2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gebelik hesaplama yaz google a ordan kendin de hesaplayabilirsin. Kagan kocateoenin sitesi ilk cikan ben hep ona bakiyorum. Hafta hafta gebelikleri takip ediyorum

Son düzenleme:
Gebelik hesaplama yaz google a ordan kendin de hesaplayabilirsin. Kagan kocateoenin sitesi ilk cikan ben hep ona bakiyorum. Hafta hafta gebelikleri takip ediyorum

tamam çok sağol canım.benimki 2 gün gerideydi en son gittiğimde.doktor 6+4 adete göre dedi ama bebeğe görede 6+2 demişti.kalp atışınıda duymuştuk bebeğide görmüştük 6mm boyundaydı.kontrole 21 ya da 22 eylülde gidicem.

Daha varmis ben de bi duysam

hoşgeldin canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

özelden mesaj yazamadım ama bende nisan annesi olacağım inşallah kangurucuk, 26 yaş, aydın, ilk bebişim, sat 17 temmuz, bebiş 23 nisanda geliyor inşallah :)

Son düzenleme:
sabahtanm berı suratıma tuttugum buz kalıbıyla duruyorum
ve sureklı buz tuttugum ıcın beynım ucusa gecıyor sankı :S
ıltıhaplı dısım var ıklacta kullanıyorum ancak agrıyı rahatlatabılmıs degılım
Allahım yardım etsın elım ayagım ıs tutmuyor ısten kovulmasam barı

merhaba arkadaşlar, dün ilk kez dra gittim, kan tahlilim yapıldı, ultrasonla bakıldı, keseyi gördük fakat bebeği göremedik, 10 gün sonra tekrar çağırdı...bulantım var biraz, umarım artmaz, ilk hamileliğimde 16.haftaya kadar şiddetli şekilde sürmüştü

Benim de 20 lik dişim iltihaplandı şiş ve ağrıyor. öksürüyorum öksürdükçe canım daha da acıyor. öksürürken fırlayıverse ne güzel olurdu

Cok gecmis olsun canim. :26:

pazar gununden berı agrı gecmeyeınde dun oglene kadar dayanıp sonrada ısten cıkıpb ır hısımla doktora gıttım baktı 20 lık dısım kırılmıs ve yanındakı dısle ıltıhaplanmıslar :S
yuzumun sol yanı yok gıbıydı dun
bugunde bır azalan bır cogalan bır agrı var
sankı mınoset hıc bır halta yaramıyor eve gıdınce kendımı dırek yataga atıp bır kac saat uyumam lazım :S

çok geçmiş olsun
hiç diş problemim olmadı ama hafif çürüklerim var, hamileyke artar diye ve ağrır diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…