2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cnm naptın nedir son durum, bir doktora daha görünsen keşke

benım bır arkadasım yaklasık 10 tane bebegını kaybettı kımısınde hıc kalp atısı olmadı kımısı hıc 10 haftayı gecemedı
en sonunda o doktor bu doktor bır doktora gıttıler demıskı hormonlar bırbırını baskılıyor bosanın baskalarıyla evlenın cocuklarınız olur ama bu yasadıgınız olayın tıpta bır tedavısı yok demıs
tüp beebkte yaptılar bır turlu gebelık devam etmedı artık ugrasmıyorlar

senın pıhtılasma sorunun varmı veya her ıhtımale karsı kullanıyormusun coraspin fılan

Haklisin n canim duadan baska brse gelmez elimizden.Allaha emanet bebislerimiz.
Vallahi ben de oh bir hamile kalayim rahatliycam derdim nerdeeeee.asil simdi basliyormus kaygilar.
Bulantin var dgil mi bak demek ki bebisin iyi annesini yokluyor
Cute canım bence de baska bir durumu olabilir gumusun cunku ignesini falan 2 katina ciksrmisti dr..en yuksek dozu kullaniyordu:26:aspirin de aliyordu..
Insallah sebebi ysda sebepleri bulunur bir an evvel. .her seferinde ayni seyleri yasamak ne zordur Allahim..sabahtan beri aklimda hep.kim bilir o ne haldedir.

Canim genetik test yapildi mi.pihtilasma testleri vsm

bizim bi tanıdık vardı ben o zamanlar kucuktum tabi tam sebebini bilemiyorum ama kasdın yıllarca düşükler yaptı tam olmıycak diye umudu kesmişti ki iki tane peşpeşe kızı oldu çok genç evlenmiş olmasına rağmen 40 ına yakın hamşle kalabildi çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun herkesin

Gunde 1er olmak uzere ; progesteron, 81mg aspirin ve multivitamin kullanıyorum. Dediğim gibi genetik olarak da herseye bakıldı ama hersey normal cıktı. Ustelik ilk hamileliğim son derece saglıklı gecti ve sukur ki oglum var. Ama sonrasında nedense bir turlu olmadı. Galiba son ihtimal tup bebek denemeyi dusunecegiz. O da son sans. Ondan sonra da artık kadere boyun egecegim sanırım. Zira her hamilelik her dusuk hem fiziksel hem ruhsal buyuk cokuntu yaratıyor.

Son düzenleme:

pekı genetık tanılı tup bebekmı?
ikincil kısırlık dıye bısey var olmasına varda senın sorunun hamıle kalamıyor olmanda degıl
su kullandıgın asprin kan sulandırıcımı?

kızlar sağlık ocağından şimdi geldim.3 tüp kan aldılar sonuçlar yarın çıkıcak.tansiyonumu kilomu ölçtüler.beslenme listesi verdiler.bide 3 ayın dolana kadar eşinle ilişkiye girmezsen daha iyi olur dedi ebe.bebek iyice tutunsun dedi.

Canim genetik test yapildi mi.pihtilasma testleri vsm

Genetik testler yapıldı canım. Kromozomlar ve sizin kastettiginiz faktor 5 dedikleri sey tum genetik testler normal cikti.
Dr dedi ki zaten; herseyin normal cikmasi da kotu, elimizde sudur diyebilecegimiz bir sebep yok. Cozumsuz kaliyoruz. Dedi.

pekı genetık tanılı tup bebekmı?
ikincil kısırlık dıye bısey var olmasına varda senın sorunun hamıle kalamıyor olmanda degıl
su kullandıgın asprin kan sulandırıcımı?

Aslinda son bir haftadir tup bebek isini arastiriyorum ve meger oldukca karmasik bir sistemmis o da. Okudukca bilgisizligimi farkediyorum. Saniyorum bize gereken o dedigin preimplantasyon genetik tani sistemi. Zira detayli genetik inceleme yapilip saglikli embriyo icin kaliteli yumurta ve spermleri bulup dolluyorlar. Ama arastirdikca gordum ki tup bebek basari oranlari da oyle cok yuksek degil. Yani olmuyorsa risk hep var maalesef.

Aspirin normal bebe aspirini 81 mg Bayer'in. Yani siradan aspirin.

Son düzenleme:
dünden beri açıp açıp ondan haber bekliyordum bebek nasıl buyumuştur nasıl geçti diye inan ki o kadar çok üzüldüm..elim ayağım tutmuyor kıyamam rabbim sabır versin dayanılcak gibi değill çok fazla kaybı oldu rabbim tez zamanda şifasını versin keşke elden bişey gelde
hoşgeldin canımm uzun zamandır yoktun bende hep sana bakıyordum korktum bişey mi oldu diye..
çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Kizlar selamlar.Allah kaybi olan arkadaslarimiza sabir versin.En kisa surede hayirlisiyla tekrar hamile kalirlar insallah.ben evde dinleniyorum daha.dokor rapor yazdi.soyle araliksiz bir 10 gun lekelenme gelmezse gidersin dedi.insallah gelmez.ultrasona baktiginda zaldigini soyledi zaten.evde durmak da zor.hareketsizikten basim falan donuyor.buarada ben mide bulantisi icin hergun dramamine kullaniyorum.kusmak vucudumu cok zorladi.hap zarasiz dedi doktorum insallah birsey olmaz.kullaniyorum ama icim cokda rahatdegil.aslinda doktorlara teslim olmak lazim ama iste pinpiriklilik zor is

mrb kızlar...gümüşün haberi benide çok üzdü Rabbim sabır versin inşallah birdahakinde gebeliğini sonuna kadar yaşayıp bebeğini kucağına almayı nasip eder...

cnm gördün mü bak yapabildin korktuğun kadar varmıymış.sakın çok dik tutma 45 derece tut emi morarma olmasın:)
bebiştende haberdar et bizi

Evet cnım haklısın.Korkmama gerek yokmuş.ben 90 derecelik açıyla tutuyorum.Kollarım mosmor oldu.Bu sefer dediğin gibi 45 dereceyle tutayım.

Başıma öyle bi ağrı girdiki şuan anlatamam.Gümüşe çok dua ettim,bu sefer sorunsuz olsn kucağına alsın diye.Ama nasibinde yokmuş demekki.bende kayıplar yaşadım.Acısını anlayabiliyorum.rabbim sabır versin dayanma gücü versin.İnşallah sorunsuz gebelikler nasip etsin.

kızlar gümüş19 haberi benide çok üzdü Rabbim sabır versin İnşallah bundan sonraki gebelikleri sağlıklı ve sorunsuz geçer

gumus için hepimiz dua ettik ama rabbimin elbet bi bildiği vardır inşallah tez zamanda saplıkla alır bebeğiniz kucağına rabbim sabır versin demekten başka bişey gelmiyor elimizden
birazdan Kuran'a gidicem yine dua edicem hepimize kızlar

rabbim sayfamızda birdaha kimseye böyle bir acı yaşatmasın

Amin canım.gümüş 19 hiç aklımdan çıkmadı sabaha kadar.Allah ona çok sabr versin.bu aldıgmız son kötü haber olsun.artık canımızı dinler olduk korku sardı.benimde 2gündür lekelenmem var.gögsümde çok şiş degl artık 8+2bugün.ama mide bulantm aynı.korkmaya başladm.gögüs hala agrilımı olmalıydı niye şiş dgil diyip duruyorum.Allah korusun sag salim dogurmayi nasip etsn bizlere

kötü şeyler düşünüp strese girme herşey yolundadır benim göğüslerimde hiç ağrı yok sadece hafif dolgunlaştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…