantılarım daha ıyı durumda yanı ıkı gundur dıs agrısına cok fark edemıyorum dıyebılırım
hıc kılo almadım hatta bırazda verdım
oyle benden bu kadar
kılo cızelgesını guncellıyecegım oglene kadar
Cok cok gecmis oosun ya. Dis agrisi kotudur. Kilo cizengemis mi var. Bende kilo almadim.
Ben de artik bimduysam kalp atisini. Bi arkadas daha hamileymis ina da randevu aldik beraber gidicez o da nisan annesi olacak
Kızlar günaydın ,
Kafama takılan bişey var yine , bebeğin kalbı durduğu nasıl anlaşılıyor ultrason ile bakmadan bir belirtisi var mı , bir terslik olduğunu hissediyorum sanki ama randevum 21. eylul de .
evet kılo cızelge sayfamız var gormemısmıydın canım alt baslıklarda
senin bebiş ne kadarlık
7+1 bugun. Persembe randevum
7+1 bugun. Persembe randevum
Balum seninle birebir ayniyiz. Benim de bugun 7+1 ve persembe randevum var. Ama muhtemelen persembe gunku son hamilelik randevum olacak. Bir mucize olmazsa eger dr bebekte sorun oldugunu gelişim gostermedıgnı soyledi. Bakalım persembe kesinleşir bu belirsizlik sanıyorum.
Bebekte kalp durması konusunda cok arastırdım cok sey okudum. Bunlar; hamilelik belirtilerinin azalması veya tamamen kaybolması, Kanama, siddetli agrı kramp bazen kusma gibi belirtiler olabilecegi gibi hiçbir belirti vermediği de olabiliyormuş. Yani ancak ultrasonda net anlaşılabildigi de oluyor. Ama tabi her şiddetli agrı kanama ya da belirtilerin azalması da kalp durması demek degildir. Hemen endişelenmeyin . Neticede sorun oldugu yonunde ciddi endişelerin oldugunda dr'a gorunmekte buyuk fayda var. En azından kafanın rahat etmesi için.
hayırlı olsun duyarsın canım perşembe gittiğinde biz de 7. haftada gittik ben duyamasam da doktor görmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?