Saglıklı bebek için tabi ki soylemedim canım. Riskli gebelikler ve daha once de dusuk yasamıs gebeler için soyledim. Ben de hatırlıyorum gumus u. Hem gunde iki igne yapıyordu hem de cok sık doktoruna gidiyordu. Yani elinden gelen herseyi yapıyordu.
Mesela bana da aklınıza gelebilecek tum testler tahliller hsg genetik tarama esimle ikimize yapıldı ve sonuc olarak ; hiçbir sorun yok hersey normal dendi. Ama buna ragmen tekrarlayan dusuklerim oluyor ve nedenini ben de dahil kimse bilmiyor. Kastettiğim caresizlik bu aslında. Belirgin bir sorun olmasa bile tıp dusugu engelleyemiyor ne yazık ki.
Saglıklı bebek için tabi ki soylemedim canım. Riskli gebelikler ve daha once de dusuk yasamıs gebeler için soyledim. Ben de hatırlıyorum gumus u. Hem gunde iki igne yapıyordu hem de cok sık doktoruna gidiyordu. Yani elinden gelen herseyi yapıyordu.
Mesela bana da aklınıza gelebilecek tum testler tahliller hsg genetik tarama esimle ikimize yapıldı ve sonuc olarak ; hiçbir sorun yok hersey normal dendi. Ama buna ragmen tekrarlayan dusuklerim oluyor ve nedenini ben de dahil kimse bilmiyor. Kastettiğim caresizlik bu aslında. Belirgin bir sorun olmasa bile tıp dusugu engelleyemiyor ne yazık ki.
Haklisin n canim duadan baska brse gelmez elimizden.Allaha emanet bebislerimiz.kaygılanma canım sen..çünki çevremdede pıhtılaşma sorunu olanlar iğnelerle sağlıklı gebelik geçiriyolar şu an..Gümüş bence pıhtılaşmayla birlikte bence daha farklı bişey olmalı.
sen rahat ol..evet böyle şeyler hep bizi korkutuyo ama ne yapalıl duadan başka yapcak bişeyimiz yok..herşey Allah'a emanet..
hakikaten çok şükür hamile kaldık..hemde ne uğraşlardan sonra ..ama kaygı hiç bitmiyomuş..her haftası ayrı stresli.
neyse biz poztif düşünelim..tadınıa çıkaralım diycem ama bulantılar geçsin:)...
Cute canım bence de baska bir durumu olabilir gumusun cunku ignesini falan 2 katina ciksrmisti dr..en yuksek dozu kullaniyordu:26:aspirin de aliyordu..ama saglıklı bebek dusmez dıye dusunuyorum bende
gumusun durumunda ben hatırlıyorum kullandıgı hapmı ıgnemı ne pıhtılasma ıcın sanırım ıhtıyacı olan tedvaıyı vermıyordu gumuse boyle bırsey yazmıstı ıyı hatırlıyorum
benım bır arkadasım yaklasık 10 tane bebegını kaybettı kımısınde hıc kalp atısı olmadı kımısı hıc 10 haftayı gecemedı
en sonunda o doktor bu doktor bır doktora gıttıler demıskı hormonlar bırbırını baskılıyor bosanın baskalarıyla evlenın cocuklarınız olur ama bu yasadıgınız olayın tıpta bır tedavısı yok demıs
tüp beebkte yaptılar bır turlu gebelık devam etmedı artık ugrasmıyorlar
senın pıhtılasma sorunun varmı veya her ıhtımale karsı kullanıyormusun coraspin fılan
Gunde 1er olmak uzere ; progesteron, 81mg aspirin ve multivitamin kullanıyorum. Dediğim gibi genetik olarak da herseye bakıldı ama hersey normal cıktı. Ustelik ilk hamileliğim son derece saglıklı gecti ve sukur ki oglum var. Ama sonrasında nedense bir turlu olmadı. Galiba son ihtimal tup bebek denemeyi dusunecegiz. O da son sans. Ondan sonra da artık kadere boyun egecegim sanırım. Zira her hamilelik her dusuk hem fiziksel hem ruhsal buyuk cokuntu yaratıyor.
Canim genetik test yapildi mi.pihtilasma testleri vsm
pekı genetık tanılı tup bebekmı?
ikincil kısırlık dıye bısey var olmasına varda senın sorunun hamıle kalamıyor olmanda degıl
su kullandıgın asprin kan sulandırıcımı?
iyi akşamlar kızlar..gumus19 un bebeğinin kalbi durmuş şuan hastanedeymişbebeği alacaklarmış..
başım ağrıyodu bu haberi alınca daha da ağrımaya başladıçok üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin tez zamanda..
hoşgeldin canımm uzun zamandır yoktun bende hep sana bakıyordum korktum bişey mi oldu diye..Merhaba kızlar
bende hamılelık dısında her turlu sorun avr gecen hafta ıdrar yolumnda enf suphesıyle dr gıtmıstım fıtıl 2 tane ve bır toz vermıslerdı ıcmem ıcın
onları yaptım derken şiddetlı dıs agrılarım basladı dun dayanamadım ısten kopup doktora gıttım ıkı dıs ıltıhaplı bogaza ve kulaga vuran agrılar vardı konusamıyordum
antıbıyotık ve mınoset baslattılar 5 gun tabıkı kadın dogumcunun bılgısı dahılınde onun dısında kanaldı dıs cekmeydı yapmıyolarmıs hamılelıkte cok mecbur kalınmadıkca ama kalınırsda 13 haftadan sonra yapıyorlarmıs
kullandıgım ılac plesantaya gecmeyen bır ılac neyse bugun daha ıyıyım sımdı ılaclarımı ıcıcem
bugun 7+6 gunlugum
14 eylulde kontrolum sonrada ıkılı test ıcın gıdıcem sanırım
mıde bulantılarım daha ıyı durumda yanı ıkı gundur dıs agrısına cok fark edemıyorum dıyebılırım
hıc kılo almadım hatta bırazda verdım
oyle benden bu kadar
kılo cızelgesını guncellıyecegım oglene kadar
cnm gördün mü bak yapabildin korktuğun kadar varmıymış.sakın çok dik tutma 45 derece tut emi morarma olmasın:)
bebiştende haberdar et bizi
iyi akşamlar kızlar..gumus19 un bebeğinin kalbi durmuş şuan hastanedeymişbebeği alacaklarmış..
başım ağrıyodu bu haberi alınca daha da ağrımaya başladıçok üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin tez zamanda..
rabbim sayfamızda birdaha kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Amin canım.gümüş 19 hiç aklımdan çıkmadı sabaha kadar.Allah ona çok sabr versin.bu aldıgmız son kötü haber olsun.artık canımızı dinler olduk korku sardı.benimde 2gündür lekelenmem var.gögsümde çok şiş degl artık 8+2bugün.ama mide bulantm aynı.korkmaya başladm.gögüs hala agrilımı olmalıydı niye şiş dgil diyip duruyorum.Allah korusun sag salim dogurmayi nasip etsn bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?