2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ikinci doktor mantıklı
zaten düşük demek için sadece kalp atımı değil
bende doktor 8+5 iken kan değerlerime baktı, kalp atımını duyamadı, iki haftadan beri gelişimi de durmuş dedi
bunların hepsine bakıyorlar

Sevgili kiz arkadaslarim,

Ilginiz, cevaplariniz, yureklendirici sozleriniz moralimi yukseltti. Cok tesekkur ederim. Suan persembe gunku randevumdan cok buyuk beklentim yok. Cunku dr'un %99 oranda olumsuz konusmasinin altinda mutlaka ki gordugu bir sey vardir diye dusunuyorum. Ayrica sizlerin cevaplarinizda da genelde 6+... gunlerde kalp atisi duydugunuzu goruyorum. Bu da standart olarak bakılırsa dr'umu dogruluyor. Persembe gunu 7+3 olacagımdan kesine yakin durumum anlasilir. Eger acikca bir gerilik yoksa belki bir hafta daha beklemeyi isteyebilirim. Ama insanin hem hamile degil gibi hem de hamile gibi hissetmesi yani bu belirsiz durum cok rahatsiz edici oluyor. Surekli dusunuyorsunuz belirtilerinizi kontrol ediyorsunuz. Yemenize icmenize hareketinize hamileymis gibi dikkat etmeye calisiyorsunuz. Ama tabi kolay bir bekleyis degil. Umarim bu hafta ne oldugum cikar da hayirlisiyla ben de bu belirsizlikten kurtulmus olurum. Herseyden once tabi ki eger devam edecekse bebegin saglikli olmasi onemli olan.

Tekrar destekleriniz ve guzel sozleriniz icin cok tesekkur ederim.

Selam kizlar..

Herkes kacamak yapmis yada yapacak sanirim.bende birada 2.bir dr bulucam sanirim.yoksa ayda bir dayanmak zor

Ayda bir bebek buraya giderim ayda br otekine. iki hsftada bir gormus olurum bebsimmi..
Haftaya sali gidiecem dr yarin gidicektim 1 hafta oluyo diye esim istemedi

Bu arada goguslerim yeniden sisti aciyolar..

Insallah iyidir kuzummmmmm

İyidir iyi merak etme

ben 90 dereceyle vuruyorum ondan mı morarıyo acaba.

tüp bebek tedavisinde bol bol iğne vurulmuş biri olarak sakın kendinizi sıkmayın vücut ne kadar gevşekse morluklar şişlikler sertleşmeler o kadar azalıyor, ha bi de benim gibi hassassanız ona çare yok iki hafta ceviz kadar morlukla gezmiştim, son hafta hafif iki bezem olmuştu

ya benim hicbir belirtim kalmadi diyebilirim mide bulantilarimda gecti sadece biraz fazla ayakta kalinca kasiklarim agriyor o kadar :26: yarin bi doktora gidecegim bakalim kacamak olacak ama cok merak ediyorum hic bir belirti yok hic yok
canim ben yine ikinci bir doktoru oneriyorum tavsiye ediyorum gozardi etme lutfen..
iyidir iyidir insaallah..
bende ayni seyi yapicam hehehehe
canım bende özele gidiyorum ama ne şekilde sağlık ocağı öğrendi bilmiyorum açıkçası.

e bende saglik ocagina gittim zorla gebelik takibine aldilar bir daha gidersem bir tahlil icin 10 gun beklettiler
sikayet edicem valla

ben 90 dereceyle vuruyorum ondan mı morarıyo acaba.

Canim sanırım kan sulandirci kullsniyorsun. Bende kullanıyorum ve ilk basladi gim zamanlarda her yanim mosmor olmustu artik olmuyor.

Igneyi cabuk enjekte edersen morariyo..yavas yavas yapmaya basladim morarmiyor artik..sende oyle dene daha yavaş vur bskalim azalacskmi..
Birde hep ayni yerden vurms bir sagdan bir soldan bazen bacaktsn vur..

Ben daha ilk zamanlarda bir gun bacaktsn vursyim dedim.neyse oylesine vurdum bi baktim damara dnk getirmisim bacsgimda abartsiz 6-7cm kare bi morluk olustu

cnm kişiye bebeğe hatta ultrason aletine göre bile değişir o daha erken 8,9. haftalara kadar normal diyorlar..takmaa cnm pozitif düşün ve başka dr A Da git bence.

yerim ben onları minik fasülyeler demek harekete başlamışlar darısı bizimkilere inş:)

Doktordan eve geldim şimdi. Bebeğimi gördüm çok tatlıydıı:)) 3 hafta içinde nasıl da bu kadar değişti. elleri ayakları nasıl da oynuyodu çok güzeldi. Rabbim tüm isteyenlere versin. Muhteşemdi:)

ayy ne büyük heyecandır..mevlam kucagınada aldırsın inş arkadaşım..bende dr a gitmek istiyorum..

cnm gördün mü bak yapabildin korktuğun kadar varmıymış.sakın çok dik tutma 45 derece tut emi morarma olmasın:)
bebiştende haberdar et bizi

cnm kırmızı olana kadar sorun diolar ama sen yinede dinlen emi.korkma ben kanamayla başladım hamilelliğe geçti çok şükür mevlam kimseyi evladıyla sınamasın inş..seninkide düzelecek inş cnm

bacaktan yaptığımda dediğin gibi kocaman morluklar oluyo.en damarsız yar göbek deliğinin 5 cm çevresiymiş.orası bi kaç kere morardı her vurduğumda morarmadı.yavaş vurmayı denicem

iyi akşamlar kızlar..gumus19 un bebeğinin kalbi durmuş şuan hastanedeymiş bebeği alacaklarmış..
başım ağrıyodu bu haberi alınca daha da ağrımaya başladı çok üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin tez zamanda..

Ayy şok oldum bende doktora gitmişti niye geldignde yazmamış diyodum.canım ya çok üzüldüm.Allahım ona sabır versin enkısa zamanda annelik nasip etsin.Bizlerede öyle acı göstermesin tamamına erdirsin

çok üzüldüm canım bende. allah yardımcısı olsun

canım bende özele gidiyorum ama ne şekilde sağlık ocağı öğrendi bilmiyorum açıkçası.

sağlık ocakları sistemdem direk bizle ilgili bilgileri görüyormuş canım. ben de gittiğimde şok olmuştum. sistemden direk düşüyormuş. benim ebem zaten 3 ayda bir arıyordu. o anlattı

Ayyy cok uzuldm vallla..ben iyice korkmaya basladm zaten bugun leke vardi biraz smdi iyice kafaya taktm.bebegm, bebeklerimz iyidir insallah..allahm sabir versin.tez zamanda sorunsuz bi hamileleik nasip etsn insallah..icimi tarifsiz duygular kapladi..keske elimzden gelen bisey olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…